Недоволство срещу Нинова: БСП-Пловдив подкрепи Гергов

Пловдивската организация на БСП подкрепи с отворено писмо Георги Гергов, който беше принуден да подаде оставка от Изпълнителното бюро на партията.

Обратно в новината

Коментари - Недоволство срещу Нинова: БСП-Пловдив подкрепи Гергов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кУрнелия.... раздялата на държавата с Панаира започна в края на 2006 г. по време на Тройната коалиция, като сделката беше движена от тогавашния зам.-министър на икономиката и сега лидер на БСП Корнелия Нинова. Правителството на Станишев подари без търг и конкурс 49% от капитала на "Пълдин туринвест" - смесено дружество между пловдивската община и компании на Георги Гергов.

Я кръсти Пловдив-Путяград!, Както на времето са кръстили Варна-Сталинград.

гергов горе главата! като знам кака се сучат и тия и ония... гледай си густото как ще се гълтат като крокодили и ще се плюят после... даже ти направиха добро...бъди жив и здрав имаш още една обица на ухото и толкова...те идват нови избори тия тъпи мутри дето се ръкостискат имат още максимум три месеца и ще видите тогава.........смех голем смех ще има метла с малко но завинаги.............

изключително нормална ми е фамилията и най вече достойна ... като не ти харесва форума ближи си сладоледа... какъв си не те знам само едно ще ти кажа всички от фамилията ми живеят еднакво добре и при тия и при ония именно защото са си супер нормални хора с прекрасно платени професии и нямам нужда от политически девиденти а ти си сърбай сополивите глупости и си гълтай сока от жлъчката.. а аз и моята фамилия само ще се кефим на такива глупаци като тебе.... и въобще нямаме никакви проблеми в партията скоро просто ще си дойдем на мястото...

нормална и комунистическа?:) това е оксиморон, 67!:) Няма такова животно! Ако са "добре платени", то безспорно е поради слугинаж и шуробаджанащина - друг вариант няма:) А че ще си "дойдете на мястото"...да, това е сигурно...вече вървите към това място:) Айде, със здраве!

има сред руско-съветско-позитанските тролове. Кого да защитават? Гергов или Нинова? Струва ми се, че везните ще се наклонят към Гергов по една много проста причина. За БСП Русия, а не България, винаги е била приоритет, а другарят Гергов е руски гражданин и ревностно изповядва руските въжделения - България да бъде извадена от ЕС и НАТО. Призна си го, и то гордо, миналата година. Така че той вероятно ще спечели битката, поне из форумите, с категорично превъзходство по точки.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия ви напомняме, че Партията не може да бъде разбрана само с един поглед. На пръв поглед може да не изглежда така, но Ние сме триединни. Досущ като светата троица. Гергов, Нинова и Партията за българия са трите лица на едно и също нещо.

Трябва им побутване отвън. Медиите да наливат масло в огъня!:) Разцепление, вътрешна война и тотален разпад на БСП - това е най-доброто за България!

Топката е в полето на Крушовица След жълт картон Гергов бие поредната дузпа. На вратата е другарката му Нинова. Решетника дава сигнал за дузпата. Публиката е изправена на задните си крака, удар...ще научите резултата след рекламите а сега слушайте песента "Бой последен е този"!

да аз също подкрепям гергов и да е наясно госпожа нинова за нея от моето семейство гласуваха 6 човека не защото тя е авторитет а заради г-н гергов! и най -вече защото съм като негоN-то поколение в партията и ще бъда!след мен всички във фамилията са социалисти... та маля да се знае партията я има заради такива като гергов, не заради такива като нинонва... много е лесно да си на върха... по - трудно е да си и то по убеждение социалист................. нинова с пловдив шега не бива... когато гергов помага той го прави от сърце............

Абе, 67, защо ни занимаваш с фамилните си девиации? Грам не му пука на никого за това кой и колко от твоята увредена комунистическа фамилия кого подкрепя и кого не!:) Сърбайте си там попарата и си ближете раните без да занимавате нормалните хора с проблемите на червената ви таратайка!

да аз също подкрепям гергов и да е наясно госпожа нинова за нея от моето семейство гласуваха 6 човека не защото тя е авторитет а заради г-н гергов! и най -вече защото съм като негоN-то поколение в партията и ще бъда!след мен всички във фамилията са социалисти... та маля да се знае партията я има заради такива като гергов, не заради такива като нинонва... много е лесно да си на върха... по - трудно е да си и то по убеждение социалист.................

