Някои вицепремиери може да бъдат и министри в новия кабинет

В бъдещия кабинет ще има четирима вицепремиери, структурата на Министерския съвет от гледна точка на портфейли ще е същата.

Обратно в новината

Коментари - Някои вицепремиери може да бъдат и министри в новия кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво стана с 1 лев партийни субсидии и 120-членен парламент

Бе голямо пазене в тайна на имената на тия министри! Като ги крият кво, нали все някога трябва да ги кажат? Ама те така криха и кандидат президента си и кво стана....не я избраха после! Ама той бай Хой ще ви оправи като се завърне официално, щото вие без него не можете- живеете,мрете, но той и никой друг. И понеже вай Хой е истински мачо ще ви оправя, ама така ще ви оправя,че от оправяне акъла ще ви зайде, обаче това ще го схванете чак след 2021 година,щото тоя път байчо си гарантира 4 години Пълен мандат! И ако се чудете що след 21 година, ами щото тогиз овце ще му спрат субсидийката господарите от ЕС!

Послания на новото Правителство към народа Каквото и да става си трайте, щото ни предстои председателството на ЕС. Нямаме пари и време за нови избори. Няма нужда от опозиция, защото ще го таксуваме, като опит за разделяне на нацията. Ако, нещо не ви харесва в нашето управление, отдайте го на вашето непознаване на материята. Дори да забележите корупция по високите етажи на властта, погледнете написаното по-горе - хахаххаахахх.

то не бе чудо, то не бе приказки... Бай Хоий.Боко.Тиквака и коо или 40-те разбойника все тая ще е!

abasador

така, е у нас в България, колкото партии се коалират... толкоз вице премиери (е за Борисов 3 се разказват вече вицове) а може и министри да са едновремено, т.е. по две заплати. Това е награда за участие в колоарните споразумения под мотото, аз те назначавам а ти се правиш, че ние взаимно ще изпълняваме общи политики. Разяснение; правене и провеждане на политики... това е просто едно измислено определение на новоизмислените прости политици в България. Политики няма уважаеми политици (дано имя между вас някои, който да е учил политология) има само една политика!!! Да ни е честито управлението на коалиционното Борисов 3 и общите политики! Де да видим колко време ще издържат тези политики. Лек ден.

Уффффф, успокоих се!

ГОЛЕМИ ЗАЛЪЦИ ЛАПАТ.НЕ СЕ НАЛАПАХА.ДАНО ДА ИМ Е ЗА КРАТКО И ЗА ПОСЛЕДНО!!!

Я пак загледайте снимката! Скъпарският костюм не може да скрие мощната сланинеста напращяла напоследък снага и вратлето с размер на дамска талия с еднаква по цвят и дължина четинка и на темето и на бузките. Явно трите прасенца , пардон - държавни мъже се готвят да ни забавляват с приказката (кои са трите прасенца -въпрос с понижена трудност - 3бр. са дупедати засега , а има и едно извън тази групичка/власт, но го държат да ги пази от големия сив вълк/електорат иначе... за Коледа ще ревнем "Всички прасета на мезета" и ще сурнем лъскавите им кочинки!

Всеки народ си заслужава съдбата но не вдявам като са същите ЗАЩО ПОДАДОХТЕ ОСТАВКА ако това не е ебаване на народа майната му кажи Сега пак ще има тови кредити поне още 20 милярда нали ще ги връжат други . саниране ще има и на селските къщи и на обществения транспорт да не им е студно на ромите като пътуват безплатно ОВЧАР ИСКА ОВЧАР ВЗЕМА . ЯЖ

Всичко е бизнес. ГЕРБ печели, удруя по масата и казва на патриотите, това за мене , това за тебе. Къде са тръгнали патриотите? Нямат вътък, какво са тогава, гумен ластик, приемат и толкова. Колко просто?

По НТВ в ,Господари на ефира " след или преди срещата на ОП с Герб ,видяхме прегръдките и целувките на Волен Сидеров с Бойко Борисов.Защо само те се гушкаха ,а това не се случи на Симеонов и Каракачанов? Нещо гнило има в тази коалиция и статуквото ,което ни блъска от бряг на бряг.Вината си е в нас избирателите.

Болния,има един характерен лицев тик когато говори изразяващ се с разтягане на устните и повдигане на бузките нагоре и назад към ушетата... Проявява се особенно ,когато не говори истини...или когато не си вярва... Днес го гледох при Президента ,затиснали го от двете страни за да не избяга ( напълно възможно да се очаква от него) от едната страна черния ,алчен татарин ,от другата вечно ненаядения "македонски воевода",а болния разтяга ли ,разтяга в нервен тик ,лъжливите си устенца ... Поживемь-увидимь...Струва ми се ,че пудела ще скрои поредния си номер ...Цар е на врътките...

1 премиер, 4 зам премиери, 17 министри и 34 зам министри. Имаме управленски капацитет и потенциал да се справим както с цветущото развитие и просперитет на България, така и с мениджмънта на Китай, Индия и Непал взети задно.

ДУпетатите са ни малко, трябват ни поне още 40-50.

В Лайнаристан може и Азис да е вицепремиер и министър на финансите. Страната на "чудесата".

Защо се говори за правителство и кабинет, след като най-точното е групировка ? В групировките има един единствен бос, вози се на джипове и е обграден с охрана в черно и гледаща лошо, само боса казва какво ще се случи и той никога не греши, а всеки, който не мисли като него му е враг ! На мен т.нар. кабинет на герб по ми прилича на групировка ! Демократична групировка разбира се ха ха

"Някои вицепремиери може да бъдат и министри в новия кабинет", а трябва да бъдат на гости при бай Стафри.

Аз при бай Ставри няма да отида.

Сега вече имате и една екстра от нас Варненци......Магарешки петел в парламента:)))) да видите какво е всеки мандат за кмет да се кандидатира и се да не го искаме....ама на в София си го прибрахте ГЕРБЕРЧЕТА да Ви лъска не обувките а пантофите:))))

От кой МИР го избраха бе морски ?

Световния :))))))))

Някои корита ще имат и кочинки , другите -без.

Много смущаващо е твърдението на Горанов, че както структурата, така и имената са същите като преди. Тогава логично е да питаме: "За какво подадохте оставка, щом сте доволни от себе си и запазвате същите министри? На кого бяха нужни тези избори, щом не предлагате никаква промяна? Защо похарчихте милиони, нали няма пари за нищо?" Пари очевидно има, но те не са за повишаване на жизнения стандарт на народа. От този финансов министър, ако е пак той, нищо добро не очаквам!

За укрепване на трона , беше се разклатил от реформаторски капризи.

Освен това, както се вижда ГЕРБ нямат резервни кадри и в трите им правителства са все едни и същи от техните, абонирани за министерствата.

Четерима вицепремиери! Да няма сърдити в коалицията! Дано не ги храним 4-ри години!

Не е за съмнение ...за всичко стават ...даже да ги наредиш на "Околовръстното" и там ще се справят с ...УСПЕХ :)))

Нов бардак със стари ку....ви!!!!!! Както се казваше в онзи лаф "Не бийте пианиста, той просто толкова си може". Единственото в което тези са добри е в кражбата и лъжата.

Ако и започнат сами да си чистят кабинетите, направо бижу! Тъкмо ще ни спестите някои и други 50 - 100 000 на месец. За което предварително благодарим от сърце и ще го имаме предвид след четири години пак.

Абе мутрака от ден на ден е все по-дебел и сланинест. вероятно гони 300 кила вече. Да не би кмето на Симитли да го е забременил?