Бразилка спря Стоянка Мутафова да влезе в ”Гинес”

Стоянка Мутафова няма да бъде вписана в Книгата на рекордите „Гинес“ в категорията „Най-възрастна активно играеща на сцената актриса“.

Обратно в новината

Коментари - Бразилка спря Стоянка Мутафова да влезе в ”Гинес” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва да съм честна, не ми допада като актриса, но това предполагам не е от значение

Да, това изобщо не е от значение!

Отново издънка на нашите некадърни и бездарни чиновници, които не са подходили правилно по въпроса, защото разликата е огромна между играеща актриса в театър със седмични постановки и това да участваш във филм!!!

Оп оп толкова години се разнася тази лъжа че е най-старата Стоянка ама се оказа Муфа....като всичко мейд ин БГ

Лельо Стоянке, пожелаваме ти след 100години да ти честитим за 195годишнината, мисля, че тогава няма да имаш конкуренция!!!

На 95 - стенд, 2 седмици почивка и на сената. Те това е термоядрен дух.

Това е алчност и сенилност.

Как' Стоенке, пожелавам ти след години да ги биеш със здраве! Ама Господ покрай теб и на нас здраве да дава, за да ти се радваме и тогава... ама то, инак, всичко е суета на суетите. сякаш гинес определя дали си бил добър човек...

Ами щом са такива правилата, значи не може. Да пожелаем на Мутафова крепко здраве и дълголетие и след 6 години да ги разбие безапелационно.

Глупаците от Гинес не правят ли разлика между участие на артист в снимки за филм, където се правят безброй дубли и на сцената в театър, с утвърден репертоар, фиксиран час на представлението, и най-вече публика, платила немалко за билети???

Споко ве, в други сайтове пише друго. Например, че вписването струвало 15 000 $, лири, лева. Обаче нямало кой да се бръкне да ги даде. Муки казала, че майка ѝ не я интересуват рекорди и пари за глупости нямала да дава. Интересното в случая е , че инициативата дошла от Културното министерство от устата на Веждичката, а ма той също се скръндзел.

Този пияндурник е намесен навсякъде където има далавера

Къде си тръгнала Стоянке? Ти знаеш ли какви актьори има по света? Харон ти си напълно прост.Не говори глупости за актьорите които играят нетипични роли глупако.

Аз казвам истината-някой трябва да я каже.Погледнете при Комиците,в театри и къде ли не-този стил аз го наричам "чалга в театъра".С префънцуцените си глупости орезелихте театрите.

Мутафова има толкова невероятна жизненост, че нищо чудно да надмине бразилската певица и все пак да бъде вписана в "Гинес". Пожелавам й го от сърце!

Велика артистка.Вече не се раждат такива.В днешно време под сатиричен артист разбират да се обличат и държат,като педали и жени и цигани--явно това се котира сега.Падение и на артисти и публика и най-вече нрави.Издигнаха педерасите на пиедистал и си мислят,че е много артистично.

Чак пък толкоз (както тя би се изразила)

Стоянка Мутафова, не е виновна за този гаф, който трябва да се отдаде на бившия министър Вежди Рашидов и неговите експерти в Министерството на културата. Защото преди да тръгнеш да правиш предложения за Гинес, а и закаквото и да е на този свят, е хубаво малко от малко да се осведомиш! То бива, бива да сбъркат със месец, година, две!Но те са пропуснали факта, че има друга актриса, която е с цели шест години по-стара от Стоянка и е играла във филм. С това обичта на публиката към Стояна, няма да отслабне, просто за пореден път се излагаме като кифладжии. Родните политици, много обичат да се харесват на народа, но обичайните им действия са като непремерени и дебелашки, липсва им финес и собствен стил. Но тук, у нас - така е било и така ще бъде!

Глупаците от Гинес не правят разлика между участие на артист в снимки за филм, където се правят безброй дубли и на сцената в театър, с утвърден репертоар, фиксиран час на представлението, и най-вече публика, платила немалко за билети!!!?

Иванова

Уловката е, че "глупаците от Гинес" сами определят правилата. Всъщност и Бети Уайт още играе и е с около месец по-възрастна от Ст.Мутафова.

