БСП: Програмата на ГЕРБ и ОП е отстъпление от обещанията им

Оценяваме програмата на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ като сериозно отстъпление от техните предизборни ангажименти, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Програмата на ГЕРБ и ОП е отстъпление от обещанията им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледай си осраната партия!!!

ПРОГРАМАТА Е ПОРЕДНАТА ИМ ГОЛЯМА ЛЪЖА.

Какъв КСНС за демографската криза. Вижте цялото женско войнство на БСП. Нинова, Лечева,Йончева,Йотова. Всичките с по едно дете. Нека първо да обяснят на хората защо имат по едно дете и тогава да правят консултации. Или да се напънат и да родят поне още веднъж.

ЗАЩО НЕ НИ НАПРАВИХТЕ ПО-БОГАТИ КОГАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ 2013- 2014 БЕ НАГЛЯРИ ДОЛНИ? ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП- ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ: 28 Май 2014 Пенсиите ще се увеличат с по-малко от обещаното. "Въпреки уверенията на депутатите от БСП, че ще бъде направено всичко възможно пенсиите да се вдигнат с 3% от началото на юли, вчера надзорният съвет на НОИ реши увеличението да е по-малко. То ще бъде в размер на 2.7% - точно толкова, колкото предвижда Кодексът за социалното осигуряване" (при пенсия от 120 лв- увеличението е 3.24 лв; при 150 лв пенсия- увеличение 4.05 лв)

"Смятаме, че ОП и ГЕРБ отстъпиха от намеренията си да растат доходите на хората. 2 млн. българи живеят в материални лишения, затова предложихме на президента Радев да свика КСНС по темите демографска катастрофа и бедност" ЗАЩО НЕ НИ НАПРАВИХТЕ ПО-БОГАТИ КОГАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ 2013- 2014 БЕ НАГЛЯРИ ДОЛНИ? Пламен Орешарски. 29 май 2013 "Сигурно няма да успеем да станем богати, проспериращи, но задачата като минимум е в края на мандата всички граждани да имат повече надежди" 15 Май 2014 "Заплатите намаляват в 19 области. За година в сектор образование възнагражденията са се стопили с над 14% Заплащането в 19 области намалява в началото на тази година спрямо края на 2013 г., става ясно от данните на НСИ за наетите лица" 9 март 2014 "Депутатите няма да си замразят заплатите, вземат по 3000 лв" 18 Март 2014 "Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат". 05 Април 2014 "Оптимизмът за икономиката внезапно се стопи" 17 Май 2014 "По качество на живот България е по-близо до Албания, отколкото до ЕС"

"Деница Златева не може да остане на поста си. Това е политически въпрос" - каза другарката Нинова. "Политиката си е политика, важното е да има диалог" - каза Иванка Тръмп при посещението си в Германия. Направете разликата между изказванията на Корнелия Нинова и Иванка Тръмп. За това хората са толкова напреднали, а ние не можем да изплуваме на повърхността. Пречката са хора с мисленото на Корнелия. За нея думата "диалог" не съществува, политиката е на първо място. Важното е да вземе властта на всяка цена. Заради тази "лидерка" още много българи ще се отправят към терминал 2.

КАКТО ВИНАГИ НИНОВА Е ПРАВА! ОСТАВКА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ И НОВИ ИЗБОРИ!

Устава и Програмата на БСП е отстъпление от идеите на социализма който съществува само в наименованието на партията социалистическа.

Нинова, пропусна да изискваш от Радев да събере консултативния съвет относно грабежите на българския народ от паралелната държава, чийто ярък представител си ти.

Такива като "умната" Нинова са ни заробвали.Тая започва отзад напред, но иначе го заявява с "достойнство" и мерак. Президента Радев ако и се върже на глупостта, означава, че е "гола вода".

Призив към Борисов и ОП: Гледайте си работата и не обръщайте внимание на тази ментарджийка. Тази още не е разбрала, че това, за което говори е СЛЕДСТВИЕ. Тази е толкова некадърна, че дори не знае и какво да каже. Какво може да се очаква от такъв гланциран мозък? Пък го заявява с гордо вдигната глава и високомерие, все едно, че е открила нова планета.

Нинова, за какъв консултативен съвет говориш? Помогни ако можеш и ако милееш за народа държавата ни да влезе в релси, пък това, което предлагаш с ограниченото си мислене ще дойде от само себе си.Ти освен да вбесяваш мислещите хора друго не можеш да правиш. Безскрупулна лицемерка си. Влашка си оставаш - тъпа си, пък се бориш за власт. Кариеризма е най-характерната черта на власите. Не съм трол, просто тази не мога да я понасям с глупостите, които ръси.

И мошеника Радев обещаваше много неща и после направи точно обратното! Нали затова БСП загубиха изборите и ще продължават да ги губят с такива лъжци и позьори като Курнелия и дженеръл Радев!

т.е. Корнелия Нинова може само самодоволно да се хили и да се чуди какво да говори.

Антон Кутев,Желю Бойчев,Крем Зарков,Драгомир Стойнев и Курнелия и Радев!Те това са отявлени антибългарски представители ш агенти на руската олигархия която съсипва и ограбва България!

