Франсоа Оланд: Марин льо Пен е риск за Франция

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че ще гласува за Еманюел Макрон на втория тур на президентските избори и нарече Марин Льо Пен "риск" за Франция.

Обратно в новината

Коментари - Франсоа Оланд: Марин льо Пен е риск за Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но пък Макарон, е толкова манипулиран и сгъваем, че също е сериозен риск за свободомислещите французи. Да си на 39 и съпругата ти да е на 63, си е доста свободно, няма що. Жена му е и майка, а ротшилдовци са му строгия "татко".

гледам, че поредната тема за изборите във Франция вече е яко налазена освен от патрЕотични фенове и от любителите на световните конспирации от типа "Евреите управляват света" и разни други. Оланд е един от най-слабите президенти на Франция и голямо мекотело, но... в случая е абсолютно прав. Освен това неговият призив да се гласува за Макрон е чисто формален. Хората и без това ще изберат Макрон, това е предизвестено. Между другото това показват и социологическите проучвания, както в момента, така и още преди 2-3 месеца. При това преднината на 2 тур ще е смазваща за Макрон - около 60 %. Няма как в стара демокрация и особено в свободолюбивата Франция хората да сложат на власт лидер, който в предизборната си риторика агресивно говори за ограничаване на права. Допълнително натежава много и това, че Льо Пен беше уличена във връзки с Русия, включително финансиране. Така че патрЕотчета спрете да се пените, че след 7 май ще се наложи да пикаете газ. Също тъй приказките за геронтофили, педали и прочие глупости няма да помогнат. Макрон не крие връзката си, показа жена си пред всички, а за французите това е най-важно - кандидат-политиците да са честни за личния си живот. Хората на Запад са широко скроени - виждате, че в Германия и Белгия вече има и политици-гейове. то и преди ги е имало, но се криеха. И кво от това? Не виждам западните демокрации да са загинали, напротив хората там живеят доста по-добре от нас.

Оланд е най тъпият президент на столетието. В някой отношения , обаче чехльо го превъзхожда по тъпотия.

Така е, французите се оставиха Пенка Путинска да ги разиграва,то ясно откъде й идват мераците и защо го прави и не за благото на Франция,а заради руските мискинлъци да разцепят ЕС,щото е " лош",а пък какво ще стане с Франция после е най малкия им проблем!Тя и нашта така врещя предизборно,сходен сценарий!Така, че в монента нямат друг избор освен Маркон,защото в крайна сметка вътрешната политика се определя от държавата,а не от ЕС и грешките са вътрешни,но дано съумеят да дойдат на себе си,по точно симпатичния й кандидат да погледне с нов поглед и най добре той да стане отколкото вещицата!

Бабо*ца Макрон е човек на банките, на картелите и на концерните. Капиталист, глобалист, империалист. Ще направи богатите още по-богати, а бедните, още по-бедни и още по-нещастни!

А Льо какво ще направи?Тя е кандидат на чужда държава с определена цел,няма нищо общо с благото на Франция!Била е националист,сега това е само илюстрация и ползва национализма за прикритие!Не че Франция няма проблеми,но тази няма да ги реши,защото няма такива намерения!

ЗА ЛЕКА НОЩ! КОЯ ЧУЖДА ДЪРЖАВА?! АКО НЕ Е САЩ,НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВРЪЗКИ С НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА,НАЛИ ТАКА?! АКО СЛУЧАЙНО ИСКА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ДРУГИ,ЗНАЧИ ИЗНЕВЕРЯВА НА "ГОЛЕМИЯТ БРАТ",КОЙТО НЕ ПРОЩАВА ПОДОБНИ ВОЛНОСТИ?! ТЯ ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПОЛИТИКАТА ОТ ТЕБ И МЕН,ПОТОМСТВЕН ПОЛИТИК Е!!!

Комундетааааааа, я кажете сега, ако Льо Пен спечели изборите и стане президент, ще се разпадне ли ЕС?

Ще остане съюз на България, Албания, Румъния и Турция...Големите Англия и Франция са умни и бягат....

Грешка! Льо Пен има двама депутати! Как се излиза от ЕС с двама депутати? Излизането на Англия засега също се отложи - след предсрочните избори!

