Прокурори започнаха разследване в КЕВР, свързано с ”Овергаз”

Спецзвеното “Антикорупция“ към СГП образува досъдебно производство срещу членове на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за престъпления по служба.

Обратно в новината

Коментари - Прокурори започнаха разследване в КЕВР, свързано с ”Овергаз” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОПА ЛАААА! НАШИТЕ МОМЧТА ОТ КЕВР НАГАЗИХА ЯКО В ЛАИНАТА. ЕВАЛА ЦАЦАРОВ ПРИТЕЧЕ ИМ СЕ НА ПОМОЩ ПРЕДИ НАРОДА ДА Е ИЗЛЯЗАЛ НА УЛИЦАТА И ПЛОЩАДИТЕ. ЕДНО ТАКОВА ТОРНАДО ЩЕ ОМЕТЕ ТЕБЕ И ЛАИНАТА /ПАРДОН ПОЛИТИЦИТЕ/ НА КОИТО СЛУЖИШ. И ЗА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ТЕБ НЕЗАБЛУДЕНИТЕ ТИ ПОИСКАХА ОСТАВКАТА.

ПОРЕДНОТО АЛА БАЛА.

на природния газ много ми прилича на буламача с КТБ.Всички се възмущават,ама как? , ама може ли?,аууу какво безобразие?,прокуратура и съд? и КАКВО? Едно голямо нищо,по-точно много шум за нещо си, за което никой не си спомня вече!А беше вчера.Е кажете ми скъпи сънародници,ние народ ли сме,имаме ли достойнството на народ?Или просто сме едно стадо овце,който го ръчкат с "гегата" цели /аууу ама наистина бе!/ 27 години.Народ без национално достойнство на човеци е обречен и си остава стадо.

Е то КЕВР е като кучето - скача според тоягата. Демек според управляващите.... А прокуратурата да се разрови в договорите и изпълнението им и ще си хванат каквото и колкото си искат, ама нейсе.

Както се очакваше, Цацаров хвърля цялата прокуратура за да отмъщава на Сашо Дончев, вместо да защитава интересите на българите. Знаете ли колко струва на всеки от нас един прокурорски час, който главния прокурор "търгува" с олигарси като Пеевски и Гергов?

Ако в БГ имаше реално,неподкупно,неполитизирано Правосъдие,щях да викам "УРА"при тази новина. КЕВР е кукла на политическо-финансови и лобистки конци.КЕВР играе по свирката на едряците в енергетиката и ВиК-дружествата. За тях,както и за Министъра на финансиите,лошо няма.Дерем Народа,по-големи цени и числа-съответно по-големи отчисления към Бюджета,най-вече от ДДС. Резултати са нужни.Реални резултати-данни за картел,корупция,осъдени чиновници. Останалото.....ПР акции.

Cигнал от 2011 година го разследват сега - 2017-та година!!! и то само защото е внесен в EK!!! No comment! "Друга насока на разследването е свързана с подадена на 20.01.2011 г. от Овергаз Инк АД до КЕВР жалба срещу Булгартрансгаз ЕАД, за непредоставяне на достъп до газопреносната система и до ПГХ Чирен. В задълженията на регулатора е разглеждане на жалби и произнасяне по тях в двумесечен срок. Въпреки, че Комисията е била сезирана надлежно, в законния срок членовете й не са се произнесли по подадената жалба и не са взели каквото и да е решение. Това е довело до образуване на дело за злоупотреба с господстващо положение пред ЕК срещу БЕХ, Булгаргаз ЕАД и Булгартрансгаз, което към момента не е приключило.

Оново ни приспиват с "започнала проверка". Тези проверки само започват, никога не завършват.

Аферата Констинброд помните ли я. Е сега е същото. Малко театър, малко драма, малко екшън в ефира и до месец никой няма да помни бруталното показване на морал, закон и държавност в скандала Дончев-Цацаров. След 2 -3 гони Дончев ще осъди държавата както го направиха поне 30 човека след подобни ПР акцийки. Ама вие се надявайте прокуратурата да свали цената на газа. И вярвайте на хора като Цацаров. Вече 6г. успява да докаже, че е човек на който може да се има доверие!

КТБ серия 2 поредният заграбен бизнес от модела Кой с помоща на Бока и Цацата!!!

В Бг претърсването представлява , ИЗДИРВАНЕ И ЛИКВИДИРАНЕ НА УЛИЧАВАЩИ ДОКУМЕНТИ . РЕЗУЛТАТ : --НЯМА НАРУШЕНИЯ ! Жалби и оплаквания , при Фори Светулката .

Проверката сега ще докаже,че те са " чиста, момина сълза" с ангелски мисли! А ние пак ще плащаме като изоглавени !

тая истерия около природния газ?Майната му и на него и на Газпром.Преди 50г. един велик българин Илия Вълков /Юл Баун/ е разбил молекулата на водата ,по-най елементарен начин и ни е поднесъл така наречения Браунов газ.Всеки може да го добие при домашни условия много лесно.Няма да обяснявам повече за него ,но ще кажа скъпи неграмотници /пардон сънародници/,направете си труда влезти в Гугъл,напишете Браунов газ и четете,четете ,четете и ще научите всичко за него.И най-важното без пари евтина енергия.Други по-света вече го ползват.Ей прост народ бе и прости управници!

