Мониторинг на ПАСЕ може да спре Турция за ЕС

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа ще гласува във вторник дали да започне отново процес на мониторинг спрямо Турция.

Обратно в новината

Коментари - Мониторинг на ПАСЕ може да спре Турция за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи сън не ме хвана като прочетох тази новина.Днес реших че ще си вържа жалейка.И я вързах но на едно по друг място.А после ги преместих в другия крачол.

Може да спре? Можело?!? Мъко....мъко еуро толераскта и гей демократична, какво ЕС и Турция? Султана вкара 100к+ в ареста за 6 месеца, в това число хиляди детски учители, препораватели, дори фризьори и чистачи...какво ЕУ какви 5 лева ? То по тая логика Путинова Русия трябваше вече да е председател на ЕУ, а на прага също да чакат Мианмар , Джибути и Сао Томе и Принсипи

Не обичам турците но откъде на каде брюкселската паплач ще определя съдбата на хората те не са като нас продажници

ПАСЕ не виждат протегнатата ни приятелска Турска ръка. Като не искат - следва камшик

Като видях кой гласува Да и кой Не на референдума ми стана ясно, че толкова години след Ататюрк, на Турция мястото й е в Азия. Сами си бихте камшика в посока югоизток!

Дреме и на рязания на Турция от еврогейските закани.

ЕМИ ДА МАЙЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ИДЕ КЪМ РУСИЯ ИНЕЙНИТЕ РЕПУБЛИКИ.АМИ ТЕ ДВАМАТА СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.ИСКАТ ВСИЧКИ ДА ИМ КОЗИРУВАТ.А ПЪК И НАШИ КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ЕВРОПА АЙДЕ НА ЮГОИЗТОК ТАМ ВИЕ МЯСТОТО,АМА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПИШЕТЕ ВАШИТЕ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ.

VSİÇKİ STRANİ DA KAJAT,,DA,,POSLEDNATA DUMA ŞTE KAJE PAK REFERENDUM TAKA ÇE MOJE BEZ ES,SVETIT NE E SAMO EVROPA.

Като не е само Европа, за кво всичките се натискате да ходите в Европа бе? Що не се откажете от европейските си Български паспорти? Когато сте в Европа много ви изнася да сте българи обаче

Де що има турчин, все в западна Европа иска. Цели квартали в Германия са турски. Що така? Не съм чул за немски квартал в Турция...

ТОЗИ ПЪТ ЕС ТРЯБВА ДА ПИТА ВСЯКА ЕДНА СТРАНА ДАЛИ ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА ВЛИЗА БЕЗ ВИЗИ И ДА БЪДЕ ПРИЕТА ВЪВ ФАШИСТКА ЕВРОПА,КАКТО ЕРДОГАН СЕ ИЗКАЗА.НО ДА СЕ ЧУЕ НЕ ПОЛИТИЦИТЕ А ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СТРАНА.А И ДРУГО ТУРЦИ КОИТО ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ.

да, но да има референдум продажните правителства като нашето ще са първите дето ще приемат ислямска азиатска турция в европа ако зависи само от парламента

Турция може да спре Турция да влезе в ЕС! Само един референдум по въпроса и до там! Много им притрябвало на турците да влизат в тая кочина! Пък и както вървят нещата във Фрнация, скоро може и да няма ЕС!

Надявам се скоро теб да те няма...

Турция явно няма да влиза в ЕС! Това е ясно. Сега въпросът е дали ще излезе от НАТО.

Да не са луди. Те са страната от поговорката дето яде зелника

Турция няма да влезе в ЕС. Обаче не е сигурно дали няма да навлезе в Европа, че ние сме първа линия.