стане. Те Албания и Турция не са членки на ЕС, ама смотаните фенове на патрЕотите откъде да ги знаете тия неща? Докато другите деца учеха в училище вие си бъркахте в носа и ходехте да крещите с футболните агитки по митингите на Атака.

БЛЮДО_ЛИЗЦИ И ОЛИГОФРЕНИ ЩО ТРИЕТЕ БЕ ГЪЗОВЕ МИСЛИТЕ НА ХОРАТА

десни и леви лъгаха,лъгаха ,но вече няма наивници за тях . сега на ход са крайнодесни и крайно леви и пак революцията ...

То е ясно, че всички мижитурки ще се обединят срещу FN, за да няма никакъв шанс на втори тур - така както последните избори. И там са една чревоугодна политическа мафия, до немай къде!

Между другото има много предсказания и видения датиращи от векове, които са в тая насока. Жалко за Франция! Това което става днес там няма нищо общо с това, което им завеща Де Гол!

Франсоа Оланд: Марин льо Пен е риск за Франция... А такива като тебе, за цяла Европа!

Нека да си припомним първо как Оланд стана президент, защото за такъв се спрягаше Доминик Строскан (DSK). След номера който му спретнаха в щатите докато още беше шеф на МВФ, Строскан отпадна като претендент за президент и на предварителните избори на соц. партията излъчиха Оланд, т.е. той се яви като жокер. Народа, на който му беше писнало от"реформите" (данъците), който свалиха жизненото равнише и покупателните способности на французите масово гласуваха за Оланд, за да се отърват от Саркози. През целия му мандат кривата на безработицата вървя нагоре и от предизборните обещания не изпълни нищо. Като социалист направи три войни - в Централно Африканската Република, в Мали и в Сирия, като покани на времето противниците на режима на Асад на кръгла маса и им обеща подкрепа, която се реализира във финансиране и въоръжаването им! Провали се в преговорите за коалиция с Русия, под натиска на Щатите отказа да предаде вече платените Мистрали на Русия, подкрепяше активно санкциите против Русия и с Меркел се провалиха на преговорите за спазването на Минските споразумения, като не можаха да накарат Украйна да ги спазва, прехвърляйки систематично вината върху Русия, която не беше страна в конфликта. На практика разби соц партията сривайки авторитета й с безличното си президенство и оставя Франция в плачевно състояние! През мандата му станаха множеството атентати с над 200 души жертви, причината, за които според мен е агресивната политика в Близкия Изток, която страната води в коалиция със САШ (Ирак, Либия, Сирия). В резюме струва ми се, че по скоро политиката на Саркози и Оланд може да се харектеризира като агресивна и крайно дясна, а не тази на кандидатката Марин Льо Пен! Оланд се изяви като мондиалист, докато Марин се представя като патриотка и суверенистка!

евреите, пак се осрахте! повече за вас милост няма да има! вие бяхте нечовечни с нас, и ние обръщаме другата си буза! която е в another side of the mond!!! нещо против, печелещите? :-))) молете се за милост, неверници!!

Изборите във Франция е работа на французите и не е наша работа да се бъркаме. Тази истерия , която се разиграва у нас, ми напомня времето от студената война. Но тогава имаше Варшавски пакт и СИВ. Сега сме в НАТО и ЕС. Но на преден план теоретично е суверенитета на България. Би трябвало да проявим търпение. Всички наблюдатели очакват победа на Макрон. Но това пак си е работа на французите. Ние да си гледаме нашия хал.

франция как се меси във вътрешните работи на българия с разни "закуски" еми и ние да ги посбичкаме малко не става ли, а цензурата на плевенлиев, колорадския брмбър?

ЕС е донор на бедните страни членки на ЕС. Нормалната реакция е да подкрепяме проевропейските сили във Франция, но ако се отчете , че има сили във Франция, които са против ЕС , уместно е да не се бъркаме . Но да се бъркаме , да земаме анти българска позиция , да подкрепяме малцинството във Франция в интерес на антиевропейски сили , може да направйт сили заемащи чужда позиция и те не бива да злоупотребяват със свободата на словото в България .

