ЕС желае по-добри отношения с Русия, но не забравя Крим

Първият дипломат на ЕС Федерика Могерини каза, че блокът желае по-добри отношения с Русия, но няма да се преструва, че Москва не е анексирала Крим.

Обратно в новината

Коментари - ЕС желае по-добри отношения с Русия, но не забравя Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миличката Осъзнава ли колко е ......Решете вие!

не разбирам защо искат по-допри отношиния с Русия нали са толкова силни и развити

ЕС НЕ ЖЕЛАЕ по-добри отношения с Русия и няма какво да забравя.Крим СИ Е РУСКИ!!!!!!!!!!!

Могерини да го рапа дедовия на Лавров!

Но не забравя Крим...........БРАВО......Голанските Възвишения - окупирана от Израел сирийска територия!

крим и донбас и украiна винаги са били руски,тая марса да се скрие

Тази жена си губи времето.Той Путин се наигра.Руснаците ще стават все по-зле.И двамата малоумници,които си продават народите за путинския интерес:Асад и Ким са пътници

Иди се запиши в американската армия нещастник. Тя се нуждае дори от лузъри като теб ...

Нека някой обясни но не да троли и да а така по човешки. 1- Какво прави тази жена там 2- Когато молиш за нещо не трябва ли да си по смирен и да не се опитваш да показваш мускули на човек който е на светлинни години напред в темата.Крим ЕС трябва да забрави до като Косово и Крит са доказателство за двата аршина. 3- За педерасите в Чечня ще трябва да говори с Кадиров той ще и обясни по-добре.Даже може да и ги изпрати всичките в пакет само да каже къде и кога.Няма и не може да отидеш да просиш а да поставяш условия-не изпълними и да очакваш да те разберат и да ти помогнат.

И Русия желае по-добри отношения с ЕС, но не забрави да спомене,че Крим е бил, е и ще бъде в РФ завинаги.

Братоците ще си го преместят в другият крачол, затова че няма да забравите Крайно!

Крим може да бъде или руски или американски. Помним, че преди Русия да намери законен начин да си го върне, САЩ-НАТО започнаха да строят бази в Крим. Сигурно насочени не срещу Русия а примерно срещу заплаха от Судан или даже Мадагаскар!!? Та госпожа Могерини нека не забравя че от тук нататък сътрудничеството на ЕС с Русия ще минава през Крим.

А Северен Кипър и Косово помни ли този европейски съюз?

Аман от вашите либерастки хомо-цености ,наврете си ги отзад

А от Крим напомниха, че не са збравили ЕС и най-вече подкрепата им за кървавия фашистки преврат в Украйна в края на февруари 2014.

Федерика Могерини е напълно компрометирана - НЕИЗБРАН!!! от европейците политическа личност! Известна е със залитанията си по "оплодителната мисия" на мъжката част от мигрантите, с НЕпремерените си изказвания и показна си незадоволеност. Такова същество не може и не трябва да представлява Европа по какъвто и да е начин!

Аз пък бих припомнил на госпожата ЧЕ НЕ СЪМ ЗАБРАВИЛ КОСОВО!!!! и умните бомби с малко уранец по суверенна държава.... от демократичната ценна доктрина!

Аз съм хомо,затова обичам евроатлантическите циности ,да живее Брюксел там са все като мен -Юнкер ,Сер-гей,Могерини,Меркел ,ние сме едно голямо семейство ,всяка седмица си правим гейпарад

Ти или си сляп или си улав, знаеш значението на думата, нали?

Това е проява на простотия с претенции. Само комплексар може да има такъв ник. Съдейки по някои от коментарите, това е същество от женски пол...

НИЩО ЛИЧНО НО Е СРАМ И ПОЗОР ЕС ОТ 400 000 000 ДА се ИЗБЕРЕ ТАЯ КИТКА (която според мен и пълна нула и даже нн една туха в стената - защото от там ще духа защото е празда и в главата и в краката . няма думи

Напълно прав си! Избирането на Могерини е престъпление от ОБЩ характер-типично за ЕК!

Някой да каже на Могерини че Чечения е пълна с мюсюлмани, които ЕС толкова много обича, и сигурно затова се преследват хомосексуалистите там! Ето че в християнските части на Русия не се преследват!

другарко могерини, и Аз си желая едно много по-добро ес, без вас и вашата дебилна цензура, ама е... вас трябва само да ви възхваляват! аз дири съм сигурен, че sybil, като ви яде говната те са и сладки. ми нищо де! ама няма братя по вкус и цвят... Аз не ви понасям с вашата тъпа, конекрадска цензура! е, и? ами отивате си, както радан - къневците и ндсв! няма спорове! кой е следващия? моля, не се бутайте на опашката!

