Разследват ”неизвестен извършител” на далавери в НЕК

Прокуратурата започна проверка в НЕК за сключени договори, които ощетяват държавата.

Обратно в новината

Коментари - Разследват ”неизвестен извършител” на далавери в НЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се оформя, като вицът на годината. "Неизвестен извършител"- майко мила, боже господи, олеле мале!!! Що за долнопробие!!! В този период на "неизвестност" дали НЕК-ът си е имал ръководство или както и викат на шайката негови "управленци". Вероятно е съществувала такава мафиотска структура. Е, що е имало такова управленско чудо, то и "неизвестният извършител" е известен. Има два варианта- въпросната шайка си е била директено "неизвестният извършител" или са до толкова дебилно некадърни, че някой си , дошъл от някъде си, неизвестно кой, извършвал нещо си. То бива наглост и прокурорска простотия, но чак пък толкова. И всичко това при такова авторитетно и професионално управление на държавата в този период. Има ли някой, който да не знае кой беше начело на така наречената държава- един е известен а всички под него са от групата на "неизвестните извършители".

Разследванията срещу неизвестен извършител на българската прокуратура се оказаха нейно любимо средсртво да държат на каишка много хора в България и играят ролята на ДС досиетата, с които могат да се контролират "интересни" за нея или господарите им хора. И които могат да ги активизират в ооределен момент, когато им е нужно - спомнете си казуса "Марковска" например. Дори и аз бях шокиран да науча преди време, че през годините са се водели стотици хиляди!?!? разследвания срещу "неизвестен извършител"!?!?! В малка България, в която "всички сме братовчеди", "всички се знаеме, всичко се знае", с най-много полицаи и прокурори в Европа на глава от населението и бюджет на МВР над милиард на година и сто милиона само за подслушване и следее, да не говорим за бюджетите на службите, СЕ ВОДЯТ МИСЛЯ НАД 300,000 ДЕЛА СРЕЩУ ... "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ"??? И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДЕЛА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - мисля над 500 хиляди - СА ПРЕКРАТЕНИ ПОРАДИ ... ИЗТИЧАНЕ НА ДАВНОСТ!!! ако правилно съм запомнил отчетите - някой да ме поправи ако не е така, не ми се проверява и сверява, мисля картинката е пределно ясна. Това няма нищо общо с правосъдието.

аууу сигурно ще е виновен някой човек дето е починал вече лека му пръст ! Боже какви глупости и отвратителна държава с тъп народ!

Така е много по-лесно , за всички държавни КОРУМПИРАНИ институции . За това и всички нередности са ИЗМЕСТЕНИ в друга посока , ''най-важната'' уж : България ще председателства ...

Извършителят е ясен на документа има положени подписи

,....затова и ИЗВЕСТНИТЕ , са наричани , НЕ-ИЗВЕСТНИ ! За да може по-сигурно да се прикриват следите на УЗАКОНЕНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ...

На тия пък престъпниците все са им неизвестни, освен ако не извършват активни мероприятия да притискат, рекетират и обвиняват неудобни на господарите им - Пеевски, Борисов, Доган и кукловодите им, за да ги сплашват и тормозят. А Борисов дрънка поредните си лъжи и глупости, че били като румънците. Как не им омръзна от все същите простотий, поне да се бяха напънали нещо друго да измислят с лъжите и имитациите им.

ами ,ако искаш предложи им услугите си, да им измисляш нови "бг-рум" лъжи .сигурен съм,че ще ти платят поне 25 000 на месец ...

Човек като не знае какво да каже по-добре да си трае и да не се изказва неподготвен, за да не се излага. Освен ако не е обръгнал и не му пука, разбира се.

КАК НЕ ИЗВЕСТЕН?ТОВА СЪМ АЗ!!!

