Коментари - ”Народната любов” не се сипе върху бъдещите министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станалото - станало, за добро или лошо пак са в управлението. Но мен ме интересува едно - да си седнат на Д-тата и да започнат да работят продуктивно за тая държава, а не само да висят по телевизиите и да остроумничат, че на следващите избори няма да има хора, които да гласуват изобщо! Всичко живо (включително и неграмотните малцинства) като лудо се изнася от държавата. Т.че да седнат и да помислят и малко за бъдните дни!

С 9% одобрение се кани да управлява като премиер, трагикомедия.

На Бою Симитлията дядо му---министър по чуждите булки!... На цачка дядо и-министър на гьонсуратите!... На цецо кеца татю му, бай генчо шофьора----шеф на НСО! На асковското нежно капутче делян добрев, котката---зам.министър на енергетиката!...... :)))).... още може!:)))

Призракът на бай Тошо--председател на контролно ревизионната комисия!!! ... Цецоууу, тъ еа вапартамента!:))))

И ще си отиде, намразен от всички.

На запад ако някой политик получи при анкета 5 процента, това не е одобрение. Това за техните стандарти е провал. С 5 процента каква част от обществото представлява? 20 000 човека? Половината гласоподаватели не отидоха да гласуват. Новото правителство как представлява и работи за интересите на тези хора?

Най-ценните и големи успехи на ГЕРБ са в здравеопазването, прираста на населението, земеделието и селското стопанство, правосъдието и съдебната система, борбата с корупцията, образованието.... Мммммм дааааа, супер, уникални политики, революционни успехи, големи реформи, държавата цъфтиии....:)

...И какво излиза - почти никой не ги иска, а ТЕ пак на власт... Странно! Как ли стават ТЕЗИ неща?! ;-)

И това ще стане ! Бацето уверено върви към бая Снаврито.

Правилния въпрос следва да бъде Кой всъщност ги иска тези мутри на власт?

как ли стават? Цецо и Бойко се научиха да печелят избори. Това се научиха...

ГЕРБ се окопа и вече Боко ще се състезава с Ердоган султан и Ким. Изборната система работи перфектно, Всичко и общински администрации на ГЕРБ + техните семейства гласуват за ГЕРБ, защото иначе са на дузпата. Корпоративния вот също е ясен - Боко привиква бизнесмените и само да не са гласували - няма обществени поръчки. Колкото и избори да се правят - все тая.И така до края на света/по-точно България/

Къде го видяха тоя кон, аз само прасета виждам.

Отечеството ни да има запазено и едно кьошенце наше, българско Искаме да видим ние, че между различните площади и улици на градовете, украсени с имена: Московска, Александровска, Паренсова, Гуркова, Славянска, Николаевская; Невская и пр. да блещука и нещо като 6-ий септемврий, Сливница, Драгоман, Батенберг и т.н. Лошо ли искаме? Лошо добро, искаме си го у нас, дома, на бащиното ни свято огнище. Чуждото ние не щеме, но бихме желали щото и чуждите да си подръпват покровителската ръчица от нашето.

Ми, всичките тези дето ги искаш да ги има като имена на улици, площади и т.н. ги има - лесно е да провериш в Гуглето-мапс...

Ни в клин, ни в ръкав...

Абе като имат толкова ниско одобрение, кой ги избра тези малоумници? Особено мутро-пожарникаря! И ако пак ще са същите калинки, оти ручахме жабето и похарчихме стотици милиони, за да може банкянският дебил?

За да може банкянският дебил да си начеше самолюбието ли?

корпоративен вот и колонката не подкрепям никого е подкрепа ГЕРБ .Саниране да си осигури вот чрез пряк и непряк обществен и рушвети от изпълнители наливат вот .Да добавим и солидния шантаж на Брюксел който подкрепя мутра .Борисов е пределно ясен какъв е и какво цели но конете с капаци сне го разбират.Отделно подкупите за опозицията губи електората на опозицията и се разбива сигурността за това може ли да има опозиция Борисов?Липсата на опозиция липсата на различни възможности се превръщат в всеобща апатия.

Специален тест за ГЕРБерасти (а и не само): Познайте от 1 път за кого става дума: Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство. Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за него не съществуват други правила, освен неговите собствени. И: - Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения). - Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов. - Счита, че е "специален" и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус. - Изисква прекомерно възхищение. - Има чувство за вродена правота. - Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си. - Липсва му съчувствие към другите хора. - Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат. - Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително. На разпозналите Го - БРАВО! За останалите - това са основните девет на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder). Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени и единственният им път е към лудницата.

боко тъпата тиква с парсата от рекета почнал да оножда цвъцвъковата тъща, цвъцвъ ги фанал на калъп и зел част от парсата за да си трае и си купил шес апартамента а боката за да избега от босовете да не го утепат флезнал у политиката да си спасява кожата оти сретан го е зел на мушка и го чека

Богат кадрови потенциал, няма що !

