Прачовеците са могли да говорят още преди 3 милиона години

Родствениците на Хомо сапиенс, хоминидите Homo naledi, са имали 2-3 пъти по-малък мозък от нашия, но въпреки това те са могли да говорят преди 3 милиона години.

Обратно в новината

Коментари - Прачовеците са могли да говорят още преди 3 милиона години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но те не са изчезнали.Аз всеки ден ги срещам по улиците на София, под формата на неолиберали ,креативни , иновативни ,атрактивни и т.н.

Това не са прачовеци, а леко променени снимки на Путин и Захари Бахаров.

Homo naledi, са имали 2-3 пъти по-малък мозък от нашия, но въпреки това те са могли да говорят преди 3 милиона години. Именно те са основали ГЕРБ.

Аз

Не са. Пише си - можели са да говорят. Никой, способен на членоразделна реч, няма нищо общо с ГЕРБ - отвращава се.

Фантазия, измислица, умишлена лъжа или всичко заедно в един общочовечески заговор?!! Какви милиони години? Какви пет лева? Не чувствате ли, че сме раците вкарани в тенджерата с топлата вода, която постепенно става гореща и скоро ще ни сварят?!! Земята неможе да е на повече от 10.000 години, неможе!!! за повече потърсете инфо: Кент Ховинд Плоската земя Истинската вързраст на земята

Виждам копие на един бивш американски президент.

loyola

Това е така, даже и аз съм виждал обитателите Факултето да проявяват наченки на говор ...

На снимката: Боко и Магарешки

М'чи той единия е Захари Бахаров, бе!

Даже са можели да мучат и екат на банкянски диалект. И съвсем не са изчезнал вид.

Сякаш гледам снимка на двама от мигрантите-мюсюлмани, налазили Европа през последните 2 години.

на путкин ми приличат

Изглеждат големи майтапчии.

МОЖЕ ЛИ СА ДА КАЗВАТ "ЙЕС СЪР" .... КАТО МУТРОПИТЕЦИТЕ ОТ ГЕРБ :)))

Напомняш за най-честите думи на един комунодактил-псевдохристиянин в детройт - голЕмо изкопаемо е, милион години мутира но още не му е поникнал мозък!

По-добре се справят с "Да, другарю ПутКин, слушам и изпълнявам!", точно като другарите от БСП, ГЕРБ и т.н. другари.

Еволюцията на човека се заключава в развитието на главният мозък.Мозъкът е орган на мисълта.Предпотопните глави се различават от сегашните.Има известен предел на човешката мисъл при сегашното развитие.До известен брой трептения могат да се приемат.Съвременните хора не знаят от къде идва енергията ,с която се мисли.За да се образува формата на една благородна възвишена мисъл се изисква специфична енергия,тя обхваща само горната част на челото.Горната част на мозъка у много хора не е още развит,вследствие на което не може да се възприема тази енергия ,която е необходима за повдигане.

не е поради "неразвитата горна част", заради аналоговото съзнание е чедо! то е сензитивният орган и едновременно част от вибрациите за които говориш. има една много конкретна посока на мисълта, която допуска и най-деформираният мозък да се докосне до тази част на човешкото измерение. просто, аналоговото съзнание поради дефицит на мисъл не чете повече от грамофонна плоча и няма как да преобразува информацията в химия за да се усети каквото и да е през мозъчето, независимо колко и защо била еволюирала формата му... удивително е, че не се знаят толкова значими и прости неща но преди всичко е препоръчително да се замислите(пробвате, поне), защо предпочитате да си вярвате, че енергията идвала от някъде, все едно сте, имате или можете да бъдете нещо по-различно от нея..!? нима земята се е закръглила едва тогава, когато диваците проумяли, че е плоска !? ето една връзка и за аналогово съзнание: почни от там, че енергията никога не е била това за което са ти я представяли в която и да е от формите й! масите са с неадекватно на реалностите съзнание, правено е и се прави предумишлено и системно от всеки вид фашизъм.

Лемурийската раса- негри, латинци аборигени, бушмени и т.н. са най-изостаналата раса в момента. Имат по-малко и по-лошо качество мозъчно вещество. Затова от стратегическа гледна точка не бива да си смесваме генофонда с тях. Да не им се дават никакви БГ документи. Индийци, пакистанци и много други подраси са също с нисък среден рейтинг на интелигентността. За това живеят в такава мизерия и циганите, защото и те от там идват. САЩ вече са тръгнали назад и то тъкмо заради негрите и латинците. Сега белите са само 62% в сащ, и резултатите се виждат. (На циганите трябва да се помогне в ограничаване на раждаемостта, само когато са готови да стават грижовни родители тогава да стават, иначе запушване на тръбите на циганките. Безплатни презерватив ако трябва да им се дават, или вазектомия на циганите. Увеличат ли се още циганите, България много ще дръпне назад заради тях.)

