Прокуратурата: Не разследваме Христо Иванов

Прокуратурата излезе със специално съобщение, в което отрече "спекулативни" твърдения на лидера на "Да, България" Христо Иванов, че вероятно е разследван.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Не разследваме Христо Иванов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички на площада, трябва да защитим институциите. Неможе така да се атакува прокуратурата. ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!ТОВА Е ПРЕСТЪПНО! Задайте си въпроса КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Отговора е един МАФИЯТА!!!

деер

Стига глупости вече! Съобщавайте съдиите,адвокатите и прокурорите отговорни за порочната практика!!!!

тоя човек няма ли да спре да се излага?

Поп мрънко ли? Той и четата му се активизираха по нареждане на Иво Прокопиев и Сашо Дончев.

Извършилият на документното престъплени свързано с подправката на подписа на Иванов е НЕИЗВЕСТЕН. НЕИЗВЕСТЕН ЛИ Е ТОЗИ КОЙТО заплашваше ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ОВЪРГАЗ ИНГ - Сашо Дончев ЗА НЕГОВИТО НЕПРЕМЕРЕНО ПОВЕДЕНИЕ ? Кой ще заведе наказателно преследване срещу това лице? Може би главния прокурор Цацаров? ВСЪШНОСТ КАКЪВ Е ЦАЦАРОВ - прокурор, бизнесмен или масон от Пловдивска ложа.

Англоезичната Wikipedia показва истинският Цацаров 24.04.201724913 На интересни неща би се натъкнал всеки чужденец, който реши да провери кой е главният прокурор на България в световната интернет енциклопедия Wikipedia. Докато в българското издание на популярния портал можем да видим само отделни мнения и догатки за скандалите, в които Цацаров участва отделно от началото на мандата си, то в английската версия те са посочени точно и конкретно. Така например Wikipedia отделя специално внимание на ролята на Цацаров в корпоративния рейд срещу Корпоративна търговска банка. Според информацията между 2013 и 2014 г. корупмпираната съдебна система в България, заедно с корумпирани медии и представители на изпълнителната власт, са организирали класически корпоративен рейд срещу банката. Четвъртата по големина банка по това време в България, съставляваща 10% от брутния вътрешен продукт на страната, е спряна, парите на вложителите замразени, а активите откраднати. Wikipedia отделя специално внимание на ролята на Цацаров, който е действал в синхрон с Делян Пеевски в опита да бъде съборена банката. Порталът посочва още, че собственикът на банката Цветан Василев е станал лична цел на Цацаров. Той е наредил на данъчните органи да разследват банкера. Дейна роля Цацаров заема и в т.нар. Афера Костинброд, което също попада в страницата на Wikipedia за главния прокурор. Според информацията той е наредил спецакцията на ДАНС в деня преди вота през 2013 г., което е повлияло на изборния резултат. В последствие се оказало, че незаконна дейност в печатницата Мултипринт няма. Ролята на Цацаров в изфабрикуваното разследване срещу Христо Бисеров също присъства в страницата му. Там се посочва, че две години след началото му Бисеров е напълно оправдан. За други умишлени гафове на Цацаров се посочват и разследванията срещу Богомил Манчев и Гриша Ганчев. Цялата информация на английски можете да откриете тук.

на Цацаров свързани с унищожаване на КТБ и превръщането на държавата в ДЛЪЖНИК който плати чрез ЗАЕМИ ЗА МИЛИАРДИ депозитите на вложителите. Защо никой не говори за ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ, на прокуратурата, когато ВЪЗБРАНЕНИ в полза на държавата активи на КТБ с една престъпна схема на юпитата МИЛЕН и ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ се впосаха като собственост на ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ Спас Русев. ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА С ВИВАКОМ ДЪРЖАВАТА ЗАГУБИ АКТИВИ НА КТБ СТРУВАЩИ МИЛИАРДИ ЕВРА!! КАКВО СТАВА С ОСТАНАЛИТЕ АКТИВИ НА БАНКАТА? В ЧИИ РЪЦЕ Е ТБ "ВИКТОРИЯ" КОЯТО Е СОБСТВЕНОСТ НА КТБ И В КОЯТО СИНДИЦИТЕ СКРИХА АКТИВИТЕ Й? Там някакво лице ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА посягаше към тези активи! КАКВО ПРАВИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА ЗАЩИТИ ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС? ГЛЕДА С БЕЗРАЗЛИЧИЕ И ПОДОЗРИТЕЛНО СЪПРИЧАСТНО КЪМ ТИЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КОИТО НЯМАТ АНАЛОГ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