ми орешарски им е отказал, та за туй

комундели, занимавайте си се с знатният свинар,руски гражданин, почетен консул на россия, и довчерашен член на иб на бсп дрОгаря гергов! герб не е ваша грижа!

Не тъй пиди , не со лошо.Ако са ти дома ич нема да са ми грижа , грижи си ги ти , но у държавата ми са.

свиквай чадо! тъй е, и тъй ще бъде! ааа, и това не е твоята държава! нрб умре! това е нашата държава!

Кви комундели бе, комунизма го няма вече 20 и няколко години... Ти тъп ли си. По твойта логика Германия и немците до живот трябва да са фашисти. Комунизмът е бил строй, който в половин свят явно за съжаление е плъзнал по онова време, като "епоха", отрязък от човешката история, вид модел на управлвние, който е ограничавал до голяма степен личната свобода и воля на хората и който е доказан като неуспешен и вреден. Но политиката няма за цел да помага на хората, политика така или иначе е мръсна дейност. Та в този смисъл, и сега основни права на хората също са ограничени или унищожени, само че всичко е под друга форма. Демокрацията е хубаво нещо, само че ако наистина е демокрация, а не псевдо такава, представяна уж за реална. Истината винаги е в баланса, някъде по средата. Въпросът ми към тебе е: според теб ГЕРБ са добри само защото не са БСП, или както ти ги наричаш комундели, добре ама с какво ГЕРБ са ценни, полезни, успешни, освен, че не са БСП. Това ли им е единственият добродетел - че на са БСП. А с какво реално се доказаха, с какво са по-различни от другите?

Миличък, тези блестящи обяснения са като бисери за прасета. Няма да те разбере г-н той, няма капацитет за това.

а като си помислиш, че комунизъм не е и имало . това беше социализъм, при това наистина " развит"...

Колкото повече пишеш, толкова повече се издаваш. Издава те подсъзнанието ти, ориентирано към комунизъм. Явно имаш богато комунистическо минало, с което не можеш да се разделиш. Мисленето ти продължава да бъде като на севернокорейски партиен ръководител.

Гадост, хвана ме... Ти към какво си ориентиран? Кажи ти в какво вярваш, отвори ми очите, нека и аз се осъзная като теб и разбера къде е истината, посъветвай ме...

и се чудя на какво са доволни... на политиката на "стабилност в мизерията" ли? Мжже би на политическото хамелеонство чрез прегръдката на ПФ? Нима ще развявате редом две знамена...освен родното-това на ЕС и на Русия? Какво ще правите с лидер който твърди че сме колониална държава и е против Нато? По уродлива прегръдка в името на властта не е имало в целия преход. Страшно е че народа си трае, още по страшно е да се намират мекерета които да го одобряват.

Аз например си трая, защото знам, че ще гледам сеир. Следва да оставиме новото правителство да се олее от кражби и да се омаже до ушите. Изглежда, че все още имаме търпение.

Диляна Павлова имала одобрение???Вие нещо сте объркали същото е и за Вежди.Абсурд е за тези хора да има и 0.01% одобрение!

Цялата банда на герб трябва да ходи на село и ще виде какво е "народната любов"

"Претегленият ход на Бойко Борисов да подаде оставка и се яви на избори доказа, че явно той не е сбъркал, тъй като се завръща на "бял кон" начело на кабинет "Борисов" 3." Ха-ха, все я бяха оакали и гледаха като такива след двата избора, но чрез фалшификации те на Цветко, избутаха донякъде. Но четвърти път няма да има и те го знаят отлично. Това не са селските мачлета, дето ги ритаме с тигри ли бяха, лъвове ли бяха. Тъпотии някакви. Май това им е за последно!

смърт на капитализма, смърт на герб

Смърт и на мандрите!

работата няма да я бъде. Стари муцуни, стари приоритети, никакви реформи и послушковци по цялата верига да смазват краденето. Вие сериозно ли мислите, че това ще трае дълго - например 4 години? Хахахахаха.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Нов бардак с стари каки не става, хората са го казали мнооого отдавна, та и политиците.

Това, че "...все друг ви е виновен" знаем за кого се отнася. Първо беше Станишев, после Орешарски, сега на мушката е Герджиков.

Искам да ходят бавно по тях, към вечната им обител!!!Да се отървем от тая СГАН ЗАВИНАГИ!!И КОЛОВЕ В ГЪРДИТЕ, КАТО НА ВАМПИРИ-КАКВИТО СА ВСЪЩНОСТ!!!

Може да си "можещ", но не си знаещ, щом нагрубяването е единственият ти аргумент.

