Радев: Коалиции в президентството няма де се договарят

Парламентарните политически сили трябва да изоставят предизборната реторика и да се съсредоточат върху разрешаването на важните проблеми за българското общество

Обратно в новината

Коментари - Радев: Коалиции в президентството няма де се договарят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха другарите от БиеСиеПиеТо...тогава?!

Аз мисля ,че другарят Радев е последната надежда за опростелия и озверял от бедност и безпътица български народ да се обедини около някаква спасителна идея !

"Началникът ми ген.Решетников не ми е давал такова разрешение,защото последната дума за състава на новото правителство ще е негова."

След недопустимата намеса на мошеника Радев и идиота Герджиков в изборите, тяхното опорочаване и промяната на резултата, нови избори са си направо задължителни! Явно мошеника Радев е доволен от това което е направил за изборите и резултата го задоволява и затова не иска нови избори!

Все пак внимавай кой обиждаш. Ако си по-добър от Президента, защо не си в президентството, а драскаш тука обиди. Ако го правиш за пари, това е друга работа.

"Парламентарните политически сили трябва да изоставят предизборната реторика и да се съсредоточат върху разрешаването на важните проблеми за българското общество " - това утре да се каже на БСП. Те още са в несвяст от загубата на изборите и въобще не могат да излязат от предизборните си крясъци и неземни обещания.Като ги слуша човек ,България е последното за което мислят - те искат власт, власт, власт, ако ще покрай тях огън да гори.

Винаги съм казвал че президента на Р България е единствения до сега президент който защитава, мисли и тачи българите и България БРАВО НА ГОСПОДИН РАДЕВ

Че изкачи баира-без,да пръдне...

тоя президент е наистина гелем чокундур...бах мааму....

Синдрома"Куха глава"...

А тия с два петъка служба искат да ме опровергят. Те не само не са политици, а са и нкадърни. Коригирам се

Що за театър е това. Толкова ли сме богати?

Льотчик, досега хората си мислеха, че президентът не е от голямо значение, понеже не може да направи големи глупости. Е, при тебе хората видяха, че ако има желание, всичко е възможно.

каквото може да направи един глупак, хиляда умни не могат!

бе на фатмака няма ли кой да му каже какви му са функциите? вика спечелилата изборите партия, и и връчва мандат ! ако те го върнат в предвиденият от закона срок, тоя фатмак дава мандат на следващата политическа сила! какви ги върши тоя пак?? викнал марешки, викнал карадаяуътъ, викнал патриотарите, че тоя викач ли е , или президент?? коалиции в президеентството няма да се правили??? че кой е тръгнал да ги прави в президентството, дрОгарю фатмак?

Радев трябваше да викнеш герберасите първи, да им връчиш мандата а те какво ще се договарят през седмицата е техен проблем..За сетен път играеш с боко и това да знаеш бая беди ще ти донесе, но лошото е че и на България и на хората ще се стоврят те..

веднаж и ти да си прав!

но въпроси от специална важност - да...

НЕЗНАЯ ДАЛИ АКО ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ БЯХА СПЕЧЕЛИЛИ, НЯМАШЕ ДА ПРАВИ !!! И ГОЦЕ КАЗВАШЕ ТАКА, А СЪТВОРИ ТРОЙНАТА БАНДА ОТ ХИЕНИ, КОИТО ОГРАБИХА ВСИЧКО !!!

Той не е свързан точно с раждаемостта. По- скоро с възможността млади хора да започнат работа. Как да я започнат когато млади пенсионери получават едновременно пенсия и заплата ... Няма да се оправиме.