но си пропуснал и породата "български патреот". Висш представител е примерно Динко - той прилича на маймуна от зоопарка, а мозъка му сиурно е по-малко от на тия в статията. Носенето на анцунг е задължително

Другарю Трол, не намесвай Динко тук! Жалко е, че хората като Динко са много, много малко в България! И затова сме на това дередже.

Сигурен сам че тези хора от преди три милиона са имали повече мозак от нашите плиткоумни политици

Не разбрах само това македонци ли са или украинци?

руснаци са

и сега има такива хоминиди, но в днешно време им викаме роми

Научните врачки и шамани пак си задействаха кристалните топки и започнаха да виждат видения отпреди милиони години........

На снимката липсва точно една маймуна- виждам немият и глухият, но къде е слепият?

той е предишния и бъдещ премиер

на тиквата дядо му

Туй са предците на съвременните гербери...!!! За жалост не са се доразвили особено много до ден днешен...и 95 се намърдаха в парламента!!! ХО ХО ХО

камерата е хванала в крачка двама нощни обирджии от филиповци

Има запазени от тия и то бая. Скоро ги гледах по телевизията на човекоядско сборище в парламента, а главните са 17 + 1...

Ха хаааа Шрек, и то двама. Пътят на еволюцията до съвременния човек е бил доста дълъг и труден.

и неизвървян чедо, преди всичко. но най-кофти е, че и от този живот не му се вижда краят.

Тия ги познавам. Вуте и Геле, от наше село са ! Могат да говорят и нечленоразделно като ударят по 3-4 ракии.

с аналогово съзнание ли са биле, или тогава още не е имало фуражки под които да поникне..!?

Този отляво много прилича на руския президент Путин.

Първия прилича на Цветанов. Втория ан Обама.

A се оказаха, баба ти и леля ти

Ма ного красиви биле бре! ебателни, умни, красиви.... Не моеш да намериш на днешно време текъф готин. Изрудиха се , сега ниту могат да говорът, ниту да ебът, ниту са умни....ниту са красиви! Ех защо не съм била питекантропка по онва време.....носталгия! ;(

Е, за сметка на това сега си питекантропка..

не е лошо да си питекантроп - хубаву динозаварско барбекю, диво ебанье по салкъмите, красиви ухажори кату тея отгоре....красива чиста природа, нема такси и данаци.... не одиш на раута.... ко му е лошото?

...Прачовеците са могли да говорят още преди 3 милиона години... -- за разлика от човеците нашите политици не могат нито да говорят нито да мислят?! да не би да са извънземни неинтелектуални роботи, а?

Древните са могли да говорят , днешните не могат да мислят. Човечество , какво да го правиш.

"My precious"

Доби е домашно духче, което се появява в къщата на сем. Дърсли на Привит Драйв и се опитва да разубеди Хари да се върне в Хогуортс. След като по-късно Хари дава на Доби чорап, Доби става свободно домашно духче и постъпва на работа в Хогуортс. Доби с появява последно в Даровете на Смъртта, когато Абърфорт Дъмбълдор изпраща Доби, за да спаси Хари, Рон и Хърмаяни от мазето в къщата на Малфой. Доби помага на Хари и Рон да избягат от затвора и взима Луна Лъвгуд, Дийн Томас и г-н Оливандър, след това помага и на Хари, Рон да освободят Хърмаяни и Грипкук от мъченията, които им причинява Белатрикс Лестрендж. Докато изпълнява задачата си, Белатрикс хвърля сребърен кинжал по Хари, но вместо това кинжалът оцелва Доби и той умира преди да може да бъде излекуван. Хари изкопава гроб за Доби без да използва магия и пише на надгробния камък: Тук лежи Доби свободно домашно духче. Последните думи на Доби до Хари са: Хари Потър, също като първите му, когато за пръв път се запознават на Привит Драйв в Хари Потър и Стаята на Тайните. Името на Доби е получено от създание от английския фолклор. Това създание изпълнява домакинска работа и е мило към децата, както и героят в поредицата.

Внимавай, лидерът на герб те гледа от снимката!

Истинската сила на комуникацията не е да контролираш реалностите, а да живееш вечно!

О господи това на снимката е съседа от горния етаж

Не, бъркаш. Това са двама от министрите в новото ни правителство.

Ти бъркаш- от старото са....