Всичките са руска паплач.

Той българина не понася баща и майка, брат и сестра, леля и чичо, вие искате да понася политиците?! Българина обаче има едно чувство за самосъхранение което го кара да избира по-малкото зло! Затова до като го има Бойко Борисов народа на България ще гласува за него!

Има някаква грешка , много мои приятели и непознати говорят че не са гласували за Герб и се учудват как са спечелели изборите ! Много хора твърдят за фалшифициране на изборите от Герб и с участието на ЦИК ! В ЦИК е пълно с подлоги , готови за някаква парична премия и добра службица да извършат подмяна вота на Българите ! Така че както е казал един мъдрец ще се въртим така още 40 години , останаха още 13 години да ни лъжат и мамят !

Как ГЕРБ спечели и тези избори, като никой от многобройните ми познати и колеги не е гласувал за тях, не знам! Същото споделят и други хора? Защо Горанов и Павлова са одобрявани? Първият заради стабилната бедност, на която ни обрича, втората заради прескъпия подарък /не планово, а само за някои хора/, наречен саниране? Явно в ГЕРБ нямат подготвени специалисти, затова залагат на онези, които вече натрупаха някакъв опит, колкото и да не са им добри резултатите. Така и не разбраха, че когато се прави нещо, за да има ефект, то трябва да е за целия народ, не за отделни групи. Не харесвам никого!

В условията на безалтернативност е така - като няма риба и ракът е риба...:}

ДИР базика ли се? Чатът му е фрашкан с червени тролове. Интелектът като цяло е нисък, комнетарите са безумни. Нивото е ударило дъното от съществуването на ДИР. Заслуга има новата шаврантия на Станишев, бившата на Йосифов, дето си я меннаха от под един юрган под друг. Тя плати на уродчета да пишат безумия. И ето ти защо на ДИР акциите не се продадоха. Ами поради комунистическа мухъл в чата. Нивото падна драстично. Глеадйте само и журналистическото безумие: ГЕРБ печели с над 30% при над 50% активност. Следва да имат като цяло над 15% одобрение примерно, ако в анкетата е гласувал целият народ. А виждаме едноцифрени числа. Е, ДИР, защо пак сурогат? Защо не инвестрате в умни писачи на статии?! Преди години ви писах два пъти за граматиката и правописа ви. Побарахте се, побарахте, оправихте ги. А защо не чуете днес, като ви казвам, че журналистиката ви е под средното ниво. С такава не можете да пробиете. Чуйте съвета ми и ще спечелите.

Я първо си поправи своите грешки и тогава съветвай другите! Преди да пуснеш пост, най-напред внимателно го провери, иначе "нивото" пада "драстично" и написаното не се възприема сериозно.

Ако можеше да знаеш колко си загубен, едва ли ще се решиш да даваш акъл.

В стария бардак, старите курви- промяната се отлага за неопределено време...

Бойко,ти си тарикат,вслушай се в гласа на Народа-измети ги всички тези тук написани и сложи други хора,за да вървиш напред!Както стана с новия национален отбор по художествена гимнаситика-виж, само първите места обират!

Тарикат е несравнимо по-сериозно качество от разни шменти-капели, като квалификация и компетентност.

Няма как да намери нови хора, защото и тези ги е събирал из цяла България. Няма кадри човекът, това е истината.

Хората обичат предимно майките на тези хорица, понеже доста често ги споменават.

пуснете и анкета за правосъдната система да видите какво се казва любов,както към оня изрод-съдия диимтър маринов от карнобат,пълен идиот,плондер,за нищо не става ,само лапа държавна заплата

никой от изброените боклуци

NOVO POME6TENIE SAS STAR PERSONAL NIAMA KAK DA STANE

Буквар, кога?

Никого от изброените!

Ти ги плюеш те си мислят, че дъжд ги вали и си продължават да оглавяват министерства. Тъжна работа! Но който е гласувал за ГЕРБ и пфу псевдопатриотите да си посипва главата с пепел. То не че от опозицията виждам и нещо смислено.

голямо туловище отпрал, дори главата му изглежда малка за тва туловище

Деса свирката?!? Тя най ми харесва!

Камъните падат , падат от високо.

При купени избори какъв да е рейтинга да гербавите? Реалво тази партия има подкрепа 12 - 13% от населението, от които половината са купени гласове! А другите т.нар. партии са още по-зле!

Само да попитам тъй като ми прави впечатление,че преди да станат министри някак....фигурите им са доста в нормите на добрия тон, а като се възкачат на министърски стол за броени месеци стават шопари, даже бих казала цели плондири това да не е от употреба на евтини вредни храни? Явно в България всички министри ги хранят с евтини имитиращи продукти

Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!

не щем да виждаме от тези! Знаем ги, напатихме се два мандата!