Пърпосът не е дали е играла, а дали е играла главна роля или роли, изпълващи основното съдържние на театралното или филмово произведение. Ако бразилската актриса е седяла на една маса и се е усмихвала, докато останалите актьори играят ролите си, то едва ли е същото като да правиш пиесите в главни роли, както Стоянка, нейна светлост Актрисата. Дано не е формален отказът.

murena

Има време! Закъде се е забързала за рекорди :) След 10, след 20 години, тогава Да е жива и здрава!

Правилният израз е не спря СМ да влезе, а попречи на СМ да влезе. Учете български - много и преди да започнете работа.

Стояно, поне на 102 г. да станеш ти пожелавам, и да й счупиш рекорда на бразилката!

Нека работи, защото ако не е тя Мукето ще умре от глад

Айде спрете се и вие джурналята с тази изкуфяла мумия вече ... Прекаленото много и Богу не е угодно... Откачалка от всякъде ,като Вучката,"великият телевизионер" ,дето он всичко разбира и отбира и е заносал повече зелени гори ,дори от "Мадридския плъх" ,за да издаде 30+ книги ,който има - няма я са ги чели 100-на души от цяла България... Оставете жената на мира бе...Нормален човек не се държи така ... Щеше да има чувство за ...МЯРА !

ОМРЪЗНА МИ ВЕЧЕ! КАКВО Е ЯЛА, КОГА И КОЛКО Е СПАЛА, КАКЪВ И Е КРАКЪТ? ПИСНА МИ! ЕДНО ВРЕМЕ ОТ ТОДОР ЖИВКОВ НЕ МИРЯСАХМЕ. СЕГА И ДЪРТАТА СТОЯНА. ХАЙДЕ, ВЪРВИ ДА ПОЧИВАШ! ОМРЪЗНА МИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТЕБЕ И ДЪЩЕРЯ ТИ МУКИ.

Добре де защо пак някой друг ви е виновен за НЕзнанието ви???Та тия дето крещяха как ще я вписват там, Мутафовата дето се репчеше че няма пари да внесе таксата даже не са си направили труда да видят че няма никакъв шанс след като има друг по възрастен от нея записан там...

Глупаците от Гинес не правят разлика между участие на артист в снимки за филм, където се правят безброй дубли и на сцената в театър, с утвърден репертоар, фиксиран час на представлението, и най-вече публика, платила немалко за билети!!!?

Аз пък искам, Стоянка Мутафова - да изиграе най-после себе си. Да излезе пред публиката и да каже: " Хора, независимо колко ме харесвате или не - слизам от сцената. На 95 години - имам това право. А и задължение към себе си. През останалите 10 години / дай боже / от живота ми - ще се грижа за себе си! Точка. " Никой не може да ме убеди, че на 95 години - не е вече свръх усилие - да учиш реплики, да ходиш от представление на представление и да нямаш миг покой. Стоянка си е заслужила короната, но има право да я свали. Тя ще остане нейна. И без безсмислени рекорди...

Соцкадрите са вечни. Ще постави абсолютен рекорд.

Рекордът ще принадлежи на Нейно Величество Стояна ! Просто леко се отлага във времето. С възхищение и почитание :))))

Да пожелаем на Стоянка ще доживее до рекорда!!!

Да е жива и здрава, а рекорда ще го подобри.

Ние и така си я обичаме. Като стане на 101 ще бие рекорда. Ей го де е!

а-а-а, ами сега! дайте да обявим национален траур.

Да е жива и здрава, ние си я обичаме и без Гинес.

Да е жива и здрава, а за рекорда никога не е късно. Бог да я пази.

Аз

Човек остарява иои като катедрала, или като цървул. Баба Стоянка е на границата и трябва много да внимава, че не се развива в добра посока. Има да пази реноме на първата Българска актриса, която си е показала циците и аха-аха и цялата анатомия във филм.

Тая, бразилката, дали не е играла трупа си на собственото погребение?

Тя беше толко убава партийна секретарка в Сатиричния..Крило бе за мнозина.

баркаш,калата беше партииния секретар там :)

Който е бил в Сатиричния,знае какво значи наименованието,което съм избрала.Стояна никога не е била партиен секретар,глупости говориш.Пожелавам и да играе до 102 години,за да влезе в прословутата Книга на Гинес.Тя го заслужава.Много злоба има в артистичния свят,затова и Муки не можа да се реализира.Самият Апостол Карамитев я оценяваше много високо. Ей,злоба българска,няма равна ,затова сме на това дередже!

Не я е спряла, а малко е отложила вписването на нашия рекорд ;)) Да е жива и здрава Мутафова.