Сергей Бабурин пред Dir.bg: България и голямата политика

ЕС и България могат да изиграят голяма роля ситуацията в света да стане по-спокойна, в това число и в отношенията между Русия и САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Бабурин пред Dir.bg: България и голямата политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този като го гледам накичен с тези медали мястото му е до ленин в.мавзолея.тези руски откачалки краи нямат

Защо никой не пита, къде е българският уран? А токова години пием от остатъците на ограбените отдавна уранови мини. И продължаваме да плащаме скъпо за ядреното гориво, нефта и газта. Защо искат да сме в ЕС? Защото им плащаме в евро, а и си перат парите в България. Защо не искат да сме в НАТО? За им купуваме само техните оръжия. И т.н.

Какво се случва в ДИР? За пръв път не се публикува открита антируска статия, но пък и тази е повод троловете да поплюят и да си заработят надниците.

Не особено ловък манипулатор. От детската градина им втълпяват в главите, че българите зад дунав са нещо като второкачествени руснаци-ренегати и неблагодарници,които навеки са им задължени. На българите пък се втълпява, че само благодарение на Русия са живи и имат нещо като държава. Но понеже отвсякъде са заобиколени с врагове, обикновено насъскавани срещу българия именно от Русия, само благодарение на Русия могат да продължат да съществуват. До удобния геополитически момент на окончателното им звладяване от руските им "братя"

Няма да ни завладеете пак, този път вместо с комунизна чрез православието. Само, че ние не сме нито славяни, нито православието на КГБ е нещо друго освен завоевателна доктрина. Путинисти, махайте се от България! Не сте желани, тук е Европа!

Комунизма го измисли един братовчед на вашия ментор Сорос..

Никой друг не е изсмукал от България, и продължава да го рпави, толкова ресурси, колкото Русия. Никой друг не е нанесъл и такива поражения върху народопосихологията на българите, включително интензивно поддържания турски комплекс. Дори османците не са провели такъв мащабен геноцид срещу елита на България, какъвто организирано проведе СССР. И досега корупционните модели, бюрократичните трикова и липсата на ясни правила в България са стилл действие усвоен от Руската метода за феодално управление на държава и икономика.

Не знаете мярка в преиначаването на българската история. Дали защото пишете от Южния парк или под диктовка, или колкото повече лъжи, толкова по-високо възнаграждение? Във всеки случай това няма да ви донесе очаквания успех.

Когато прадядовците на Сергей Бабурин са дошли и оставили костите си у нас ,комунизъм не е имало,толкова сте гнусни ,тъпи и злобни че ми се повръща от вас

не прави разлика между ,комунунизъм и народ,простотията и е безгранична,а неблагодарноста и е пословична,добре че са само 5% процента от народа ни....

Славяни няма, нито руснаците са славяни Вижте татарските очички на вожда им- чист азиатец Къде се тикат в Европа?

За таз кочина рассия ?! Не ползван нищо руско и ако не бяха откраднали Крим щяха да са интересн колкото Бангладеш и Индия

Точно руската църква се противопоставя Мумията да бъде погребана....

Колкото повече плюете Русия ,толкова повече народа Български я обича,и така ще бъде вовек и веков,хаъде надрискайте се от злоба ....

Смешно е подобни лицемерни и тъпи свине, които живеят в безпросветна кочина , да ни дават напътствия.

русопаразити, които много говорят за руските отношения, но в действителност това са едни лъжци. Те биха искали да получават материална помощ от Русия, но да съществуват в НАТО и ЕС.

Какво и кого имаш предвид? Никой не иска руска помощ.

ме триете бе изроди :)) че пиша истината за американците и евреите ли бре :)) ясно кои ви дърпа и на вас ушите :)) продажници ....

православието е било винаги трън в очите на евреите ...

Русия и православие са различни неща.

Вековният отрицателен подбор е превърнал руснаците в една мързелива, некадърна и нискоинтелигентна сбирщина. Затова страната им се управлява от мошеници и демагози и прилича на кочина.

Славяните мразят руснаците. Смятат ги за тъпо, изостанало и диво племе. Глупавите приказки на този руснак изглеждат смешна и примитивна демагогия в очите на цивилизованите хора.

