Първата ваксина срещу малария ще бъде тествана в Африка

Първата ваксина срещу малария ще бъде тествана в Кения, Малави и Гана от 2018 г., съобщи Световната здравна организация, цитирана от АФП, ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Първата ваксина срещу малария ще бъде тествана в Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

работил съм като лекар в Танзания и знам че маларията е най-големият бич за хората в Африка. Масово боледуват и мрат от тази коварна болест. Доскоро нямаше никаква ваксина, едва в последните години се работи сериозно за ваксина. Такава вече е налице и трябва да се започне прилагането и веднага. И аз съм привърженик на конспирациите за илюминатите, но считам че от тази ваксина човечеството отдавна има нужда. Успех в прилагането

Тази ваксина ще добави нови квалифицирани работници на европейския трудов пазар

Приятели, всички Знаещи! Спешно трябва да организираме събиране на пари за покупка на станиол! В Африка няма станиол и Илюминатите го знаят, затова там си правят експериментите. Покривайки главите с два пласта станиол, е достатъчно да се спасят от действието на ваксините, пръскането от самолетите и HAARP!!! Спешно разпространявайте!

който чете тази новина и и вярва ,значи е човек не много тъп,а такъв ,който не е искал да прочете нещо на страни.Чак не исакма да повярвам,че в България говорят,че има вече ваксина и тя ще се тества за първи път в Африка:))))Пълълни глуости и то за тъпи читатели

поредния които хабер си няма какво е малария и от какво се причинява.

:))))смешно ми е когато виждам как слагат инжекциите на младите дето са се опарили,

Явно илюминатите са решили да решат веднъж завинаги проблемът с Африка по един наистина хуманен начин. С Биг Фарма!! Сега ще видите колко ще дадат фира при непредвидени обстоятелства. Ваксините от самото им начало са се ползвали за контрол на населението - сега слагат наночипове и могат да предизвикат каквото и да е заболяване с натискането на едно копче!

От това, което си написал се вижда, че отдавна си се самочипирал от обърканият си мозък. Жалко, че няма ваксина срещу такива като теб, защото тровите мислите и душите на много други.

Това сериона новина ли е?Наистина ли в 21 век първа ваксиса ще тестват в Африка:((((.Или четящите в ДИР са тъпи,или ДЪРа си мислят че чететящите са тъпи

Не на ваксините, те са вредни и не действат! :))))))))))))))) Питайте Бг мама и Бг татко форумите, да ви обяснят защо

е И КО КРИЕТЕ? НЕ МОЕМ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ АФРИКАНЦИТЕ! КЛЕЦАТ СЕ, А ПОСЛЕ ИСКАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ И ДА ИМ ГЛЕДАТ БЕБЕТАТА! КОЙТО СЕ Е КЛЕЦАЛ ДА СИ ГЛЕДА БЕБЕТАТА НА СОБСТВЕНИ РАЗНОСКИ, АЗ 1 СТОТИНКА НЕМА ДА ДАМ НА ГНУСНИТЕ ЧРНИЛКИ!

Клецайте се и вие. Пречи ли ви някой?

Суха и е джанката.

Ваксината да не е руска?

Не съм никак привърженик на геноцида и на масовото избиване, ама африканците прекаляват с липсата на бърт контрол и масовото клецане и раждане на бебета, които после няма как да хранят, и просят от по-богатите държави. Ние пък не сме длъжни да им гледаме децата и да ги храним. Имат манталитет на цигани и сметат че некой им е длъжен и продължават да раждат.

кои са тя "ние" ми е интересно? бг? ти и мажа ти? ???

Сега ще има доста измрели африканци от новия вид ваксина. Лъжат ги, че ще ги лекуват, а ги избиват.