Главният прокурор ще бъде изслушван на всеки 3 месеца в НС

Главният прокурор ще бъде изслушван от Правната комисия на Народното събрание на всеки 3 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Главният прокурор ще бъде изслушван на всеки 3 месеца в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на три дена да го изслушвате, се тая, той си е наш човек.

Цацаров гледа сега като е сгафил да печели време, докато тече процедурата за избор на нови членове на ВСС. Защото от него зависи как ще протече процедурата срещу него. Ако си е на място, ще си вкара във ВСС негови хора. това е целта. И ако магистратите не мислят с главите си, става страшно.

Това нещо с имунитет срещу всички престъпления ли е, така да се каже несменяем. Или просто гьонсуратлъкът се обяснява с патологична липса на съвест, морал и почтеност?! Тези неща обаче са от сферата на психиатрията, а не на прокуратурата на Р България.

Ама тоя още ли не е подал оставка?! Ако бяхме "бяла" държава досега щеше не само оставка да е подал, а и да го бяхме забравили вече, ама нали сме си оФСе, така ни се пада. Един папа, а друг мухите лапа...

би търпяла подобно същество да стои начело на правораздавателната и система? Само в България престъпници като този от снимката не само, че още са на свобода, но и се изживяват като ГЛАДНИ ПРОКУРОРИ. Абе то не бе КТБ , не бе Панаира в Пловдив , не бе Овъргаз инк , то не бяха ИЗНУДВАНИЯ И РЕКЕТ!! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЗИ СВИНЯ КОЯТО ЗАГРОБИ ДЪРЖАВАТА С МИЛИАРДИ ПЛАТЕНИ ЗА ПРЕДИЗВИКАНИЯТ ОТ НЕГО ФАЛИТ НА КТБ?! ДОКОГА ТОЗИ МАСОН ОТ ЛОЖАТА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ ЩЕ НИ ПРАВИ НА ГЛУПАЦИ И ЩЕ НИ РАЗИГРАВА? ДОКОГА?? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО РАЗКАРА , НЕ САМО НЕГО НО И ЗАМЕСТНИКА МУ САРАФОВ?

Парламентарното "номадство" ще бъде забранено и в този парламент, потвърдиха още народните представители. Ако един от тях бъде изключен или напусне парламентарната си група, няма да може да се присъединява към друга група. Същото ще важи и ако групата се разпадне. Ха,ха....остава и да им забраните да гласуват еднакво с друга парламентарна група:)

а в х-л Берлин, а в сараите, а в Банкя, ЦУМ, Анкара, Москва?

и цаци е шоумен. но пък, бг. е страна богата на таланти и той един вид е част от националното богатство

Търсят как да му спасят кожата и плавно да го заменят с новия Цацаратор. Важното е да няма истинска реформа, отчетност, борба с корупцията. Мафията сегашното състояние я урежда перфектно. Ще се прежалят да си приказват празни приказки в комисията и после 10 мин театро пред камерите. Толкоз.

"Парламентарното "номадство" ще бъде забранено и в този парламент" Като напусне парламентарната група и няма право да иде в друга, да напусне и парламента. Никой не ги е избирал като смостоятелни депутатти.

Веднъж на три месеца в Парламента. Веднъж седмично в ЦУМ. Веднъж дневно пред Монтерей. ..то ще му остава ли време и за работа?

На две години ще му се дава възможност и да работи:)) - за 2015 - катурна КТБ; далаверата е за 4 милиарда, платиха ги данъкоплатците; - за 2017 - доброто му дело ще е Овергаз - пак ще осигури на няКОЙ бизнес за милиарди, а на сметката на данъкоплатеца се очертават засега едни 200 млн.Е;) И така - работи бе, Главния - върти бизнес за милиарди!

Театър

От цялата работа разбрах само,че ще се говори и че комисионерите се увеличават.Тази нова комисия ще бъде много главна.

Аз предлагам пропорционално решение: - Веднъж на три месеца Цацата да бъде гърбен за несвършена работа! /ДПС знаят как/ и така докато се изплати пред народа!

До кога гл. Прокурор в България , ще получава заплата ,.... за НЕ СВЪРШЕНА РАБОТА???

Самия прокурор е за прокурор.

Самият Гергов каза ,че БСП са царе на задкулисието и далаверата ,майсторчета ,но стомната този път се счупиии....,не по точно на 85 годишните им се скъсаха 70 годишните памперси и като се разнесе от Позитано една воня на фекалии ....!

Цацаров има само един полезен ход- оставка. Нищо друго. Прав, крив, няма работа там. Ако не си я подаде върху всяки един акт на българското правораздаване ще тегне клеймото на Гергов.

Има и още един ход. Прави съдружие с другото такова като него свинче - пеевски, и си сформират фирма в някоя островна държава със заграбеното... и се разкарват завинаги оттук.

След влизането на патриотите във властта ,на някои хора ще им се стъжни ,нека правителството положи клетва ...!

Шилo

Да бе, и един мармот...

хахахаха..ти откачи ли бе? "Патриотите" и ДПС + Пеевски са едно и също!

Па плеснали с ръце, па се прегърнали...

Шеф на комисията за борба със сивия сектор и контрабандата ще е Марешки. Ще се бори със себе си.

А ще може ли на тия изслушвания да задават въпроси и обикновени пострадали от престъпноста хора. Сигурно ще стане доста интересно тогава.

Пиши до правната комисия и ако преценят въпроса ти за уместен, ще го зададат.

Бойко, Цацаров, Пеевски са господарите на тази територия, защото не е държава... Ние с вас сме плъховете, за които остава по някой краешник сух хляб. Това е истината.

другарят гергов

Явно не могат да запълнят програмата, защото няма какво да се дебатира в НС. Всички са в коалиция за Бизнеса и само ако не работиш добре те слагат в комисията по Корупция за назидание. Защото корупцията е далавера/бизнес в който ти вече не участваш. С оглед на високият професионализъм в новото НС - Не Се очаква нищо. Ерго - свинтайм. Ще ни забавляват с митове и легенди на едно прасе омацано с кал да ушите в борбата му за вселенска чистота. Ще е забавно! Ще има моменти на драма, моменти на конфронтация и моменти на семейна любоф. БТВ няма нужда да подновява договора на Слави ще гледаме НС-виняли.

Шилo

Това е замазване на скандала с Гергов и Дончев. Какво като го изслушват? Като не носи никаква отговорност за действията си, и през ден да го изслушват, все тая - прах в очите на хората.

Прецакаха го Сотир Цацаров, вместо да си обикаля по офисите на партийните централи и кабинети на настоящи партийни величия да се среща с други такива сега ще трябва да ходи в парламента.....губите му времето на човека вместо да се бори с престъпността и нейното финансиране от бизнеса.

За говоренето - ще говори, то последните 28 годни всички само говорят. Ама не разбрах - кой ще върши работата?

Хммм... аз не виждам какво има да говори Главния! Той има бая РАБОТА за вършене, но явно работата ще бъде заменена пак с бълбукане!

ЗАХАРИЕВА Е ГРАНТАДЖИЙКА . БОЙКО ТРЯБВА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТАЯ ПРОКОПИЕВА ПРОТЕСТЪРКА.

И...за това важи"Гарван ,гарвану око не вади"Изслушван ?От кой?От други престъпници?Няма Държава и туй то.Търпението ни ще ни затрие като нация.

Тоя вместо да ходи за храна в затвора ще ходи в парламента! От КТБ насам е силно компрометиран, как може още да заема такава длъжност тоя престъпник?