24 убити за месец протести във Венецуела, искат нови избори

Във Венецуела са убити 24 антиправителствени протестиращи за един месец. Опозицията готви нова демонстрация за 26 април.

Обратно в новината

Коментари - 24 убити за месец протести във Венецуела, искат нови избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО СЕ РАЗПИЩОЛИХА САЩ С ТЕЗИ НЕЗАКОННИ"ЦВЕТНИ",КЪРВАВИ РЕВОЛЮЦИИ!!!ДОБРЕ,ЧЕ САЩ ВЕЧЕ СА НА СВОБОДНО ПАДАНЕ ПРЕДИ РАЗПАДА!!!

Венецуела да изчака,сега САЩисаните ше доставят демокрация в СК.

Майдана е пуснат в действие ,краварите не пускат гювеч.

Не е ли Сорос? Как пък никога не са некадърните управляващи виновни? Да имаш идея защо са на купони там?

Такива като него просто пропускат причините, важното е да са виновни някои 'други'. Сигурен съм, че и в личния си живот вини някой някъде там.. никога той :)

Ето още един нагледен пример какво прави социализма със богата на ресурси страна. Няма нищо по-пагубно на този свят от социалист на власт. За комунист... там е трагедия. Навсякъде където е минал призрака на комунизма, е тотална мизерия, въпреки че страните са богати на ресурси. Комунизъм = далавери = шуробаджанащина = мизерия!!!

Да газиш петрол , а да нямаш пари и за хляб и хората да мизерстват - това само комунистите го могат

Като не даваш собствения ти петрол да го добиват правилните фирми, ще гладуваш.

да са си направили правилни фирми. Не може да си на трето място по петролни залежи и да си толкова беден

В момента, от правилни или от неправилни, петрол таме се добива, и то мноооого. Също така и го и продават, и са членове на картела (!!) ОПЕК. Та, кой им пречи всъщност да са богати? Май вътрешната им тъпота.

Още малко ще протестират. Предложението на Тръмп за орязване с 65% бюджета на USAID следващата седмица ще мине през конгреса.

Залагам 1 лев срещу 0, че и на 100% да намалят каквито е да е там фондове, които ти мислиш, че пречат на социализма да победи, Венецуела ще е пак със срината икономика :)

Това са платени протести, соросоиди мръсни, Мадуро ще победи !

и кого ще победи, собствения си народ, като в Сев.Корея

НАРОДЪТ ОЩЕ ЩЕШЕ ДА НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ,ОБРАЗОВАНИЕ-ТОВА ВСИЧКО БЕШЕ НЕГОВА ЗАСЛУГА,СЛЕД НАЦИОНАЛИЗИРАНЕ НА ПЕТРОЛНИТЕ ЗАЛЕЖИ!ОТТАМ ДОЙДОХА ПАРИТЕ ЗА ВСИЧКО,КОЕТО ИЗБРОИХ! НО ЧАВЕС Е МЪРТЪВ И ХИЕНИТЕ ОТНОВО НАПАДНАХА ВЕНЕЦУЕЛА!!!ДАНО МАДУРО ИЗДЪРЖИ НА НАТИСКА!