СЛЕД КАТО ИЗЛЪГАХА ИЗБЕРАТЕЛИТЕ - ОСТАВКА ДО ПОБЕДА.

Уточни за кого става на въпрос - за Корнелия Велика или за други.

Корнелия Нинова е предложила на президента да свика КСНС заради демографската криза и бедността Не мога да разбера тези дебилни предложения на нашите политици. Демографският срив и бедността са следствие на огромната "популация" на крадци, лъжци,циници и откровенни идиоти в политиката и държавното управление през последните 27 г.

само дето не си е поставила експлозиви вече под полата ! То бива ежба , но това вече граничи с патология! Защо да се чудим , тяхната идеология е била бомби , взривове , наказ.лагери , смяна на народност / макед./ 15-та руска республика и демагогия до дупка ! Напред другари !

Тази гарга се занимава с други партии, а не със своята. Наглост

ГРАА ГРАА ГРАА ГРАА ГРРРРРРРРРААААААААА !

Тичайте товарищи! Социализъма е на хоризонта!

Да бяхте спечелили изборите.... Сега може само да лаете :)

Не споря, но на мен повече ми прилича на квичене.

Хайде давай г-н президент, увеличете прираста, Стефчо Данаилов ще ви помогне , той нали е от кремълската порода "Нас червеното знаме роди ни". :}

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също използвахме подадената от другаря Гергов оставка и чрез нея взехме единодушно решение Партията да не се разцепи. В този кризисен момент би било крайно безотговорно да не направим съвместен опит да си вземем заслуженото управление, което Бойко Борисов така упорито не желае да дава.

През 1997 г. Костов подписа зап.предложение 75% ликвидиране икономиката на България и 25% приватизация. Виденов не се съгласи и либерално-демократичните предатели го свалиха. Така расипаха България и и българите. Расипаха армия, икономика, полиция и ни докараха до близо 80% внос и изсмукана икономика от колониалните западни агресори. Всяка година населението намалява с над 80 000 души. От 9 млн. ни докараха до 6 милиона души. Българияа е фалирала с американци, които не плащат за базите, понеже са собственици на тази територия.

Викате, от добро сърце взе Гергов Панаира? Да не го разсипят?

"раЗсипаха "неграмотнико

Оксфорд, Кембридж и Сорбоната се бият за хора с твоя "Е"нтелект. Страхотен(а) си. Не се крий. Малко си позабравил(а), че Костов дойде след Виденов, за другите работи да не коментирам, че ще се наложи да употребявам не много Ентелигентни и възпитани изрази.

и им гледай сеира.... Избирателите им ще ги изгонят с камъни...след пролетта и лятото идва есен и зима....тогава всички ще го усетят ..несимволично...

времето на обещанията беше преди изборите, а сега сме след избори.

изпълнява обещанията си. Цитат от 1997: "Ще ви оставим долара на 3000 лв и хляба на 1000, пък вие се оправяйте нататък." Точно така и стана. Само дето другарката Нинова и Румен Гечев, заместник-председател на Министерския съвет и министър на икономическото развитие по жанвиденово време са позабравили или не искат да си спомнят от скромност.

300. Повтаряха ми го цяла година. 300. Сега на всяко изречение слагам точка и триста. 300 . 300 . 300. 300 .

...ибрика,за,да се полеят публично...другарите-товарищи...

Само,че колкото и да криете,вече се цепите,като басма!...

Ти си забравил черния вибратор на маймуняка в мръсната си уста...

Големи сте наивници. Големи. Яко ще ви крадат и вие ще ми се правите на еврооптимисти от срам и то съвсем скоро. Ей такова стадо като намериш - стрижи го и кради го до спукване. Дупе да ви е яко наивници. Какъв е точно интелектуалния потенциал на ГЕРБ и патриотарниците? А замислете се. Нулеви реформи за по-лесно крадене. Това е програмата. Това ви чака. Обедняване.

като лисицата и киселото грозде. Ама то не може 20 и кусур години все да крадеш и накрая да искаш пак да те изберат.

Самото участие на националистите, (които, по принцип са с анти натовси и анти европейски настроения) в правителство със силно изразени про натовски и про европейски насоки, си е вече отстъпление от техните програми! Сега ще драпат със зъби и нокти да изкарат пълен мандат, щото на следващи избори съдбата им ще е като на РБ!

Колега, къде виждаш националисти в българската политическа система? В смисъл, партии, които са формулирали национални идеали и отстояват произтичащите от тях интереси на България. Аз не виждам нито една.

Ма,другарке-освен ,да изнасяте и крадете,за друго ставате ли,а?...

Някой краде, кой лъже - Нинова или Борисов? Прокуратурата и ДАНС влязоха в Агенция Пътна инфраструктура. Специализираните органи ще разследват сигнал на ОЛАФ във връзка с с допълнителни строители дейности по магистрала Марица - Лот 1. Според информацията са били дадени 50 милиона, а за тях е трябвало да бъде извършен ремонт.

