Панов: Каките спряха да говорят, вече батковците се срещат

"Каките спряха да разговарят, но за сметка на това батковците и братковците започнаха да се срещат".

Обратно в новината

Коментари - Панов: Каките спряха да говорят, вече батковците се срещат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИ ЛУК МИРИСАЛ,НАЛИ ПАНОВ?! КАТО НОВОРОДЕНО СИ,НЯМАШ НИЩО ЗАД СЕБЕ СИ?! КЪДЕ Е АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ?! ЛОШОТО Е,ЧЕ НЯМАШ БЪДЕЩЕ И ПРЕД СЕБЕ СИ!!!

d4

не предполагах, че съдебната ни система има престиж...

Не знам как капанът заложен за Цацаров, ще щракне за този, който го е заложил???

деер

Уважаеми г-н Панов, бихте ли попитали лицата Борис Илиев, Борислав Белазелков и Димитър Димитров каква точно им е обвързаността с кантората на бившия френски посланик в България!!!!!! Бихте ли продължили тази своя неприязън срещу гнилостта в нашата съдебна система???? Появата на порочна практика вследствие на един куп Нон Сенс приложена практика, означава ли, че порочната практика се появява след заплата да се изчитата десетки страници безсмислена или в резултат на едни финикейски потоци??????? Апропо,от моя страна имате и ще имате доста ябълкови протести в подкрепа на Вашите усилия за чиста и свята съдебна система!

дето не е ясно как г-н Панов се беше озовал на друга една неформална среща на маса, заснета или може би филмирана и показана в пресата. Там пак ли бяха батковци или само братковци?

Модела КОЙ държи ВСС в клещи. Все пак има бели лястовици като въпросните съдии. Но докато те не станат мнозинство, съдът ще е прогнила ябълка. Българинът трябва да поиска справедлив и бърз съдебен процес и да си ги извоюва! Той все още се надява, че някой от вън може да му реши проблема. Докато не го израсте, делата ще се влачат с десетки години, бандюгите ще са на свобода и ще безчинстват безнаказано!

защо удобно се пропуска да се напише колко десетки хиляди протестираха вчера пред съдебната палата

милиони даже!

Май тоз ямболски с------р се напиня към властта???

плакат, който изобразява Делян Пеевски, Сотир Цацаров и Сашо Дончев, които се държат за тръба, по която пише "Газ, газ, газ..." Пеевски казва: Искам газ! А Цацаров се обръща към Дончев с думите: "Пусни тръбата!", а той отговоря: "Ох! Ох!". Това всъщност описва най-точно ситуацията със скандалното "посещение" на Главния Прокурор на Републиката в частния офис на мастит бизнесмен за среща с друг мастит бизнесмен! А относно ВСС - няма да се получи, Панов - вие сте 6-ма антицаци, насреща ви има 19 процаци;)

Анти, анти, колко да са анти ...

Айде, щом анти те дразни, да кажем, че не са му фенове;) То и аз не съм му фен на цацата, че бая се омаза - объркА фундаментално за какво служи прокуратурата у нас и трябва ли да се занимава с разпределение на бизнес - но аз не важа!

В България всичко се решава на маса и на кафенце.Пред хората е само цирка и театъра.Кога българина ще му дойде акъла?Май никога

Спрете да пишете глупости.Гергов не е депутат,той действа чрез поставени хора на които им дърпа конците.

"Каките спряха да разговарят", "батковците и братковците започнаха да се срещат", а готовите за наливане на бензин във всяка интрига, никога не спят и винаги са готови за героични дела.

..много тънко го оставяте да се измъкне! Има поне 3 престъпления в тази среща. А вие искате просто да си подаде оставката и да дойде следващия смешник.

""Каките спряха да разговарят, но за сметка на това батковците и братковците започнаха да се срещат" Лелеееее и ние чакаме от този човек да е еталон, най-добрия от най-добрите, да действа бързо и енергично. Пълен мухльо, както и цялата измет от ВКС

Гергов има двойно гражданство - българско и руско. Даже по-скоро е обратното - руско и българско. Та този български депутат си вика на кафенце в офиса Главния Прокурор и Доставчик на газ номер 1. Учудена съм, че не е викнал и Радев да отсервира масичката - от ЦУМ до Президентството са пет крачки. И всичко това някакси не вдигна шум - коментираме го, но Гергов още си е руснак и депутат, Цацаров още си е Главен Прокурор, всичко си е още старото Блато България..

иска българите да му платят едни 400млн.лева...само.

Овермаз беше българо-руско дружество. Руснаците се оттеглиха. Останаха само нашите олигарси. А те виреят само, когато точат държавата.

А защо ИСКА - знаеш ли?;)) Ако не знаеш, първо прочети как ДКЕВР тогава още от 2011 г. с т.нар. мълчалив отказ е оставило без отговор съвсем законното му искане да има достъп до газопреносната мрежа на страната!

Колежке , пийте си таблетките .

"Каките спраха" - како ма, не четеш ли?

Къде го виждат този авторитет и този престиж, че аз не го виждам? Някой друг освен съдиите вижда ли го? Това което виждам е че няма правосъдие в правосъдната система. Виждам още че е напълно зависима от топлофикация откъдето и да погледнеш и коети и дело да разгледаш.

населението как да вземе страна,кой какво върши зад кадър? Населението е наясно само че му вдигнаха цената на топло и вода ... а заинтересованите си мълчаха... Кой е правилния олигарх...изобщо не го интересува.

А не е ли редно тези политически протестиращи индивиди да носят плакати или други отличителни знаци на спонсорите си - "Отровено общество" или "Америка за някои Българи" - поне да знаем на кой точно пречи Цацаров, сега сме в неведение ! Хм, тези протестиращи не бяха притеснени от двойното вдигане на тока, но са притеснени, че Цацаров е отказал услуга на газов олигарх ... странно ...

Наскоро един съдия каза, че съдебната ни система ни се управлява от двама мъже с наднормено тегло.... Пропагандата обаче започна яко да тръби, че Дончев е спретнал номер на Цацаов, а той невинно и случайно се появил на място, където не му е мястото.........

То наднорменото тегло се получава от добро и обилно хранене и мързелуване, от работа и глад никой не е напълнял.