Радев удивен от технологиите: Аз съм с аналогово съзнание

Аз съм с аналогово съзнание, призна президентът Румен Радев в речта си на откриването на форума Webit в "София Тех Парк".

Обратно в новината

Коментари - Радев удивен от технологиите: Аз съм с аналогово съзнание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лайньо Радев си мисли че това му е казармата. Където началникът даже и да говори най-големите глупости войската му стои мирно и казва "Слушам". И който не му се мазни може да го "действа". Да се хвалиш че си умен го разбирам. Даже и да не си чак толкова умен. Но да се хвалиш че си тъп като галош, това не мога да го разбера. Скромността краси човека. Но когато не разбираш от нещо е най-добре да си мълчиш. Така няма да се разбере колко си назад с материала. Пораженията от казармата са огромни. Даже и само след 2 години слушба. А фелдфебелът с генералски лампази има най-малко 30 години под пагон - 5 години във военното училище и после поне 25 години служба.Та може и 35 години казарма да станат, така като смятам на колко години е. "В казармата всички млизат различно умни, а излизат еднакво тъпи" - този каламбур се носеше по време на 2 годишната редовна сужба. А 30 години в казармата? А 35 години? Освен "строй се, преброй се" всичко си забравил. Тук, в този форум има много любители на неграмотността. И всички тия подкрепят Лайньо Радев. Нормално, при комунягите никога високото образование не е било обект на висша ценност. там е важно да си верен на Партията. И да обичаш СССР.

ПО СКОРО СЪЗНАНИЕТО ТИ МЯЗА НА АНАЛНО, А НЕ НА АНАЛОГОВО. МНОГО СЕ ИЗКАРА УЧЕН, ЗАЩОТО ЦИФРОВОТО Е ОТ СКОРО !!!!

Фелдфебел Радев, марш в строя!!!

завиждам ти,че имаш такива поддръжници, с такъв блестящ елегантен израз, явно са от циганската махла. Сигурно там говорят така.

умря циганката, която го хвалеше, сега ти изпълняваш тази длъжност. Да те открехна - по-възрастен съм. За да те приемат да учиш за военен летец трябва дори дядо ти да е бил комунист. Да имаш препоръки от други комуняги. Да бе да - само той летец-изтребител ха-ха.

по-възрастен съм от президента, но като си помисля само преди десетина -петнайсет години какви огромни компютри имаше, а сега таблети, телефони - невероятно.

Човекът е перфектен и изказът му е точен, като на математик и пилот. Не е разхайтено глезено леке издигало се по комунисто-комсомолска линия като Плювналиев, който се чудаше как да се направи на интересен с тази комплексарска дребна осанка и възпитание на цървул от помашкия край, като тропаше, че вярва в прераждането и е бил пастирско куче в Ирландия през 17 век.

Радьев, Радев и ти ли изпростя като царски депутат от времето на " дедо" ? За един ден правтелство може да свали чрез Интернет дедо ти шорош или ЦРУ. Нито ти нито дришльовците с телефончетата мога да направят това от разкапан Булгаристан. Могат господарите които чрез банки и медии вършат това което вършиха с танкове преди. в слабите държаави. нещо не фърфят в Китай, Русия, Индия.

Не лъжи! Сзнанието ти е кремъчно-дървено.

Боже , какъв профан имаме за президент !

О АНАЛОГОВИ РАДЕВ, КОЛКО КОМУНИСТИЧЕСКА МЪКА...! Ми така е като си карал старите руски барака до Миг 29 - те също са аналогови боклуци... Но държавата Радев, не е лъжица за твоята уста, така че ходи си с мир да не получиш ИМПИЙЧМЪНТ накрая...

Всичко постигнато от човечеството е благодарение на руската техническа мисъл според българския президент!

а бе радев,когато си мълчиш, може и да се усъмнят в глупостта ти! проговориш ли, съмненията веднага отпадат!

Ааа, четеш ти вицовете в дира, вижда се. Бравос!

Браво РАДЕВ!!!ДОСТОЙНО!!!! Ще се чуе ли някога подобна самооценка и самокритичност от ББ,Цв.Цв.,илиосвен жажда и мисли за власт те нямат друго в главите си?? А може би умствения им багаж не е способен на такива самоанализ и самокритичност?!?!?!

Оценявам че човека е в състояние да оцени колко се е променил света. Това е един ГОЛЯМ плюс за него. За съжаление има да се отчита на едни чалгари от БСПто кое е един ГОЛЯМ минус

Човекът е перфектен и изказът му е точен, като на математик и пилот. Не е разхайтено глезено леке издигало се по комунисто-комсомолска линия като Плювналиев, който се чудаше как да се направи на интересен с тази комплексарска дребна осанка и възпитание на цървул от помашкия край, като тропаше, че вярва в прераждането и е бил пастирско куче в Ирландия през 17 век.

симо

Като кандидат /по простотия/---сигурен победител си..

симо

ЧОВЕКЪТ е АНАЛОГОВИЯ СВЯТ/този с известните ни ЗАКОНИ/!!!!!!!!!А ТЕ са във ВИРТУАЛНИЯ!!!!!!Вие преценете КОЙ Е РЕАЛНИЯ!!!

СЛУЖА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Един прословут негов предшественик беше пожелал при откриване на предприятие за полупроводници след година да ги правят цели! Луди комундета, ей! Времената се менят, а тъпаците не изчезват!

Искаше да каже- аналогово покритие , ха ха хах

Все едно съм се върнал назад в годините и слушам др. Тодор Живков! Тоя "президент" и на вид го докарва - само къде е по-висок.Това даказва безспорната истина: комунист = простак!