"info" да се чета "агнешка главичка"

Като фен на БСП, приветствам бат Ицо Иванов, подкрепям го, заедно нашата партия със неговата ще направим един общ фронт против Герб. Ще овладеем прокуратурата, и само това ни стига. Оттам нататък ще властваме над населението. Да живее БСП, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ ЛЕВИ ГЕЙОВЕ,КУЧЕЛЮБИ И ЦИГАНОЛЮБИ, ДА ЖИВЕЕ РАЗВРАТА!

СРЕЩУ ЦЯЛАТА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ПРЕВЗЕЛА НЕ САМО ПАРТИИТЕ , НО И ДЪРЖАВАТА. ЦАЦАРОВ Е САМО ЕДИН ОТ КАМЪНИТЕ ВЪРХУ КОИТО СЕ КРЕПИ ТАЗИ ОПГ.

поведението на Иванов "преследва цели, различни от добросъвестното представяне на обективната истина" Какво е обективната истина звързана с организираната от Цацаров среща между него и Гергов? Посредника Гергов призна вината си и подаде оставка. Кога Цацаров ще е подаде? Или може би не разбира за какво да я подава? ТОЙ БИЗНЕСМЕН ЛИ Е ИЛИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР? Едо е сигурно - МАСОН Е ОТ ЛОЖАТА "СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ -ПЛОВДИВ" В тази ложа е Гоце , Гергов , Цацара и Цветанов. Така твърдят в статията си "Бивалъ" цитирайки престъпната схема на придобиване на Международния панаир в Пловдив чрез НЕПРАВОМЕРНО ЗАВИШАВАНЕ на апортната вноска на активите на фирмите на Гергов! Това се е случило когато Председател на окръжен съд Пловдив е лицето Сотир Цацаров. Какво се случва сега стози панаир? Отговора се крие в поведението на една друга личност която за да придобие ГЕРГОВ мажоритарна собственост върху панаира, надари Варненската и Пловдивска община с държавното участие в него! НАПРАВИ ГО ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, който игра за Гергов и отбора му в който влизат и останалите лица свързани с управлението на панаира - КОРНЕЛИЯ НИНОВА, БОГОМИЛ БОНЕВ, ТЪРНОВАЛИЙСКИ .... Сещате се как срещу отказалия да приеме акциите на държавата кмет на Пловдив бяха повдигнати прокурорски проверки и преследване. СЛЕД КАТО ТОТЕВ ПОДПИСА ОБВИНЕНИЕТО СРЕЩУ НЕГО БЕ ВДИГНАТО! Така действа "независимата" прокуратура!

Манипулатор си ти, манипулатор.

Цацаров явно все още не разбира, че след като го употребиха стана страшно неудобен за кукловодите му и от тук нататък не е актив за тях, а пасив. А и Европа, и светът вече гледат внимателно и са наясно какво точно става. От персоналния проблем около Цацров изниква много по-важният и голям системен проблем ЗА РОЛЯТА, МЯСТОТО И БЕЗОТГОВОРНОСТТА НА ИНСТИТУЦИЯТА ГЛАВВЕН ПРОКУРОР В БЪЛГАРИЯ, (КАКТО И НА ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ И ПОСТОВЕ), И КАК МОЖЕ ДЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО РЕДОВНО Я ПРОВАЛЯ, И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ И НЕ ИСКА ДА НАПРАВИ ПО ВЪПРОСА - било от страх, било от зависимости, било поради корупция... Не можеш да "разследваш" месеци наред една шайка човекоподобни от ДПС, които ритат паднал човек, пък било то и атентатор, след като е обезвреден явно, пред очите на цял народ и дори на света - кадрите от оппита за атентат срещу Хидромелиоратора с газов пистолет обиколиха световнитъе агенции, И ДА ЗАЯВИШ, ЧЕ ИЗВЪРЩИТЕЛИТЕ СА НЕИЗВЕСТНИ! При положение, че това е партиен конгрес в НДК, има охрани, има депутати и членове на ръководството на партията, има гости, има зрители, милиони са видяли тези кадри! ПРОСТО НЕ МОЖЕ! Това е гавра, поредната, на прокуратурата и с цяла България, и изобщо с правораздаването!

