Путин разкритикува опонента си Алексей Навални

Руският президент Владимир Путин разкритикува борбата на свой политически опонент срещу корупцията, преследваща политически цели.

Обратно в новината

Коментари - Путин разкритикува опонента си Алексей Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахахаха "Путин разкритикува опонента си..." ... просто няма такъв !!! Президента Владимир Владимирович е със свръхспособности, създава благоприятна квантова реалност в настоящето и вижда в бъдещето. Владее джудо, бойно жиу-житцу, психически устойчив, със способност за анализ на опастността, като самият той, има понижено чувство за себесъхранение. Та, в този ред на мисли, този позьор Навални, само ако му се яви на тепиха, не само ще се откаже да плюе Русия, но ще си каже и майчиното мляко, барабар със сороските кинти, дето е прибирал. Завиждай Джейм Бонд ! Толкова !

Практиката показва че възпитаниците на ДС и КГБ са създателите на днешната мафия.

За да ви стане ясна играта имайте наум, че американското правитество контролира цената на петрола както му е угодно. Угодно е цената на петрола да е висока и ще стане висока, над 100, след като ритнеме джуджето. Той джуджи си го знае, ама още не се е прежалил, ще игние в затвора в Хага като Милошевич, друга алтернатива няма.

Путкин усеща промяната, време е да се изжвърли боклука. Страх лозе пази.

Абе вие що се кахърите за чужди президенти ами не си гледате ,най мизерната и нещастна страна в ЕВРОЛИБЕРАСТКИЯ СЪЮЗ,на последните избори ,дадохте отново ножа и хляба на бандюгите от ГЕРБ,които се пръкнаха от крадливия преход на Луканов и Костов?

Те в коя държава живееш и кой ти дава копейки да дриштиш срещу Родината ни?

Гербераст крадлив, човека написа истината и веднага стана путеноид!!! Пропусна да напишеш, че е комунист, мурзилка и т.н. Вие ще не вземете да се изселите и да ни оставите нормалните хора на мира!!!

Путин е велик,най успешния политик в световен мащаб.От години наред.

До колкото разбирам ,дъртата гнусна жаба -Сорос си е избрал Невални за президент на Русия ,ха ха ха,само дето е забравил че в Русия той не преде,това не му е България ,да плаща на инфантилни безполови протестърчета и с тях да сваля и назначава правителства,ха ха ха ха ха.........

целевата група от 16/24 годишни, се е свалила до 5токласници, на последните протести, които особено много добре знаят какво е корупция и имат невероятната възможност да се борят срещу нея!!! много изпаднала работа......

какво жалко и долно създание е българският путиноид и русофилистик! Путин и руснаците може да са добри, може да са лоши...все тая, но той-българският путиноид е долна твар! Даже и самите руснаци гледат на него с презрение и омерзение!

С тъпата си политика Путин ще се изолира от целия свят като единствените си приятелчета Ким и Асад.Той е най-корумпиран в този свят-две мнения няма.

Нищо чудно да е имал предвид и друг президени които увеличи капитала си в 7 пъти .Ако не се лъжа и даже повече, защото каточели под предлок за борба с корупция убра и конкурентите и стана единствен на тези украинци които са повече от 4млн ратещи в Русия и отравят пари на роднините си . Направете СМЕТКА % и хората - и колко е печалбата всеки месец ! Но има и други свери които работат с по същия начин. А политическите цели на тоя презилент са същите както и на рруги президенти - да остане на всаст още повече ,че всички конкуренти са премахнати !!!

няма нищо по-гротескно от нещастния български путлероид.

И ЗАТОВА СИ ГО ПРЕИЗБИРА ,ВИЕ ЛИ НЕЩАСТНИ СОРОСОИДИ ЩЕ КАЗВАТЕ НА РУСНАЦИТЕ КОГО ДА ХАРЕСВАТ ,ТОВА ДА НЕ ВИ Е БЪЛГАРИЯ ,КАДЕТО ЛИДЕРИТЕ ГИ НАЗНАЧАВАТ ОТ ВЪН?

Май ти трябва буквар на теб, Русофилецо.

Народа като харесва Путин защо жужето не разреши протестите....ха.ха.ха Поръча атентат на своите(както преди чеченската война).Как ще се бори Москва с тероризма?!?!?! цитирам "Властта може например да реагира, като забрани временно публичните прояви по съображения за сигурност. В контекста на неотдавнашните опозиционни протести с младежко участие обаче подобри забрани може да предизвикат нови безредици." ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ!!!!

