Борисов: България е много важна в преговорите за Брекзит

България става изключително важна в преговорите за Брекзит предвид председателството на Съвета на ЕС, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България е много важна в преговорите за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Борисов да внимава при разговорите с Ван-Орден , и да не поема обещания в полза на Великобритания, защото ние си оставаме в ЕС, а те ще се стремят само да ползват благинките на ЕС.

Никой не оценява България дори като лула тютюн,а на теб ти се присмиват зад гърба,а ти си мислиш,че ти се радват. Нас могат само да ни съжаляват,благодарение на теб.

Бочко Бибочко освен спасител на България, ще става и спасител на Европа. Браво, браво, евала!

с всеки изминат ден импотентното пожарникарче ми заприличва на рeджеп тапир ердухан

Красивият исторически момент - ЕС се разпада при председателството на разпадналата се Бг Гледай ти! И ако ЕС се разпадне, какво ли ще прави нашият Вожд - BOKO

..... този колкото пъди дойде у нас толкова лъжи изтърс.... То не бяха спиране на мониторинг, влизане в шенген и какво ли още не.... Сега става опасно и марионетките трябва да се кълнат във вярност и послушание..... като приключи брекзит ще лъсне дупка от 50-60 милиарда, а ние като кандидати за "чакалнята" на еврото трябва да преведем вЕБ целия резерв от 10-12 милиарда..... за да ни напечатат банкнотите и право за обръщение ..... Колко много сме важни, нали.......

То, за това Станишев СТАНА ШЕФ, а Боко Тиквата си седи У БГ-то, щото нивото, възможностите му и капацитетът му са подходящи само за кмет на нЕкое родопско селце с 15 обитателя... и дотолкова! Просто, толкова си може, чилякът!!... :-D Аре, майната ти и на тебе!

Тиквеника винаги ще бъде подкрепян от ЕС , защото такова мекотело да са търсели, нямаше да намерят. Тоя тулуп е по-вреден и от мадам Йес. Някой може ли да ми обясни как , ако Южен поток не е ефективен, турците го взеха буквално дни след като това добиче на снимката се изцепи , че го е спрял??????? Тоя тип само заради това предателство спрямо България , трябв да бъде осъден ефективно.

Имаш предвид на три НЕДОВЪРШЕНИ мандата, приключили всеки път с оставка ли?! Ами, ако бях на негово място, щях да съм сигурно по-скромен, фатална грешко!...

Да, наистина България става важна с председателството си, НО ЗА КОГО?!... Вярно е, че ние сме много лесни за управляване, наставляване и манипулиране. Вярно е, че ББ ще изпълнява безпрекословно заръките, препоръките, наставленията и разпорежданията на своите "началници"... А знаем ли, КОИ всъщност са МУ началниците, защото Е ясно, че българският суверен Народът, НЕ Е измежду тях Да, важно е председателството на България, но е интересно и да се знае, за КОГО ТОЧНО Е ДОБРЕ ДОШЛО... Защото, в крайна сметка, всичко е въпрос на гледна точка

тъпанар и простак избран от други тъпанари и простаци щели да бъдат центъра на брекзита и европа?! само тъпанари могат да кажат такова нещо и само тъпанари могат да го повярват. Затваряте държава! Нито има смисъл нито има надежда :(

надежда има и тя си има име-AK-47

Ех, Урко! Ама, много обичаш да си важен, баЦе! Т'ва, твоето его, все е незадоволено и все има нужда да бъде подхранвано... Лошото е, че не осъзнаваш, колко си малък и колко пренебрежително те потупват по рамото господарите ти или "началниците", както ти сам ги наричаш...

Приказки от 1001 нощ! На никой не му дреме за България и никакви инвеститори не можеш да очакваш в една разкапана и разграбена икономика. Който можа - източи каквото имаше и се изнесе. Който дойде тук - идва за да ползва роби! Справка - Монтюпе, Язаки и подобни. Когато в България дойде Мерцедес, Ауди или Дженеръл Електрик да произвежда продукти от 0 до краен продукт - тогава ми се хвалете. Дотогава - долу в калта.

Абе нас за хора не на имат в умрелия ЕС, пък този се взема на сериозно. Един път да защити националния интерес и ще го изхвърлят веднага! Лошото е че вече в цял свят не говорят за България с уважение, точно заради тъпите и продажни политиканстващи изроди !

да има какво да ядете блюдолижците на боко.

Ами БХ да ги накара да започнат да учат български, за да не се излагат пред нас - хахахахахахх

Aко не беше Pадев да притисне Mеркел,боико още да лие насрания задник на меркел.

Нова армия от чужди инвеститори се е запътила към България да ни оплячкосат отново

с ник и снимка на тиквар- все мъдри мисли ръсиш. Я какви сте лика -прилика с тиквата и оня Дончев.

А дано, ама надали...

