Над 9000 полицаи бяха отстранени в Турция

Турция отстрани временно от длъжност 9103 полицейски служители, съобщи снощи Си Ен Ен тюрк, цитирана от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Над 9000 полицаи бяха отстранени в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ориенталския ген проговаря-винаги им е липсвала класа,поради което са били "дресирани" от французи,англичани и американци. Сега "момчето" порастна,но тепърва ще бере киселиците от много "градини". Израел, ЕС,САЩ,Кюрдистан,Хизбула и още куп про-форма организации включително фейсбук и туитър. Сложна задача за едно смъртно човече със спорни поддържници. Ще секнат финансовите потоци и вълната от недоволство ще го удави!

Къде е тук Ес? Ако това се беше случило в Русия щеше да е вой до небето.Защо мълчите правозащитници и сие??????Не е ли време за САНКЦИИ за султаната?

Тези уволнения само наливат сили в цивилните протестиращи...

Защо се чудиш Къде ще ги затварят.?Нали се гласува и за смъртно наказание.Вместо да ги хранят директно в гробищата

Хайде сега да арестува и жените им,че не носят фереджета или буркиии!Еваллла за правовата държава,на която се възхищават българските МЮСЛИТА с турско самосъзнаниеее!Точно така трябва един султан да къпи нареед,без демокрация и зачитане на правата !

Абе,как толкова хора във връзка с един човек само- те са хиляди, той един...много мощен...значи...

щял да назначава читави хора на тия позиции хора на които може да има доверие..... Турците не знаят в каква каша ги забъркват....

Баси тъ....... дето пишат тук! СеднАли да ми се занимават с Турция. Абе я се замислете за България какво се пише по чуждата преса. Едва ли им изглеждаме по-демократични или цивилизовани! Да не говорим и че сме затънали до ушите в мизерия и л....! Отклоняване на вниманието е това, но повечето от вас, естествено, няма да се усетят! Нещастен народ....

За един вманиачен Диктатор,нищо ново не е измислено,нищо старо не е забравено.Историята просто се преповтаря.Товарищ Коба,по същият начин е"разчиствал"съветсткото"Общество.Милиция,Армия,Партия.В Турция-Гюлен.Там,навремето-Троцки,Зиновиев..... Съвсем копи-пейст на чистките на Хитлер-др.обществен враг в лицето на социалисти,комунисти,евреи.... Важен е Врагът.Омразата. Точно както го прави сенаторът Маккарти в САЩ. Нещо ново или невиждано под Слънцето?

Ердоганчо черпи опит от Сталин и Хитлер. Вся власт Эрдогану, Alle Macht Erdogan !!!

Ало, къде са правозащитните организации, НПО-тата, ООН, Сините каски, Зелените каски, Бледожълтите каски и прочие? Изобщо не мога да разбера идиотската упоритост на Запада да продължава да подпомага силна Турция и да се надява, че от анадолски примати може да стане аналог на Швеция! По-добре заложете на България, с Турция очевидно не се получава

Малиии, колко си умееен. Направу шъ умръ. Сигурну вашти млогу съ гурдеят с тебя.

ми да беше умрял, та да не установявам за пореден път колко прост народ има в тази изстрадала държавица!

Това си е лепене на етикети "гюленисти" на всички които не са от партията на Ердоган. Овладяване на властовите структури и механизми се нарича това и е характерна стъпка при налагане на всяка една ДИКТАТУРА.

Всички ДИКТАТОРИ го правят - Хитлер, Франко, Ленин, Сталин, Мао, Хо ши Мин, Георги Димитров, Тодор Живков и Ким-човците също. Репресивния апарат трябва да бъде само от "наши" хора - това е което прави Ерчо.

Халифатът гони вещици.

Браво на турците, да им пожелаем още много такива хубави новини, защото това е народната воля, а туризъм ще имат поне колкото Египет има последните години (devil).

каква демократична европейска държава, цъ, цъ.... пардон - каква загубена ориенталска кочина

Европедалите защо не налагат санкции, а ?

изглежда,че тоя ф.гюлен е много полезен за сатанинската политика, иначе отдавна щяха да го предадат на натовския си съюзник ,без да им мигне окото .

как са се разпищяли либералопедофашистите че дескридитират дисиденти и колаборационисти, какво лошо има в това като си си взел жена да си само ти с нея а не да я даваш на всеки който я пожелае, пправилния начин за управление на държава е този

Горката ти самотна мозъчна клетка..

умира от самота горката

уволнени и арестувани ,защо не са се включили в т.н. преврат?Или преврата е инсценировка или тези не са фетхулатисти!Сега турският туризъм има нови 9103 бармани и сервитьори :Д

страшна диктатура и ГЕНОЦИД на Ердоган в Турция,вилнее като Хитлер

Не арести и уволнения, а подмяна със свои хора с оглед постилането с червен килим на пътя към султаната. Ердоган си се подсигурява.

Даааа, вижда се че "има" демокрация в Турция...

Скоро в подобни новини "сеч" няма да е в кавички...

бравооооо да видят нашите как се арестува *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алооо, журналистите, не, не Турция арестува, а Ердоган в диктатурата си! Ама американците пуснаха бомби с уран на Милошевич, на братята сърби и цяла западна България пострада, а сега!? Не България е осъдена от бандюги в Страсбург, а определени хора са виновни, е , вие,журналистите изкривявате истината и служите на статуквото! Абе щом след малко ще говори по Нова ЕКЗАКТНИЯ местанчо,тоя предател го канят да му гледаме продажната гадна физиономия какво да говорим, отвратена съм!

Ердоган ликвидира американската и натовската агентури.Ще управлява Турция минимум 20 г. напред

Ти ли им разкри агентурите бе прокопи Това си е лепене на етикети "гюленисти" на всички които не са от партията на Ердоган. Овладяване на властовите структури и механизми се нарича това и е характерна стъпка при налагане на всяка една ДИКТАТУРА.

И Ердоган и Путин работят срещу своите народи

А ти и бандата соросоидни фъшкии работите срещу България

Мунчо, ти знаеш ли конкретно нещо за Сорос, или само повтаряш малоумно каквото си чул?! Напиши ясно къде, как и защо Сорос е навредил на България. Преди "лошите" бяха евреите, днес е Сорос, утре някой друг ще е. Но всички тиквеници повтаряте в хор името на лошия за деня.

Такива като теб веднага в трудовите лагери на Марс - еднопосочно пътуване. Егати генетичния отпадък

Която "сече" полицаи, той сече клона на който седи.

Ловът на вещици започна . Макарти си има достоен ученик . Сега всеки ще трябва да доказва верността си към падишах-султана с кръв. Сега е ред на армията -поетапно разбира се , че се н... ра при мисълта за истински преврат