Изтеглят спецчасти от границата, ГЕРБ са против

Партия ГЕРБ се обяви срещу заповед на министъра на отбраната Стефан Янев да изтегли от границата военните от 68-а бригада "Специални сили"*.

Обратно в новината

Коментари - Изтеглят спецчасти от границата, ГЕРБ са против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някога имаше стена по границата и войски охраняваха денонощно да не минават дисиденти, чужди агенти и всякаква паплач. После направиха филма Граница, една пълна простотия изкарваща българския войник садист и убиец, а не обикновено момче от народа на наборна служба. Сринаха стените и отвориха пътя да минава, който иска. Сега се сетили пак, че трябва да има ограда и войски, ама тръцки. Нито пари за войски има, нито пари за ограда. Време е да се намере онова мекере заснело филма и да се извини пред цяла България за антибългарското си произведение.

Споко, иде нормализация и последните напъни на компанията на Царския гъзолизец само ще оцапат собственото им бельо... "Всичко тече, всичко се променя!"

Едно време имаше гранични войски. Дойде демокрацията и беше голем зор да разкараме армията от границата и тази функция да се поеме от полицията. Защо - това е друг въпрос. Сега - що махаме армията от границата и то при условие, че пазенето на границата съгласно съвременното демократично законодателство е задължение на полицията.

И още нещо - специалните сили са на границата, щото ПРОСТО НЯМА ДРУГИ ЩО ГОДЕ боеспособни (и окомплектовани с личен състав) подразделения в цялата БА!

До идиота с минуса - ЩО ????

Мале, до къде я докарахме??? Спец части да пазат границата.... Е те таково животно немаше ама на тая територия ИМААААА.

Всички военни,части трябва да са на турската граница. Аз друг враг не знам да имаме. Освен ако някой не е решил,че ще водим война с Русия?!

Да пазят фатмака Радев от народната любов ли?

няма ли да дойдат хамериканците да ни пазят малко ?

...не гого !...американците до сега никого не са пазили в исторiята си !...само са нападали !

Сигурно са посрещали мигрантите със студени пити и без сминдух .

Мутрата нали се хвали,че имаме непробиваема ограда.

е имало спец части по границата!?! И кой беше този "гений", който ги е пратил там?!? За резил сме пред цял свят.

вие сте свързани с МВР и за това принудете това министерство да си свърши работата, защото бригадата специални сили е за война, а не е съединение от състава на Гранична полиция!

Тони,на времето границата се пазеше от войска,а Сега от полиция,вЪзпитаници на комунистическо мИлиционерските струкури.Разликата е огромна.

Какво толкова - нали сърбите ги хващат и ни ги връщат .

Пак театро се разиграва, ама надали останалия в Бг матрял ще повярва в него. Бойко да каже кой и колко му е платил и кой му е заповядал да махне тези юнаци от границата, че да минава все и вся пак в галоп през нея?

другарю,Бойко още не е на власт,сега действат твоите другари

Мдам, благодарете на временния премиер комунист, назначен от президента комунист. Понеже партията майка няма да управлява, ще се правят мизерии до последно. Типично по...комунистически.

какво означава в действителност една бойна бригада да върши работата на полицията по охраната на границата?! Ами нека тогава да разформироват тази бригада и вместо нея, при война да действат тюфлеците от полицията. Ще се правят ли?! Ще се справят със задачите й, но на куково лято, с други думи никога!!!

Щом герберастите са против значи тия са, спец. КАНАЛДЖИИ.

Еееейййй !!! Опомнете се !!! За каква икономия на средства става дума като става въпрос за националната ни сигурност по това несигурно време и точно на тази граница на РБ !!!

Използването на бригада "Специални сили" за охрана на границата е като риболов с шашки динамит. Под ръководството на биби Комунисто от Банкя България на практика вече няма армия, а Гранична полиция е тотално корумпирана от каналджиите. Даже им направиха магистрала покрай т. нар. "преградно съоръжение" за да извозват нелегалните мигранти директно от границата с МПС, да не се мъчат хората по шубраците.

