Уволниха директора на ”Дикчан” за незаконната сеч

Прекратен е договорът за управление на директора на Държавно ловно стопанство „Дикчан“ в с. Сатовча Пламен Поюков.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директора на ”Дикчан” за незаконната сеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали Дамян Дамянов не от същото котило. Той е кадър още от Татово време и със жена си стопанисваха ловната резиденция във Витоша край язовир Студена. Колко животни са избити само техният господ знае , но от дъбовите гори в планината нищо не е останало. За награда става зам директор , а вече и директор в Благоевград. От кумува срама жена му премина на друга "отговорна работа " . Приказките за бракониерстване са най-удобната форма за отклоняване от истината кой е мафиота. Тези ли братя роми, изсекли десетина каруци дърва от зор или тези няколко държавни свръх мафиоти , изсекли и п родали милиарди кубици дъбови и букови гори. И още по-страшното е , че винаги има продажни " учени лесовъди " , оправдаващи главоломната сеч с нуждата да обновят с млади гори - борови , неставащи за нищо и вече у миращи и те.

това тряба а не мними уволнения. Тоя корумпиран боклук най вероятно скоро отново ще бъде върнат на работа заедно с аверчетата му след като спадне рявата. цялат работа в БГ такава. Затова завиждат хората на Румънците.

"Пламен Поюков ... бил е кандидат-депутат на ГЕРБ. Той е бил начело на Държавно ловно стопанство Дикчан 11 години ..." Такива като тоя не се затриват току-така - те са дългогодишни "ценни кадри" и са кът, много са им важни - да въртят далаверите! Сега, като спадне пяната, се хващам на бас, че до 1 г. най-късно ще "изплува" пак някъде по върховете на държавната хранилка!

А кога ще бъде осъден?

Наскоро говорих с един граничен полицай, разпределен заради бежанците, който ми каза, че в Странджа се извършва- далеч от очите на хората, невероятна сеч. Отпред има двеста метра гора, а отзад всичко е голо.

Същият този герб негодник-разбойник е бил уволнен от Орешарски, но после мутрите отново го връщат да продължи краденето !! Дали и сега ще стане така ??

само с уволнение. Той има престъпление злоупотреба със служебно положение. Умишленият капан с камерите също го повлича в съучастие. Директорът не е там да прикрива никого, а да защити интереса на държавата.

Какво значи уволнен? Уволнява се някой за несвършена работа, за оптимизация на разходите или подобно. За престъпления се лежи в затвора! Тук "уволнен" значи "Ок, хванахте ни, ще го махнем за около седмица да си почине малко и после пак почваме да крадем"

Хубаво са го уволнили, но да видим кого ще сложат на негово място. Струва ми се, че пак ще е наш човек. Там, дето има далавера, случайни хора не попадат.

Добре е, че са го уволнили, а криминално разследване - кога?

изгоря поредния бушон, но системата за унощожаване на горите остава докато не се забрани сечта въобще. Трябва да се разрешава сеч само за строителна дървесина и мебели! Дърва за огрев - само от паднала маса и остатъка от санитарната сеч, които не се използва за първите два отрасъла!

Не е зле да се погледне и поголовната сеч в района на Цигов чарк, а също и да се разследва изсичането на вековните букови гори на Петрохан в Стара планина, където сега зеят само едни плешиви поляни. Кой изнесе ценната мебелна букова дървесина за Гърция?

Престъпнико,докопа ли се до парламента?Място за честни хора там няма.

А ЗАТВОР НЯМА ЛИ?