Ама разбира се, как ЕС ще забрави Крим? То не бяха напъни през вековете, то не беше чудо - наполеоновци, хитлеровци, знайни и незнайни турски и румънски любители на силните усещания и всякаква друга пасмина. Ако на Маргарини й е мил Крим да заповяда на почивка - да изкара курорта. Само да не забрави да си избърше лютеницата от устата.

могерини, гледаш ли какво правят твоите хомосексуалисти? имате ли довър сороски адвокат, който да прегледа мненията и да ви каже, че триете само от чиста, педераска злоба? но и тъпите ченгета от нсдв, бяха толкова безграмотно нагли в цензурата си, колкото и костов- реформатор. всички са в канавката. само съби не е, но и нея ще я пратя в канафката, както обещах за ндсв и костовата глашатайка. сиби, много тъпа беше и не ми е жал за теб, педераст!

Когато се договаря газ, ЕС винаги желае по-добри отношения (цени).

стане дума за Крим и "Минското споразумение", толкова пъти ги препрочитам тези няколко точки от него...И всеки път откривам, че от тях само В ЕДНА точка има нещо, което касае Русия-изтеглянето на войските й от Донбас...А Русия никога не е имала войски там! Останалите точки са ангажимент на Украйна! И не мога да разбера, западняците ли са толкова тъпи или нас ни смятат за тъпи?

"ЕС напомни на Русия че не забравя Крим" но и Русия напомни на ЕС да не забравя Берлин ;)

Евросъюзните да не се правят на ударени, Крим е руска земя открай време. Ако почетат история, ще се "сетят", че още през 1783 година Руската империя с Екатерина ІІ са спечелили война с Турция и полуостровът е влязъл в състава на Русия. Години по-късно глупаво е бил подарен на Украина. Заради развилнелия се там фашизъм и с цел опазване на руснаците в Крим, грешката вече е поправена!

"Могерини заяви, че санкциите на ЕС, остават в сила, предаде Ройтерс" Товарищ Лавров, поняли? Няма смисъл от повече баластра моабет!!!

Веднага да се спре вносът на суровини от Русия. Веднага !!!

ОК, ама ще останеш без хонорар и няма да може повече да тролстваш.

що НАТО анексира Косово и създаде най-осния прецезент в Европа след ВСВ.

Украйна да е убила или прокудила дори един кримчанин от Крим? Я да си спомниме какви ги вършеше Милошевич. Освен това Косово присъедини ли се към Албания? Крим част ли е вече от Русия? Айде у лево!

Ами съдът в Хага призна Милошевич за невинен, така че явно не е вършил нищо нередно в Косово! А ако Крим не се беше присъединил към Русия, сега украинската хунта щеше да върши там същите престъпления, които върши сега в Източна Украйна!

ЕС да си гледат техните дела, че никак не са добре ! И там храним сума ти глупаци, които не вършат нищо! Не се бъркайте в руските дела! В Крим хората избраха къде да живеят!

Грешиш ! По това време щипех майка ти. Харесах ореолите и, пубиса и дълбокия ректум с охлабените сфинктери.

Няма оттърване. Маргерини, дарлинг, 'що не вземете да прочете истинската история на въпросната част от Европа (впрочем сигурно я знаете) и да си сверите часовниците, та да не ставате смешна с изявленията си. Разбираемно е, че сте принудени да следвате офиц. наложена линия на шефовете ви, но все пак имайте мярка!

Г-жа Могерини и ЕС трябва да знаят , че на г-н Путин много силно му дреме на паламарката дали те забравят Крим или не. Днес говорих с него по телефона и той сподели уплахата си от изказването на Могерини. Той изпаднал в дълбок размисъл. Чуди се дали за 48 часа да премести западната граница на Русия до плажната ивица на Атлантическия океан или да оноди Могерини изотзад. Посъветвах да изпълни второто си намерение, такова добро и горе ще му се види. Не съм съгрешила , нали ?

Скъпа Тереза, аз най добре разбирам г-н Путин. Бях в неговото положение при срещата ми с г-жа Меркел неотдавна. Усетих химия между нас. Онази химия която се получава сутрин в тоалетната чиния след като вечерта си ял български смилянски боб с български кебапчета направени от карантия, пишници и бели дада. Пожелавам ти мнаго скоро да усетиш тази красота.

Господ наказва двуличието, мерзостта, алчността и каквото се сетите нечисто - а в т.н. цивилизован свят от всичко това, дал господ.Наказанието вече ни застига - и климатични промени, и неевропейски пришълци, и, и, и ....Ако не си върнем достойнството и християнските, а всъщност общочовешки добродетели, жална ѝ майка на всички ни.Включително и на режисьорите на разиграваната пошлост.