Русия да прати Навални на Евровизия като предпочитан от домакините вариант!!! :-) ХО ХО ХО

abasador

не зная, кого или кои точно е разкритикувал другаря Путин, но изглежда тези хора са късметлии по рождение и имат невероятен късмет. Трябва да почерпят близки и приятели за свое здраве и да се радват от сърце, че могат да го направят. Айде лек ви ден.

Защо решихте, че това изказване на Путин е по адрес на Навални, бе, дираджии. Може да го е казал по адрес на Бойко Борисов, на Корнелия Нинова или на гейовете от Еврокомисията, примерно. Те да не би да се борят с корупцията с някакви идеалистични цели и за благото на обществото, а?

Ма да ! ... А ! - м'чи дъ'н-йе вввизировал Вас ?!

Путя е най-големия крадец и разбойник на света. Трябва да го съдят в Хага.

...пък ако Знаете че на ДнешенКремъл му остават просто Часове - ха Кажете де, Колеги !

не знам колко от вас биха седнали с мен , да си поговорим и да пием по водка . виждам че има много умни хора тук . и знаите едно : ако утре някои вдигне ръка на вас , няма да ви оставим , защото кръвта вода не става .

Непродаваемо.

секач освен дърва ножки дялаш ли ?

много слабо...не работи...пробвай някъде другаде:)

В дружинка членуваш ли?Вече сме доста и добре екипирани(от Казанлък).Но само под едно знаме се кълнем и живот си даваме.

"Путин негласно разкритикува" ами то и аз така негласно изчуках всичките си по хубави съседки хахаха толкова негласно че те даже и не разбраха , само се чудя от къде дира разбра след като е било негласно ???? хаха хохо хиихихи

...и така : - колко Дни му остават на ДнешенКремъл ?

На снимката жужи вероятно е след ботоксови процедури и вероятно е развил алергична реакция :)))

-Засега не се занимавайте с Навални.Още не съм решил къде да го пратим - в затвора или при Литвиненко и Немцов.Пък и не искам да затягат санкциите срещу Русия-простолюдието може да се разбунтува.

Простолюдието никога няма да се разбунтува - ботоксовото джудже се е погрижило да има достатъчно одеколон и препарат за баня в магазините за пийване

Владимир Путин е орисан и му е предупределено да владее целия свят и малко му остава да го постигне! Пожелавам му само здраве и щастие и много успех , на този най-голям човек в света !

и тва са глупости. едните се оливат да ругаят, другите се оливат да се мазнят... лека нощ.

Навални скоро ще ги ши.ба с малкия си пищак в големите дупа.ри!! Пушек ще се вдига, всиките около Жужин ще го ядат и после в колонии за по 50-60 лета!!

Най великия политик на съвремието ни е Путин! Господ здраве да му дава и още 5 мандата да управлява.

Ще управлява, знаеш ли какво ще управлява?? Няколко човека в килията му, ще се редуват.....

Няма толко долно, грозно и мазно същество, като тоя Жужак-мазно хилещ се като душевно болен-на снимката!! По-зле от него са само неговите несретни фенчета!!!

аре ся простотии...най-обикновен човек в напреднала възраст. на 60 и кусур няма някой да е пръв хубавец.

колко 60 годишни чичета си слагат ботокс? или скрити токчета на обувките? тоя се чува че и малко пише имал, затова избива комплексите си наоколо

ДА Е НЕВАЛЕН ,ГОСПОД МУ ДАЛ ИМЕ ДА СИ ГО УВАЖАВА...

Какви българи сте вие ,русофили, щом пред чужд владетел глава покланяте.Никакви Българи не сте , щом пред някой чужденец се прекланяте.Българин да си е чест и гордост , непозната на фили и фоби.Няма по-древен народ от българския в Европа.Думата Европа идва от нашия език.Който твърди , че говорим славянски език , да посочи сходствата с полския , словашкия , украинския и словенския.Дайте факти , айде.

ЧУВСТВАМ, КАК РУСОФОБИТЕ И ЕВРОИДИОТИТЕ-АТЛАНТИЦИ СА НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕДАДЪТ И ЩЕ СЕ СПРАТ ДА ПИШАТ ГЛУПОСТИ ПРОТИВ РУСИЯ.....ИМЕННО ЗАЩОТО РАЗБИРАТ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕКЪСНАТ ЕДНО НАД 1000 ГОДИШНО ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ....КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМ ПЛАЩАТ ОТ ЕС.......ЩЕ СЕ ПРЕДАДЪТ...

