Борисов: Министрите ще бъдат съобщени на 3 май

Длъжни сме да направим правителство, понеже други формули, дори математически, не излизат, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след консултациите при президента.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Министрите ще бъдат съобщени на 3 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причината БСП да не се съгласи вицепремиерката от служебното правитъелство отговаряща за председателството на ЕС, е че може за най-малкия проблем по време на председателството ще се вини БСП. Така че най-добре е Управляващите да си определят нов министър за преседателството на ЕС, а бившата вицепремиерка няма да откаже всякаква помощ стига да й бъде поискана или се включи в някакъв съвет по този случай.

Тези, които няма да влязат в бъдещ парамент със сигурност са пишман патриотите.

)(Е баните Идиоти)

Защо най-накрая не изчезнеш в небитието, тикво?..

Жълт картон: Президентът на АЛДЕ партията и член на Европейския парламент Ханс ван Баален призова ГЕРБ, член на Европейската народна партия (ЕНП), да не сформира коалиция с крайно десните Обединени патриоти (ОП). Бъдещето на България като конструктивен член на Европейския съюз би било много по-успешно, ако коалицията се сформира с проевропейски ориентирани партии. Движение за права и свободи е такава партия, защото през годините, както в групата на АЛДЕ в Европейския парламент, така и в българската политика ДПС се доказа като надежден защитник на доброто управление, свободата и демокрацията.

Погледнете зад тези двамата клоуни стоят портретите на най- големите светила на България . Чудя се за такава ли държава мечтаха и си дадоха живота . Срам за българския род.

Базовите правила на демокрацията са успешно демонтирани и разрушени от Борисов

ГРОПхунтата N3.

Все ИМАХ НАДЕЖДА,ЧЕ МОЖЕ ДА НИ СЪЖАЛИ БЕДНИТЕ ОЩЕТЕНИ ПЕНСИОНЕРИ.А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА.ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД.ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ТИ ЛИ СТИГНА ОТ ПРОГРАМИ ОТ КОЙТО САМО КРАДЕТЕ.ПАРИТЕ ТОЛКОВА СА ВИ ЗАСЛЕПИЛИ,ЧЕ СТЕ ИЗГУБИЛИ РАЗУМА,ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЖИВЕЯТ ХОРА. ТУК ИМА САМО ,,РАБОТЕЩИ БЕДНИ И ГЛАДНИ ПЕНСИОНЕРИ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТИ КАЖЕ Б.Б ,ЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАМЕ НА ТАЗИ МИЗЕРИЯ.ИМАЙ СТРАХ ОТ БОГА. НЯМА ДА ДОЧАКАШ ПЕНСИЯ , АКО НЕ ПОМИСЛИШ ЗА НАРОДА. НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВЯ,ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ЖЕСТОКИ УПРАВЛЯВАЩИ

Бойко, пред вече бившите металурзи в гр.Кърджали: Аз съм прост и вие сте прости.за тово се разбираме. Цял ден се пенявиш и манипулираш.,,Sigorvinson"определено си простичък и е време е да се успокоиш.Простотиите на ГербОп са ясни и на децата.Не се коси ,защото в противен случай ще унищожиш мозъка си бъбрек.

Може и в края на октомври месец да ги съобщиш до тогава може и реколтата от тикви да е по зряла и добра. Пародия на държава ще е управлението на Борисов 3. Два пъти не става, сега да се надяваме 3 път да стане - може но надали.

ЕДИН ГЕНЕРАЛ И ЕДИН ПОЖАРНИКАР, А КАЖЕТЕ КОЙ КОЙ Е.

Да продадем тиквоча на USA-ще им построи магистрали, зали , помпени станций....... ...... Обаче там има смъртно наказание!:)))

С чужди кинти!:))))))

Пък ако се пресметне, че тоз тлъст симитлия-просто ей тъй-50млн. за избори хвърли--ехеййййй!:))))

Така ли се почувствахте Sigorvinson?

Гади ми се от крадливата дебела тиква.

Това прави ли Ви по-добър човек? Чувствате ли, живота си пълноценен, мразейки?

Храните толкова много агресия в себе си, защо?

БК възмутен, че БСП говорели за нови избори по някое време. Ами като те знаят, че ще си подаден оставката най-късно през ноември, за какво да говорят ? На бас за по бира, че няма да изкара годината.

БСП ДА НЕ СЕ СИЛЯТ МНОГО ЗА НОВИ ИЗБОРИ,ЧЕ КАКТО СА ИЗТЪНЕЛИ МОЖЕ И ДА НЕ ВЛЯЗАТ ВЪОБЩЕ:):):):)

Цветанов застанал на фона на Георги Бенковски. Една крилата бенковска фраза по тоя повод: "човек трябва да умее да лъже, за да бъде успешен търговец" (по записки на З. Стоянов).

ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ПОБЕДИ ТОТАЛНО БСП? Цитирам статистиката, вече е и официално публикувана и достъпна дори в Уикипедия, под име Парламентарни избори в България (2017), всеки може да провери, не манипулирайте хората Rossi ;) ГЕРБ - 32,65%, с пад от 0,1% от предходните парламентарни избори. БСП - 27,20%, с повишаване от 12,8% от предходните парламентарни избори. Четете мила, четете

"спечели" 26 млрд. кредити които всички ние ще плащаме. Четете бре !

"Министри най-лесно се слагат, защото и лесно се махат" - поредният демократичен бисер в короната на кралят-слънце

Според БХ хай-важното било "европредседателството", а според мен стандарта на живот на народа. Е, затова само него си го избират, а не мен - хахахахахахах

на боко защо главата му е наклонена винаги, да не му е схванат врата?

