Лекар смени показанията си по делото ”Евстатиев”

16-годишната Ирена Белухова, с която бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е осъществил полов акт, след като я е напил с водка, не е била девствена

Обратно в новината

Коментари - Лекар смени показанията си по делото ”Евстатиев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е, че момата е била дупена.

Познавав въпросната личност- Д-р Фингаров същият е мошенник!!!

Фингаров е от Стрелча,от същото потекло като Евстатиев-син на активни борци.Когато първия път е освидетелствал момичето,не е знаел,че изнасилвача е Евстатиев.После е разбрал и сменил показанията си.Това е истината,спрете да хулите момичето.Манипулира се истината от приближените на кмета.В Пазарджик ги знаем и кмета и доктора,що за хора са.Поне Фингара не трябваше да се излага така,с тези променени показания.

Аз

"Имаше и кръвонасядания, но не си спомням къде бяха - по лицето или по тялото" ... Д-р Фингаров каза, че подписът е негов, но той не е видял какво е пишело в заключението. Ъхъ... Как не...

3 години условно за нашия човек - лидер на русофилите

Не го защитавам ама и момето да спре да лъже.. Може да го обвинят в насилие, даване на алкохол ама това с девствеността е направо смешно и младежите го знаят..

Аз

Не те обвинявам, ама си тъп като дъска...

Разбира се няма да е девствена,след като е изнасилена брутално!

Хора не забравяйте че сме 2017 година, а не 1967 г. Може и да не искате да го приемете, но нещата са се променили доста от вашите младежки години.

Аз

Да. Вече е разрешено да напиваш дечурлигата, да ги биеш и да ги клецаш.

Тоя "лекар" сам си е плюл на сурата.

Би трябвало на 100% да защитавам "беззащитната" девойка, защото съм жена..., но защо ли има 1% съмнение, за това какво прави през нощта едно дете на 16 години в хотел при бившия шеф на майката? Не оправдавам изнасилвача в никакъв случай, но поведението на тези разпуснати девойки е меко казано фриволно и понякога предизвикват такива извратени чичковци!

Maй.ната ти на припек. Ако изобщо си жена, за което се съмнявам, си представи че това е твоята дъщеря. Не обвинявай жертвата. Изнасилването е изнасилване и няма значение дали жертвата е девствена или не, а тия тъпотии, че мимичеро е предизвикало изнасилвача, са за главици като теб.

Аз не съм толкова невъзпитана и няма да кажа "майната ти", но това го написах, защото се дразня от девойките, които се държат предизвикателно и са готови на ВСИЧКО, за да се повозят в хубава кола например. Казах, че не оправдавам изнасилвача, нека си получи заслуженото!

Жена е, от стадото на махленските клюкарки.

Измина доста време от изнасилването на малолетното момиче,как до сега не разбрахте,че акта е извършен по обед.Жалко за детето,белязано за цял живот!

Когато и да е извършено, какво прави това момиче при този дядо? Не си мислете ,че сегашните момичета са като едно време. Сега ходят на концерти на Планета, обличат се като фолкпевици, и пият доста.

Девствена или не перверзникът трябва да отиде на топло.

роднина на Евстатиев червените тролове щяха да тръбят:"Какво ни докара демокрацията...", "Напиват и изнасилват деца", "проклети умни, красиви соросоиди" и т.н. и т.н. НО нали става дума за ЧЕРВЕНИЯ КМЕТ-ще изкарат още малко, че момичето е отишло и го изнасилило него. Долни и в червата мръсници! Подкупиха и доктора. Пък после - Защо младите бягат в чужбина? Държавата загива... Намаляваме... И пак ред сълзи, ред сополи... ЕС ни е виновен...

Един и същи ли гнусен тип пише тук? Или са повече?

10 бона за стока втора употреба - на чичака бая скъпо ще му излезе това удоволствие.

принадлежи на полуразложен радиоактивен отпадък.

Ако се даде вяра на подкупните вещи лица, най-накрая прокуратурата ще вземе да обяви Евстатиев за жертва, да му се даде обезщетение за нанесените му морални вреди и да се внесе обвинителен акт срещу горкото дете, че се е мятало стръвно на тоя стар грозил, блудствайки с него!!! До там го докарахме вече!

