Тереза Мей иска „дълбока и специална връзка“ с ЕС

Британският премиер Тереза Мей се е срещнала вчера с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и с главния преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей иска „дълбока и специална връзка“ с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След Брекзит-а Юнкер бълваше змии и гущери,а сега се прегръщат и се целуват.Богатите ще се разберат както винаги,бедните ще са прецакани.Справка-цялата човешка история.

Само една истинска жена може да говори за дълбочини!

Тия на острова са..............?

Колко дълбока?

Дълбоки връзки се постигат само в леглото.

Значи образно казано, ЕС ще действа като "дълбокото гърло" за Великобротания , което поема каквото му се подаде. Поздравления към г-жа Мей за модерните транс-либерални възгледи!

Ако на Тереза Мей и трябва дълбока и специална връзка, да не я търси в Европа, а в Аврганистан или Иран.

Вън англичаните от Европа! Да ходят да си търсят просперитета в Индийски океан!

потопете островите в дълбокото! те са плащам за терор на континента! тръмпи, ша си прибереш ли островвите близо до америката или да ги топиме, а?

Англо-империята ще излиза от ЕС ама да не е луда да си прави труда - ако някой иска преговори, да им ходи на крака :) После - какво "специално" искат?! Да вземат роби и пари, а Англия да дава на ЕС... какво?!?!?! Чудния си езичец ли?! Щото не могат да научат две думи на кръст, а са си направили сметище от получленоразделни звуци...

май съм политически експерт

Всичките връзки на Европа с Англия, Америка и т.н. ще бъдат дълбоки и влажни.

JMM®

До кога "велика" Британия ще си въобразява, че за нея условията по едно партньорство трябва да са специални: "...Великобритания се е ангажирала да "постигне дълбоко и специално партньорство" с ЕС ..." ?????

...Тереза Мей посрещна Юнкер и преговарящия на ЕС за Брекзит... --- кога София: Ще посрещне преговарящите за излизане от Европата? Ще посрещне преговарящите за излизане от Натото? * Ще посрещне преговарящите за изграждане на Балканска Федерация от Виена до Босфора, ...... а?

Балканска федетация не е възможна защото Турция има имперски амбиций Гърция хитрува Сърбия е под влиянието на Русия Албания иска да чужди територий България се страхува ..

я, ма как така без борисов?

Той може и да е там но чака на изтривалката отвън а вътре са началниците му на шампанско !

sps_hrsf@abv.bg

охранява и паркира коли? важен е. и ми изясняваш какво е имал предвид....