С икономисаните пари ще се финансират бежанските лагери! Колко бежанци заловихте и върнахте в Турция? Хващат ги сърбите и румънците на техните граници и ни ги връщат. Толкова е съсипана държавата ни, че даже и "бедните и нещастни" бежанци от войната и мизерията не искат да останат тук, за да не умрат от глад.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО Добър ден, свързахте се с посолството на Русия. Ако искате да поръчате обаждане от руски дипломат до вашите политически конкуренти, натиснете едно. За да използвате услугите на руски хакери, натиснете две. А ако сте по въпроса за намеса в избори, натиснете три и изчакайте началото на предизборната кампания. Обърнете внимание с цел повишаване на качеството на услугата всички разговори се записват.

Ако не сте на ясно какво искате, натиснете 4 и чакайте обаждане на дежурният психиатър. За тролове на Шорош, лечението е безплатно.

Ех тези ГЕРБ - каква грижа за националните, каква грижа за народните интереси ! Умилихме се !

Ех,тези БСП-как не успяха да спечелят,че да защитават "националните" интереси.Умилих се,че народа не иска да се върне назад !!!

дано по скоро се махне това некадърно служебно на фърчилков правителство,залагат мини за следващото легитимно избрано правителство по скоро да идва Борисов и да разчисти комунистическите обори

Имат ли право да стрелят, да прилагат насилие и да ги връщат обратно? Не. Тогава защо да им се плаща един пикник в планината, да ядат, пият и пляскат карти. Или ще си играят на "Спасители на плажа". Раздават диплянки на арабски, насочват към сборните пунктове и безплатен транспорт.

Хмм, как така ще ги връщат, а мотела на Валери Симеонов да стои празен ли? Това не е човешко, той ще умре от глад бе хора.

ИЗБОРИ 2016/2017. НА КОЙ СЛУЖИ ДЪРЖАВАТА - НА ГРАЖДАНИТЕ ИЛИ НА НЯКОЙ ДРУГ Държавата е основният елемент на представителната политическата организация на всяко общество. Държавата е ЛЕГИТИМЕН инструмент за физическо, ментално и емоционално ЕЖЕДНЕВНО насилие върху всеки ГРАЖДАНИН, наложено от шепа хора - ЛИДЕРИ. Държавата е продукт на непримиримостта МЕЖДУ класовите противоречия, тя е машина в ръцете на господстващата класа, шепа хора, за потискане на своите класови противници. Като класова представителна политическа организация, експлоататорската "държава" разполага с оръдия на властта, с помощта на които господстващата класа - привилегированият елит и паразит държи в безусловно подчинение трудещите се маси, които са мнозинството от гражданите. За разлика от кръвнороднинските връзки в първобитнообщинния строй за държавата е характерен ТЕРИТОРИАЛЕН принцип на управление. Установяват се ГРАНИЦИТЕ на определена територия, върху която се разпространява юрисдикцията на дадена държава и която се защитава САМО от държавата, но не и от гражданите й. Функцията, свързана със защита на територията или с разширението на наличната територия за сметка на други, преди всичко съседни държави, съставлява външната функция на държавата. Друг отличителен признак на държавата е публичната власт, т.е. на специални отряди от въоръжени хора, чиновничеството, наказателни органи, материални оръдия на властта затвори, съдилища, арести и пр. При родовата организация властта принадлежи на самите въоръжени граждани. С появата на държавата възниква представителната политическа власт, отделена от гражданите и насочена срещу гражданите. Именно заради създаването на такава представителна власт се образува държавата. Потушаването на съпротивата и протеста на експлоатираните маси от гражданите, запазването на външните условия за експлоатация на трудещите се това е основната, ГЛАВНАТА функция на ВСЯКА държава и именно на тази функция са подчинени ВСИЧКИ други, неглавни вътрешни функции, както и външната функция на държавата. С публичната власт е свързана и институцията за данъците, която преди това не е съществувала. За издръжката на органите на насилието и управлението, наложено върху гражданите от шепа хора, за още по-голямо забогатяване на привилегирования елит и паразит, държавата събира системно и постоянно преки и косвени данъци от гражданите. При това с увеличаването на апарата на служещите на "държавата" - растат и данъците, защото тези хора не произвеждат и не създават нищо, а само се подчиняват безусловно на заповедите и "законите" на ЛИДЕРИТЕ (държавата). Накрая за държавата е характерна "правова" форма на управление и защита САМО на интересите на господстващата класа - шепа хора, привилегирования елит и паразит. Там където има двоен стандарт, там винаги има робство или фашизъм. Именно чрез двойния стандарт е изградена всяка "държава".