Не виждаш ли как на резервната скамейка загравя заместника на Цацаров - САРАФОВ. Отказа му да заеме поста във ВСС показва, че той е готов да го смени!

"info" да се чета "агнешка главичка"

Аз имам само един въпрос - може ли да е прокуро един чояек, и изобщо що за прокуратура е тази, която ... ПРЕДЯВЯВА ОБВИНЕНИЕ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЕДИН ЧОВЕК, НА ПЕЕВСКИ, КОЙТО ... СИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ЦЕЛИЯТ НАРОД ГО ВИЖДА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАК ДАВА ИНТЕРВЮТА, ГОВОРЕЙКИ ЗА: "МОИТЕ УБИЙЦИ"!?!?! Тест, използвайки абсолютно същата терминология и нелепи твърдения, като шайката на Цацаров!??! ПИТАЙТЕ СЕ ДА ВНИКНЕТЕ ДО КАКЪВ АБСУРД Е ДОВЕДЕНА БЪЛГАРИЯ ОТ ЦАЦАРОВ И СИЕ! Да арестуваш човек, и то не един, а трима, НЕ ДОРИ И ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО, А НАПРАВО ЗА УБИЙСТВО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМА ВСИЧКИ И ВСЯКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ "УБИТИЯТ" Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЗАОБИКОЛЕН ОТ МНОГОБРОЙНАТА СИ ОХРАНА! Може ли някой да се позамисли само върху този факт, и ако някой това приеме за нормално и изобщо допустимо и възможно, то тогава НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА ЗА НИЩО В БЪЛГАРИЯ! И после Цацаров да излезе и да каже, че малко се били пообъркали и дори са се похвали, че ... ТОВА БИЛО ДОСТОЙНО!?!?! Да си признаели "ГРЕШКАТА"!?!?! Ами ако те допускат подобни грешки, КОИТО ПОСЛЕДНИЯТ ИДИОТ НИКОГА НЕ БИ ДОПУСНАЛ да не говорим за правист, ТО ТОГАВА ЗА КАКВО ИЗОБЩО ГОВОРИМ ЗА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНОСТ!

Добре, разбрахме, какво е това тролене и възпаляване по една не толкова съществена за обществото тема? Впрегнаха ви да досаждате и да тровите всяка тема ли?

тази тема? Да не би и ти да си част от тази ОПГ която превзе партиите и управлява държавата? КЪДЕ СЕ МИЛИАРДИТЕ НА КТБ? КАКВО СТАНА С АКТИВИТЕ Й СТРУВАЩИ МИЛИАРДИ ЕВРА? Досада ли е аз и милиони други честни данъкоплатци даплащаме най големият грабеж в най новата история наБългария в който главното действащо лице е не някой друг , а ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР - Цацаров?

"info" да се чета "агнешка главичка"

Превръщаш се в проблем на управляващите в задкулисието чичковци от ДС. Наблюдавай как заместника ти Сарафов се ПОЗИЦИОНИРА за заемане на поста ти. ЕДИН СЪВЕТ - внимавай с бирата! Тя изпрати в отвъдното не само МИШО , но и ВАНЬО ТАНОВ , Митко Цонев и още мног други другари. С тази фигура един инсулт или инфаркт не би направл впечатление на никого

Трябва да си изключително затъпял за да занимаваш Гл.прокуратура с такива проблеми,които са от компетенцията на адм. съд във връзка с трудовото право.Тези трудови дела са безплатни,водят се по желание на незаконосъобразно уволненият и заповедите за това изобщо не са подправени официални документи.Освен това,когато е в отпуск министъра може да делегира част от правата си на заместник.

