Марин льо Пен ”открадна” предизборна проява на Макрон

Кандидатката за президент на Франция Марин льо Пен вчера с хитър ход измести опонента си Еманюел Макрон от центъра на вниманието, предадоха АП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Марин льо Пен ”открадна” предизборна проява на Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАРИН ЛЬО ПЕН ЩЕ СПЕЧЕЛИ

АКО НАПИШЕШ НЕЩО ЗА МАКРОН, КОМЕНТАРА ТИ СТОИ, АМА НАПИШЕШ ЛИ НЕХСТО ПРОТИВ НЕГО, КОЕТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ОБИДНО ИЛИ СПАМ, КОМЕНТАРА СЕ ТРИЕ....МИЛИ МОИ НЕОФИТИ, ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА НА СЛОВОТО?

France election: Macron heckled by pro-Le Pen workers

боли ме фара за макарона геронтофил

След Първата световна война изчезнаха болшинството монархии, скоро и олигарсите ще последват съдбата им. Общества без скоциална справедливост са обречени на гибел. Виж примера на малка КНДР как се подиграва с "армадата" на САЩ.

Що не отидеш да живееш там , като е толкова хубаво! Ще ни кажеш как се живее в лагерите.

Не приемат чужденци, с малки изключения за японци, виетнамци и др. с корейски корени. КНДР е 99% чисти корейци. Отказват на много наши пенсионери, които предлагат да дарят имотите си на КНДР в замяна на спокойни старини.

Е то лидерът на КНДР ако не е олигарх не знам кой е. Охраната му е съставена от над 1млн. охранители, кораби, подводници, ракети...

Я кажете кой популист не се е осрал на края? Така е, помня популистите с техните лакърдии - "влизаме в клуба на богатите НАТО и ЕС, където ще тече мед и масло", "шокова терапия една година и благоденствие до гроб/да не се бърка с ГЕРП/", ""тировете с помощи чакат на границата", "пазарна икономика и болезнени риформи до дупка", "държавата е лош стопанин" и пр. популистки изтъркани клишета. Всичко с единствена цел шепа наши и чужди тарикати да дерат яко народеца овчедушен. Но иде Видовден, не само за РБ.

Това бившите комунисти ли ти го обещаха? Или тия от ДС? Те как да ти обещаят нещо хубаво за ЕС и НАТО??

ЕС и САЩ обещаваха - свалете комунистите от власт и ще ви закачим за мощните локомотиви на МВФ и СБ. И ни закачиха, не излъгаха - само за мизерията не обелиха дума. Виж програмата Ран Ът - по-див популизъм не съм срещал. Шокова терапия една година и благодентсвие до гроб.

как ще връщаш рублите инвестирани в теб?

горката Марин. Даже заяви, че не била кандидат на Националния фронт, само била издигната от него. Много е я яд, че няма да я изберат, гадината!

Ще я изберат,а европедалите ши ривети,но не много тъжно,моля!!

Подкрепа от България и всички добри сили и свети от България за Марин Льо Пен!

Що не организирате клуб на нейните фенове? Както направихте за Тръмп?

Тъжно,много тъжно - всички плакахме!!Оланд също..хи хи хи!! link/watch?v=XLVWzAuzElw

Я кажете кой популист не се е осрал на края? Кой популист е бил наистина полезен? У нас даже Болен се усмири. Тая ще каже после като Тръмп, ама кой да знае че здравната реформа е толкова сложна? Кой да знае че да си президент е 24/7 работа? Че за президента няма събота, няма неделя. Не като Тръмп дето ходи всеки уикенд на вилата във Флорида да си играе голф!!

Кой "непупуолист" не се осра?