Забавна ситуация в младеещата се старица БСП! Джобната на Гергов пловдивска партийна организация го била подкрепила?! Направо да се изненада човек! :)) И само колко уважително шефът на тази организация се отнася към Бащицата Гергов - "г-н Гергов"! Не му се обръща езика да нарече господаря си "другар", както се величаят в БСП! :) И друго е забавно - явно недоизтрезнелият Миков си признава, че всичко в ръководството на БСП е "сделка"... Ми да, как иначе - 100-годишната бабичка може само със сделки да се сдобие с нови любовници... :) Нищо ново под Слънцето - БСП като ГЕРБ, ГЕРБ като останалите ПП (политически пасмини), а всички вкупом - като БКП, от която и произлизат.

Не съм комунист или симпатизант на БСП, но Браво на Нинова, че отсвири Гергов от БСП! Такива плужеци като тоя Гергов, които са направили парите си от връзки с политици и мръсни игри и са се сраснали с партиите (независимо коя), трябва своевременно да бъдат отсвирвани!

в България некупено от такива като него?

Ти статията прочете ли или само на опорни точки караш? БСП Пловдив НЯМА да се раздели с Гергов, защото кинтите са по-важни от мнението на лидера (Нинова)!!!!!!

Ние, ППП (Профсъюз на Пловдивските Прасета) също подкрепяме другаря Гергов! Без него ще останем без помия и без кочина!

да ходи и да поднася цвета на паметника на окупатора и да чака какво ще каже той!

този който иска оставката на нинова май е доста приближен на георги божинов мафиота

Решението е правилно ,но наистина Нинова преди да обяви, е длъжна да го постави на обсъждане в партията ...

ЕООД"Нинова" Партията си е моя ще правя това което си реша аз!!!

Едва ли някой се е съмнявл, че БСП Пловдив ще застане зад Гергов. Цялто БСП в областта е икономически зависимо от Гергов. Целите семейства на бесепарите работят по Герговите фирми, цялто БСП е във финасови схеми от рода на поръчка->фирма на братчеда->комисонна. Има ли луди, които да се откажат от 5 бона на месец срещу мизерия и преследване и тормоз от страна на Гергов и обръчи само заради това, което и без това нямат - чиста съвест. Поне в БСП такива хора няма. Предполагам и в други партии няма! Така, че чистенето е наполовина и пак се отлага, господа социалисти! Апропо същото е положението със Стара Загора и Масларова, както и във всички области на страната!

Не знам кой те излъга, че Гергов плаща на хората си по 5 бона на месец. Истинската сума е около 5 бона годишно.

Корнелий

То ако можеше всеки трол да разбере колко и как плаща, нямаше сега така да се пенявят партийците от Пловдив. И Пеевски е декларирал стар опел и 5000 лв, че е получил. . . .

Стига шуробаджанащина. Окрадохте България, безсрамници. Такива като Гергов нямат място в политиката, а и никъде другаде освен в затвора.

Не може повече да я понасяме тая истеричка Нинова ,само негативи , жлъч сее на всякъде където се появи. Изгони професионалистите от партията..За това си вдигаме чукалата и отиваме в ГЕРБ,там поне работят и създават блага за страната, само за Пловдив колко неща се направиха. Хвала бате БОЙКО.

Щом казваш "Хвала бате БОЙКО", нямам повече въпроси за умствения ти багаж. А също и за моралния. На никого няма да липсваш. Напред с Боко към затвора.

А защо още никой не казва, че Бойко е виновен?

Нинова да си чисти партията и да настъпва. Времето работи за нея. Ясни правила и принципи.

Нинова си чисти партията от въшки, като ги мести от челото на тила, че да не се виждат толкова много!

КАК ДА ИЗЧИСТИ ПАРТИЯТА ОТ САМАТА СЕБЕ СИ.

И като я изчисти кой ще остане в тази партия , само тя ли , та нали и тя е сред най-големите боклуци и да си припомним как я избраха за председател, с тайни уговорки които дори не спази . Боклук отвсякъде!!!

"Пловдивските социалисти са били възмутени, че за първи път се коментират вътрешнопартийни проблеми пред медиите, вместо преди това да бъдат обсъдени на вътрешно ниво". Алоу, пловдивските социалисти, вие на коя планета живеехте досега? Обикновеният български гражданин от години насам слуша нон-стоп за вътрешнопаритйните ви проблеми. То не бяха рокади, скандали, оставки и тем подобни сапунки. Що не нададохте глас досега, ами сега сетихте, щото става дума за Гергов. Жалка история - не се чудете после що не ви вярват хората в Пловдив.

Какво да кажеш, типично по български . . . . . след мен потоп . . . . "Историците" казват, след 09.09.1944г отряд "Чавдар" завзел властта. Пак същите историци казват, че и след 10.11.1989г властта е завзета . . . . . пак от отряда "Чавдар" . . . . но Гергов . . определено се е взел много насериозно . . . . .хем е дал пари . . . хем ги е подарил за каузата . . . . но май иска и да осребри "каузата" . . . Това дето Нинова не се съгласи заедно да управлява с бате Бойко ( и така да се погребе завинаги БСП) . . . ще има зор . . . .