помнете как наивно се надявате на нещо добро. Предстои ви доста мъка и обедняване с тази нова крадлива, ялова шайка. Срам ще ви е после.

Ами 1000 лева заплата и 7% безработица при ГЕРБ са доста по-добре от 640 лева заплата и 12% безработица при БСП! Ти какво мислиш? Опа! Извинявай! Ти не мислиш, а получаваш насоки. Голямо извинявай, че те стряскам! Смучи си биберона, който ти навират в устата от Позитано, споко...

Ама верно ли, че заплатите са по 1000 лева? 'Бах, ма' му! Пък аз си мислех, че всеки получава, колкото е написано в договора му.

Не разбирам защо бави връчването на мандата?

Само наивници и глупци можеха да повярват на професионалния лъжец, крадец и БЪЛГАРОУБИЕЦ-БУДА-БОРИСОВ!! ТОЙ МИСЛИ ЕДНО, ТОВОРИ ВТОРО , ВЪРШИ ТРЕТО!! ЛЪЖЕ И МАЖЕ, СЪЮЗЯВА СЕ С ВСЕКИ, И ДЯВОЛА БИ ВЗЕЛ ЗА ОРТАК-ДА ПРОДЪЛЖИ ДА НИ ОТРАБВА И ПРЕДАВА!!НАИВНИЦИТЕ НИ ГО ИЗРЪСИХА НА ГЛАВИТЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ, НО ЩЕ Е ЗА ПОСЛЕДЕН!!

ЧЕРВЕН БОКЛУК!!!

Че,да те разбере!

Чакай сега Курнелио да ти разесня,първо пенсийте от 2009г до сега се увеличаваха с по около 5лв на година ,тоест за 7г с 40лв, сега се вдигат до края на годината с толкова!Въпрос, ако бяхте вие на власт с колко щяхте да я вдигнете или само данаците щяхте да вдигнете, нали?

Пуснете на по високи обороти машинката,за плюсчета и минусчета,че я позакъсахте,май?

била двойна ама фирмите на патриотите изяли единия ред. Защо Корнелия не ги настъпи вече. До сега ги пазеха, че може да се наложи да управляват заедно. Време е наивните у нас да разберат как крадат и патриотарниците. Добри са и те в краденето.

ГЕРБ и ОП са мошенници и продажници на България.

Що бе, Нинова, що така говориш пак? При теб пенсиите щяха ли да са 300 лв? М? Иначе много лесно така, да сочиш с пръст, пък ти какво щеше да направиш... Какво за демографската криза и бедността?! Видяхме ви! Няколко пъти! Помним и зимите ви и заплатите ви - цял месец работа за чифт чорапи. 3000 лв за долар беше през най-успешното управление на БСП. Няма забравяне това чудо! Запазена марка! Добре, че бяхте вие!!! Кажи сега, като говориш единствено за поблемите, а никога не си споменавала и капка за някакво разционално разрешение - ти какво би направила? Пенсионерите колко ще им е пенсията? 300, 400, 500? От къде ще намериш парите? На тях ли спиш?! И недей да плямпаш нахалост, че видите ли, на БСП програмата била дългосрочна. Не била за 4 години, за 50 била. То много лесно така. Обещаваме, че след 20 години ще живеете еди как си! Обещаваме, че след 30 години ще станете еди колко си! Обещаваме, че след 40 години ше сме достигнали еди кои си. Обещаваме, че след 50 години ще ви направим виенско колело на Марс. Дългосрочно, нали?... Да не може да ви се хванат спатиите с десетилетия. Ама и това сме го карали. Не, мерси!

а събирай пари за сметки да платиш на новите си избраници далаверките по нови цени. Успех.

Заводи щели да построят ;)) Ще произвеждат високи заплати с последно поколение машини, а хората ще четат в. Дума и ще палят тамян пред олтара на Нинова.

Защо не я турихте и нея на снимката,за,да е пълен пейзажа,бе?!

и така си е запълнен с мазни, охранени и засмени борци за социална справедливост. Тази радост за окото на папуаси-людоеди и арабски шейхове, ценители на възпълни телеса, не се е създала само с помоща на прословутите евтини депутатски кюфтета. Порядъчните кьорсофри и тлъсти комисионни са по-същественият принос към това телесно изобилие.

Долна самонадеяна простакеша! Ще управляваш точно НИКОГА!

БКП (БСП) обещава повече от 100 години "СВЕТЛО БЪДЕЩЕ" за България, но освен терор, глад и масови убийства нищо друго не остава след тях в Държавата. А управляват еднолично повече от 60 години тази страна.

За кое,бе Курнели?Че сте продажници,като него ли?Ми,той това си го знае,бе!

така ще е свиквайте....Корнелия ще ви диша във врата. Ех защо си нямат и една телевизия като патриотарите....откъдето да им разобличават далаверките...

да си оправи собствената къщичка. Щото от позитано 20 не просто мирише, ами направо вони и то доста отдавна. Бая работа си има там... И като иде реч за чистене, редно е да почне първо от себе си.

То и аз не съм чувал биесиепие да обещават фалирали банки и хиперинфлация, ама все това правят.Не изпълняват обещания, значи