Петият служебен кабинет се спъна в... бъдещи избори

Скоро слиза от сцената и петото служебно правителство в историята на т. нар. преход - кабинетът “Герджиков“.

Обратно в новината

Коментари - Петият служебен кабинет се спъна в... бъдещи избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Герджиков няма как да има наследство за 3 месеца.Портретът му ще краси дебрите на Изпълнителната Власт-това е. Понеже Конституцията ни е тотално сбъркана,наследство има и ще има ББ-то.Водим се Парламентарна Република.Всъщност,цялата Власт е в ръцете на един Премиер,който и да е той.Феномен,особено отчетлив при Боко.Не веднаж е казвал-"Каквото наредя на МОИТЕ депутати,това ще се гласува...."Темата за избора на магаре за държавен глава,вече е обсъждана. Кабинетът Герджиков проведе нормални Избори. Благодарение на една фриволна оставка,за едното Му"броене",Народът плати десетки милиони лева за тях. "Наследството"е прозаично. От 2009 до днес,с малки прекъсвания,поради оставки свише,Властта е в ръцете на ББ. Наследството-мес.12.2013 г.Държавен дълг-под 14 млрд.лева-17%он БВП.Мес.12.2016 г.-Държавен дълг 27.321 млрд.лева.29.5% от БВП. Ето го наследеното.

"блогърът Иван Стамболов-Сула писа:" Откога започнахте да цитирате "сула и пула"? Кого го интересува какво дращят разни хора из нета?!

За пореден път се видя, че когато няма 'организирано крадене' (избрано правителство), а служебно назначено такова нещата са по-добре. Изключение правят глупостите на Софиянски едно време. Не е зле да се замислим дали да не се дадат повече правомошия на Президента. Да вярно може да се случи некой льольо като предишния , но кой знае - поне ще е ясно после - ще се сочи с пръст един човек, ан е както сега - колективна безотговорност.

За Протокола : - г-н проф. Герджиков - Доказа че Си върши Работата за която Ние-Всички Данъкоплатците му плащаме ! ...и при РеалносттаДнес - Следва да Продължи да я върши !, и то Без (Без.) 'помоща' на Поредната парла-мента на 'наште'.

постоянно ме занимавате с тези идиоти... е няма да станат важни, ако и 99% от "новините" да се въртят около идиотските им физиомутри и още по-идиотските им седенки и словесни пръдни ................. боклуци.

кабинетът Запек.

как да не мечтаят - това им беше последният шанс - техен президент, тяхно временно правителство, сменени почти всички областни управители и пак - ядец!!!

дългите полюции. Абе кажете си направо - няма никакъв шанс БСП да спечели някои избори. Те се размечтаха след победата на Радев. Това го дължат на Борисов - щеше Радев да види през крив макарон президентството ако ББ не беше предложил за президент Цачева. Абе собствените ѝ съграждани за депутат не я искат, та за президент ли.

А не кабинета...

Се спъна...

Сланинестият з*ик...