Леля Корнелия била правила сделки, за да спечели - голема новина няма що. Гергов не е от вчера в политиката, та да не знае, че никоя договорка не е вечна.

Как няма да го крепят Гергов в Пловдив - осигурил им е едни 51 милиона само от магистралата, отделно са останалите му фирми. А как не ги е срам от БСП да говорят така открито за интригантството в партията си, за сделките, за търговията.. Явно винаги е било така и са свикнали. И това е "новото БСП" - за старото хич и не питайте!

е видно, че цитираната от теб фирма ПЪТИЩА - ПЛОВДИВ налапала тези 51 милиона лева за които от 2011 година до сега ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ е собственост на : 1/ ЦВЕТОМИР ГЕОРГИЕВ ГЕРГОВ 2/ ТОДОР ГЕОРГИЕВ ГЕРГОВ ПОСОЧЕНИТЕ ПО ГОРЕ ДВЕ ПРАСЕНЦА СА ПОКОЛЕНИЕ НА ГОЛЯМАТА СВИНЯ! Трябваше ли да се намеси ОЛАФ за да си размърда задника престъпника изпълняващ функциите на ГЛАВЕН ПРОКУРОР, и защо до сега не е повдигнато обвинение към собствениците на фирмата ПЪТИЩА - ПЛОВДИВ? ЗАЩО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Е ОТВОРИЛ ЧАДЪР И ПРЕКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА?? ЗАЩОТО ГЕРГОВ МУ Е ПРИЯТЕЛ и брат от масонската ложа СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ ли? Не е ли време някой да иска оставката на Цацаров и НИНОВА?!

някой отклонява вниманието на бсп за да не пречат и те се хванаха

Ъхъ, клеветят ги, милите ангелчета! И Купидончето Гергов ;))

Очертава се много скоро г-жа Лъжа /врачанката/ да бъде катурната от пиедестала на който с драпане и безкомпромисност се възкачи.

Нещастници. Затова тази Партия тъне в скандали и разправии-защото лобистки интереси пречат на обновяването и прогреса. Скандалът ГЦД е гротеска.Но само този ли скандал е в партийното минало на Гергов?

В тая СМЪРДЯЩА на ДАЛАВЕРИ партия, "..хвания единия и го БЛЪСНИ ЯКО в другия..", та да ги ОСМЪРТИМ... затънали са до гуша в лайна начело с КРАДНЕЛИЯ !

Уникална партия! Уникални ръководители!

Оникално, нали? Збогом, партийо любима- дали утре ще те има?

Чест прави на Нинова, че изгони този пловдивски дебил от ръководството на БСП. Тези пловдивски "социалисти" какви са, мутри капиталисти? Какъв социалист е "бизнесмена"= мошеник Гергов. Изобщо да го изключва и от организацията си, заедно с ръководството на пловдивското БСП. Интересен представител на "пролетариата" е този Гергов. Явно много са като него и това е една от причините за бедността в България.

обаче в случая съм на нейна страна. Все пак е за предпочитане пред свинар с руско гражданство, тоест почти сигурно руски агент. Нали видният свиневъд миналата година заяви, че БСП трябва да поеме курс към излизане на България от ЕС и НАТО?

Браво, Винету! Вие изразихте самата същност на нещата и събитията! Участвайте по-често, че на майните да е густо!

е Гергов и почти цялата върхушка на БСП. Членове социалисти и ръководство- тлъсти капиталисти....

Още един от хората на Гоце,Бойко ,Цацаров и Цецо по име Гергов се опитва да саботира промяната в БСП.Г-н Гергов натрупа своето богатство и стана мастит олигарх бизнесмен при СДС от най-големият тогава свинекомплекс в Пловдивско и България.Той, г-н Гергов е длъжник на десните и лично на бившият му съпартиец от БКП и БСП другаря му Бойко Борисов.

Скрий се... тя и кУрнелия тогава натрупа богатството си , овчаров също, добрев, да не забравяме и масларова... а иначе ББ е виновен и за запека дето те мъчи от седмица.... хахахахахха

Палачи дете Бойко е невинен.Мда необичаш истината.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия се разграничаваме от действията на Партията за пловдив и им напомняме, че чрез оставката на другаря Гергов взехме единодушно решение да не се цепим. Призоваваме ги ако имат нещо да Ни кажат, да дойдат на заседание, което специално за тях ще зекрием, вместо да обсъждат вътрешни проблеми пред медиите.