освен простацяте обичат пък америка бе цървул ...

Всеки нормален и интелигентен човек харесва западната цивилизация. Явно ти не си такъв. Приличаш на неграмотен боклук без култура и възпитание, който не е способен да научи дори правописа.

Отлично Сергей! По-точно не можеше да бъде казано.

чудесно интервю.Липсата на вяра в Бог тика Европа към самоунищожение и реално дърпа и нас.

Най обичам, когато имам проблеми с изхождането, руснак да ме омайва с вярата в бог и православието. Моментално ми действа като разхлабително.

пияни и агресивни свине, това им цялата идеология

Удоволствие е да се чете интервюто с руския професор. Истински православен човек, със славянски корени във вековете, каквито са и българските корени. Такива представители на съвременна Русия трябва да идват по-често в България и да оборват лъжите на АзаБ и продажните соросоиди.

Някои се захласват по фашистка Русия! "През 1993 г., когато бе превратът на Елцин и РАЗСТРЕЛЯХА парламента с танкове, двама спецназовци спореха кой да ме разстреля и аз стоях до стената и чаках. Дойдоха други от спецназовци и ме изпратиха в затвора." Не е ли фашистка държавата в която Елцин реализира съкровенната мечта на Хитлер, да бъде ликвидиран СССР?

Не, фашисти са определени хора. По твоята логика и САЩ са фашисти, защото са искали да ликвидират СССР. Че и успяват. Ако си мислиш, че разни като Елцин са действали без външна подкрепа ...

Тия си спасяват душата с мързел и водка, после търсят оправдание с религията.

от България! Тъп и мазен руснак, плещи врели-некипели, само за да си пълни джоба. За какво християнство и славянство говори неверникът-милионер в долари. За каква култура дрънка шопарът тлъст, след като Русия ева майката на всичко, вкл. на собствения си народ! Вън!

не знае ли, че нас ни интересува малката политика, дето пълни руския бюджет с милиони евро..

Руснаците искали на пазарите им да се завърнат българските стоки.....ти да видиш!Работех във фирма,която изкупуваше корнишони и ги транспортираше до Чехия,а от там евреи ги внасяха в Русия.За директен внос от нас техните мита бяха непосилно високи.Назидателно!

На нас ни омръзна пияни руснаци да ни учат на политика.Първо да си оправят нещата в русия и тогава да съветва други държави.

Тъй,е симпатяга е Бабуринчо,ама пак с това православие,ами те и украинците са православни и те не са очаквали от православни гаранти да влизат със взлом като талибани и нарушават договори и държавни граници,щото " братя" де," славяни" уж,но пък суверенна държава и как само ги братосахте! Сега си чудите не как да решите спора с Украйна,а как да го спечилите в ущърб на Украйна,и всичко да се размине!

Е очевидно че г-н Бабурин : а. Е запознат от Вовката с Предложението-Ни ЗА среща у Нас б. Има сериозни Познания НО ! - тая проклетийска ДнешноКремълска чинноПреклонност го прави на паздер.

"Пазете се от данайците, дори когато ни поднасят дарове!". Това трябва да е основният принцип на българите в отношенията им с Русия.

Благородна позиция, адекватна оценка, с две ръце за православието. Някак си бездушно става, а за идея да не говорим. Хвала на братска Русия, че има такива люде, но дали да хвалим България дето агнетата са се пръснали из дебрите европейски... незнам.

платиха с живота си тази заблуда!

10 000 Станаха жертва на служителите на Сатаната- Укропската хунта, хунта на мутирали славяни въобразяващи си, че са Християни. Това са то Русофобите служители на дявола, брат а си убиват за да му угодят. Не са Руснаците, които започнаха да бомбардират мирните жители- жени, деца, старци в Донецк, Славянск и т.н. спрете с лъжите си, че Русия е виновна.

Миндьоо, православните руснаци не им мигна окото да бомбят православна Грузия. Не ни пробутвайте врели-некипели с някакъв си световно неизвестен професор, дет го чуваме сефте. Съжалявал бил, че сме в НАТО!!! Ушанките ли ще ни дават път в живота бе?

