ЦИК: Ценко Чоков не трябва да е кмет на Галиче

Централната избирателна комисия препоръча предсрочно да бъде прекратен мандатът на кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: Ценко Чоков не трябва да е кмет на Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда че не си платил и става неудобен за някого че въдворяваше ред ОКей то е ясно че от комунисти всички станаха демократи затова сме на тоз хал че и отиваме на по зле хората напуснаха селата мафиотите и бандитите окрадоха и разпродадоха кравеферма овцеферми всичко земите на хората изкупиха за жълти стотинки и ко стана народа напуска и бяга по чужбина а Ние си дращим чакахме нещо да се промени на тези избори нищо тиквата и неговите фирми ще работят народа ще го духа и ще го залъгват с брюкселски тъпотии и.европейски ценности лайна ипомия

не ,този път няма да мине

...Държавата да му издигне паметник!

В Галиче само Чоков можеше да въведе ред, дори от затвора. Сега като го разкарат ще започне вакханалията.

Чета постовете и се чудя как може да има толкова злоба и завист към един успял човек. В нашето съзнание все още е силен тоталитаризмът и уравновиловката. Ние всички сме различни и за това някои успяват а други не, поради това не бива и да завиждаме а да дадем възможност на подобни успели хора да събудят икономиката ни.

стани вител на Галиче и гласувай за този питекантроп да се развие до човек!

очевидно не си виждал село. Чоков, едно бедно момче, без професия,без да е имал дори една кокшка, започна кариера в СИК и направи от себе си едър арендатор. Как става това, с изнудване и рекет, има свидетели. Има свидетели за продажба на самия себе си докато е кмет на имоти, за които собствениците им разбират че са продадени с фалшиви пълномощни. Това са фактите, те не могат да бъдат злобни и завистливи, но могат да бъдат доказателствен материал в съда. С тези обвинения Ценко ще гледа по посока на кметството следващите между 10 и 20г.

Сякаш е "избягал" от филм на Костурица тоя...Типичен персонаж :))) Да се кандитатира за кмет на "Врачанският "...

За по-сигурно е добре да е студен.

Може да сте сигурни, че след някой друг месец, този човек ще бъде оправдан и освободен! След това ще заведе дело, което ще спечели, ще му се изплатят солидни обезщетения и ще бъде върнат за кмет на Галиче. Този филм сме го гледали вече много пъти! А това е много жалко и безумно... Няма държава, няма народ...

Егати наглеца, само го вижте колко е нагъл, боклуци

1995г. - новият кмет - Ценко Чоков, ще се приобщи към Студените досиета.

Ако имаше повече кметове, като Чоков, вандалите щяха да се изпокрият в миша дупка.

Не може така, като посягаш на престъпниците, посягаш и на ЛЕБЕЦА на ЮРИСТИТЕ! .......разследван и от Инспекцията по труда и Окръжната прокуратура във Враца..........

Е този не беше ли кмет от ГЕРБ. Не е ли гражданин за европейско развитие !

Преди това беше дълги години кмет на БСП.

сега , набрал сили, е вече независим.

Ало, умници, Май забравяте, че точно той направи така, че циганите в Галиче не смееха да пипнат дори забравен портфейл с пари на улицата. Един беше вързан за стълб в центъра цял ден и после никога не помисли да краде. Друг бе наказан за тарашене в чужд двор. Там цареше мир и покой. Тези, които спретнаха на кмета доноси, са именно мошениците, на които Чоко им спря кранчето. Е, сега какво - ами няма го в обръщение и съвсем скоро ще чуем новини за развихрил се цигански произвол, кражби и обири. Разберете, че българското село, за да оцелее, трябва да върне Крумовите закони! Точно това правеше в Галиче Чоко, и имаше страхотен ефект. Не ми се мисли какво ги чака сега беззащитните баби и старци там. Циганите вече са готови за акция. Обзалагам се, че до няколко месеца селото ще бъде обрулено без пощада, защото го няма този, който въвдворяваше ред и дисциплина!

В Галиче само Чоков можеше да въведе ред, дори от затвора. Сега като го разкарат ще започне вакханалията.