Как съм написал непопулист. ;)

Как да се е смирил "Болен", знаеш ли, че като направят кабинета-този кабинет зависи на 100% от този, които наричаш болен, решава и като му писне, а Бока се направи на велик кретен и Волен само си дърпа Оп и край Борисов пак ПАДА, ПАДА ЗА 4 път в Устрем за тъпа тиква 4 ! Това не е подкрепа от златния пръст или ръка, това е Коалиция, а боко я е стъпил не по свирката на Волен,тогава пак ще дава сърдито оставка ! Българския народ е много МЪДЪР, защото не даде мнозинство на Герб !

От Болен нищо не зависи. Има кой да подкрепя правителството.

Христо Ботев, 1871 Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти! Кълнете комунистите, че съсипаха столицата ви и измряха с разбойническите за вас думи: свобода или смърт, хляб или куршум! Плюйте на техните трупове и на труповете на онези жертви на цивилизацията, кои сте прегръщали и прегръщате в лицето на жените си, на сестрите си, на майките си и днес наричате бесни блудници, защото имаха още сила да се хванат за оръжие и избавят от вертепа на разврата! Хвъргайте кал и камъни връх гроба на Домбровски, защото не стана слуга на някоя коронясана глава, а поборник на велика идея, на висока цел и с гърди твърди се опря на предателите на Франция и виновниците на толкова злочестини в човещината. Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата бедна журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното.Смешен плач!

Геният никой не може да обори,дори след 150 години!

НО И ТОЙ ГРЕШИ-ПРОСТО ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е СТИГНАЛА ДО НЕГО! ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ Е МАСОНСКА И Е ИМАЛА ЗА ЦЕЛ ДА СЪБОРИ УСТОИТЕ НА ДЪРЖАВАТА-МОНАРХИЯТА И ЦЪРКВАТА! КАКТО И ВСИЧКИ РЕВОЛЮЦИИ СЛЕД ТОВА!

Пенка , крадлата на идеи. Щото тя си няма свои. Видяла кравата че подковават коня и тя се наредила. Това е Пенка Путкина.

ОТ ЖАЛЪК АНОНИМЕН ДРАСКАЧ! МАКАРОНА ДА НЕ Е БОГОПОМАЗАН,ЧЕ ТЯ ПЪТ ДА МУ ПРАВИ?! И ТОЙ Е КАНДИДАТ КАТО НЕЯ! И СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ОСТАНЕ КАНДИДАТ!!!

Макрон, представител на най-гадното статукво в Европа

Бил е инвестиционен банкер в Rothschild & Cie Banque. Познайте от един милион пъти кой му плаща кампанията и после чии интереси ще защитава ...

на Пенка , Путин и плаща кампанията?? Това да не е по добре?

Уърлпул и в България вече им е скъпо да правят битова техника, а какво остава за Франция... На запад да правят високи технологии, а хладилниците са за нас

Честно да си кажа си доста ограничен умствено с това изказване

Колко са жалки соросоидните екскременти:)), какво ли няма да измислят, за да окалят честният човек, който не им ходи по свирката, ако пък вземе и да спечели Льо Премине, дай Боже, тогава ще има масово инсулти и инфаркти сред соросоидната сган!

Какво ще спечели с нея? Нали го виждаме Тръмп , как е като пиле в калчища. Тая ще е същата, ще се извърти на 180 градуса.

"Соросоидната сган" в повечето случаи е съставена от образовани хора, знаещи чужди езици. Погледайте малко френска телевизия в оригинал, за да чуете пряко тезите на кандидатите, вместо да попивате предварително смляната и обработена информация, която получаваме чрез клетите ни БГ медии.

ти нормален си? Тая е краднала пари отвсякъде включително от омразния Европейски съюз и сега ще я съдят. Информирай се малко преди да плещиш глупости!

"НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО"! АКО БЕШЕ КРАДЛА,ДО СЕГА ДА СА Я ИЗЯЛИ С ПАРЦАЛИТЕ!!! ЗА ДА Я СПРАТ,ЧУДЕСА ЩЕ СЪТВОРЯТ,КАКТО ОПИТАХА С ТРЪМП,С ОРБАН,С НАШИ ПОЛИТИЦИ!