НИЩО НЕ Е ДОВЕДЕНО ДОКРАЙ,САМО ,,КОКОШКАРСКИ ИСТОРИЙ,, НЯКОЙ Е ПОДПИСВАЛ ТЕСИ ДОГОВОРИ,ЗАЩО ДА Е НЕИЗВЕСТЕН.КАК НЕ ГИ Е СРАМ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ,ТЪКА ПИЛЕЯТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ,А ЗА ПЕНСИЙ ВСЕ НЯМА.ТАЯ,,СВИНЕТКА,,ТОЛКОВА ПРИСВОЙХА ОТ ,,ЛЕТНИТЕ МАГИСТРАЛИ,,И ЛУДОТО САНИРАНЕ,ЗАЩО НИ ПРАВИТЕ НА ТОЛКОВА ТЪПИ,АМА МОЖЕ БИ СА ПРАВИ,,ЩОМ ПАК ВИ ИЗБИРАМЕ,,КРЪВОПИЙЦИ НА НАРОДА.

Вечните едни и същи глупости : '' Неизвестен извършител'' ! Всичко Ви е известно , ама нямате интерес да се рзровят л..... та ! Тя затова тази държава ще се затрие от простотии , защото вечно ," никой нищо не знае" , и всички влачат като за последно !!!! Що ли само излизате да приказвате глупости , и си мислите че можете да излъжете някой ?!

Казва се "далавера има". Далаверата се доказва по документи, когато има несъотвествие от фактурирано и действително извършено...доставено,налично и т.н. Тези документи са оформени ,заверени и ПОДПИСАНИ ОТ ...НЯКОЙ СИ .... ЗНАЕ СЕ КОЙ... Как така ..."ИЗВЪРШИТЕЛЯ Е НЕИЗВЕСТЕН " ??? А ?

Цяла нощ не съм спала!

И ти ли Маре си крала!

понеже знам, че ти си чист като сълза, а също и заместниците, и експертите, и вся астальная в.с., то остава да съм аз.

Със старият Цацаров имаме нова Прокуратура. Румънски модел в криво българско огледало. Как да им вярвам след 28 години нулеви резултати? Какво правят - отвличат вниманието от Цацаров, докато той е на поредната среща в нечий офис? Чистят името на ГЕРБ, преди да влязат във властта - "ето, провериха ни, няма нищо!" Последни напъни на БСП преди новото Правителство? Едно е сигурно - не е борба с престъпността, защото престъпност у нас няма, след като няма и осъдени.

Никола Филчев с паметен коментар... "От някоя госпожа, понесла две тикви и една ряпа в обедната почивка и кисело мляко не може да чакаме да се бори и да смачка организираната престъпност", е крилата фраза нап роф. д-р Никола Филчев, бивш главен прокурор на България. И една от колежките, която тежи общо 45 килограма цялата, като й казали, че трябва да облече бронежилетка 30 килограма. . . И то беше повод за майтап

Румен Овч. като прочел новината го заболял корема от смях.

Интересното е че вчера - тоя 'наш' Бе студенопотен...

Пак призовавам: да поискаме временно под наем за една година премиер Ким Чен Ун. Смятам че за около 7-8 месеца ще се справи, ама за всеки случай да му дадем 1 годинка, за да има време да си почине от психическото разстройство което ще получи, като разбере за какво става въпрос!

ИЛИ ПЪК ДА ВИ НАТОВАРИМ ВАС НА ЕДИН КОРАБ И ДА ВИ ПРАТИМ ПРИ КИМ;)

ВАС са за там - имаш право, ама мен да ме пращаш файда никаква :)

Мммм...- то това маймай върви в-комплект с US-щит... - та я НайДобре байАврам Да вади Тефтера ! И ! - да Започваме Наред .

Турция ни пази небето, няма страшно!

Хипотеза : - съобразно вчерашното Стъпване у Нас на ОЛАФ - Се разбра че 'наште' СА гепсани за Кражба на еврофинансирания, и то Вече АчикАчикк ... И ! - щат-не-щат 'наште' Започват да се Опитват да се измъкнат. Въпросът е да Осигурим Неизмъкването-им ! да или ДА ?

С тези си действия сега прокуратурата замазва очите на хората, за да забравят огромния скандал в ЦУМ. И наистина ще го постигнат. Овчи народ!

Винету и КОЙ започнаха чистката и рекета.