Щото му е крива и празна

Кога НАЙ-СЕТНЕ ще ИНИЦИРАТЕ ЗАКОН ЗА ПРОСТИТУЦИЯТА??????!!!!Проститутките не са ли хора, нямат ли права и задължение - ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ????!!!!

И тоя си мисли че някой се вълнува от договорките им...Нали си разпределихте баницата дали лилето или горанчо е все тая защото за боко винаги ще има пай..Когато продължаваш да слагаш за министри доказали се непрофесионалисти и некадърници освен материална изгода за нищо друго не говори това..

И двамата титани на мисълта - Румчу и Бойчу много внимават да не споменат съдебна реформа, търсене на отговорност и прочее анатемосани словосъчетания. Крият си главите в пясъка, но цунамито идва след труса... Заслушайте се.

Вижте, приемете, че ГЕРБ спечели изборите и победи тотално БСП - ТАКА ЧЕ, УСПОКОЙТЕ СЕ ВЕЧЕ, ПИЙТЕ ПО ЕДНО УСПОКОИТЕЛНО И карайте си пак с лъжите.......

Да ти АКАМ и на победата. Къде е правителството?

Когато ти се успокоиш за Загубата на Господин Цачева и спреш да врещиш срещу Радев

тъпа герберастке, да го духащ...

Я пожелай успех на Гуруто ти, освинилият се отвсякъде банкянски шопар, както пожела на достойните, според теб, българки, Сталинка и Цачева и той ги споходи и двете вече ги няма, където бяха...Колко пъти ти казах, стой си при тенджерите и отвремве навреме, вади езика от задната опорна точка на герберастите....

ТОТАЛНО? Цитирам статистиката, вече е и официално публикувана и достъпна дори в Уикипедия, под име Парламентарни избори в България (2017), всеки може да провери, не манипулирайте хората Rossi ;) ГЕРБ - 32,65%, с пад от 0,1% от предходните парламентарни избори. БСП - 27,20%, с повишаване от 12,8% от предходните парламентарни избори. Четете мила, четете

Още един Кмат на ГЕРБ изгоре. Кмета на ГАЛИЧЕ. От ГЕРБ все такива кметове подкрепят

...от приятелското ти ДПС,другарю?...

НЕ Подкрепен е от ГЕРБ. ЗАЩО ПИТАШ?

корнелията навярно (?) "много добре е разучила" програмите на ГЕРБ и ОП, за да говори, че те направили отстъпление от своите програми...????Ха-ха-ха, горката, друго не е могла да измисли!

Я пожелай успех на Гуруто ти, освинилият се отвсякъде банкянски шопар, както пожела на достойните, според теб, българки, Сталинка и Цачева и той ги споходи и двете вече ги няма, където бяха...Колко пъти ти казах, стой си при тенджерите и отвремве навреме, вади езика от задната опорна точка на герберастите....

Пак същите Тиквета, като при Винету Първи. А като се замисли човек, че те са ПОСОЧЕНИ от ПРОКОПИЕВ.

Просто , ние си ги знаем бе , ти нещо различно не моеш измисли.

Борисов се среща с Победителят на Цецка Цачева ;))) От голямата засилка към властта на БСП, остана само това - победиха Цецка Цачева. Тя и сама да се беше явила, пак щеше да загуби.

Като се сета, как ти лично ЦВИЛОТЕШЕ за ЦАЧЕВъ, направо се скъсвам от кеф

И тук ли се изходи по въпроса, бе, ЦЪФНАЛ ГЕРБ!?Хвани се малко в работа, цървул!!

Боце, ретроградния свършва на 25 май бе, да не сгафиш.

Фирма герб ще се самозакрие сама до нова година!!! Служителите им патреоти и те!!! И избори до дупкаааа!!! ХО ХО ХО

Вярно е, не вярвам да доживеят Столетие като БСП или 30 години като ДПС ;))

Но нали на 4 май изтича срокът за контестации по газовите въпроси с руснаците... Или това не е от значение за икономиката и бита.

Който ти е останал в главата...

ама ще си плащаш като поп за магариите на висшепоставените.

Борка на Борче или на мутра е производно?

НА 3ТИ МАЙ И ЛОВА НА МУРЗИЛКИ ЩЯЛ ДА БЪДЕ РАЗРЕШЕН:ГОТВЕТЕ СЕ ,ИДВАМЕ ЗА ВАС

Ей, Корнелио, тебе не те е победил Борисов. Тебе и твоята партия я отсвири НАРОДЪТ! Сиктир при Решетников да обясняваш простотии.

Резервната формула на Борисов била оставката.

Кавал!!! ХО ХО ХО

Фафла!!! ХА ХА ХА

Великан. Поздрави на всички бургазлии.

слушковците послушковци нямат значение.От Сикаджийската кирка е няма прокопсия.

Политици махнете се с добро вървете си тихо. Останете ли ще стане лошо много лошо за вас.

сега е момента правителство и президент да изкарат българия от батака в които го вкараха преди 55 години тази хубава на природа страна със море планини и равнини не и се полата да бъде на последно място в ес трябва сами да си помогнем а не да чакеме другине стига умраза и неннавис едни към други

бибитко е напълнил гащите! от страх от народа? щото тоз път няма да му се размине!! станишеф, орешарски, нинова вече не са оправдания!!!

Кой народ бе ахмак ? 17% от 6.6 милиона избиратели гласували за герб .Това ли е в твойта тиква целият български народ?

Винету, правописът не ти се отдава. Запетайки и главни букви не си ли учил. Кажи Винету или ром си.

анонимен,анонимен съм като теб.

варди си го бочката да не го опука сретан