Арест за управителя на скандалния хоспис, пуснаха полицая

Софийският окръжен съд остави в ареста Боян Станков - управител на скандалния хоспис в Елин Пелин, където мъж беше упоен и принуден да прехвърли имотите си.

Обратно в новината

Коментари - Арест за управителя на скандалния хоспис, пуснаха полицая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под снимката пише, че името на директора е Бойко Стоянов, а в статията Боян Стайков. Проверете си информацията.

Във инф. системи на МВР липсват каквито и да е данни за имотно състояние!!!Никъде не пише за какво си е прехвърлил имотите на докторицата-срещу грижи,пари или дарение.Запазил ли е вещните си права върху тях.Според мен ухае на пунта мара!

КОЙ Е НОТАРИУСА?

не приказвайте много защото не знаете случая!Мен лично изкуфял мой роднина ме подлъга за прехвърляне на апартамент защото много ме обичал Платих си разносните , и след два месеца комшии го навили да си го върнел Намериха здрав адвокат и си го взеха и се оказа че аз съм третия роднина изгорял.ЕЙ така дъщеря му един племеник и аз плащахме разноски на държавата защото дъртия е изфъскал.

Началниците са ни казали ,че нас не могат да ни съдят.Можем да правим каквото си искаме.

Кофти матриал излъчва кофти политици. Това е положението.

Тези са повече от изроди. Но за друго се замислям: Имаме си европейски стандарт за яйцата, кокошките трябва да са щастливи, краставиците прави, некой нервак като застреля поредния помияр сума ти защитници на животните се вдигат, някакви брадати и некъпани протестират като има изсечени 2-3 дървета...... В същото време в държавата няма институция, която да контролира тези хосписи, но пък достатъчно организации които да се притеснявст за пътя на жабите при строеж на път, Това безумие ли е, български парадокс лу е, какво е?

а полюцайчето що е под домашен арест? Употребата на служебното положение за престъпни цели не е ли утежняващо обстоятелство, довеждащо до по-тежко наказание? Или щом е орган на властта го покриват! Не ми е ясно?

ИСТИНСКАТА НОВИНА Е , ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА МАСОВА ВЪЛНА ПРОТЕСТИ ЗА ОСТАВКАТА НА ЦАЦАРОВ.

Шестима от ВСС искат разследване на Цацаров заради ЦУМ-гейт

В САЩ има подобни случай с Лекари масови Убийци , закона предвижда присъда Смърт чрез Инжекция .

А какво инжекция? Кока кола?

Много гадна история.

ГОРКИЧКИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ. СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА. КАК МОЖЕ, БЕ....

За лекарката не изтече ли клиничната пътека?

За други случаи - ОК - арест, следствени действия, съд, обжалване и т.н. За такива като този, обаче, всичко това е абсолютно излишно - има ли злоупотреба със здравословното състояние на пациенти - има, значи законът трябва да казва ясно - директно в панделата до живот и това е ! И то, злоупотреба от лекар/и/ !!! На които утре ще повериш живота си ! Егати !

хваща ме гнус, че принадлежа от един и същи животински вид с тия "хора"

Гледахте ли По тв на сашо диков оказа се, че това са невинни същества. Чеда божи. Цялата им клика е сатанинска. И накрая ще се окаже, че и телефоните са техен бизнес. Много иновативни и инициативни хорица, командира адски много ги уважава.

Псевдодокторицата Неферова очевидно се готви кандидат-студентски изпит в НАТФИЗ, където ще представи моноспектакъла "Инсулт на малкото пръстче на левия крак".

А полицая защо е пуснат??? Да позамаже следите, защото са замесени и хора от по-горните етажи на властта!

Ченгето пуснато защото ако си отвори устата на кого е ръсило от облагите ще стане по зле...Само факта че кмета не знаел за такъв хоспис говори колко ги е еня управляващите независимо на какво ниво, колко е еня администрацията независимо на какво ниво за вас дето ходите да ги избирате когато са там за да пълнят джобове

който е дом или хоспис да проверите, все едно и също е. скоро трябвада направите един отделен затвор за директорите.

Не съм особено съгласен, че който и хоспис да хванеш, все трябва да изтрепеш собствениците му. Баща ми лежа в един - забележи, не споменавам имена - не мога да се оплача. гадното при почти всички е, че са оградени с висока ограда и не пускат старците навън сами. Но от друга страна я си представи да ги пускаха как и къде после ще ги търсят...А това че е имало 9 смъртни случая - извинявайте, ама дом за ВЪЗРАСТНИ хора с болести е. Роднините най- често изпращат там старци в терминален стадий...

А не може ли случайно така да е станало: харесал си склерито докторичката, решил да топне чушката и за да я навие и преписал имотите си, да ама виаграта не подействала и като останал прецакан се нагълтал с Диазепам.

А можеше случайно ти да си нормален , а не идиот !

а милиционера защо не е заключен?

защото има служебно право да го попитат колко и кога