Развито, социалистическо общество, а?

симо

Наистина РАЗВИТО!!!Нямаше 40% СУПЕРБЕДНИ!!

Що си толкова тъп, а?! Баси глупака дето си!

Тоя не е никакъв летец, фърчал е на делтаплан! Съвременен самолет без цифрови технологии не лети!

Тоя бил с аналогово съзнание, като мене от преди 10000 години! Българеееее, няма да прокопсате с такъв президент с първобитно-общинно съзнание!

Съветниците са отишли на кафе за малко и ето белята е налицеТози и по нужда не трябва да го пускат сам.

Забавно е да се чете изказвания на хора които дори нямат идея каква е разликата между аналогова и цифрова техника и дори нямат си на идея какво иска да каже президента Радев :) Много точно се изразил, за да го разбереш трябва да имаш познания по електроника , а не по чалга и турски сериали :)

Я, бе умнико, ми разясни какво точно е искал да каже позитанеца! Обзалагам се, че и ти си същия аналогов идиот, какъвто е Румката!

симо

На ВИРТУАЛНИЯ простак обяснения НЕ се дават!!!Той НЕ разбира!!!Той усвоява по ПОДРАЗБИРАНЕ>>>>.Сороско възпитание.

Изумява ме фактът какможе кръгли идиоти, които си няман ипонятие какво значи аналогова и какво цифрова техника, да коментират. Камо ли пък да правят връзки с електронни лампи, транзистори, интегрални схеми и т.н. Явно троловете се затрудняват, когато трябва да се коментира нещо, за което се иска поне малко професионална компетентност, а не партийно поръчение.

Какви тролове! Самият президент бил с "аналогово съзнание"! Няма такава глупост! Имаме си глупав президент, който на всичко отгоре е и простак!

Ти си с механично съзнание, задвижвано от Позитано. Никакво аналогово не е!

...Истината е, че си абсолютен олигОфрен...

Ти вместо да плюваш хората по-добре внимавай къде ходи "паилата" и какви ги дрънка! То президентът явно е глупак, но два пъти по-големи глупаци са/сте неговите фенове

Вместо да си озапти правителството, че разбутаха агенцията за пътна инфраструктора под предлог, че търсят някакви бутафорни измами, само и само да ни спрат еврофондовете и да натопят борисов, тръгнал да прави коментари за аналогова техника. Вече никой не ползва такава. Тя ще умре с комунистите. Ние не я ползваме бе.

Борисов е същата стока! И двамата са чели само романа ВИНЕТУ!

Я, зад мен на станата още един пилот, който много ми прилича! Аз съм изумен, значи ...

Комунистите винаги са вървели няколко века назад-и без да се удивлява, е ясно,че с имиджа,с който някои си го избраха, е далеч от 2017-та

самальот на педали

Как е по-правилно да се каже - анал-ххххХ съзнание или анал-хх съзнание и кое преобладава в България ( включително ) и в главите на управляващия елит? Защото след такова изказване електоратът малко се обърка?

Понякога да се правиш да прост е по-трудно, от колкото да се правиш на умен! А, и трябва да го раздава не толкова високомерно. Перспективата е, аналоговата и цифрова техника да вървят заедно, едната без другата не могат! Не се правете на много умни, защото сте жалки!

И тази кукла на конци засекрети стенограмата за КТБ. Капутска работа и държава!

Не изпростявай, г-н президент! Имаше един,който беше преродена Ирландска пастирка и поради това стана за посмешище.

Радев, подхвана я като предишния. Хвани се за насъщните проблеми заради, които те избраха хората. Не лустроствай като Мухо Мухов и Колев. Тези деца от матем. гимназия утре няма да са в БГ - бай Ганьо. Проблемите а не лакардии ????????

На Радката не му е лесно с аналоговото съзнание хем да служи за Путину за родину, хем да ви чете от написано, хем да мисли за небето, ловните излети и кражбАта през мандата, че и КУРнелия му виси като орлица с гъгрици в зад!ника над фуражката и всичко това с изпушилото му отдавна аналогово съзнание. Да оставим Радката да си клати пат!ката само да не ни се пречка с деиности и мъдрости ако може.

щеше да е страшен президент преди ч0 години. а сега а страшно, колко са изостанали българите, особено във власта, затова и младите бегат

Генерал-фатмака със зелените чорапи няма дори лампово съзнание - за какво и е на една марионетка с конци от Москва да мисли. Кратунчото прави каквото му наредят другарите от Коминтерна.

Ами то народът го е казал отдавна - под фуражка акъл не вирее. ИТ технологиите не са като развръщане на походни кухни и полеви бани.

Ау,каква изненада! Ние пък от самото му появане разбрахме, че е изостанал далеч в миналото и за жалост няма никакви индикации да напредне дори малко , за се пласира в 21 век. Радев-Решетников се е бетонирал здраво в (не)развития соц. и там и ще си изкара мандатчето. Дано поне не навреди прекалено много.

Освен с аналогово, е и с руско съзнание

ей затова не се разбират с ББ - той пък е с без-аналогово съзнание

Зад компютърното устройство си остава на първо място.

ама то си ти личи!

Математическите гимназии са работилници за WORKSTATION-и.

Математическите гимназии отдавна са цифрови за разлика от аналоговите СОУ-та и езикови гимназии.

Не е важно дали съзнанието е аналогово или дигитално, а дали въобще има съзнание.

Политиката не успя да докара комунизма, но технологиите ще го направят.

Няма нужда да го описваме повече, след това признание. Иначе инженерът си е инженер, но на лампи.

От инженер на лампи лесно се става цифров, обратното не се случва.