франция вече е в общността на евреина, равняван с хитлер - куденхов. няма втора такава гнусна паплач, като евреите, които експериментират с крадените пари от хора, с други хора. цукърбърг е най-висш пример на службите на щази. фейсбука на щазите е един долнопробен експеримент с тъпоумитието на все по-издебиляващото човечество. жалко, а французите бяха против фъшизма, но повечето се оказаха евреи колаборационисти, както левите и евреите днес. макрон, свърши бързо заради оланд... чифутска им работа.

бебето на оланд и меркел се казва оланд,сега търси майка си ...да суче .

...всъщност ,бащата може да е друг,ротшилд например ,но за майката без съмнение !

бебето не е оланд ,а макрон ,който е оланд номер 2

Това недоразумение Макрон ми изглежда ,като пародия на Оланд ! Гледах го ,как изнася пламенна реч вчера пред дрогираните си избиратели ,които крещяха през цялото време... Този клоун дори не си вярваше ,защото през цялото време се подхилкваше !? Ако французите искат по-рано да дойде края на Франция и след това на ЕС ..нека го изберат ..

Страх от гилотина

симо

Франсоа...з!!!!!нищо лично.Като Плевнелиев.

франсоа, чай-шукарие бе фантом. айде на макрон! "центриста"! хахахаха. одеве питах питека ви цензуриращ свободните мнения от името на одухутворената от духа на цорос на могерини: не е ли верно, че само леви-анархисти управлявате света и глобълизъма на холокостницците? а тя знаеш ли какво ми отвърна? ами, как да ти кажа, беше много изискано от вас, снкюлотите - изтри ми мнението.

Пич, бъди рахат, мани я тая тъпа шунда. Виждал съм я на живо и съм седял на една маса с нея. Няма по грозно и недоебано същество. Злобна е и си е паднала на работата, на всичко отгоре и плащат. Копирай си ако искаш това, защото след малко ще ме изтрият, но понеже е тъпа шунда на ниско ниво не и позволяват повече от това да трие мнения и заглавията си стоят, освен ако не се намеси другия кироолигофрен капут и да махне поста изцяло. Ноо ако минаваш през фалшиво айпи могат само да ти погалят кура с уста. Бъди здрав, умен и сполучлив.

мерси, няма да те копирам, все пак педофилите трябва да се научат на толерантността, на която ни проповядват от гнездото на евреите. оланд... защо самолетът му бе ударен от грам? (айде да е мълния?) къде са парите на първа частна и други банки. франсоя и неговият министър мълчат, като службите на разпит... :-)))

айде ако е демократ да не манипулира вота с изказване кой е опасен и кой не.

Еманюел Макрон е млад, умен и харесван, ще прави промени. Франсетата не са прости, ще го предпочетат пред продажната популистка путиноидка.

И Матео Ренци беше млад (също на 39), умен и харесван, също щеше да прави промени. Резултатът в Италия е - банкова криза, младежка безработица 35.2%, държавен дълг 133% от БВП и продължава да расте.

Тез неща дето си ги изброил за Италия са факт още преди Матео Ренци да стане премиер на Италия, особено за банковата криза и дълга. Всичко това е резултат от политиките до началото на световната финансова криза през 2008г. Ренци стана премиер през февруари 2014 г. И как точно той докара Италия до състоянието, което описваш? Бе тва феновете на Атака сте страшно аргументирани бе, половината неграмотни клоуни, другите като тебе дето нещо поназнайват и не са съвсем недоучили - манипулатори с факти.

франсоа. немаш притеснения бе, нема що да дигаш телефона, че да заповедваш да ме трие некой от вашите "реформатори"/"царисти", като събил. вашия колега по банки - марио драги е близък с макрон, ротшилд и цорос. те така ше опраят европата, че всички площади в ес ще са умалени копия на конц.лагери. не виждам какво ви е притеснението, след, като се гласува на практика във военно, извънредно положение. дали откривам паралели с ердоган? ами, глупости! защо дса ми трие мнението вашата цоциалистическа, недонацоцана цензура на могерини и хайко маас? и аз мога да се самоцензурирам, я! както вас., освободили първо педофилията сред педалите.

