Взривиха джип ”Ленд Роувър” на фермер

Бомба избухна под джип "Ленд Роувър", собственост на земеделски производител в дупнишкото село Яхиново, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха джип ”Ленд Роувър” на фермер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ейй освен че си купуват отровни пестициди от турция, щото няма кой да ги санкционира, защото проверката се състои в това да се види има ли празни опаковки от забранени пестициди, и винаги имаинформация кога ще има "проверка". Тъпи боклуци са и проверяващите, и селяците дето осигуряват лимфома и рак чрез "чистите зеленчуци" на децата Ни. Карайте още ленд ровъра ма ви да комплексирана, мишки.

Като прочетох земеделец с Ленд Роувър и ми стана ясно. Нататък няма да чета, да не си развалям деня.

Е и какво като е "Ленд Роувър" ? Комшийката ми продава един такъв с десен волан ...не му търси хич много , но няма мераклии...Вече два месеца си стои с облепени с обява стъкла ...

Прост народ - слаба държава. Всеки ненормалник тук раздава правосъдие, коли и беси според болежките в празната си тиква. Каквато Голямата Тиква, такива и тиквите, тиквичките и празните кратуни. Хаосът и липсата на власт зачитана от народа са пълни.

Земеделците едно време обработваха земята с трактори. Амааа сегааааа брей колко напреднаха технологиите. С джипа ореш, рееш и прибираш!Друго си е! Бързо ...бръм-бръм и от нивата в къщи. А едно време.... мъкнеш се с трактора, пък го прибираш в специално помещение, пък се окъпеш да не миришеш на под от кърската работа! А сега какво? Джипа с климатикккк! Хем ореш, хем не се потиш!

Май е забравил да плаща :)

и без това се канеше да го сменя...

АКО СИ БЕШЕ КУПИЛ"МОСКВИЧ"407, НЯМАШЕ ДА ГО ГРЪМНАТ!АМА ЛАКОМИЯ И ФУКАРА БЪЛГАРСКА!!!

Ако ми кажеш къде се продава такъв Москвич, ще си купя.

В болната му изкуфяла глава се продава. Ленд Роувъра не е скъпа кола и е добра за селата и за софийските дупки.

Е такива хора като теб, много ме дразнят, сега завиждаш, защото те е яд, но когато завиждаш, няма да нападнеш открито. А "москвича" ти харесва, защото би пребил човека в него ако ти кефне.

не плюйте като не знаете, олигофрени тъпи! поглехте ли се огледалото тази сутрин? вече знаете защо страната ще е ВИНАГИ ЗЛЕ! заради отражението в огледалото! не може да се промени към по-добро! НЕ ИСКА! ИСКА НЯКОЙ ДА ГО ОПРАВИ! някой да му даде парата и да си ебава майката след това! отражението в огледалото ЗНАЕ какво да прави след като МУ ДАДАТ ПАРАТА... то е Умно, то е ИНТЕЛИГЕНТНО...

"5 часа" е едно, а "5:00 часа" е съвсем друго

това май служи като предупреждение...

Кой знае този джип колко разплащания е погълнал...

Другия път да сложи поне едно кило тротил, та поне да прилича на нападение ...

Сигурно е много "коректен" копелдака...