Бивш шеф на БОП осъди прокуратурата за 65 000 лв.

65 000 лева обезщетение за неимуществени вреди от незаконни обвинения присъди Окръжният съд във Велико Търново на бившия антимафиот №1 Орлин Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф на БОП осъди прокуратурата за 65 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия съдии са най- големите мафиоти в България ( стават съдии с плащане на подкуп и отсъждат за тоя който плати повече). Тоя в осъден Условно, аа другия съд отсъжда държавата да му палти 65 хиляди лева. Значи, или единия съдия, или другия трябва да бъде УВОЛНЕН. Имаме президент и правителство. Не може някакви съдии да отсъждат както решат...

Преди два дни честната прокуратура плати около 50 000 лв за нанесени щети на бившия кмет на В.Търново, сега тези 85 000 на всеизвестния рекетьор, измамник и бандит. Парите ще дойдат от джоба на данъкоплатеца - трябва ВЪСТАНИЕ, честните хора ще гладуват да изплатят на тези гладни и почтени български люде. Лека нощ народе, заминавам зад океана

егати тюфлека!

тюфлек ама каратист като нашата тиква

Еб*си и антимафиота. Как ги лови престъпниците бе с търкаляне ли?! Въобще МВР си е смях през сълзи. Никъде полицаите не са много умни, ама нашите са направо върхът на сладоледа. Мое ли тая планина от лой да е нещо друго освен боксова круша?!

Това на снимката ли е антимафиот?! Сега разбирам защо мафията ни си има държава!

Мафията се самоизяжда!

Боко се издигна с тия пушилки,но той няма да ги плаща,а ние!

бивш шеф на БОП осъди не прокуратурата, а българския народ. Прокуратурата пари не дава, тя само взема.

Честито колега!!! Ако действително сме правова държава, сега е ред тя да предяви регресен иск към конкретните тъпанари за пресъпление по служба. Става дума не за некадърност, а за умишлено повдигнати неправомерни обвинения и нанесени вреди на данъкоплатеца.

абе какъв антимафиот може да е тва прасе..

Осъди прокуратурата - Стани богат ! Прокуратурата е благодетел на века раздало безвъзмездно милиони предимно на висши държавни служители ! Заслужават награда за благотворителност !

деер

Циркът е пълен! Истината е, че не си е платил или не е слушкал докрай ! Никой не каза, че грамотен човек, не може да се изказва неграмотно, дори когато говорят вулгарно!!!!! Така,че проверете хората с медицинските дипломи какво са свършили с пациентите оттогава...

И Кой ще плати сметката сега? Както винаги данъкоплатеца, който плаща заплатите на некадърнициде от съдебната система.

Тоя тюлен ли е требвало да бори Организираната престъпност.. мани мани ...

тои ги бори на маса с яки мезета и 12 годишни бутилки

Прокуратурата самосезирала ли се е по отношение причинените на държавата щети в тазмер на 65000 лева от органите на прокуратурата?!

Хем виновен, хем осъдил държавата:)

Аз, когато не разбера нещо с един прочит, повтарям и потретвам. Пробвай и ти някога, може и при теб да се получи!

Ще плаща не този дето куратура, а бедния народец, а тази свиня на снимката е платил на свинете съдии и ще разделят парите на народеца.

Дали не са и хитри всички мафиоти и от едната страна и от другата!!!

Баце, това сега по "румънският" модел ли е или си е по нашенския - "прокурорския"? Не че нещо, ама много ни струва напоследък "прокурорският" модел на нас, данъкоплатците...