Спасяват бебета с изкуствена пластмасова утроба

Американски екип от Филаделфия е конструирал изкуствена пластмасова утроба, която ще осигури оцеляването на недоносените бебета, пишат Ройтерс и в. "Дейли мейл"

Обратно в новината

Коментари - Спасяват бебета с изкуствена пластмасова утроба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, спрете да се бъркате в божите работи. Не може да се проивопоставите на милионите години еволюция. И без това света се напълн и с идиоти и полуидиоти. Ако го отгледате в пластмасова утроба, дали няма да се роди с "пластмасов" мозък ?

Предполагам като се разболеете не ходите на лекар. Може да нарушите божиите планове - Бог може пък да е решил да умрете от грип, инфекция, възпаление, инфаркт и пр.

Вие се хващате за думата. Изполвал съм божжите работи в преносен смисъл и не отричам мидицината. Но ако един организъм не може самостоятелно да се развие и оцелее, явно има някакъв проблем. Да, съгласен съм, че при някакъв проблем трябва да има намеса и помощ, но това не бива да става самоцел и да стига до извращения (като онова дете с "трима" родители, което ако не се лъжа наскоро прочетох, че е починало).

Подготвят ни за ерата на роботите. Човеците ше бъдат позалъгани, че роботите ше вършат сичко вместо тех. Постепенно роботите ше почнат да доминират и ше почнат да решават дали да размножават човеците. Готви ни се дистопия, за да бъдем направени роби на ционистите.

Защо "главните" новини са повече от "последните"?

Дир.бг, определено Ви е нужен научен консултант.