Тоя мутант Нинова става един сериозен дразнител на хората във всеки един момент когато се появи по телевизията. Това е толкова тъпо комунистическо говедо че просто не е истина. Тази сутрин се изтъпанчи че ще иска техния частен Президент да свика Съвета за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ/НЕ НЯКОЙ ДРУГ А ТОЧНО ТОЗИ ЧИЙТО КОМПЕТЕНЦИИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КАКВО СА/ И ДА СЕ ОБСЪДИ ОТ НЕГО демографския спад у нас както и доходите на хората. чЕ ТЕЗИ ДОХОДИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО СА ТОЛКОВА МАЛКИ, НАЛИ БКП ни управлявахте десетилетия и още мечтаете за власт на всяка цена саботирайки най-безсрамно още невлязлото в мандат правителство на Борисов. Като няма доходи за което сте виновни вие комунистите как да раждат хората деца със заплата 500 лева. Народа не е като тебе Нинова, винаги набутана там където текат потоци от парите на хората. И мъжлето ти работи са много парички в Лукойл. Синчето ти учи в развалената Америка а ти си живееш живота с откраднатото през годините и се правиш на вожд на мухльовците около тебе. Гергов може и да те откаже от някои мераци, защото при Вас няма свои няма чужди, където пада парата там си ти ненаяла се алчнотия. И тази мислела за доверието на единия милион/съвсем не са един милион/ нейни избиратели. А този Радев ако наистина направи глупостта да свика Съвета за национална сигурност по нареждането, демек под командването на БКп, скоро ще отвири от поста Президент. Става за посмешище бащицата на нацията еднопартийния комунист. Излага не само себе си но и родителите, децата си. Жалко същество избрано за представя България по света. Докато не си разбере мястото ще става все по-и по-смешен и жалък.

има и денонощно работещи лекари. можеш да се възползваш....

Ти, пиле, сериозно се замисли за психическото си здраве и вземи бързи мерки за лечение. Точно такива тъпанари като теб накараха мислещите и нормални хора в България да се отвратят от ГЕРБерастката пасмина!

Теодора Халачева миндила, много рева за Гергов. Не се притеснявай, няма да те остави, нали си неговото момиче.

Първанов започна, а Корнелия Нинова ще довърши т.нар. "столетница" (по-правилно е да е ''милонерската партия"). Добре внедрена се оказа и истински адмирации за организаторите на този ''проект''. Дано един ден доживеем и нормална европейска лява партия в България.

Разпада се комунистическата кочина, само властта щеше да ги спаси, щото щяха да имат какво да крадат. Тъкмо се е събрал излишък. Сега нещата са различни:)))

и удряй. Който и да удариш няма да е грешно Корнелия, Гергов, Кутев, Добрев, Ерменков, Овч и т.н., а после за разнообразие можеш да продължиш и с ГЕРБ, ДПС, СДС, ДОСТ, разните му там патриоти, раданчовци, миглени, реформатори и т.н. Уви, всички са маскари, ама на едни далаверите излизат по-рано отколкото на други?

Москва пита къде потънаха милионите дадени за подкупни медии и тролове, а БСП пак загуби. Хората в България забогатяват и поймняват, което води до неминуемата смърт на комунистическите крадци.

Смешен плач! На кой, на кой оставяш тия хрантутници в Пловдив! Баси социалистите, баси бизнеса!

Той си каза,че загубил битка,а не войната.Освобождавайки се от такива членове,БСП само може да спечели.

"Другарят" Гергов сигурно е много симпатичен човек! Но ми кажете: как е възможно един човек, в рамките на един човешки живот, да придобие такова несметно богатство като ЦУМ, Пловдивския панаир, Слънчев ден и т.н. Нали има две ръце, един мозък и т.н. и той.. как става това?! А интелигенцията рови в кофите за боклук! Рано или късно това ще се промени. Олигарсите сами предизвикват бунта на народа! Докато не се вдигне благосъстоянието на народа, би трябвало да се въведе "праг" на богатството!

И така не става- богатството ще изтича с по-бързи темпове в офшорки. А, каквато интелигенцията- такива и олигарсите. В интелигенцията е проблемът.

Всичко това показва, че Корни е на прав път.

Де-конструкция. По Волгин.

И Бойко и Тотев и Рашидов го подкрепят,толкова далавери завъртяха покрай него сега и опера в панаира ще му вдигнат и пловдивчани заемите ще му връщат

Вместо да търсят разговор с Нинова БСП Пловдив да попитат шефа си /Гергов/,да ли е в съдружие със Менда Стоянова в едно станало скандално съвсем на скоро дружество.И ако са лапнали в съдружие държавни пари почти криминално,как са си го поделили? А ако все пак питат защо,Нинова навярно ще им обясни,че изгонването на Гергов не е само заради аферата Дончев,тя е само предтекст.