Магерини,да си чувала за Косово и бивша Югославия това кой го направи Русия ли?А вас кой ще ви съди в Хага ?

Шило

Крайно време е лицемерния ЕС да вземе становище за февруарските събития. За това, конституционно ли беше премахването на Янукович. Да вземе становище за причините, които доведоха до отделянето на Крим, за размириците /меко казано/ на изток. И стига с това "Минските" договорености. Ами натискайте и укрите да ги спазват. По-скоро не им пука за хората, а им трябва територията.

А и Русия знаят много добре, че ви боли фаса за народа на Крим,Украйна.Интересува ви да заграбите военните бази, и от там да цакате ЯКО Русия...

Интересно, какво ли ще стане ако Русия си направят военни бази близо до САЩ или Англия...

Кой па се е засилил за някаква си Русия с БВП колкото на една Испания.

И какво като ЕС не забравя Крим? В Крим руснаците, които са повечето от населението там, си казаха мнението къде искат да живеят! Нали народът във всяка страна е суверена! Защо тогава ЕС , послушник на САЩ се бърка в руските дела?

И НИЕ - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ПРИЛИЧАМЕ НА ЕС - ДОКАТО СМЕ ЖИВИ ПОМНИМ ДОБРОТО ЧУКАНЕ И ВИНАГИ С ДОБРИ ЧУВСТВА КЪМ ПАРТНЬОРА!!! НЯМА НУЖДА ОТ ОБЯСНЕНИЯ,РАЗБРАЕМО Е ...САМО МОЖЕШЕ ЕДНА УСМИВКА ЗА СНИМКАТА..!!

Шило

Хубаво е ЕС да не забравят, че Косово е сръбска провинция, например.

А ЕС някак си да си припомни, че жителите на Крим избраха създата си още при разпадането на СССР 1991г. ЕС да каже нещо за насилствената анексия на Крим от Украйна? За "влака на дружбата, който бандеровците изпратиха тогава и изпребиха местните жители? Да обясни ЕС защо в Крим хората са доволни и няма никакви протести. Нещо не приличат на анексирани и поробени от руснаци. А между другото ЕС да вземе да оцени анексията на Косово от САЩ. Без никакви референдуми. Сърбите в Косово още протестират и се бият. И хич не прилича на спокойствието в Крим. А може и да споменат за войната, която в 21 век водиха срещу Сърбия. И да обяснят на нас, защо ни лъжат така нагло, сякаш сме глупаци. Или може би сме новите роби? След свършека на еврофондовете България няма да има какво да прави в ЕС.

ес е толкова тъпо и по детскоградинско, задокеанско. еврейско- инфантилно. честно, ако аз се бях обърнал към русия така: ние искаме добри отношения с вас, ама дай си гъза! . ами другарки и другари бидорази, ми не всеки е навит на вашите наклонности бе! . пак добре ще е да не си изкарам боя, което би било честно и преди всичко законно. ес гази законите си (чрез нпо-на сорос и америка за умерените главорези на уахабитска арабия),а най-нагло предлага на другите да спазват законите на себе си. странна болест са това левите чучела на ционизма. крадат кремчета и ни говорят за сталинистки методи за настаняване в чужди домове.

sybil, давай да видя "аргументите" ви бе назначените федерико могерини! друго освен цензура от ек и ес не виждам. диктатори, еврейско - фашистки!

sybil, имаш един шанс! да избегмнеш Божието Наказание!!! нооо .. нема да ти го кажа!!! трябва да се извиниш за това, че европейските площади заприличаха на концлагери!!! педи.

с диктастурната си ценура, сбил само доказа думите ми. могерини те обича, sybil!

аз съм съгласен със сибил, че нямам капацитетите на еврите- от гей парадите за деиктатурата им, да трият мнения. но и не бих ползвал такава гнусно-продателска опция. не бих се гордял със социалиста макрон, който оланд нарича " центрист". смешно нали съби? който ще досъсипе европа. нооо, така му е отредено! нека да му е! и на вас така! вие съсипахте европа, деформаторите на костов от аонсу. с помощта на цензурата на америка за лабораториите и мишките им от отворено общество.

EUisDEAD

ЕС не желае нищо. ЕС не може да желае нещо. Една управлявана отвъд океана мегаколония каквато е ЕС не може да изразява собствени желания, защото няма право на такива. Оставете какво казва този или онзи европейски "политик", думите са за глупавата маса - народът. Гледайте действията, които определено нямат нищо общо нито с демокрацията, нито със сигурността, нито със свободата на словото!

За Путин ли става дума?

А ти какво очакваш от Путин и Русия, когато са те притиснали глутница вълци, каква политика да води.