Тепърва в парламента ще има скандал след скандал. Ще видите колко луди ще лудуват и ще се изявяват и какви чудеса скандали и циркове ще се творят. Лудо шоу ще падне. И няма кой да им освидетелства поне водачите. До сега скандалите бяха един след друг,дълги години. . Ей за Чоков говорят ,че бил психично болен и поставен от съда под запрещение, а останалите остригани, за тях кога ? То с просто око се вижда, колко време вече се търпи и до кога тая лудница в България. Не разбирате ли ,че си имате работа с болни хора.Май ще трябва инициативен комитет от граждани да прави искане за поставяне по д запрещение на определени тежко болни добрали се до власт и в парламента . След като прокуратурата и психиатрите си трайкат то хората трябва да поставят въпроса. Не може разни болни хора да правят циркове и скандали непрекъснато да се тресе държавата и това да се търпи. Стига лудница. колко години вече станаха все един и същи луд разиграва цял народ, скандал след скандал ,айде Ценко Чоков едно село разиграва ,иди дойди, ама тука става дума за цяла територия за цял народ. Е до кога. Шизофренията е над 200 вида има си специалисти , не виждат ли какво става ? Време е тези въпроси да се поставят открито. Интересно д о кога ще се търпи тази отвратителна лудница в държавата и един тежко болен ще си лудува колкото и както си иска.

Най-обикновена селска мутра, а държавата не може да се справи с години. Там където цари пълно беззаконие избуяват такива лумпени като тоя. Естествено рано или късно се насират и тогава властта ги укротява.

Като порасна голям, искам да стана кмет като Ценко Чоков!

а пък аз като Боко

Ерудиция и интелект лъхат от това лице ... някак си да имаш вяра в държавността, след като беше нейн представител толкова години ! Това нещо на снимката трябваше да бъде арестуван, за да се разбере, че не може да си изпълнява кметските задължения ли ? Не му ли личи, че и преди да е в ареста пак не ги е изпълнявал ? Щом имаме бивша мутра и охранител за премиер - защо се учудваме, че и кметовете му подражават ?

МНОГО ПРОФЕСОРИ СЕ ИЗЯВЯВАТ ПО ТЕМАТА.АЗ НЕ СЪМ ПРАВИСТ,НО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ВСЕКИ НЕУДОБЕН НА ВЛАСТА МОЖЕ ДА БЪДЕ НА МЯСТОТО НА ТОЯ КМЕТ.ЦАЦАРАТУРАТА НЯМА НИКАКВИ СВЕСТНО ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ЦЕНКО.ДЪРЖАТ ГО ВЕЧЕ ЕДНА ГОДИНА БЕЗ ДА Е ДОКАЗАНА ВИНАТА.АКО НЕ Е ТАКА ДО СЕГА ДА СА ГО ОСЪДИЛИ СТО ПЪТИ.

И ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕ ПОЧТИ ГОДИНА ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА РЕШЕНИЕ....НЕВЕРОВАТНО....ДАМИ И ГОСПОДА....ВСИЧКИ ИЗМЕКЯРИ ОТ ПРОКУРАТУТРАТА ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ В ГАЛИЧЕ И ДА ИМ БЪДЕ НАЗНАЧЕН ЧОКОВ ЗА КМЕТ...

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА

и за това му се разминава иначе ще е хубав за женка на затвора!

И не само той! Като започнеш от Спас -гърнето та до Чомака - тоя прославен анестезиолог-крадец и далавераджия! Всички на стадион Пловдив!!!

Сетила са Мара да са побара...

Това, което е написано е малоумно. Не може едно лице едновременно да се постави под запрещение и да бъде обвиняем и наказателно отговорен. Поставянето под запрещение означава, че лицето не може да се грижи само за своите работи, тъй като страда от душевна болест, която му пречи да извършва най-елементарни правни действия. Чл. 5 от ЗЛС. Ако е така, то това лице не може да разбира и ръководи постъпките си и не може да бъде наказателно отговорно. Ако се има предвид, че Чоков е бил в ареста, трябва да се напише, че е задържан под стража. Много говорим и знаем, но правната ни култура е на кота нула.

Такива селяндури, трябва да мият кенефи, а не да са кметове !!!!

кенефи във затвора обаче!

Този бивш кмет ще бъде осъден с ефективна присъда, когато бъде осъден и вече депутата В.Марешки-такива са нашите правосъдни закони!

Да се върне смъртното наказание и такива като този селяк да се бесят за назидание.

