Жена на 101 г. пробяга 100 м за 74 секунди (видео)

Спортистката на 101 години Ман Каур от Индия пробяга 100 метра за 1 минута и 14 секудни.

Обратно в новината

Коментари - Жена на 101 г. пробяга 100 м за 74 секунди (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да е жива и здрава и да подобрява периодически рекорда си

Бабата е от Индия, но е и кандка, и там живее от години. Това не и е първото състезание, и не е и първата победа. Състезанието, което печели напоследък се е провело във Ванкувър, Канада.

Тази е по-бърза от повечето родни полицаи.

а путин взема 100 м за 3 дни.

Охлюф

Е, благодаря ,че си се самопределил ..."МИШО" . В добавка от мен ...ГОЛ...

Лили Иванова, която вчера навърши 82 години, а не 78, както пишат (рождената й година е в действителност 1935, макар че тя направи малка "промяна" в документите си), ще постави световен рекорд за бабичките над 80 години. А ако направят състезание за подскачане, тя ще отвее и далеч по-млади от нея. Евалла на баба Лили, дори се облизва и за младо телешко, пардон, момчешко...

1936-100% гаранция!

Ако имаше поне 10 души в България да се вършат така перфектно работата, как то Лили Иванова, България щеше да цъфти. Тази жена е цяла епоха -беше идол на нацията и я възпитаваше в идеали чрез перфектните текстове на песните си и изпълнението им. МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА! А тази ирония тук е неуместна, а и разкриваща лика на някаква мижатурка безуспешна. Защото само те завиждат.

а банкянската тиква на година по един куп лентички реже из цялата страна - напрайте си сметка кво бягане пада по българските изровени пътища - тая мацка ряпа да яде!

ТУК ЗА ИНДИКАТА ПИСАЛИ .А ЗА БЪЛГАРКАТА РОЗКА СТАНЧЕВА КОЯТО Е НА 85 г. И ВЗЕ ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА ИГРИТЕ НА ДЪЛЪГ СКОК НИЩО НЕ ПИШАТ . НАШЕНСКА МУ РАБОТА .

Е и аз съм на 110 ...кила ,ама с тая не моа да се меря ,дори на финала да ме чека каса бира с тенджура кюфтаци ...Не моа... Чудя и се от къФ зор е тръчала толкова ? Нашите баби тръчат толкова бръже ,само коги требе да гласуват за "НАШ'ТЕ" или да одят до некой контейнер да оставят плика с пачките :)))

ако спра цигарите и ракията мисла, че на финалната права я отвевам...

Голяма работа: -Аз ги бягам за 72!!!!!!!!!!!!!!

Аз мога поне 2 пъти по-бързо!