По-голяма катострофа / бедствие / апокалипсис от шломците няма , не само за франция , но и планетарен мащаб. Със здраве ;)

Оланд е прав. Една жена винаги е риск.

За Макрон ли говориш? Тия ги познавам веднага.

Всичко започна още преди месеци с компромати по адрес на първонтачалния водач в гонката Фийон, след това и на други, включително на Льо Пен, които очевидно бяха пуснати от Елисейския дворец. И бяха затвърдени с разследвания от властта, за да няма никакво съмнение откъде ги отстрелват. Сега всичко може да се обърне срещу авторите на истерията, защото разликата между лидера в първия тур Макрон и подгласничката Льо Пен е 2,2%. А процентите на класирания трети Фийон са 19,91% не е никак сигурно, че ще отидат за маскирания като независим номинант на Оланд. Четвъртият комунистът Меланшон, със сигурност има много повече общи позиции с Льо Пен, особено по отношение на НАТО, ЕС и Русия хитовите теми в кампанията, така че едва ли неговите 19,64% от вота на първия тур ще отидат при Макрон. Със сигурност, двамата няма да агитират за галеното дете на Елисейския дворец, а привържениците им ще бъдат най-меко казано резервирани към икономическия министър, срещу чиито реформи преди година скочи цяла Франция.

Между другото точно затова еврогейовете в Брюксел определено са се накъкали от шубе. Изобщо социологическите изследвания вече ги знаем що аз стока са, а във Франция ги знаят още по-добре и от нас.

Да им честитим Макаронското управление на франсетата. Ще участват в хорър филма Juncker's Puppet on a String aka Hollande's Second Term

Подкрепата на идиота Оланд за глобалиста Макрон, само увеличава пансовете на Льо Пен! Края на ЕС може да е на 7 май - Льо Пен е на крачка от успеха!

абсолютно си прав,та се питам дали оланд се мъчи някак си да помогне на льо пен ,след като настрои цяла франция срещу него .неговите социалисти имат 6,5%,това е исторически крах ,докато нинова бе на стъпка от победата тук .

Дирчо

Може Франция да мине по пътя на Англия, където политиците се правеха че не са за излизане от ЕС за да измамят глобалистите и се разминаха само с едно убийство на депутат!

франсоа, няма по-тъп от френския народ, на който олицетворение си ти, наколенка на меркел и обама-клинтън. евреите, какво стана с атомния ви боклук, бе? бие ли се с вашите "умерени", че от медиите на евреите нищо не се чува... :-)))

Фак ЕС, фак НАТО ! Слава России !

Фак ЕС, фак НАТО ! Слава России !

Давам гаранция, Макрон ще отвее на втория тур, руската подлога с 65%.

да, марин е предполагаем риск за франция от оланд, който е доказан риск за франция. макрон е една нула. как усля оланд пак да заблуди по еврейски цяла франция за мен е прсто една загадка. макрон бил центрисз и независим. оке, за центрист знаем от автобиографията му при ротшилд-сорос. ама за независим? от кого макрон е независим? дойче веле да ни каже... :-)))

оланд има подкрепата на 3,5 % франсета след 5г.нищовършене +золуми .по-голям риск от него няма как да намерят в цяла франция ,би трябвало да не му дават думата след убийството на 250 невинни в повереното му царство и да го изгонят с тояги в ирак или сирия .

На базата на какво точно ще се проведе в Кърджали референдум? Кърджали страна от ЕС ли е? Автономна област на България? Примерът е меко казано нелеп ... Франция си е страна и може да си провежда референдуми. Би трябвало и България да може да си провежда каквито референдуми иска. Особено този за оставане или излизане от ЕС. Мисля, че ще се гласува масово ЗА. Това би било сложило край на всякакви спекулации относно "ние не искахме, ама ни вкараха насила". Интересното е, че ние дори нямаме право да правим такъв референдум (поне имам такива спомени от това което е подписано). Това поне в никакъв случай не помага.

АМ У КРИМ ВАШИЯ БАЩИЦА КАК ГО НАПРАВИ ВЕ? НЪЛ КРЕЩИТЕ ЧЕ ТАМ БИЛО ЗАКОННО ...