Като този още бая луди управляват народа. Въпроса е само някои да постави въпроса пред съда по реда на закона. Много психопати са облечени във власт. първият признак е ,че много лъжат, всяка втора дума е лъжа, след това крадат, след това самото мислене им е извън закона - асоциални по съждение, запасват се с пищови, палки, ,правят се на шерифи, изнудват и се занимават с интриги, имат бърза престъпна мисъл, говорят на ангро,както им дойде, задължително се остригват нула номер, напълно безотговорни и аморални, и най вече стремежа към власт име и болезнен, най много искат да са фюрери. Като се освидетелстват подобни биоединици , направо си отиват под запрещение . Лошото е,че така се измъкват от наказателна отговорност и вместо в кауша са за лудницата. Но народа е добър и наплашен и подобни психопати го разиграват както си искат и до когато си искат. В България вече доста години народа е търпи всякакви откачалки и ги взима на сериозно ! Истината е обаче съвсем, съвсем друга. Някои казват ,че за депутат в НС може да бъде избрано пълнолетно лице, което не е поставено под запрещение и което не търпи наказание лишаване от свобода и е български гражданин. Това означава,че може да си е луд ,психопат да си е психично болен човека, но щом не е поставен под запрещение може да приема закони. Също и за осъдените, може да си е осъден престъпник,измамник,рекетьор ,лъжец, клеветник и т.н. всякакъв, но щом не изтърпява наказание лишаване от свобода, може също,няма проблем. Ще си има имунитет човека и т.н. Като Стамболов едно време, през априлското въстание се крил 4 месеца докато другите ги трепели , после като отминало клането се появил във Влашко отново като хъш за народна свобода , а по късно когато Русия обявила война на Турция ,нашия герой снабдявал руската армия с храна и фураж докато опълченците се биели за свободата, но след освобождението станал диктатор - велик държавник,та и до сега хвалебствия му пеят.

Не съм истина от най висша инстанция. Прост читател съм и не мога да съдя по четмо. Знам само, че малцинставата там не вирееха.

там вирееше само едно малцинство - това на приближените на кмета

На този фараон пак ще му се размине ....

че не е кмет, не е ..... а нещо ще го съдите ли или няма нужда

ами като гу оправдаят и осъди БГ в стратсбург ще му направят ли паметник в центъра на селото?

На боклуци паметници не се правят!

ама как така, това е готов управленски кадър, с капацитет и визия. веднага да се назначи за съветник по правните въпроси и тези на местното самоуправление и децентрализацията на премиера боко льо троазием, олсоу ноун ез тиквата проста и неграмотна. зер, мутрата иска видими резултати. сега, само по снимката на този питекантроп може да се съди за културното, социалното, икономическото и моралното ниво на тези, дето го избират вече 20 г. приятен ден.

Въпросът е кога ще бъде ефективно осъден.

Вечния кмет ще бъде винаги в сърцата ни, ти си истинския кмет !!! Следващите избори пак ще си кмет, защото народа те обича

Една легенда си отиде

Добро дело на ЦИК. Можеха да замотаят казуса с разни процедурни хватки. Сега като Чоков не е облечен във власт, е една голяма нула. Явно се е взел много насериозно, а и времената се менят. Не знам какви услуги е правил на всички власти, щом никой не може да го барне от 1995 г, но истината е, че на всеки тарикат му идва времето. Особено ако се полакомиш и си помислиш, че си над законите. Пишете го фира Чокофф, но да видим какъв човек ще си изберат за нов кмет.

Референдумът на Слави искаше да направи възможно и такива като този да стават началници на местната полиция- с пряк избор от жителите на населеното място. Представете си колко е умен Слави и за кого играе.

Само че тоя е кмет от 1995-та... :)

а бре ценко,на стари години ще влезеш в панделата.да си на 20-25 години,да кажем,...аре,...младо момче -объркало се,ама ти, дърт пергиш и подскачаш като пале.как станахте най-зелените тикви ,кметове бре.да си само ти-с мед да те намаже човек,ама повечето кметове сте, все такива китюци...

Не може така, като посягаш на престъпниците, посягаш и на ЛЕБЕЦА на магистратите! .......разследван и от Инспекцията по труда и Окръжната прокуратура във Враца..........

" поради поставянето му под запрещение" Аз ли съм изпуснал този момент, авторът ли не е разбрал...?!?

Кмет не кмет ще си остане Дон !

Сега спокойно ще може да си тероризира хората по "съседски", а не по "кметски".

След толкова години мъка най-сетне получи някакво правосъдие. Все едно беше Садам или Кадафи. Другите над него ще получат правосъдие, май, само в отвъдното.

Чакай бе, че тоя орангутан не беше ли доживотен омбашия на крепостните селяни там?

Този примат трябва да лежи в една килия с мазни цигани и да го плющят на почивки!

Имаш ли селска мутра, само селски подход може да помогне.

Ха, както казват в този край - ша му дигнат леба на горната лавица.

ОТВРАТИТЕЛНА МУТРА

Хубава новина ,но за съжаление неговият по-голям "брат- близнак" Тиквата отново е власт

ПЕДЕГЕРБЕРИТЕ Вият ..... за братчето му близнак

ще си го премести в другия крачол-от 1995 г до сега кой знае как се е нагушил - за 3 поколения напред. След това факта че формално вече не е кмет нищо не значи - черз подставени хора все още може да е "сив кардинал".