ЕС ще втвърди исканията си към Великобритания за Брекзит

Лидерите от ЕС ще настояват Великобритания да предостави право за постоянно пребиваване на граждани на съюза, които са пристигнали преди Брекзит през 2019 г.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще втвърди исканията си към Великобритания за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам яко коментари против ЕС и в подкрепа на Англия. Хора засрамете се. Няма по гнусна нация на планетата от англичаните. Тъпи грозни говеда.

"ЕС ще втвърди исканията си към Великобритания за Брекзит" и колко да ги втвърди, колкото един мек ли?

Мека китка ,може ли да се втвърди?

Брюксел ще плаши.

много ми е интересно тая сган в брюксел как си представя да клеца британците..без вазелин даже...скали - ми то и аз много неща искам - да се измете цялата алчна ес бюрокрация напр.

Брюксел отново иска да намери под вола теле- Мей ще ги върти, ще казва да временно и накрая ще забие пирона на място. Шотландия вече се отказа да излиза- всъщност никога не е смятала да се разделя от короната.Този кърлеж-ЕС ще бъде отстранен от Великобритания с пинсетка, която ще му смаже главата. Нека никой не си мисли, че напразно Чърчил е бил англичанин и е избягнал окупация на острова. Шамарът който ЕС ще получи ще бъде така звучен, че ще се чуе надалече. Не, че обичам или харесвам англичаните, но безсрамието на ЕС ще получи урока на столетието. В разстояние на 2-3 години много ще трябва да си вземат багажица и да се връщат откъдето са дошли.

След като ''втърдяването" не включва ограничения във финансовия сектор и бизнеса, то британците никак няма да са притеснени. Другото за изчислени и приети разходи

Меки китки не се "втвърдяват"!