БСП и ДПС ще имат председатели на комисии в НС

Броят на комисиите в 44-тото народно събрание да бъде запазен като в предишния парламент. Постоянните комисии в 43-тото народно събрание бяха 24.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС ще имат председатели на комисии в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП и ДПС трябва да се забранят със закон

Е взеха се най-накрая младите.Да са ви честити и все тях да си ги избирате , и от мизерия да се не отчайвате.

Истината не е запазването на броя на комисиите, А ЗАПАЗВАНЕ НА ЛАПАЧКАТА ! "Заплатичката" не достатъчна, затова "заработват" допълнително някой друг лев !

смешнюги

Какви комисии какви подкумисии за комунистите и турците нали не са спечелили изборите тези алчни отрепки за какъв у и се натискат да са във властта пак .Бойкоооо закриваи ги тези със закон и да се отървем наи накрая от тях

Плеснаха с ръце и се прегърнаха.Вся русолюбская сволач се сбра в парламента за "майка българия" го правят. Всички са смирени за едната "стабилност" под строгият поглед на Цацата и Пеефските бухалки. Да повърне човек...

ЦАЦАРОВ Е НА КОСЪМ , ВИЕ КОМИСИИ!

Кръвожадните котараци се групират в групи, комисии, под комисии. Дайте ни обаче сметката колко ще ни струват: основна заплата, добавки, взятки, квартирни, режийни, семейни, детски и т.н. Относно Цацата, споко. Цацата няма да си "ходи", защото е необходим на горните. Ние ще си "отидем" преди него. Справка - предишните ГлавПрокуристи.

Цацаров си отива, журналистите мълчат.

Не замазвайте важните новини, Цацаров се държи на косъм вече.

ИСТИНСКАТА НОВИНА Е , ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА МАСОВА НАЦИОНАЛНА ВЪЛНА ОТ ПРОТЕСТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ.

новина на бсп

А ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ , НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА?

Още един несменяем "капацитет тип на всяка манджа мерудия" прехвърчащ от СДС-НДСВ-ГЕРБ, готви поредния парламентарен шедьовър. Няма ли да има най-после ограничение за брой мандати на дупедатите?!Съвсем се откъснаха от живота на нормалните хора с ненормалните доходи! Затова и бракуваната или подлежаща на брак законотворческа продукция е с ужасяващ процент спрямо тази,годна за употреба и всеки нормален човек се чуди дали са нормални или са продажни или пък са и ненормални и продажни!Голямо важно колко са комисиите в НС! Колкото повече комисии,толкова повече пари за участие в тях, а за електората остава - да гледа и да се чуди от къде толкова пари за да издържаме 240 бр. с огромни спрямо отговорността, която носят заплати (т.е. заплати лапат държавна пара за никаква отговорност)!

Дано всичко това да е за добро....в кофти времена живеем!