Марин се е изгаврила с Макрон!

И как Льо Пенка ще накара Уърлпул да не си мести завода, че не разбрах? Егати измислицата, но щом си я подкрепят..после да и сърбат попарата. Нещо за да се поправи май наистина трябва да го оставиш да се скапе. Льо Пен никога не са били на власт а само критикуват. Критикували са и властта, която е докарала завода на Уърлпул, сега ще бълват и срещу всеки друг. Да плюе всеки може, лошото е че хората го бъркат с истинската политика.

Щото на Марин й пука за работниците. Всички са маскари, ама тя е добра... :)))

Горките мурзилки тотално ги гони шизофренията. Бяха с Тръмп, сега са против него. Бяха С Ердоган ,после срещу Ердоган, после със Ердоган. Тотално се омесиха. Сега са с Пенката докато тя нарита Путк-а. После ще са срещу нея.

Повелите на Партията не се обсъждат, а се изпълняват. :))) Точно като повелите на сърцето. :)))

Е, че те с Хитлер бяха по едно време, после се биха. С Тито бяха, после се мразиха. Чаушеско и той така. Че чак и с Мао... Съдба, какво да ги правиш!

Пенката никой не я бръсне за слива. Как точно ще помогне на някого? Тя дори не може и да изкара Франция от ЕС. Щото няма да има подкрепа в парламента. Само въздух под налягане е като Тръмп.

ДОРИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПИТА?! НИКОЙ ДА НЕ ПИПА СТАТУКВОТО,ТОВА ЛИ КАЗВАШ?! НИКОЙ ДА НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯ?!

Ха ха ,много са смешни жалките мурзилки дето подкрепят Пенката. А тя само това си може да краде идеите на другите. И да взема парите на Путьо. То е ясно че няма да победи.

Никой не може да спре глобализацията! Никой не може да спре прогреса на човечеството! Льо Пен е архаичен тип политик, който няма място в нашето време! Макрон е политик от бъдещето!

Абе то и колонизацията през средните векове е била модерна, ама взе че изчезна. Оппппсссс заменена беше с глобализацията

Е ВЕЧЕ СПРЯНА,БУКСУВА!!! НЯМА ДА СТАНЕ ПЪКЛЕНОТО ПЛАНЧЕ НА ЮДЕО-МАСОНИТЕ,ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ НАДИГА И ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!!! ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ!!!

Статията описва глобализма в най-ярката му форма! Утре завода ще се премести в Полша , а след 10 г ще се премести в Молдова например. Една единствена причина - печалбата на капитала, а работниците във Франция днес и в Полша утре какво ще правят?

Това го обяснявай на евроатлантика-идиот по-горе.

Френска връзка: Бабоеб и Педофилия. Да пожелаем успех на Марин льо Пен.

Драскащите за Льо Пен тук, да помислят и малко в перспектива!!! Ако тя стане президент първото което ще направи е да натири тъмнозелените обратно по родните им места - Румъния и България!!! Това ли искате???

Поне ще дойдат квалифицирани кадри, а не като нашите галфони....калйджиятаааа!

Този сигурно освен перверзник е и герентофил....харесващ жени в "напреднала" възраст!

Световният наднационален корпоративен елит никога няма да допусне Льо Пен за президент. Трябват им пионки като Макрон и за това ще бъде той "назначен".

Hяма как да стане.

Кога Уирпул стана френска??? Това мултинационална компания и ше си прави заводите където и е изгодно!!! После искате евтини печки и хладилници да купувате!!!

Ако Марин Льопен стане президент ще изгони всички чужденци от Франция, Тя е расистка,

"Верваме" ти ....колкото Тръмп ги "изгони"!

НОВА СИ ВЪВ ФОРУМА,ГЛЕДАМ?! КОГА ТЕ ПРЕКРЪСТИХА РАБОТОДАТЕЛИТЕ?!