Така,така,православие и диктатура много вървят!Но вярно че църковнославянския е общ благодарение на нашите царе и кирилицата ни,хубаво е,но дали само това е достатъчно?Не е естествено!

За славянството първи проговарят Руските Царе/до един германци/ .Ц С цел разширяване на империята.Ха Ха,Великите Българи ....Славяни. Славяните са южните германски племена.Белите хора се делят на две раси,Германци и ние,а ние не сме Славяни,защото не сме дошли от северна Европа,а сме Белите хора от Изтока.Четете повече научни факти,от червените буквари само нсе затъпява,и като отидете на запад,ви се смеят на глупостите на които са ви научили в училище,по метода на ,,Макаренко''. Вяра в светлото бъдеще.И че сме подчинени на държавата,а държавната власт се предава по наследство.И че държавата е отделно от народа.За това вървиме назад а не напред.Защото системата промива мозъците още в училището,още там прави хората роби.За това ни и управляват мутри.

руснаците все още имат трески за дялане но да не забравяме никога че сме и славяни(освен българи)православни,взаимно сме пропити в историческото си минало езиците ни са рабираеми почти сме съседи и сме си помагали в миналото е посочете ми някоя друга нация с която да сме имали такива връски в миналото а ида не забравяме ,че нещата се повтарят искаме или не икаме ,но нека времето да покаже каква е истината...........

Питай украинците какви "славяни" са руснаците! 10 000 украинци платиха с живота си тази заблуда!

Питай Килъри, дето нейна адмистрация ги насъска. И наистина си мислят че са украинци, като наще македонци, да се неначудиш.

да плащате ,ще ви го изкараме през хомолиберасткия задник

И този като Митьо Гестапото бил професор, какви ли перверзии преподават такива на децата?

Тук бил Бегея

Вместо да бърбори глупости,Бабурин по-добре да си признае че е чекист от хората на ген.Решетников.След като се провалиха с опита си за преврат в Черна гора(а някои от тях бяха и арестувани,за което обаче нашите русофилскии медии си замълчаха),разведчиците спокойно си организират разни форуми в България под благосклонния поглед на рубладжийските ни управници.

Я, тези, дето не се имат за славяни да напускат!

2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ им дойде до гуша тези глупости и заминаха за ЕС за да живея добре!

Нека зомбираните путинофили да обяснят защо милиони българи избягаха на Запад,а не в Русия.

Соросоидната идентичност не може да притежава славянска духовност. Духовността на българските соросоиди е продажна духовност

Соросоидът е продажник. Каква духовност? Дребни души, излезли от дупките, вонящи на леш.

Този човек го казва пределно ясно ...От както са се формирали народите ,между тях се води страшна битка за надмощие и оцеляване във всякакъв смисъл...физически ,културен и икономически ! Още в началото ,когато се появи Путин каза на руснаците..."В света се води яростна конкурентна борба между нациите ..." и той поведе руснаците в тази борба . Ние за съжаление се предадохме и сегашното ни положение е напълно логично !?

На уморените от тази титанична битка благосклонно се позволява да се поглезят с "Боярщик" и да замезят с безплатни пици на Червения площад, поднасяни от уважение с лопати за ринене на сняг. Следва малко блъскане и бой за пици...

на гладната демокрация и в София имаше "блъскане и бой" за безплатни гръцки портокали... И то какъв бой...Направо от гръцкия камион ги раздаваха, уж по една касетка на двама души, която да си поделят, ама каква ти подялба...Истинска "олелия: вой, бой, псувни, крясъци... Цирк "Буш"! То, какво ли не прави гладът, студът, безпаричието и безработицата...Та и ти сега..."Присмял се Хърбел на Щърбел" !

Соросоидите станаха разногледи ... Проф. Бабурин трябва да идва по-често в България и да ги ограмотява.

от сборището на крадци и бандити (руската ДуРа) тръгнал да поучава Европа. Нека обаче продължават у дома с нравоученията и пропагандата на средновековните си православни 'ценности' - младото будно и образовано руско поколение вече ги мрази тотално.

