Президентът връчва мандата за нов кабинет на 27 април

По време на консултациите с ГЕРБ ще уточним точно кога ще бъде връчен мандатът, но очаквам това да стане на 27 април, четвъртък, съобщи президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът връчва мандата за нов кабинет на 27 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има нов кабинет и е време червените начело с червената да престанат с предизборната агитация. И кукумявката Курнелия и Ленчето Йончева да не се правят на " Георги Димитров" пред съда . Изборите минаха, победителите са Герб и Бойко Борисов. След четири години агитацията за червените може да продължи, но сега стига вече.! За да спечелите след 4 години работете за България, покажете, че ви пука за народа, стига сте джавкали като кучета.

Утре празнуваме. Един месец от изборите. Един месец ГЕРБ оглеждаха патриотите. Дали не са им провелявали и зъбите или кръвните резултати. Толкова е явно тупкането на топката, че е смешн дори. Ние , виждатели сме малоумни и не ги разбираме. Уточнявали програми и накря нищо. Все говорят за стратегии за ала бала. Чакат да мине нещо по значимо, за да ни споделят. Такова криене, такова мълчане и само Делянчо Добрев, знатен гербер обикаля студиата. С една дума месец на Хумора и Забавата ни устроиха ГЕРБ!

Те поГЕРБаха България!!!!

И за какво цялото това мотане като резултата е ясен дали ни харесва или не!

Обяснете, защо тупа топката Прилепа?

Вашата подкрепа е все едно някой се е облегнал на изгнила круша. В България нещата не се решават с ''подкрепа'' от президента, среща с Решетников, или Цацаров, а след дебат в Народното събрание и гласуване !

Файда йок!

Аз не мога да разбера, тоя Каракачанов ...македонец ли е революционер някакъв ли е ... въобще това ВМРО що за име имат..Май само тая партия не сложила думата "България" или "българска" в абревиатурата си. Македонци ли ще ни правят?

спи спокойно, българин си.

Айде връчвате го този мандак,че ни писна вече на МАНДАЦИТЕ... Като гледам ,все тези трима глупака са изтипосани по новините-явно мандака от тях зависи и те ще "УПРАВЛЯВАТ" ... Ще видим ...ДО КОГА ? Чака ги яко МАНДАКЪСАНЕ в скоро време , белият пинчер е надушил това ,за това е подвил опашка ,трае , нито квичи ,нито лае ,само се озърта и гледа как и КОГА да се отскубне от каишката с която явно го държат .... Тоя път не само ще го "бушонират" ,но ще го и онодят ...В това блато дето се набута ,не е нито "клекшопа" ,нито НАТФИЗ...Дори Чуколинка не може го опази ...

ВЕЧЕ СА НИ ЯСНИ- БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

партии да си озаптят водещата на Скат,а Алфа да отвори микрофоните. Щом ще ставате министри на целия народ,ще имате и куража да чуете какво мислят и ваште избиратели и останалите граждани в държавата за намеренията ви в управлението. Който няма куража да го чуе по телефона,ще го чуе пред прозорците на МС.

Президентът да вземе да се срещне и с извън парламентарните партии преди да връчи мандата. Ако беше за БСП досега не само да го е връчил, ами и правителството да работи вече. ;)