Станишев: Европа да възстанови духа на солидарност

Главната цел и задача пред Европа е да възстановим духа на солидарност, на обща цел, на обща съдба.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Европа да възстанови духа на солидарност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес трябва да е ден за траур не за веселие ще се веселят мафиоти бандити дето разграбиха Бг и а продадоха за жълти стотинки на европа как никой може да убеди хората че сме взели правилната страна гоним европа ро стандарт а заплати нула пенсии нула къде е пенсионния фонд на БГ как може човек с 40 г трудов стаж да взема 180лв то ест 90 евро кво тогава да им вярвам на тия мошеници целта беше да си направят бази на НАТО и да могат спокойно да си преминават през даржавата тиквата затова им строи магистрали единственото добро нещо е че ходим да поработваме че изкарваме нещо в БГ мафията обра сичко само с война ще се оправихме

Ей, само глобализмът да не излезе разновидност на .камунизма.?

Разсипа БСП, ще засере и ПЕС! ... Добрата новина е ,че комунистите не му се връзват!:)))

БСП- ЕВРОПА са ЗА СОЛИДАРНОСТ и ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИЯ ЕГОИЗЪМ Президентът на ПЕС Сергей Станишев 25 април 2017 "Главната цел и задача пред Европа е да възстановим духа на солидарност, на обща цел, на обща съдба. Той посочи, че когато водещото е националният егоизъм, в крайна сметка губещи са всички. Според Станишев, ако не се възстанови духът на солидарност, няма да помогнат никакви реформи и институции" БСП-БУЛГАРИСТАН РУСОФИЛИСТАН БОСТАН са ПРОТИВ СОЛИДАРНОСТА и ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ЕГОИЗЪМ Лидерът на БСП Корнелия Нинова. 07 октомври 2016 "Кметовете да вдигат населението срещу настаняването на мигранти, призова БСП. Тя (Корнелия Нинова БСП) призова българските общини да си "вдигат населението" срещу настаняването на мигранти в тях. Според нея с това се защитавала българската национална идентичност. Тя бе категорична, че преди общоевропейската политика трябва да поставим българската национална политика"

Смешник е Станишев! Палячо! Сергей БСП не може да вразуми, тръгнал Европа да променя!

Булгаристан с Путистан!? ..айде , майна...

серГей ,абе вие сте на всеки километър , не се накрадохте ,не се наядохте

Ние сме солидарни ако не знаеш. Членове сме на ЕС и на НАТО. Там има общи разходи и фондове.

Слушайте гадни, продажни политици: цялата ви работа е единствено и само в името на това да запазите кастата си, т.е. облагите от мястото, където сте се наврели. Вие с лъжи, подмазване, усукване, бездействие и безхаберие се борите срещу народа, за да можете да продължавате безкрайно да го ограбвате. И си набийте в коронованите глави, че изобщо не ви вярваме, ама няма още измислен друг правов ред, който да ви измете от живота ни. За съжаление!

ГНУС

Ама този няма ли да престане да се обажда от коневръза!

Херсонският изтърсак е много готин. Ама става само за оратор на парад на нетрадиционно ориентирани. Ако го напиша както го мисля ще ме резнат копойчетата от Дир.бг.

Този плъх продължава с общите приказки.

Е, и за к'во ги ядохме тия жабета? Честно казано, нищо не разбрах, колеги форумци, ако някой нещо е разбрал, моля ви да ме осветлите. Замалко да я прочета повторно, белким ми светне нещо, когато ме осени просветление: "Нищо!!!" (Ницше, "Теория за нищото"). Ей, олекна ми - то си било обичайното комунистическо пустословие и скудоумие, пък аз се напъвам в ялово безсилие да открия смисъл и мисъл там, където просто ги НЯМА.

повръщня. тука се боричкат, от различни лагери, програми....а пред кльопачката и господаря - мяу,мяу. целувки, прегридки и "пълно единство на възгледите"

Погнуса...такива "конференции" трябва да бъдат игнорирани НАПЪЛНО, всеки досег с такива "мероприятия" в някаква степен ще те омърси, разгневи, дезориентира, подтисне или отчая - с една дума, ще ти навреди...Сигурно за това ги правят (освен, разбира се, да оправдаят заплатите си пред господарите)... Българи, пазете силите си, доколкото може...

Станишев беше само един от учатниците, имаше доста видни еpопейски политици, като канцлеpа на Австpия Шусел, Джефpи Ван Оpден, Симеон Втopи. Интеpесно защо се цитиpат само най-скучните участници

"...Вярвам, че бъдещето е в наши ръце.." !!! можеш да си вярваш на каквото си поискаш и да го внушаваш на който си поискаш, така е. съвсем различна е темата, дали това го прави истина, серж. тези похвати не са коз. казва се :"Знам/Смятам, че бъдещето ни е в МОИте ръце!"

"Главната цел и задача пред Европа..." е да измете няколкото банкови кръга седнали върху и, и вас - ляво-дясно-центристкия буламач, тяхната вярна обслуга. "Меглена Кунева ... посочи, че езикът създава реалност..." И отново се търсят всякакви ПР практики, полит-технологии, медийни похвати.... само не и истинско формулиране на проблемите и работещи решения. Може би, защото проблема е, че едни са се ояли много? Това никога няма как да го формулирате като проблем, нали така? Камо ли да предложите решения!

маладец мамин тва на врата му краснии галстук ли е товарищи

Ами да, де! Нали и ние това искаме? Солидарна ли е Европа с нас и кога е? Четвърт век стоим с десетократно по-ниски доходи, но европейците вместо да дръпнат ушите на нашите управляващи, се радват и ги поощряват, защото държавата била стабилна и навреме си плащаме задълженията. Щом става дума за приемане на чужденци, трябва да сме солидарни, независимо колко зле живеем. Що за солидарност е това?

Като видя това лигаво, мазно, слузесто и противно създание ми иде да поввърна !

БЪДЕЩЕТО Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ ! ВИЖДАМЕ ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ ЕВРОПА ! НО МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРА, ОТКОЛКОТО СИ ПРЕДСТАВЯТЕ, ЩЕ ПОИСКАТ ДА СИ ВЪРНАТ БЪДЕЩЕТО - НЕ САМО ЗАРАДИ ДЕЦАТА СИ, ПРОСТО НЯМА ДА ИМА ДРУГ ИЗХОД ! И ТОГАВА ТИЯ КАТО ТЕБ ЩЕ ОТИДАТ В КЛОАКАТА НА ИСТОРИЯТА ! АМИН !!!

Под солидарност Станишев разбира бедния народ да подари на Гергов и БСП активи за 700 милиона. Защото обратното не се е случвало. Даже още не са си оправили Бузлуджа, дето Борисов им подари.