къде е тази държава,бе? не видиш ли че сме окупирана територия и че софето е нещо средно между конц.лагер+лудница+ сметище? и че политиците се назначават от окупаторите?

НА КОЙ СЛУЖИ ДЪРЖАВАТА - НА ГРАЖДАНИТЕ ИЛИ НА НЯКОЙ ДРУГ

...Партия ГЕРБ се обяви срещу заповед на министъра на отбраната Стефан Янев да изтегли от границата военните от 68-а бригада "Специални сили"*. ... --- правилно ги е изтеглил защото те са необходими за превземането на виената и покоряването на европата! а от турчулята нема кво да се пазиме! гербаджиитте в панделата и колективно!

Комунистите пак почнаха да пестят от сигурността, а вероятно и от други съдбовни за страната дейности! Това са сбърканяци! Вместо да печелят пари, се правят че пестят, докато крадат. Всеизвестен факт е, че пестенето е майка на мизерията. И в семейството, и в държавата изкарването на повече средства е правилната политика, а не обедняването и свалянето на сигурността с цел пестене. Комунистът е сбърканяк.

Абе, мухъл, какви комунисти бе. Те ако бяха на власт, щеше да си има гранични воиски и пиле нямаше да префръкне през браздата. Но ти така и няма да надскочиш времето от 1989г. на сам, часовникът ти е спрял, а мозъкът залинял.

Човешката алчност и човешката глупост са безкрайни. За сведение на горепосочените човекоподобни - "пилетата" искаха да прескачат ОТВЪТРЕ-НАВЪН и оградите бяха точно за това. Сега "наплива" е в другата посока.

Тъп герберски дрогиран нещастник Те всичките са комунисти нещастник

Гербераси нали оградата ви е много добра бе??или май мангизите от нея в джобовете ви са предобри..Какво правят там спецчасти при положение че има други дето я охраняват??Спец частите нямат ли друго предназначение???или хортела на съдружника ви трябва мангизи да лапа...

Арабите нахлуват през границата, а тия досега убиха ли ПОНЕ няколко араби ??? Май нищо не вършат...

По-малко пари по хотелчетата на дупетатите.

Vinetou

Стига ревахте, бе тролове! Правилно ги изтеглят. Това са специални сили, за подготовката на които отиват десетки хиляди, а вие искате да ги ползвате като пъдари. За охранителни задачи може да се използва в най-добрия случай жандармерия, обикновени кашици или в краен случай Динко (ако не си бие гаджето).

Вече няколко групи имигранти са върнати от румънците, а са избягали от лагера в Харманли, който се охранява от армията с бойно оръжие. След като имиграционният поток е овладян и повече са екстрадираните от заловените, при това из страната, а не на границата, може да са я минали и при предишното правителство на Борисов, лагерите са пълни на 40%, положението се е подобрило и вероятно няма нужда от специални части, но Борисов може да ги върне, щом се върне, да прави напук, нищо че има само 9% одобрение.

кой ще им пълни хотелите по границата?

Служебното правителство стриктно изпълнява план за дестабилизация на България във всяка една сфера!

ти нормален ли си?

И за къв чеп да стоят като "хващат" "мигранти" чак на Дунав мост или на сръбската граница?! ХО ХО ХО

Боко и пудела си Валери да отиват с по една сопа с джипките на диър Дейвид да си охраняват полуедноредовата си ограда!!! Хехехе ХО ХО ХО

най-тъпите герберчета са дежурни по драскане.

Не е работа на мотострелковаци, танкист и сапьори да пазят границата! Ако гламавите ни политици не бяха закрили Гранични войски сега проблем нямаше да има. И, ако има нужда от това - защо не ги създадат отново, а вършат глупости??

