Нетаняху анулира срещата с германския външен министър

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху отмени планираната среща с германския министър на външните работи Зигмар Габриел.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху анулира срещата с германския външен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел е много отдавна държава с ядрено оръжие ... ако не бъркам - 6-тата в света. На тях по-равните от равните им е по-лесно лесното. Демек да се държат нормално е просто въпрос на желание. Не е като тук.

Мали къф шамар по устата на немеца! А защо ми е толко кеф от което? Поканете си още мигранти в германия, белки нетаняху одобри ..... Мене ми е драго, Дзверкел е яко изолирана - Русия и изплеска шамарете, Тръмп и показа вратата, Нетаняху и Ердухан я разиграват..... Тая жена, не усеща ли, че вече я наритаха по сички възможни начини като улично псе?

Израел и Германия са фашаги, едните преди време, другите сега. Но, Израел е американски щат, а Германия америкаска губерния. Естествено е щата да бие шамари на губернията. Израел решава американските цели в региона, а Германия трябва да направи Европа американска губерния.

Зетя ни, не го харесват. Зетко, зеткооооо...

Я всичките руски подлоги дето сте се събрали тук, марш в матушката ви Росия. Много е удобно да се скатават в демократична и либерална (сравнително) държава от ЕО и да мечтаеш за диктатура и сатрапия като в Русия. Лицемери!

КЪДЕ ВИДЯ ДЪРЖАВА В РОДИНАТА НИ???ТВОЙТЕ ГОСПОДАРИ Я СЪСИПАХА ПРОДАЖНИКО!!!

Немците защо ручаха жабетата на глобализацията и либерализма- за да заемат позиция да поучават другите и да им пишат оценки по права на човека и демокрация. Убеждението, че нямат трески за дялане или ако имат ще извадят едни пари и ще си платят, както фолксваген си плати за корупцията с двигателите 9 млрд. долара на американците, е арогантно.

След Турция и Израел сега казва на немците че са фашисти! В крайна сметка, веднъж фашист, винаги фашист!

Фашистка е православната идеологията на Путин с която се мъчи до отклони внимонието на руското носеление от хладилника чрез телевизора!

Ако някой се държи като фашист, то това е израелската държава и ръководителите й! Това което правят от 50 г. спрямо палестинците си е чиста проба ГЕНОЦИТ!

Германия защитава палестина която е пълна с мисиумани и терористи вместо да защитава нормалните народи като нас и Израел! Докъде изперкаха тези политици!

Ето какво си вероятно си мисли Нетаняху: ...все едно Германия козирува и прави каквото и кажат от Вашингтон. Аз съм се разбрал с Вашингтон, и ако германския външен министър иска да се прави на интересен, нека си стои в Германия. Доколко е прав не знам, но Германия не е зле да поразсъждава малко над всичко което става.

В статията никъде не се споменава Вашингтон ............. явно си злоупотребил нещо с хапчетата ....

"Германия е сред най-близките съюзници на Израел, " - E, не прекалявайте все пак!

Ами, нека Меркел си покани още 3-4 млн уж бежанци. Тъкмо ще разбере защо Израел има такава политика към всеки, който е заплаха за мира и демокрацията. Браво на Нетаняху. Ето пример за достойнство, а не да коленичиш и целуваш ръка на еврогейските лидери!

Какво доживяхме, швабата да провежда глобално еврейска соросоидна политика, а нативните евреи от Израел да не дават. Еврогеят бе отбит заради опитите се меси в работата на чужда държва и да подпомага и влияе на протестърски нпо, нещо което е ежедневие у нас. Държавата Израел не позволява чужди агенти да мътят главите на децата и възрастните.

Глупости. Днес Германия се управлява от полска крипто-еврейка Меркел, а след изборите - ще се управлява от открит еврей-гей (Мартин Шулц). Немците са в шах и скоро -мат.

А ти, .... ти явно си крипто-идиот

ЧОВЕКЪТ С МУСТАЧКИТЕ Е БИЛ ПРАВ !!!

я! еврогейските ценности не били израелски. юдеите третарат германиа кат прасенце-касичка и дотам. една стъпка своеволие и опааааа - шамарос. Меркел, каде си бе. че имам две ливански циганета наблиза, ревът за тебе.