Естествено, Макрон е човекът на Ротшилд, т.е. на СТАТУКВОТО. Какво му пука на Макрон за някакви си 290 работници?! Той ще бъде МОНТИРАН за президент, за да пази и увеличава едрия БАНКОВ капитал. Който пък върви ръка за ръка с медийния. Не е ли ясно това от факта, че почти всички френски медии подкрепят точно този перверзник?! И още на 1-ви тур го обявиха за президент?! И разтръбиха, че Марин няма шанс?! Останалата ЕС кочина също квичи за Макрон/Ротшилд. Така че, ясно е къде сме попаднали и ние, ако продължаваме да се държим като овце - директно в кланицата!

Това е един нагледен пример, какво означава да си кучка в политиката.

Много тъпа интерпретация! Жената просто е демонстрирала очевАдния факт, че на Макрон му е през оная работа за работниците във Франция.

Макар Франция да е малко по- развратна но само в Париж и то на площата Пигал не дава повод да е президент този с нетрадиционна ориентация (странно е и това защо не е омъжил за мъж а тая картинаю това чист позор за нацията която вече и не нация събрани от и въже чернота с миризливи ризи и мръсно бельо . НО ИМА СОРОС КОИТО ИСКА ПАРИ ЗА ДА ГО ПОГРЕБАТ В КАШОНИ С ПАРИ -ЕВРОГЕСКА ПРОСТОТИЯЗАГАЗИ ЦЯЛАТА ЕВРОПАна която се мереха в блиското минало всички континенти А СЕГА КОЧИНА

Драскай си в "Комсомолская правда" и ни спести "славянския гювеч" тук!!!

Ало, фирмата, уволнете го тоя. Дори не може да paste-ва правилно. Ще развали реномето на лагера.

Маркон отишъл в публичен дом. Довели му доста възрастна жрица на любовта. Повикал той мадам, за да направи рекламация: - Аз разбира се знам, че това е древна професия, но не очаквах да получа една от основателките и! Мосю ,чувствайте се ,като у дома си

А кой е МаРкон???

Българските русИфилистици отнов се хабят на чужд гроб помен да правят. Тотални несретници, само един тиквочугунен неандерталец с български произход и либоФ към Путян се вълнува какво ще се случи с един руски парцал като ЛьоПениС, а не какво става в България!

Защо ти да не си педи-геронтофил като Макрон...

на остарялото момиче, Франция ще има най младия си президент, а тя ще хитрува по площадите.

ПАК ЛИ ПОМИЯТА СВЪРШИ БЕ ШШШЕЕЕРЬОООООО

Пред тоя мамин златен едипов Макарон, всяка еманципирана лесбийка е по - добър вариант. Защо ли? Защото ако хване ще го бие на канадска и дечкото ще извика баба си, пардон - жена си, да му бърше сълзите и лигите и вдига едиповото самочувствие.

Тя Купнелия е с мъж по-голям с 15 години. Значи и тя е геронтофилка. При това положение не разбирам що гласуваш за нея!

Не се връзвам на еврогейско облъчване ! Давай, Льо Пен ! С теб съм !

И аз съм с теб!

Но франсетата не са с нея.

Явно ги кефи да ги клатят рязани маймуни. Но май и ти си от тях...

Против Марин льо Пен е 'сичкият западен "демократически" истаблишмънт, барабар с европейските му ценности. Против нея са държавни и неправителствени организации, банките, повечето от медиите. Най-яростни нейни противници са социалистите и в шизофренния си страх от евентуалната й победа пристъпиха към действия, ясно разкриващи долнопробната им същност: "Оланд мобилизира министрите си срещу Льо Пен", писа вчера Льо Фигаро ("Hollande mobilise ses ministres contre Le Pen", Par Le Figaro, le 26/04/2017), което е позор за "демократична" Франция. Ама то пък к'во ли друго може да се очаква от социалистите, щом се докопат до власт?!