Има огромна разлика между Тръмп и Льо Пен. Тръмп разполага с мощна подкрепа в двете камари на американския парламент. И в двете Републиканската партия има абсолютно мнозинство. А Льо Пен има общо двама депутати. Тя ще състави правителство, тя ще назначи министрите и премиера. Всички вкупом обаче ще изпълняват програмата на социалистическата партия.

Я си направи справка за френската система и после пиши глупости.Франция е президентска република и парламента не играе такава роля както в при парламентарното управление

Е да, затова я сравних с тази в САЩ!

Щом искат и се поддават на манипулациите на финансовата мафия и политико-медийните "елити", чието произведение е хлъзгавия лъскав геронтофил Макрон - прав им път. Всичко, което им се случи и ще им се случва са си го заслужили - да ги колят и трепят арабелите. Макрон ще подготви почвата за следващия президент, който ще се казва Али абу Мохамед или нещо подобно. А някога имаше хубава страна, наричана Франция...

Макрон -евроатлантик и работил в еврейската банка на Ротшилд! Марин Льо Пен - знаете коя е ! Франсоа Фион - Беше за сближаване с Русия въпреки, че и той си падаше Евроатлантик! Оня го забравих 4-тия кандидат от крайнолявата партия-Беше за излзиане на Франция от Нато и Ес, също като Льо Пен ! Вие си направете извода, на балотаж, кой кого ще подкрепят избирателите ---освен Макрон друг отвеян глобалист няма из тези 4 силни електората! Медиите зависими заплатите им от Ес, какво да ви казват, че Ес е под въпрос ли? Как ще си получат заплатите този месец?

Четвъртият е от типа на Ципрас! Ако беше спечелил, щеше голям да го вади и нищо нямаше да промени!

АМА ХОРАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧЕТВЪРТИЯ СЕГА ЩЕ СА ЗА МАРИНA

Не знам дали Марин льо Пен е риск за Франция, както твърди социалистът и ПЕС-овец Оланд, щото журналистът Пиер Йованович твърди друго: "Пиер Йованович: "С Макрон Франция ще бъде унищожена". В ютюб, под заглавието: PIERRE JOVANOVIC : "AVEC MACRON LA FRANCE SERA DÉTRUITE" И друго писаха някои френски медии: "Мислейки, че не е в ефир, Макрон поддържа скандалния ислямист Мохамед Сау" ("Pensant être hors antenne, Macron soutient l'islamiste sulfureux Mohamed Saou", 14 avril 2017, L'Échelle de Jacob). Ама пък к'во има да се чудим за Оланд, че поддържа кандидата на ислямистките джагали?! Те, социалистите, в цяла Европа са едни и същи: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Какво друго да се очаква от либераста Оланд, освен да подкрепи колегата си либераст Макрон. Да не забравяме обаче, че Макрон е човекът на Ротшилд, което трябва да изясни и на най-слепите кой дърпа конците на политиците във Франция, респ. Европа. Докато тези тъмни сатанистки сили имат такова огромно влияние в ЕС, Европа ще затъва и ще се ислямизира. Това трябва да се помни, то е критерият, по който европейците трябва да правят своя избор.

Еврогейчетата почват сега .да се оакват. един по един .

Все пак не мога да ги разбера тези женствени французи? Как може изобщо да гласуват за някакъв полупедал спящ редовно с жена на годините на майка му, страдащ очевидно от Едипов комплекс. Това не е нормално и този не е нормален. Подобно на наш Боко световния ционистки конгрес го държат с мръснишко досие, което сто процента включва геронтофилски перверзии.

ИСТИНСКАТА НОВИНА Е , ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА МАСОВА ВЪЛНА ПРОТЕСТИ ЗА ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ.

В коя кръчма?

По-малко от 100 човека,барабар с журналистите.Ако на това викаш масовост здраве му кажи.