Ние не мразим руснаците и руския народ, мразим Путин и Бг путиноидите продажници и безродници.

Че, какво не му харесваш на Путин? Готин е....Пич на место...

е, чак пък да ги мразим.тва е пресилено. просто не е морално да забогатявш баснословно на фона на бедността на народа си

Пиши грамотно- пише се предадАт-от предавам.

Да, добре, мерси за поправката...

Не вярвайте на троловете путинофилите във форумите, прочетете коментарите на около 90 000 руснаци под клипа Он Вам Не Димон и ще видите истината колко ги обича народа. Лека нощ от мен!

нормално е да има и такива които са против путин русия е 150 милиона , а и поне 30 % от коментарите са от украина които са още 40 милиона +10 % от балтииските русофоби и още толкова от платените тролчета, само преди дни конгреса отпусна 100 милиона за финансиране на платени драскачи по форумите в русия .

ВЕЧНА СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН И ДЪЛБОК ПОКЛОН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!!!!!

забрави да напишеш: КПСС - БКП! КПСС - БКП! КПСС - БКП!

ТИ, ТИ , ПУТИН НОМЕР ЕДНО СИ, НЕПОВТОРИМ СИ, НЕДОСТИЖИМ СИ, НАМАХАН ОТРАКАН ДО КОЗИРАКТА, ТИ СИ ВЛАДИМИРЕ ХАЙДЕ В АТАКА.... ТИ, ТИ, НОМЕР ЕДНО СИ !!!!!!!!!!

ква е тая чалга сега? ако ще пишеш панегирики, пиши като хората...

Престъпникът пу е Путник. Денгите свършват, оттам и властта.

Пак за да се знае и разпространява. Основателя на борбата срещу корупцията Алексей Навални е предложил да предприеме следващия мащабен митинг срещу корупцията на 12 юни - Деня на Русия. Очакват се в много градове да излязат огромен брой млади хора срещу кремълските разбойници. Дано не направят пак някой теракт или по лошо.

Следете и очаквайте, ще ви информирам.

колко огромен предния път излязоха 30 хиляди , и голям процент от тях заради обещаните по 10 хиляди еврака от лъжеца и крадеца навални , сега масово си ги търсят ама нямааа

ВИДЕО КЛИП ГУГЪЛ: ДВОРЦОВАЯ ПЛОЩАДЬ, МИТИНГ "ОН НАМ НЕ ДИМОН" 26.03.17

Всички тролове повярваха на путин

когато Путя се пенсионира ще се оттегли с награбеното в Швейцария. Може да си купи цялото Женевско езеро.

за едно си прав путин много се е размекнал време е да се откаже и да не се кадитара през 2018г. време е да доиде някои като шоигу или рогозин, а може и жириновски

не. предсказана е революция. диктатурата ще изчезне, но руската държава ще остане.

ОТ БИБИСИ ЛОНДОН Why an American went to Cuba for cancer care BBC 20 April 2017 СТАТИЯ ОТ ДНЕС "ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ЛЕКУВАТ ОТ РАК В КУБА ?"

В това и троловете не вярват. Само ти.

БИБИСИ ЛОНДОН СА ТРОЛОВЕ ???? ... И АГЕНТИ НА ПУТИН ???:))

те се лекуват в куба, затова ли американеца живее средно с 20 години повече от крепостния руснак?

Путаранестия смешник разбира под "укрепването на държавата" укрепването на едноличната си диктатура.Това е толкова жалко и смешно в 21 век,че чак изумява .Тоя нещастен лилипут и дребен деспот ако си мисли,че може да властва вечно не е познал.В над 100 руски града излезнаха млади руснаци в протест срещу тая фашистка мафия и Путьо е пътник.Никой няма да го спаси-нито Тръмп нито Льо Пен.Санкции и рецесия -това чака Рашка на Путьо.Нищо друго.

