Сарафов: Не разследваме сегашния състав на КЕВР

Към момента не се разследва настоящият състав на КЕВР, заяви пред журналисти зам.-главният прокурор Борислав Сарафов по повод започналите разследване и обиски.

Обратно в новината

Коментари - Сарафов: Не разследваме сегашния състав на КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО СЕ СЛУЧВА С АКЦИИТЕ НА ОВЪРГАЗ СЛЕД ПРЕДПРИЕТИТЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДЕЙСТВИЯ. НЕЩАТА ВЪРВЯТ ПО СХЕМАТА НА КТБ. КОЙ СТАНА СОБСТВЕНИК НА АКТИВИТЕ НА КТБ И КОЙ ПРИДОБИ ВИВАКОМ И ТЪРГОВСКА БАНКА "ВИКТОРИЯ" В КОЯТО БЯХА ПРЕХВЪРЛЕНИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ? Разбира се, че не държавата. ДЪРЖАВАТА плати със ЗАЕМ на вложителите на банката. ЦАЦАРОВ СЕ ПРЕВЪРНА В СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА МАФИЯТА!

И АКЦИИТЕ МУ , КОИТО БОРИСОВ ПРЕХВЪРЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА НА ПЛОВДИВСКА И ВАРНЕНСКА ОБЩИНА, за да може приятелят на ЦАЦАРОВ - Гергов да стане МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК. Кмета на Пловдив отказа на Борисов да приеме това държавно ДАРЕНИЕ и ЦАЦАРОВ ГО РЕКЕТИРА с възбуждане на наказателно преследване за едни КАТЕРУШКИ. СЛЕД ПОДПИСА НА ТОТЕВ с което бе удовлетворено искането на тази ОПГ прокуратурата прекрати преследването. ГЕРГОВ, БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ спечелиха биктата с ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР. Ще спечелят ли битката и със САШО ДОНЧЕВ за ОВЪРГАЗ? ДА ПОЖИВЕЕМ И ЩЕ ВИДИМ. Сега на терена е резервния играч на тази ОПГ - прокурора САРАФОВ!!

Да не е подал оставка или се крие? Да го обявят за НАЦИОНАЛНО ИЗДИРВАНЕ ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ВЕЧЕ ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ НА СКРИЛИЯТ СЕ ОТ МЕДИИТЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЧИИТО МЕТОД НА ПОВЕДЕНИЕ КАКТО С ОВЪРГАЗ -ИНГ, ТАКА И С КТБ Е ЕДИН И СЪЩ. И ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДНИ АКЦИИ НА ОВЪРГАЗ -ИНГ, КАИТО ДОНЧЕВ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРОДАДЕ. НА КОГО ЛИ? Активите на КТБ сред които изпъква ВЪЗБРАНЕНИЯТ оператор ВИВАКОМ попадна в ръцете на ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ - Спас Русев. За държавата остана един среден пръст и разбира се ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ПЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА! Тези задължения са в резултат от ПОВЕДЕНИЕТО НА ЦАЦАРОВ който вкара в КТБ баретите и с това предизвика НЕУПРАВЛЯЕМОТО ТЕГЛЕНЕ НА СПЕСТЯВАНИЯ и последвалият и ФАЛИТ.

Как ще разследватъе сегашния като есемесите стев ги получили???Цялата цацаратура трябва да бъде изметена и да дойдат нови хора които поне докато се обиграят ще вкарат където трябва крадците и манипулаторите а след това и да искат няма да се решат следващите властници да продължават в крадлив дух..

Няма кевр, няма мевр! Целта е да се гепи един бизнес от един крадец и да се даде на друг!

Става въпрос не само за длъжностно престъпление в по-предходен период. Трябва да се разследва дейността и на точно на този състав на КЕВР. Става въпрос за длъжностно престъпление при дейността на Комисията за енергийно и водно регулиране и на нейната администрация воглаве с Иван Николаев Иванов от националното ръководство на "ДСБ", бивш депутат в Народното събрание от "Синята коалиция" на /Иван Костов/, а от 2-ри април 2015 г., председател на КЕВР. За българите по - страшно от педерастията е само седерастията.

ЩЕ ТИЧА МНОГО НА ТАЗИ ХАЛТУРА !

ДАЛИ НЕ Е ВТОРА СЕРИЯ НА КАФЕТО ГЕРГОВ, ДОНЧЕВ, ЦАЦАРОВ, С НОВИ ГЕРОИ И ЕКШЪН ЕЛЕМЕНТИ?

Няма стар или нов състав . Дали е ДКЕВР или се прекръстил на КЕВР все тая ,бой до по..... и след почивката пак.

След това изявление на цацковия заместник още повече ми замириса от тази "предварително планирана акция"...;) Колко "предварително" и колко я "планирахте" бе, Бобчо - че от няколко години планировка да не свършите пак с поредната осъдителна присъда в Страсбург и пак на нашия данъкоплатски гръб?!

Акцията е планирана , преди 27г. . Та чааааак , днес се провежда. Накараха народа в Бг , да яде доматите с колците.

Новото увеличение на цените кой го направи? Да не би да е стария състав на КЕВР?