5 компании финансират “Северен поток“-2

Консорциумът “Норд стрийм“-2 подписа споразумения с пет европейски компании за финансиране на 50 процента от проекта за газопровод “Северен поток“-2.

Обратно в новината

Коментари - 5 компании финансират “Северен поток“-2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За някой може Северни потоци ,а за България Южен поток не може ...лицемери

се оказа Украйна за Русия! По-опасна от всичките цитирани страни, взети заедно!

за всички "български политици и държавници", които спряха тръбата и сега можем само да се вайкаме като гледаме как швабите и другите са си опекли питата, а ние отново само ще точим гладни лиги и ще попържаме всичко и всички на този свят!

Всъщност Северен поток заобикаля и Полша. Поляците ореваха орталъка че новия поток ще им бърка в джоба и затова настояха Еврокомисията да спре строежа за да защити финансовите им интереси... само дето се оказа че тяхното лоби в Европата е по-слабичко в сравнение с това на разните му там украинци и германци;)

На това му се вика "Надежди говежди".

Днес е един хубав ден за българската демокрация както би възкликнала онази миризлива гигантска торба пълна със свински лайна Ал. Йорданов.

Ммммммдааааа.....старите хора са го казали - това, как може сам човек да си навреди, даже и Господ не може да направи! Да, от главите си патим! Явно както винаги мислим не с тая глава!

Южен поток да им плюя в устата. Ето виждате ЕК как ви прецака. За тях може, за България НЕ. Там струва 9 милиарда евро, а тук щеше да бъде 7 милиарда евро, а вие оревахте орталъка че руснаците мамят. Яжте си ноктите от злоба.

Ковбоите ръмжат, тръбата се строи...

Простите български свине се държат за палците на краката, ама нещо късмета не им идва ...

Българите в Германия ще са на топло. Раята в България, ще плаща.