Е, след като е изнасилена, няма как да бъде девствена. .... кой ги пише тия глупости?

Ако беше изнасилил 16 годишно момиче в САЩ девствена или не извършителя щеше да е отдавна в затвора за 20 години. Припомням ви за нашия бивш гимнастик. Но ние вземаме само най лошото от американците.

глупости. на всеки 11 секунди в щатите става по едно изнасилване. изобщо не си в час.

комунистическа пропаганда. Абсолютно невярна и лъжлива. Това значи 2 866 909 изнасилвания на година бе идиот. А САЩ са 350 милиона. Мъже, жени, деца... Коментарът на небивалиците ти е излишен.

Ебати бвинението. Може да го съдят, че е дал алкохол на непълнолетна, но не и за изнасилване. Акта е бил доброволен.

Като те напия като куче и ти ще пуснеш доброволно. Че и ще ти хареса. :)))

Вижте доктора какво да е установил освен че коврата е отдавна в детеродна възраст. Ами кмета да е отишал да видите какви кръвонасядания от зъби и червило има по кора.

мръсен извратеняк червен. От собствено опит ли го знаеш или си дружка на Евстатиев?

Лупам ученички. Кво толкова? Все някой трябва да ги учи на мурафети.

Дори и да не е била девствена, това не означава, че този дъртак е имал право да я напива и изнасилва. Кой нормален мъж, баща и дядо на неговите години кани в дома си 16 годишни момичето и пие с тях ... Така ли не може да си намери някое кака професионалистка и да й плати.

Тиквеникът иска агнешко. И то безплатно! Каката ще иска пари. И то много, защото е грозен и дърт.

А кое нормално момиче отива в стаята с дедо си????Не се залъгвайте че и е наливал в устата и в този случай и двете страни са виновни защото да заблуждават как 16 годишна не е наясно с нещата си е фантастика на дребно

Накрая момичето ще излезе, че е с нисък морал /липса на девственост на 16 години/ и това ще доведе до намаляване на укоримостта на поведението на Евстатиев, което ще резонира в условна присъда или никаква такава.

Гледам, че сте ми изтрили коментара, като нецензурен. Но това е действителен случай, разказван от доцент по право. Обвинен в изнасилване. Няма мърдане по принцип, и адвоката няма какво да прави, и казва: добре, но ищцата да плати 500 лв. за това, че моят подзащитен си е направил труда, да и свали гащите. Жената скочила от мястото си и казала: как ще ми ги е свалял, аз сама си ги свалих, никакви 500 лв.

Е, щом е разказано от доц. по право, сигурно е действителен случай несъмнено!

мръсник. Съветвам те изпратиш твоята внучка да носи козунаци и вино на Евстатиев, да се черпят и да си поприказват.

Да би в къщи, а не в хотел седяло, не би чудо видяло.

То накрая да не изкарат, че детето е изнасилила дъртака и затова той се е разболял.

я вижте как е залинял този кмет, а преди сигурно е казвал че е дебел не от плюскане, а от обмяната си. Някои наши управляващи - Каракачанов и др. и жени разбира се, трябва да се вкарат в пандиза - винаги има за какво щото състоянето им е опасно за живота им.

Позор ! Стига гаври с момичето - достатъчно психическа и физическа травма е понесло, за тази си възраст.Независимо от предишното и състояние, има акт на изнасилване, опиване с цел възползване от безпомощното и състояние.Виновникът - пък било то и висш функционер на БСП, отдавна трябваше да е зад решетките. А пък този лекар , който "не се спомня" съществени улики по делото и дава абсолютно противоположни заключения подписани от него, с цел да оневини престъпника - отнемане на дипломата и след Евстатиев в затвора. Там да ги обгрижва както си знае.

Тоя доХТУр на детектор на лъжата и да каже за колко пари е продал съвестта си .

Което не става с пари се получава с МНОГО пари!