супер! НИСКИ ЦЕНИ НА ГАЗА ИЛИ БРАУНОВИ ГЕНЕРАТОРИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЕГА!

НО ОТ ПУШЕКА НЕ СЕ ВИЖДА КАКВО СТАВА ВЪТРЕ ! ТА- НИЩО ДЕ, НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ !

НИСКИ ЦЕНИ НА ГАЗА СЕГА! всичко друго е вятър и мъгла!

парите ли им спраха, та започнаха да се дърлят така?

Напразни са надеждите ви за понижение на цената. Сашо Дончев не е вчерашен и няма да го лъзнат с такива тъпотии. Същото е и със Софийска вода. Това не са ви селските идиоти. Целият смисъл е да се отчете дейност от Цацаров и да позамаже скандала, че ходи по частни офиси да слуша офертите на разни "бизнесмени".

проверки, проверки!!! Всеки ден проверки и всеки ден по някой обвинен в нещо. Няма обаче нито един осъден. Защо ли ни е тази прокуратура щом не може да събере достатъчно годни доказателства и всеки престъпник да си намери мястото? Защото гнилите ябълки вместо да намаляват заразяват цялата градина.

Не започна ли по същия начин и атаката срещу КТБ! Обвинение за опит за убийство, ДАНС, БТР-и пред банката! Накрая, всичко прилапано от модела КОЙ!

един път цацаров да захване олигарсите и веднага му искат оставката !какъв мотив да напише в оставката?"мафията не желае да им ровя в екскрементите,затова отивам да си харча милионите ,които ми дадоха досега...да му мисли следващия !"подписвай,цаца и хващай пътя преди сашко да те е заклал !

Мотивът е пределно ясен - нерегламентирани и задкулисни контакти с политически лица и бизнес кръгове! Срещата не е включена в протокола на главния прокурор и е потайна!

Ах, недей;)) Това можеше и да мине метър, ако ПРЕДИ тази акция на прокуратурата Цацко не се беше срещнал тет-а-тет с въпросния "олигарх" в личния кабинет на друг олигарх;) Сега мяза повече на "империята отвръща на удара";)

Хайде стига ни хвърляхте прах в очите...цените на всичко пълзят нагоре, ама тези, които ни докараха до просешка тояга да знаят, че с крадени пари няма да прокопсат.

преди да вдигнат цените.

а дали е бил информиран за предстощето увеличение ?

Всички с отчитат на "Князь сего мира". Затова няма виновни и шоуто ще продължава!

цацата отвлече вниманието- сега ще има бурно одобрение!

Вместо Цацаров да подаде оставка, тръгна да си отмъщава. Не сме балами бе вуйчо, преценяваме. Сега КЕВР му виновен, после Дончев, после Гергов, той вода ненапита.

И ти вярваш че Цацаров притискал С. Дончев в частен офис!!! А не е ли по лесно да го извика в гл. прокуратура и ако не дойде да го заведе с полиция там и да си го "притиска" колкото си иска?

Е, анджак, де - какво прави главния прокурор, който сам по себе си е институция в РБ, да се среща с един или друг олигарх в частните им кабинети?! ТОВА Е скандала, а не че прокуратурата прави проверки - това и е работата!

Мама Ви Да е ба крадливи и проклети к опелета!!!

Най после прокоратурата да се задейства и да удари мафията. Няма да е лесно, но целия Български народ заставаме и чакаме да възтържествува правдата,защото от началото на демокрацията се борим по митинги, а такива внедрени комунисти като Костов , Софиянски, и куп синчета и внуци на комунистите заграбиха народното имущество. Така че съд за олигарсите.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++! В Затвора ,до живот !Особено Костов и фъфлека Иван Иванов шефа на КЕВР.

Съд и за Цацаров и всички мекерета! Но няма да стане в тази корумпирана страна управлявана винаги от алчни, корумпирани управници, които ние сами си избираме! Погледнете днешния парламент - повръща ми се...бляяяях..повърнах

Естествено ,...НАРОДА. Осъдени няма да има , ЗАЩО ? След извършената проверка на Бг-Прокуратурата , нарушения ''НЯМАААА''.

БРАВО.ДА ВЛЕЗНАТ И В ОБЩИНА ПЛОВДИВ ,ПРИ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ

Където има руско участие, все ''нещо ''става'' ?!

Иван Искров , пусна ли мустак ?

Не, ама Борисов и Павлова щяли да пускат.

Излишните маймуни падат, или клона се чупи.

Абеее, една такава мащабна проверка на прокуратурата имаше и в КТБ;)) Сега чакам да видим дали Дончев е изнасял милиардите в чували или с частния си самолет... Дончев ти пял ли си "назад, назад, моме Калино" с шефа на КЕВР - ако не си пял, жална ти майка, ако си пял - пак така;)

В тази държава само крадци , толкова години го крадете този народ нищо не му оставихте.Крадци, крадци и крадци............

Това вече е 2-рото КТБ , което краде от народа .

Същият мустак , като на Цецо Василев . Мустак до мустака , крадец до крадеца , мила моя майнольо !

Алооооооооо.... Нинова

Няма ли затвори в България ?

Хората от прокуратура и митници има самоубийство и "инфаркт"

там се влиза с връзки :-)

Боко пак ще иска куфарче. Мутренски изнудвания ще продължат