Тъпотията е, че източно европейците си чупим краката за да кандидатстваме за нископлатена работа, а след това мрънкаме, че не ни стигат парите. Това няма обяснение освен, че сме изключително глупави. Втора категория хора. Закриват се добре платени работни места във Франция и се откриват нископлатени в Източна Европа. Льо Пен не е права - ако се забрани на източно европейците да работят във Франция, то тогава ефектът от преместването ще е още по-голям. Защото Източно Европеецът все пак не отива във Франция за 400 евро заплата. Обаче работи за толкова у дома. Не, че му стигат, не че е щастлив, не че се развива като професионалист, не че отглежда образовани деца - не, просто работи и мрънка. И ако го уволнят от едната работа тича да кандидатства на друга с ясната мисъл, че не е доволен от заплащането още преди да е почнал работа. Факт е, че източно европейците сме тъпаци. Абсолютни. Даже не се замисляме, че тези места с ниските заплати изобщо не ни помагат на останалите - тези хора плащат мизерни данъци, потребяват мизерни стоки, не са стимул за вътрешното търсене и са вечно недоволни и се ловят за всяка една предизборна милиционерска разработка на тема "лошите богати". Крайно време е държавата да въведе изисквания за минимална заплата във фирмите, които получават "Инвеститор клас А". примерон казваме, че инвеститор КЛАС А е фирма, чиято средна заплата е по-голяма от тавана, а минималната е по-голяма от 1200. Разберете, че нито на нас нито на Западна Европа и трябват работещите бедни та да стимулираме такива инвестиции.

И .... производството се мести в Китай, Малайзия, Виетнам и т.н. В момента е преходен период - докато света се намести и приспособи бъм новият технологичен свят. Очевадно е че роботизацията ще напрадва. Дотогава трябва заводите да се задържат тук в Европа. После е все едно къде е роботизирания завод.

Нито Макарон нито льо Пен могат да спрат този процес.

От журналистическа гледна точка явно е нормално да се казват разни неверни и петнящи доброто име твърдения в кавички. Тоест можем да си пишем каквото искаме в кавички, модератора ще вземе ли отношение или най-лицемерно ще почне трие коментари които не му изнасят въпреки че са по правилата ( дето уж ги има ама май е по преценка ама пък не им изнася да си признаят )

Явно тая лелка доста е изпаднала, щом прибягва до тъпите номера на елементарна селска пръчка!

Явно си тъп като цървул.

болшевишко-путлерски номера, но едва ли ще й помогнат.

Марин Льо Пен го е изпреварила интелектуално и морално светлинни години. Макрон е духовен и умствен пигмей, чорбаджийско мекере..

Некои тук пикаят кръв и слуз от мисълта че Макрон ще бъде Президент. Ами то си е за това. Не уйдисва на путин

Сигурно и една сълза е пуснала льо пън :)))

Между другото, Upton Machne Co е "соросоидна" компания :))) льо пън вместо да им каже в прав текст на работниците, че е против всички "соросоиди", отива и ги лъже в очите :(((

Кво е тва популизъм бе еврогейче? В днешната политкоректна перверзия на обществто, ако да си популист значи да си: национално отговорен, да не си подлагаш задните части на този и онзи чужд интерес, да не чакаш "шефовете" през океана или в Брюксел да ти кажат какво да правиш, да мислиш за собствената си държава и народ преди всичко друго, то тогава да си популист звучи гордо. Другото, с лизането на задниците на разни брюкселски зелки и чакането на заповеди от задгранични господари си е баш гювендийство.

Значи, да си "подложиш задника" на съюза, в който членуваш е "еврогейско", а да искаш да си "подложиш задника" на някакви азиатски примати, дето още не знаят в кой свят живеят, виж, това вече е мъжкарско и престижно?! Да ви има човек джилезната тъпа логика...

Какъв съюз бе, това е диктат, като е съюз как така не може да решаваш какво да правиш в собствената си държава в интерес на гражданите си? И за какво азиатски примати става дума и какво общо имат? Каша е в главата ти.

ало дирника,пак сте се информирали от израелска медия като BFM