По време на Борисов-1 бяха закрити Гранични войски, дотогава почти никой не можеше да мине границата, но отиде Цветанов на конгреса на партията на Ердоган и като се върна взеха решение да строят бежански лагер в Харманли, границта започнаха да минават даже инвалиди в колички, по 300 на ден. Когато правителството на Орешарски ги спря, до 0, Цветаноя тръгна да се оплаква в САЩи Европа, че не приемаме горките сирийски бежанци, върнаха се на власт и вече имигрантите свободно се движат из цялата страна към Сърбия, Македония, Румъния. Бизнесът върви.

Източници от Министерството на отбраната заявиха за Хоризонт, че решението за изтегляне на бригадата е взето с цел икономия на средства. Ами с цел "ИКОНОМИЯ" направо закривайте и това , което е останало от българската армия, а освободените средства ги дайте за интеграцията на ромското малцинство.

Икономия на средства - глупости! Соросоидното служебно правителство на соросоида Радев иска границите да са отворени, каквото е желанието на шефа им Сорос!

Гробарите реват кашиците да остават щото оградата дето уж я градиха я няма и ще лъснат пак крадливите им газове

Няма страшно, оркестърът ще ги замести, а ако случайно не се справи ще изпратим нашето елитно подразделение военнополева баня заедно с теляците.

Ревете ли? С изкуфели старци държава градим. Гласувахте за руснаци - на ви сега! Нинова се улови гуша за гуша с руския почетен консул в БСП - Гергов. Това ли искахте изкуфеняци. Затрихте си държавата с тези предатели!

Махат ги че да плъзнат пак пълчищата от емигранти , и руските подлоги и тролове да реват че новото правителство не пази държавната граница ! Способни са да пуснат хиляди скакалци в родината ни с помощта на техния съюзник Ердоган , по заръка на Путя , само и само да извлекат после политически ползи и да запалят държавата и ЕС ! Червени родоостъпници !

Кадрите и западните на тази бригада са равни по сила останалата ни "армия" тип пушечен дивеч. Който е бил при Кухия и Коня...

Изтеглихме 15 милиарда евро, а икономисваме средства??? Заплатите на дупедавците-депутати се актуализират постоянно да са 5 пъти над средната, както и на съдебната система, от която печелят само престъпниците.Защо не икономисате от там боклуци антибългарски???

След като специалните сили си тръгнат, границата ще се пази от Боко Разума и Цецо Мисълта. С тия две нинджи пиле не може да прехвръкне, камо ли някою чалма. Боко ще всява респект с неговите 150 кг, а Цв. ще тича като житен бегач между двата реда ограда/където я има, разбира си/.

ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ КАТО ТИ ОПРАТ НЯКОЯ РЯЗАНА КАРАБИНА ОТЗАД

Eй каун, научи се да пишеш грамотно. От това, което си написал следва въпроса - "Ко каза"? Научи се кога се ползват малки и големи букви, пунктуация, съставни части на изречението. Материалът е за 3-ти клас начално образование.

55, искрено ме развесели с поста си!

Пуснете коментарите за сина на Нотев. Хората искат да изкажат своите съболезнования.

До към 16:00 78к я бяха "лайкнали". За съболезнования не знам.

Абе нали похарчихме милиони за ограда. За какво да висят войниците там. Още китайците са знаели че ако поставиш армия при такива условия тя губи подготовка

Боко, Боко пак сра на метеното! Вместо да пратиш още да вардят границата, ти главанак безумен, мюслимска подлога, гей-европски лизач, ти говедо тъпо - ги махаш. Напълни България с гаджали, заселваш ги продажнико долен. Пък и тези измислени "патриоти" и те се продадоха за "30-те сребърника", и те искат "солунската митница". ПЪЛЕН ОТВРАТ Е НАСТАНАЛ!

Ти си тъпак! Трябва даже НАТО да прати части по границата. Къде ми ходят по Афганистан.

Не четеш ли какво е написано? Маха ги сегашният министър на отбраната.

Сегашния ги маха защото "герб=Боко" е против!!!!!!!

До 68-а бригада "Специални сили" - бягайте момчета - с/у вас стоят 300 000 тарамбуки тръгнали за Европата. Или 6000 танка на Ердоган и те тръгнали на запад за нас незнайно за къде.