Веднага докторът да бъде тестван на детектора на лъжата и то три пъти от независими експерти за установяване на истината. За даване на фалшиви показания независимо преди или сега да го съдят за лъжесвидетелство и съставяне на документ с невярно съдържание. Да му бъде отнето правото да упражнява професията поне за срок от 5 години.

Наивник си. Детектора не е достатъчно доказателство в съдебния процес. Юристите си пазят хляба....разбираш ли?

Наивник съм! И знам, че НЕ се приема като доказателство. Но все пак, ако прокурорът или защитата на обвинението го поиска, а продажния доктор откаже, тогава поне ще се състави обществено мнение. Би трябвало той САМ да поиска да се яви. Но няма. Няма чест. Няма съвест мръсникът. И НАИСТИНА СЪМ НАИВНИК, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СТОЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. Май няма да е задълго.

И откъде-накъде има някакво значение дали момичето е било девствено или не? Все едно ако убия някого в съда да вземат да обясняват, че преди това убитият за малко да бъде сгазен от кола ... що за дивотия?!

лека полека да се смекчи вината на другаря. Ще изкарат момичето разпасано и в края на краищата може да го обвинят, че то е напило, съблазнило и изнасилило дъртия червен педофил, който всъщност се явява...невинна жертва.

има значение,за да се прецени дали и тя не лъже,ако е твърдяла,че е била девствена-ако тя лъже за едното,може да лъже и за изнасилването и напиването..има значение и за размера на наказанието.Трябва да се направи нова експертиза и ще установи дали докторът лъже

Прокурорите не са доказали още вината, а тръгнали да търсят утежняващи обстоятелства ... Само да изнесат пикантерии за журналистите.

Очевидно е,че за да не се извърши едно пристъпление,бариера може да бъде единствено собствената съвест,но не и закона!

ама той горкият много невинен бе! Тя може и да е най-голямата к..., но е малолетна тъпако! Плащай си сега за простотията. И това ми било кмет. Вижте какви ги избирате, или се е помислил за недосегаем. Този лекар трябва да си плати за лъжесвидетелстуване. За всичко е виновна правосъдната система., която замазва и лъже повече от престъпниците и то за пари.

"СМЕНИЛ СИ ПОКАЗАНИЯТА"НА ТОВА ПО СВЕТА МУ СЕ ВИКА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ И И СЕ ЛЕЖИ СЕРИОЗНО ....

и какво от това. това оневинява ли тоя изрод

Направо го е изнасилила. Напила го е и после му се е метнала. Колко му е да напиеш един старец?

КОЛКОТО И МАЛОУМНО ДА Е ТВЪРДЕНИЕТО ТИ :ДА Е МИСЛИЛ "СТАРЕЦА"

Егати продажния доктор. После се сърдят че ги биели. Това не помнил онова не видял-тоя олигофрен ли е?Или е същия дърт перверзник като комуниста от Стрелча ?

Очевидно е,че за да не се извърши едно пристъпление,бариера може да бъде единствено собствената съвест,но не и закона!

Докрора не е сугурен къде е кръвонасядавето, а е правил прегледа, след което дава уклончив отговор на въпроса относно девствено ли е момичето или не. Задавяме се от корупция, подкупи и е време за чистка.

Работата с разпищолилия се старец е ясна. Какво ще се случи на въпросния "експерт" съдебна медицина, след като вече е дал мнение, на което се базират обвинения и сега променя на абсолютно противоположна позиция мнението си. Нещо няма ли да го подведат под наказателна отговорност за даване на лъжливи данни и заблуда на съда или направо ще му отнемат правото да е експерт.

България - рай за престъпници, мутри, изнасилвачи, педофили, телефонни измамници, рекетьори, наркодилъри, пияни шофьори, биячи....вие го назовете ние ви го даваме! Без страх от присъда и затвор! Гарантирано от от Цацата Масон и кукловодите му.

Напънали са го нещо доктора. Тъй правят комунягите.

Смяна на показания? Ами сега да му сменят и професията - от доктор да стане на "сестра" в затвора за 5-6 месеца, да го "дефлорират" и него там, пък може и да установят, че преди това е бил "дефлориран", кой знае и всичко ще е наред.