Ама разбира се! Прав е Холандето, дето се нарича Оланд. Ако спечели Льо Пен: - Адът ще замръзне от ужас щото тя ще вземе да назначи за премиер и министри някакви си там французи вместо придошли във Франция чужденци - Льо Пен ще подари на Путин апартамент в Елисейския дворец, а той ще я повиши в чин - майор от ФСБ - Франция ще се премести в Южна Америка, а малка част от нея - в Антарктида - французите ще бъдат заставени вместо коняк и вино да пият самогон и Боярышник - във Халите вместо лучена супа ще сервират само руски борш - Европейският съюз ще спре да приема мигранти от Африка и Азия, в следствие на което ще затворят всички дюнерджийници и ще настане масов глад - чарсафосанит мюсюлманки ще бъдат заставени да ходят по монокини, а на европейките ще им побелеят косите от яд и завист като видят колко хубави са те - бедните ще изпукат от глад и на света ще възцари благоденствие - щото ще останат само богатите - Тръмп ще си върне истинското руско име - Козирьов - в ЕС единна валута ще е китайсият юан - всички 4-5 любовници на Оланд ще си сменят пола - ислямистите ще приемат християнството - Земята ще спре да се върти за малко, след което ще почне да обикаля около Луната, а Слънцето ще започне да изгрява от юг и да залязва на изток...

НАПИСАЛ СИ ДОСТОЙНА ПОЕМА НА ГЛУПОСТА И ИДИОТЩИНАТА , БРАВО

Все пак има свобода на словото и писмеността. Никой не забранил на лудите от Карлуково да пишат.Пишат си хората.Това част от лечението.

За малко да напиша "Благодаря!", ама навреме се усетих, та - МЕРСИ! Щото Льо Пен ще забрани тази дума и ще я замести със "Спосибо", та да я ползвам докато още може! :)))

Това е доста добро, имате талант!

Благодаря! :)))

ВИЕ ЕДНО НЕ РАЗБИРАТЕ: ИЗБОРИТЕ ЗА ФТАНЦИЯ МИНАХА ВЧЕРА....АМА СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ, ПРЕДСТОИ РЕФЕРЕНДУМ ПО ИЗЛИЗАНЕТО НА ФРАНЦИЯ ОТ ЕС... 2-РИЯ ТУР Е НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ СНОЩИ И НЯМА 11 КАНДИДАТА, А НЕЩАТА ЩЕ СА ЕК НА ЕК....ФРАНЦУЗИТЕ СА НАЯСНО, КАКВО Е ДОБРЕ ЗА ТЯХ.....КАК СЕ КАЗВАШЕ ОНЯ КРАЙНО ЛЕВИЯ КАНДИДАТ СНОЩИ И ТОЙ БЕШЕ КАТО МАРИН ЛЬО ПЕН ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА ФРАНЦИЯ ОТ ЕС, НЕГОВОТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА МАРИН ЛЬО ПЕН !

ДОПУСНАЛ СЪМ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА, ИСКАХ ДА НАПИША ФРАНЦИЯ А И СЪЩО, ЧЕ НЕ СА ОВЦЕ, КАТО НАС , А НАПРОТИВ И ТЕ, КАТО АНГЛИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ СТАТУКВОТО....КАКВО ДА ВИ КАЗВАТ ОТ МЕДИИТЕ ПОДВАСТНИ НА ЕС, ОСВЕН ЧЕ МАРИН НЯМАЛА ШАНС

Голямото унижение за Льо Пен ще започне, когато ... стане президент. Не напускане на ЕС, буквичка няма да промени от политиката на Оланд. Тя има само двама депутата и ще изпълнява волята на социалистическата партия до запетайка. Президентът изпълнява властта, тя не произлиза от него!

ти или си тъп или си прос, Франция са президентска република и президента им назначава депутатите в парламента...

оланд хвърля своята 4-процентова подкрепа в подкрепа на макрон :D

Ще запомня Оланд като погребален агент, но не като толкова добър професионалист като мосю Алфонс от "Ало ало"!

Алфонс бе пич през време на цялата поредица и наистина предизвикваше смях.Тоя плужек предизвиква само отвращение.

На 7 май- е възможно, но не сигурно да имат Французите един 39 годишен манаф за президент и една първа баба на Франция на 64 години.....Това е класика.....

На любовта са всички възрасти подвластни.

Това е френска класика!