Прокуратурата: Шест тунела се нуждаят от основен ремонт

От основен ремонт се нуждаят шест тунела от трансевропейската пътна мрежа, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура",

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Шест тунела се нуждаят от основен ремонт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните пари на вятъра! Искат се становища и сложни схеми - хората правят становища и сложни схеми. Изпращат се към съответното държавно учреждение и там Господ си ги убива да висят на някоя лавица и да събират паяци. Вчера напр. гледах новините и направо се изумих - във всеки втори репортаж се обяснява как някакви становища са направени и изпратени някъде си и от там на сетне тишина (едната беше за болно дете, другото беше за някакъв земеделец, после пък беше за някакъв градоустройствен план, пък за някакви минерални бани за някакво западнало село). И защо е всичко това? Да прехвърляме от пусто в празно и накрая нищо!

АПИ.... АПИииии.... кучето ги АПИ!!!

Виждам, че вече и ДАНС ги е наАПал... :D

Агенция "Пътна инфраструктура" дава грешна информация. Първо.Тунелите "Витиня" и "Топли дол" бяха основно ремонтирани в периода след края на 2006г. Второ тук се съобщават грешни километражи."Топли Дол" завършва на 32+183,а "Витиня" е с по-малък километраж.

Нямайте грижа, че ви прокопая нови. И без това тия не струват. Я, ми подайте кирката! ....

Еми супер. Сега хем си купих скъпа винетка, хем ще ползвам изпотрошени "обходни маршрути" през майната си и със средна скорост 60км/ч.

На Свинетка, пак ли някой друг и за това ще и е виновен ако я питате. Иначе знае да плюе и да обяснява намазано по телевизията. Нищо де, българския народ чрез избора си на ГЕРБ си я избра отново...и сега ще видите какво ще настане...още 2 години ще обяснява, че друг е виновен. Ама иначе служебното правителство било лошото и обиждало, като и вади кирливите ризи. Евала, машала булка.

да не са изградени от тиква?!? Много бързо се амортизират и са пак за ремонти!

Загина жена, защо няма обвинени служители и шефове на агенции? Били направили проверка, и кво? Половин година проверяват за едно нищо. Да питам още - какво стана с Фарук Бекташ, откриха ли го, и как спи съдийката Недялка Николова Нинова?

очаквайте през 2045 да минете през цялата Хемус.... ама не до Варна ами сегашната ама цялата

Добре де, магистрала Люлин я пуснаха през 2011, как става така? Даже дебелото Лиле, каза че асфалта имал живот 7 години.... излиза че тоя тунел даже и живота на асфалта неможе да докара.... Тепърва ще лъсват качествените пътища на гусин пожарникаря, дето един пожар не е загасинл. А за "безплатното" саниране легенди ще се носят !

Нарамил кирка и лопата,главният прокурор ще даде личен пример в обезопасяването на тунелите заедно с подчинените си.Ленинският съботник ще бъде ръководен от Бригадир Аспарухов.За поддържане на трудовия ентусиазъм на бригадирите концерт ще изнесе неговият зет Светльо Витков от група Хиподил. СкакалЬец,скакалЬец!

Съоръженията по АМ Люлин не са ли все още гаранционни ?

Гаранцията е за комисионните!

От кога проКУРатурата ,взе да се грижи и за ремонта на инфраструкТУРАта...Всичката останала опапаха ,че с това се захванаха... Малко ли ни са разните министерства ,Агенции и дирекции ...Не ни ли стига и оная сВинетка ???

Всичко се задейства само след смъртен случай. И то пак не е сигурно, че ще се свърши някаква работа, единственото сигурно е, че парите ще бъдат усвоени.

няма го костов, всичко се скапва.

Да се отпусне от бюджета на НСО за ремонта, и без това е излишно надут. Само на Пеевски да се спре охраната и за година ще се събере колкото да се санира един тунел.

Тунел на Люлин е за основен ремонт!? Дали Асфалт паша не е за затвора?

Хайде, давайте: "Ама защо не ги ремонтират?!" веднага последвано от: "Ама защо ги ремонтират?!"

И кво да ремонтираме, като некои тунели почти не са експлоатирани и са нови. Бегай да лапаш дебелите крадливи ръчички на Еднокнижния