А може би трябва да е разследван. Заедно със заместилата го министърка (Екатерина Захариева) са от разни НПО-та. Неговото получило почти 1.2 милиона лева от Америка за България. Та той заедно с тази Екатерина Захариева, дето я гласят и сега за министър, трябва да бъдат разследвани, за това, че са искали по европрограма държавата да даде 5 милиона лева на НПО-та за съдебната реформа. Откъде-накъде държавата ще плаща на НПО-та? Ето ви цитат от някъде: Държавата планира да даде пет милиона лева на неправителствени организации за анализи на съдебната реформа. Това става ясно от Проект на насоки за кандидатстване по процедура Граждански контрол върху реформата в съдебната власт. Финансирането е от европейската оперативна програма "Добро управление" 2014-2020 година, съобщава БГНЕС. Ето за това трябва да бъдат разследвани.

Ами ако трябва да бъдат разследвани - да бъдат! Защо ако е така не са разследвани? Кой трябва да го направи, и то не за години или петилетки? И само между другото трябва да има обективни основания, нещо повече от "МОЖЕ БИ", защото в противен случай това не е правосъдие и държава, не поне законова държава. Така по тази логика всеки може да бъде "страхуван" и държан на къса каишка и да му се провали животът, КОЕТО И НАБЛЮДАВАМЕ ОТ ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ, и затова също българите масово напускат държавата, поради безправието и (възножностите за) издевателства.

Екатерина Захариева е една безгласна буква. Нищо съществено не е направила до сега от както е постъпила на работа.

КАКВО СТАНА СЪС СЛУЧАЯ КАСАЕЩ РЕКЕТА НА САШО ДОНЧЕВ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР? И ТОВА ЛИ НЕ Е ФАКТ БЕ ГОСПОДА ОТ ПРОКУРАТУРАТА? ПОСРЕДНИКА ПО РЕКЕТА ГЕРГОВ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА БСП! КОГА МАСОНА ЦАЦАРОВ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ЩЕ СЕ ОТДАДЕ САМО НА ЗИДАРОКОФРАЖИСКАТА СИ ДЕЙНОСТ? КОЙ И КОГА ЩЕ РАСЛЕДВА ЦАЦАРОВ И ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СВЪРЗАНИ С ПРИДОБИВАНЕТО НА МОСТРЕНИЯ ПАНАИР ОТ "ДРУГАРЯ" МУ ПО МАСОНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ГЕРГОВ, И ЗА ФАЛИТА НА КТБ В КОЯТО ЦАЦАРОВ ВЛЕЗНА С БАРЕТИТЕ КАТО СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН? ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТОЗИ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТЬОР ИЛИ ВЕЧЕ СМЕ ПРОКУРОРСКА РЕПУБЛИКА В КОЯТО ЕДНА МАСОНСКА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ПРИВАТИЗИРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА?

Ми той цацата много будала го раздава.

Това лице няма потенциала за ролята, която му е отредена. Поредната угаснала звезда на политическия небосклон, колкото и да има опити да бъде реанимирана. Затова забравете за него и си влагайте парите в някой нов месия.

но не прилича на българин. Прилича я на евреин, я на палестинец, я на мигрант.

Дай една снимка да те видим какъв хубавец си ти самият! Сигурно си си брат на Брат Пит ....

разбира се, че не носи отговорност, като не е подписал документите.