Не знаеш колко си прав. И никът и снимката ти са на хора, фенове на тиквата, дето разказа играта на потенциала на държавата. Тикварите имат за цел всички да заприличат на теб, та да има кой да гласува за тях. Пълна деградация!

Колко важна е България , колко важен ЩЕ Е Бойко Борисов, даааа , в главата Ви започна ли да просветва :"Тая Европа да не е мръднала , да поверява такива важни неща на тоя нещастник?"

Печели ги щото няма народ, а продажна мърша! И го слушам как тръгнал да разправя за румънския модел, демек като сме искали като в Румъния и те мутрите това правили. Тиквооо, румънският модел е като се събудиш да видиш ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА. А тези циркаджийски номера на цацаратурата НЕ на нас! Ама сега е важен Брекзит бре, а кво ще стане с територията....бе на кой му дреме да се оправя матряла, да емигрира и толкоз,!

17000 лв за саниране на апартамент при реално 7-8 000 включително цената на долкументацията и щастлив изпълнител от печалбата. Този нагъл гамен се гаври с цял народ , стъпил на гласовете на 15 % цигани и роднини на администрацията.

Какво сте спрегнали Бойко при санирането бе? Да не би той да избира фирмите, да не би той да приема работата, да не би той да подписва фактурите? Кой е застанал до сега мъжки и е казал, на мен Бойко ми нареди да избера тази фирма, или да платя 4 пъти повече на друга или да приема тази некачествена работа? А? Дори и да е наистина Бойко направил нещо, кой излезе и каза, той ми нареди? Е гиди лaйнapи с лaйнapи....

Аз пък съм доволен, че санирахме панелката и то безплатно.

За санирането на твоята панелка и аз плащам!

Абе няма ли кой да разкара този наглец? Огромна пропаст между думи и дела! И все е важен и света вода ненапита. А дългове трупа, социалните системи са разбити и т.н. Аман от този. Очаквам след като стане премиер отново трафика на наркотици сред учениците да се засили.

"България става изключително важна в преговорите за Брекзит предвид председателството на Съвета на ЕС, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов." И тук - и ЕС, и Англия - възкликнали в един глас ужасено "С'я я втасахме вече!";)

Интересно МИ е,КАКЪВ е източ ника,за това МУ самочувствие,а ???

е научил Английски

Липса на източник.

Когато цъфнат налъмите и работата върви на зле, предай председателството на другите и гледай ТИ да си добре... Не знам дали някой осъзнава, как ни го вкарват с това председателство? Фрау Меркел и компания търсят 60 милиарда евро от Великобритания... Ако не ги получат познайте кой ще ги плати? Ще получим басов шут от Брюксел и солидна сметка за плащане, след края на "председателството". Дано да съм лош пророк, но все пак стягайте коланите братя...

Малко си недоразбрал, защото с излизането на Великобритания няма да има толкова много приходи, защото няма да плащат цялата си вноска, това не значи, че ние ще платим ще се намалят еврофондовете за всички, това ще е , но трябва да си намалят и администрацията и бумащината в ЕС. Просто трябва промяна.

преговори за брекзит с пожарникар без англ.език .не се присмивайте на "съвременния "бай ганьо ,а се засрамете...поне малко !

цар Тиква пак най- нагло се гаври и подиграва с матеряла, дето отново си го избра! След като стана ясно, че нито имат намерение да вдигат пенсиите, нито да достигнем заплата от 1500лв, сега по стар мутренски обичай изпробван и проверен, че работи пред овцете цели два недовършени мандата Борисов се изцепва- важни сме за Брекзит! За кого и в какъв аспект сме " важни" бре Борисов?! Какви са ни ползите, плюсовете и минусите, да не кажа направо вредите от цялата тая дандания!?

ВСЕКИ, ЩЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ЗА КОЯТО Е ИЗБРАН! И НЯМА ДА СИ ЗАВИРА НОСА В САНКЦИИТЕ, ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ БЕЗ НЕГО. MUTTER ЧАКА МОЛБАТА! ...КОМИСИОНКИТЕ ОТ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО СЕ ОТМЕНЯТ!!!

той печели,а ние (по традиция)губим !!!

Някой да каже на Гибона от Банкя, че председателстването на ЕС е на РОТАЦИОНЕН принцип, а не защото Европа много го обича и подкрепя и затова му е дала председателстването.

Абе те му вадят една малка частичка от магистралното крадене-той ми говори за Брекзит!50 мнл.са си пари и за богатата Европа.Там Премиери и за по-малко влизат в затвора. Един от най-големите обирджии на съвремена България. Нагъл тип!

Нагъл си ти. Него народа го избра да го представлява и управлява.

Има нещо символично в това точно при нашето председателство да започне разпада на ЕС.

това е илюзия ,откажи се !