Аз не съм фашист. За червена измет като тебе аз съм повече от фашист. Аз съм империалистически американски ограничен ядрен удар. Аз съм ракета "Круз" в комсомолския ти гъз. Аз съм Вълкът на Смирненски, който подгони и умори от глад баба ти и дядо ти. Аз съм финансовата акула от Уолстрийт, от която майка ти и баща ти просеха заеми, за да построят панелното котило,в което те създадоха, и което е триста пъти по-скапано от колибата на моя булдог. Аз съм спътникът, който ги снима, когато те зачеваха, но също и когато най-добрата част от теб изтече по задника на избраницата ти, която със сигурност обичаш по-малко от любимата си партия. Аз съм Superman, който като сополиво пионерче имитираше, прекроявайки червеното знаме на дружината в наметало. Аз съм James Bond от видео филмите, когото пунтираше, опитвайки се безуспешно да сваляш съученичките си от гимназията: "Меня зовут Захов! Авакуум, Захов!". Аз съм морският пехотинец, който отказа от погнуса на сестра ти, която се продаваше в хотел "Родина" в София, за да купи на мама и тате цигари HB (по вашему ХА-БЕ) и виски "Бело Конче.Аз съм имиграционният служител, който измъчи и разплака баща ти на JFK в Ню Йорк. (Бяха го пуснали с 50 USD от БНБ по покана на бай Спиро Шумкаря - комунистическия дипломат, съселянин на баба ти и ятак, на ятака на ятачката на ятака на един братовчед на приятеля на стринка ти, която революционно се отдала в една мандра, докато крадяла кашкавал, на един познат на един от Чавдарците, от несъществуващата НОВА) Аз съм онзи плутократ от TEXACO, който купи евтино милиони барели петрол от либийските ви терористични съюзници, заради чиито синове и моите долари в джоба им, първата ти любов те заряза плачещ, стенещ, хлипащ и с разбито сърце в "елитното" ШЗО. Аз сложих огнен меч и милиарди долари в ръцете на Рейгън и Тачър, които погребаха престъпните ви КПСС и БКП, докато ти, сутрин, обут в маратонки "Ромика" и облечен в "Studio В-2" се потеше пред социалистическия ви компютър "Правец" в АОНСУ

Това каза всичко,пич. Респект!

Не знам защо, но винаги съм считал, че опозицията трябва да критикува властта, а не обратното.

Може би щото не си русня ватожопна? В рассията разбиранията с други.

Лично помагам на руснаците с разпространение на клипове на Навални и в БГ и участвам в руски форуми. Дано имат волята да се отърват от диктаторите крадци и заживеят нормално.

знаем и без да го казваш , нали за това ти плащат от фондацията . и все пак простено да ти е , дет се вика признат грях, половин грях .

викаш копейките дето ти ги получаваш, това не се брои за плащане. Ами така си е.

Не ми плащат. Жал ми е за руския народ, и тях като нас ги обраха.

вчера ядохте дебелия макарон във Франция, скоро ще ядете и навалния

само мога да кажа какво говорът немските генерали (всичко е нета -голос германиии )за това което направи РУСИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНСВОТО НА ПУТИН - РУСИЯ МОЖЕ ДА НАКАРА И ВРАБЧЕТАТА ДА ХОДЪТ ПЕША - ЕТО ТАКОВА ПРЕВЪСХОДСВО ИМАТ В НЕБЕТО (ДОКАЗВАТ С ПРИМЕРИ СИРИЯ ПРИ ОПИТИ (както с авионосца КУКА на приборите му точно и ясно се вижда че са под прицел и че всеки момент могат да посетят СВЕТИ ПЕТЪР ) ТАКА И ДРУГИ САМОЛЕТИ КОИТО ЕСТЕСВЕННО НИЕ НЕ ЗНАЕМ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА МОШТА НА РУСИЯ

руските врабчета ходят пеша щото са гладни и нямат сили да летят

Господа Навални и други като него имат шанс да станат президенти на Русия по - малки дори то нула . Колкото и да ви е неприятно руснаците си харесват Путин и рейтингът му е недостижим.

Разбира се че няма, пак ще манипулират изборите с 99% подкрепа за Путя.

Мъдър човек е Путин. За това квичат евреите и от Исраел и тези зад Атлантика. Нетаняху 5 пъти ходи на визити в Москва миналата година. Ако беше нетърпелив като Ким Чен Ун, досега да нямаше този "доминант" в света с зелените хартийки.

Напред Навални, ти водиш народа към гражданска революция, против корупцията и свалянето на диктаторите и ново начало за Руския народ. Цивилизования свят е с теб.

А сега обясни какво е това "цивилизован свят". Този който казва, че ще нанася превантивни ядрени удари, когато сметне за необходимо. Е, на всяко действие има и противодействие.

Се оплете като пате в калчища - руснаците се надигат срещу диктатурата му Няма диктатор спечелил борбата срещу народа си! Амин!