Ами разбира се, и аз точно това казвам, тези неща не знам защо дори се и споменават - те са разговор като от (на, за) дебили! Точно както не може да предявиш обвинение за убиството на Пеевски към някого, когато Пеевски не само е жив и здрав, ами дори и дава интервюта пред медиите и цяла България го вижда жив и здрав, заобиколен от многобройната си охрана, и говори за ?МОИТЕ УБИЙЦИ" - същата терминология като на шайката на Цацаров. Обаче - И ТОВА СЕ СЛУЧИ, И ТОВА ВИДЯХМЕ ОТ ТЕЗИ - и дори арестуваните за убийството на Пеевски бяха трима!!! И то след използване на СРС-та. Отново да ти обясня - трябва да си пълен дебил и идиот, или много на зор и много зависим и арогнатен, да се считаш за недосегаем и над закона без грам морал и срам, за да арестуваш някого за убийство, НЕ ЗА ОПИТ ДОРИ ЗА УБИЙСТВО, А НАПРАВО ЗА УБИЙСТВОТО, НА ЖИВ И ЗДРАВ ЧОВЕК, КОЙТО ЦЯЛА БЪЛГАРОЯ ВИЖД! Трябва дс си невероятен дебил и наглец, за да заявиш, след месеци разследване, че ... НЕ СИ РАЗПОЗНАЛ НИКОЙ ОТ ШАЙКАТА ЧОВЕКОПОДОБНИ, КОИТО РИТАТ ЕДИН ПАДНАЛ НА ЗЕМЯТА АТЕНТАТОР С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ НА ПАРТИЕН ФОРУМ В НДК, КОЙТО ГЛЕДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И КАДРИТЕ СЕ РАЗПРОСТРАНИХА И ПО СВЕТОВНИТЕ АГЕНЦИИ И ВСИЧКИ ВИДЯХА ЛИЦАТА НА ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ! НО ... Цацаров и прикриватурата му не можаха, дори и едно лице от тези лумпени, да не говорим, че единият бе точно сегащният завалящ на български техен пишман-председател, поредната марионетка и мъжка секретарка на Хидромелиоратора след Екзактния.

"info" да се чета "агнешка главичка"

Въпроса е влезли ли са в сила тези заповеди или не ? Спомням си подобен сценарий при който някой беше "подписал" кмета на София ББ, но сделките не се развалиха. Защо ли ?

"НЕ СА НЕОБХОДИМИ ДОРИ ПРАВНИ ПОЗНАНИЯ, за да се направи логичния извод, че г-н Иванов не може да носи отговорност за такова документно престъпление (той не е автор на неистинските заповеди) и в този смисъл дейността му като бивш министър на правосъдието не е предмет на разследване". заявява прикриватурата на Сотик Цацаров! НЕ СА НЕОБХОДИМИ НЕ САМО ПРАВНИ, НО И АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПОЗНАНИЯ, ПРОСТО ДА НЕ СИ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ, ИЛИ КОРУМПИРАН, ЗАВИСИМ, И ДЪЛБОКО НЕМОРАЛЕН И ДА СЕ СЧИТАШ ЗА БЕЗНАКАЗАН, ЗА АБСОЛЮТНО НЕДОСЕГАЕМ И БЕЗОТГОВОРЕН ЗА КАКВОТО И БЕЗОБРАЗИЕ, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПРОСТОТИЯ И ЛЪЖА ИЛИ МАНИПУЛАЦИЯ ДА СТОРИШ... ЗА ДА АРЕСТУВАШ ТРИМА НЕВИННИ И ДА ГИ ОБВИНИШ В УБИЙСТВО (не дори в опит за убийство, а направо е УБИЙСТВО!!!) ПРИ ... ЛИПСА НА ТРУП, КОГАТО ЦЕЛИЯТ НАРОД ВИЖДА КАК "УБИТИЯТ", ЗАОБИКОЛЕН ОТ ОГРОМНАТА СИ ОХРАНА ДАВА ОХОТНО ИНТЕРВЮТА ПРЕД МЕДИИТЕ...И ПРИ ПОЛИЖЕНИЕ, ЧЕ СИ ИЗПОЛЗВАЛ И СРС-ТА И НЕ МОЖЕШ ДА ПОКАЖЕШ ДОРИ И ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ПРЕД СЪДА... ЗА ДА ОПРАВДАЕШ ... ПЛАНИРАНА АТАКА СРЕЩУ ГОЛЯМА СИСТЕМНА БАНКА И СОБСТВЕНИКА Й, ЗА ДА СЕ РАЗГРАБЯТ АКТИВИТЕ Й!

"info" да се чета "агнешка главичка"

христо иванов е български евреин или не ?

За евреин не сигурно, но е приятел на "info"

Лъжливото овчарче. Иванов, до кога ще лъжеш и правиш интриги? От лъжите расте носа, твоя освен голям е и грозен.....като на грозен и алчен лъжец. Пфу, долен накадърник.

значи цялата страна е проядена от нагла и явна корупция , обаче Христо Иванов е проблемът , така ли ?