мазен черен хамерски тюфлек за хамерска помия- но и тя свършт бегееееец

Не си хвърляй българския паспорт че ще ти потрябва. След 'корекцията' в рейтинга на Путин ще има да драпаш да се върнеш немил недраг при 'хамерите' ;)

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си

Бабурин направи еврогейските ценности на пух и прах ... В Славянската духовност е бъдещето на източноевропейските народи СЪС СЛАВЯНСКИ КОРЕНИ. А България и Русия са точно такива братски страни

платиха с живота си тези руски "ценности".

се обърнете с питане към другарите Ленин (чиито мумия още е обект на преклонение в Москва), Сталин (учил в семинария), Хрушчов (кървавия управител на Украйна), Берия, Жуков (накарал войниците да търчат през минните полета в подстъпите на Берлин) и т.н. Питайте ги КОЛКО ЦЪРКВИ са взривени по тяхна заповед, колко са превърнати в конюшни и спиртоварни и ако това не е достатъчно ги питайте дали не са УБИЛИ повече руснаци, украинци и белоруси от лудия Адолф Хитлер.

Не пречи на руснаците да ходят с танкове в Украйна! 10 000 украинци заплатиха с живота си тази заблуда-славянска духовност!

Украинците не са хора , а Изроди на квадрат и трябва да се гонят от Република България Православна !

Айде,бе,само тези дето окупираха Украйнсжса хора,ай бегай,глупак!Не виждаш ли че рашовците се чудят как да излязат от безумието което сътвориха,да го оправдаят!Защо пращат емисари навсякъде да хленчат?

Повечето украинци са католици и разни еврейски сейти. Правоскавни в Русия са югоизточните области

Това не е вярно.Почти всички украинци са православни.

Ами това е лошо. Но какво да направят,като начело на държавата им е неправославен човек (Порошенко) ,който пръв изпрати танкове срещу мирното население в Славянск и Краматорск

Разни тролове си измислят Тиквени мисли ! Един умен човек , който трябва да се слуша и размишлява ! Един от правилните добре балансиран човек , беше либерал , а стана космополит , такъв е Бабурин силен славянин !

................ТОЗИ Е МАЛОУМНИК НА КВАДРАТ.....

Мъдър човек и голям учен-академик. Истински руснак ! Соросоидите мигат на парцали ...

НО КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО СОРОСОИДНА ЗГАН Е ДРАСКАЛА И ДРИСКАЛА ,МЕ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИТЕ КОИТО ОБИЧАТ РУСИЯ А ТЕ СА 80% ,ЛОШОТО Е ЧЕ ЕДНА ШЕПА БАНДЮГИ ,ПРЪКНАЛИ СЕ ОТ КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД НА КОСТОВ И ЛУКАНОВ В МОМЕНТА СЕ ГЛАСЯТ ЗА ТРЕТИ МАНДАТ ,ТЪЖНА И СЛЯПА БЪЛГАРИЯ

Андрей Карлович Луканов е роден е през 1938 г. в Москва в семейството на известния български комунист Карло Луканов. Той е съветски гражданин по рождение и придобива българско поданство на 6-годишна възраст, когато се премества да живее в България със семейството си. Другарят Костов През май 1970 г. Костов кандидатства в конкурс на БГА Балкан и се класира сред избраните 15 летци от 600 кандидати. В края на август заминава за Кременчуг, Украйна, СССР, където 1,5 мес. учи в Кременчугското летателно училище на гражданската авиация. Летец той НЕ Е СТАНАЛ, но може да е станал нещо друго, освен преподавател по политикономия. В СДС е доведен от доказаният сътрудник на ДС Венцислав Димитров (агент "Попов")

...простак

Писмо от Захари Стоянов до освободителя Аксаков в. "Независимост", 12.03.1886 г. "Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите "деца", то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна. И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са доволни сто милиона верноподаници, състоящи се от 1015 народности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Далеч от нас такива доброжелатели. "Не им щем ни меда , ни жилото" както каза нашият съотечественик Др. Цанков едно време, когато в главата му имаше съвест и разум.

Учителят: От трънения венец на България ще се изплете великото благо на балканските народи и славянството и само по този път ще се дойде до обединението Славяните ще бъдат обединени. Те ще бъдат като мост между Европа и Азия. След обединението на славянството ще се обедини цялото човечество Славянството е майката, която ще роди Царството Божие на Земята