Вожда на Апашите и Поразяващата ръка в действие, о ужас!!!

Хвала на тези стожери на справедливостта ! Позакъсняха няколко десетилетия , ама нейсе :))))) И дано забравят доходоносните мантри : Няма данни за извършено престъпление . Има престъпление , ама виновни няма . Престъпникът е сурово наказан с условна присъда . И прочие малоумия ....

знайни са знайни, но никой не смее да ги подгони!

Сменете този модел на управление и сложете кадърни хора

Не, неискам, ще ловната на следващия ден още преди да съм си изпил кафето.

Чудо бе, хора, икономическото чудо на света сме ние! Как бе, Боже, най-бедната в цяла Европа държава когато се касае за гражданите ѝ, има неизчерпаеми ресурси, когато се касае за кражбите на "овластените"?! Или казано с други думи - парите не се губят, само сменят собственика си! Затова имаме най-бедни граждани и най-оядени властимащи!

Грешките Наши - да СА Винаги Урок ! ...и една мат-и-матика : а. Трайчо (Вече попоуцелил Къде&Как Да действаме отн.газа) - изчисли че имаме да Си Приберем Незабавно Поне 2 милиАрда б. СКРАПИРАМЕ Тотално Вонята на 'наште'... Задължително минавайки през Нов Нюрнбергски, респ. И Тотално Отнемане на Всичко Окрадено в. Селектираме Хора Знаещи-и-Можещи ... И ! - очевидно ще Сме на ПравПът !, и то ВеднжЗавинаги.

Увеличението на пенсиите не на 300, а поне на 500лв. се крие точно там: то ве беше Белене, фотоволтаици, Румен Овч. и кой знае колко други незнайни има!

Тя - прокуратурата хубаво е влязла тук-там, но кога ще има резултати - в смисъл на осъдени за икономически престъпления в особено големи размери. Със съответните 15-20-годишни присъди. Само тогава ще повярвам, че има борба с корупцията и незаконното присвояване на народни пари!

Когато има народно недоволство от непрекъснато повишаващи се цени е време за "игра с публиката". Така народа започва да се чувства някак отмъстен, че някой ахааа да го защити от изедниците,а то всичко било законно. Ефекта ли ? Отнемане на енергията на масовото недоволство и овладяване на евентуални бунтове. Бъдещето ли ? Нови милиардни кредити и повишаване на данъците. Епилог: Да живее санирането,само уевски,БМВ е яко Power,свинско на промоция,Айфон на изплащане,милка с уешници,студентски град, кърта миФки,татуси на китайски,Издислав,туршия по пощата,Java от Перник, Да живее ЕС !!

За Протокола : - ден-два Максимум за Реални Резултати. ... И ! - ако Пак се Опитват да Ни моткат : --> Ние ! Всички !! Заедно !!!

Ахаа.... Ние ! Всички !! Заедно !!! И ако се зададе революция,ще я оглавим пак ние,за да не обезглави тя,нали? Който име знаме да го вади и да го маха ! Който не маха ще го махнем ! Всички на барикадатааа !!

написано: Разследването трябва да установи дали има умишлена безстопанственост и засега е срещу неизвестен извършител да се чете: Разследването трябва да установи, че няма умишлена безстопанственост...

Може би Отново съм ИзлишноЛарж - ама ха Да дадем ден-два за Реални Резултати ?

ПроКУРатурата да вземе да влезе в КЗК да провери как така сигурните доказателства, че има картел на горивата, внезапно се изпариха след изборите!

ЗА ! ...+в БНБ и Всички 'банки' ! + Всички министерства ! + Всички агенции ! + Всички кметства ! ... И ! - Всичко в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност.

И после и в самата себе си, както вика един по-долу.

Изпълнителният директор на НЕК, Петър Илиев беше назначен в компанията 2009 г. за първи път. След разследване за финансови далавери в предишната му месторабота,Топлофикация София-скоропостижно беше освободен и преместен на тихо местенце. Сега отново ценният на , кадър на ГЕРБ, Петър Илиев ръководи НЕК. ЗАЩО ЛИ?