Мизерните нещастници най-лесно се купуват и продават. Това е в сила и за нашето председателство ако въобще от него зависи каквото и да било - ще е едно от най-еффтините за който иска да си направи далаверата. Сигурен съм че британците няма да испуснат промоцията.

Това, че ние председателстваме Европейския съвет, не означава, че председателстваме Европейския съюц, някои политици и журналисти дори не правят разлика и обявяват , че председателстваме ЕСъюз, та и Баце, не зависи от нас много, организационно само, останалото решават големите страни, а ние трябва да защитим интереса си заедно с всички останали.

Има ли култ към личността в България към сегашния момент?

Натам вървим! Всички, които сме живели в онова време, виждаме, че държавата ни все повече започва да прилича на онази от годините на развития социализъм. Спомням си как Живков твърдеше:"Искам да напусна, но хората ме харесват и искат да управлявам." Несъгласните тогава отиваха посланици, сега стават депутати. Открийте приликите!

Дано успеем да си вдигнем стандарта на живот. Както стана ясно 33% от българите живеем в тежки материални лишения. За хора, като Дилян Дебелан, Доган Изротан, Вальо Залчен, Румен Овчаря, Иван Закостенял, Цацаратур Ненанял и други видни утрепки, болни деца умират, гладни старци, и млади бедняци ще са основната съставка на българския народ.

Айде не се туряй при 33те процента. Нали по цял ден кибичиш тука. Кой ти плаща Интернета? Спри го като си толкоз зле с парите. А пък и за работата дето я вършиш и това ти е много.

Как разбра, че съм тук по цял ден? И от къде знаеш, каква работа върша. Изказваш се без да имаш аргументи. Може ли да чета новините и ако нямам пари дори за интернет... Възможно ли е работата ми да е онлайн. Как мислиш или не ти се получава мисленето.

да си поставим условията на председателството.Да си предоговорим условията както отвори вратата Англия за такива преговори.

Важни сме толкова, колкото и другите от нашата черга. Едва ли ще ни гледат по-сериозно, особено като се знае, че имаме премиер, който чака началниците да му кажат какво да прави и не може дума да обели на четири очи, защото не знае английски. По-важно е да се ориентираме в обстановката след напускането на UK и да вземем значими комисии, освободени от тях, което би било добро за страната ни.

Прав си. Също така е важно да се казва на народа, че е важен. Помисли си колко приятно ти става когато жена ти казва, че си важен за нея. Знаеш че не е вярно, но все пак ти е приятно.

Всеки обича да го похвалят, но да има защо. Като знам колко ни ценят навън и с какво уважение се отнасят към нас, не съм оптимист. Много българи живеят в чужбина или пътуват и виждат истината в очите. Защо да се самозалъгваме?

''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ , ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''... Ура другари , да изпълним петилетката за 3 години , вместо за 5 г.

Много съм доволен, че ви размазахме на изборите. Сега можете по цял ден да си пишете глупости в нета. Желая ви приятна работа и дано не ви хванат шефовете.

Кой кого е размазал, че не се сещам? Ако минималната победа е успех, той не е за целия народ, а само за онези, които се възползват от парийното си членство /както използваха БКП/. Кой печели от безконтролното пилеене на пари за прескъпи обекти и 35% от народа, живеещи под европейския праг на бедност. Много ли се гордеете, че всеки ден излизат нови далавери?

Gal

Направо ме размя.....до сълзи...започна се с изцепките...

След всеки изминал мандат , управниците ни в Бг стават все по-големи смешници , и по-големи ПРОДАЖНИЦИ .

това ще сме.... Конферансиета за много милиони.

Браво, Бойко. Не обръщай внимание на червените безродници.

Я кажи бе мутро пожарникарска, какво печелим от председателството,освен че ще платим милиони за кви ли не безумни ремонти, с какво ще се повиши жизненото равнище на народа с простотията "председателство на ЕС" и какво точно ще произведе за България?! Е, аз отговора и сега го знам-едни родни престъпници ще се срещат с едни европейски престъпници да обсъждат какви престъпления срещу Европа да извършат!!!

Иди си в Русия - нито ще си в ЕС нито в НАТО, хем жизненото равнище ще ти е голямо като оная работа.

И какво общо има тук Русия, да попитам? Критиките, при това не без основание, към доказано бюрократичната система на ЕС, страдаща от т.нар. "демократичен дефицит" съвсем не означават непременно афинитет към Русия. Това са съвсем отделни категории проблеми.

Кога най-после така наречената държава ще се срине окончателно, за да свърши тая агония...

от тел авив ли питат ?

Вече ми есе тая откъде...

Ко ? Ко ? ко каза? Центъра на какво? Бедност Мизерия Смъртност Заболавания Раждаемост На кое ? а да на смеха, в центъра на смеха сме, не само на Европа, на света, може би и извън него.... Сега Боко ще осигури още 2 мил. роби обслужващ персонал за Европата.