Браво! Както е тръгнало скоро прокуратурата ще влезне в ... прокуратурата. А дано! Успех!

И-Това, Отче !

...и така - Завеса ! - остава Да Видим Е ли Вдигане на . ...или Поредното спускане. Колко време Да дадем, Хора ? ...считам че ден-два Максимум. ...а Вие/вие ?

Моме ,нищо не правитге. Опоскана държава и ограбен народ и нито един в КАУША???!!! Каква прокуратура,полиция и съд. Батко и братко,Бисеров,Василев,Пернишките спонсори на Гоце и хиляди знайни и незнайни бандити. Стига сте плямпали-дела и резултати нула. Само и Вие батисвате пари още... Бас,че нищо няма да осъдите. Жалко за българина останал тук.

Кога прокуратурата ще влезе в БСП? Там такава тор има за изриване...

"да влезе Прокуратурата", бре?...В останалите "честни" партии..."да не влиза? При тях няма "тор за изриване", а?! Само БСП пречи на личните ти бизнес-интереси?! Виж ти...Странно соросоид-чувство за справедливост! Я се ...

Няма проблеми. Тиквата се изходи че прокуратурата ни "работи" по румънския модел. Смешник.

Кодовото име на операцията е: "Невинните"

ЦИРК "БЪЛГАРИЯ" ОТНОВО НА ТУРНЕ...

Кога ще влязат в ЦИК, ВАС, КС: истинските виновници за дереджето ни?

Само влизате мам...а ви. Кога ще има осъдени?

Ние простия народ изкаме вече да има наказани НЕК изка пак теме нушка за министър за да правите каквото си изкаме

goose

Цацаратурата в действие - винаги, когато Цацаров направи гаф, се появяват грандиозни разследвания, които да покрият гафа му ... И винаги тези разследвания завършват с "Без данни за престъпление", важното е в момента всички да виждат, че Цацо върши работа и да не мислят за оставката му :-) Щеше да е смешно, ако не беше жалко ...

Дискретно : - вчера у Нас стъпи ОЛАФ.

Прокуратурата трябва да провери незабавно лицата, отговарящи за търговете, организирани от енергоразпределителните дружества, които касаят външни доставчици на услуги, материали и строително- монтажни дейности. Там са присвоени стотици милиони лева от силно завишени цени, ,за сметка на българския потребител.Захранена е корупционна верига стигаща до най-високите нива на административната и съдебна система в държавата.

Заглавие, от което уплах може да те хване! Истина ви казвам - вЕрвайте ми! А има ли наивници, които вярват, че нещо ще се случи. И ако нещо се случи, по закон, разбира се, готов съм да почерпя - вЕрвайте ми....

Малееееей цацаратурата работи та пушек се дига! Има срещи за замазване! Идва и избор на ВСС, трябва да се отчитат грандиозни успехи! КТБ, Белене, Червеи, заменките! Ура за тавариш Цацаратора, 3 пъти Ура за Узунов СМС-а и Ясен Етичния!

Винаги шумно влизат. Но как ще излязат е истински полезното и важно действие. Дано не се потулват големите далавери повече. Стига сме плащали все чужди сметки!

Хайде де персонала в НЕК е от нашите хора вищте квалификацията им. И обраров,анието има

Отдавна трябваше да влезат в НЕК. Там от горе до долу има за какво да се хванат.

Ако прокуратурата намине и покрай ЧЕЗ, Софийска вода, Топлофикация София, Титан АС и Център за градска мобилност, ще зарадва стотици хиляди български данъкоплатци.

Следващото посещение трябва да е БЕХ - паразитното отроче на Р. Овч. Една напълно излишна структура, създадена изцяло с цел източване на пари.

А глави ще режат ли скоро и ако да, то кога точно? Иначе сериозно, колко осъдени можете да ми изброите до момента? В смисъл, осъдени за кражби на милиони, не на джобни пари?

ТИЯ ЦИРКОВЕ ВЕЧЕ ГИ ГЛЕДАМЕ 27 ГОДИНИ...