Антимафиоти блокираха Плевен заради Куката

Жандармеристи и антимафиоти провеждат спецоперация в Плевен за неутрализиране на организирана престъпна група, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Антимафиоти блокираха Плевен заради Куката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе ще го приберат и Румен Петков веднага ще се задейства да го пуснат щото ако се разприказва...

Разтреляйте го тоя малоумник, и Русата златка с него

"Всички изходи и входове на Плевен са блокирани. По неофициална информация спецоперацията е срещу групата на Камен Балбузанов Куката", този жив не им трябва иначе ще има последствия.

Какви Куки, какви антимафиоти? Дедо Цар, Румен Петков и кмета Спартански са заседнали на водка и уиски и НСО ги охранява.

А пък ортака Таки - такъв виден бизнесмен..................................

Ако има нерзабрали...

Е-ей, тва в Европата не спряхте да си играете на демокрация, не разбрахте как най-лесно стават нещата...

Камен е най-вероятно в кафето пред блока и не се крие въобще. Нещо се опитват да прикрият някаква друга измама ставаща в държавата днес...

тоя трябваше да го приспят още преди 20 години. Сума ти пари се похарчиха покрай тоя. Така става като мама и тате те измъкват постоянно...

За тази година , толкова .

Вече 27г., държавата не може да се справи с елементарни престъпници.

ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ

има ПРОБЛЕМ НЯМА ЧОВЕЧЕ няма ПРОБЛ.

Пък аз мислех че чалгата Слави готви преврат...

d4

долнопробен кабаретен водевил. с долнопробни артисти. и долнопробни режисьори.

Преди няколко дни водеше приятелски разговор с други куки. Авентадорът му беше спрян до патрулката. Дали не е предупреден?

Нека шоуто започне сега! /поредният сезон, де/

Даже си мисля , че е студент в един ВУЗ до Плевен

Не можете да ме арестувате , болеееен съм !

Как се казва баща му на тоя?

Голямата Кука , а дядо му е , Най-голямата Кука .

Ма те са го спипали тоя боклук!

Е?! Ами този е "организиран" бандит отвсякъде, пък аз имам някакъв смътен спомен, че още в ерата на Цурко като шеф на МВР, "гръбнакът на организираната престъпност беше пречупен";)) Тази Кука ще да е някакво "плаващо ребро" и затова ще да е оцеляла вече 10 и кусур години;)

не си пипи ти

Първо трябва да задържат "господата" дето пазят тези бандити, а после да завардват изходите на Плевен като през турско робство!

ами те са в Парламента... с имунитет

Действайте, че като дойде Тиквата ще има прекратени операции!

"това" е една от най-големите болести на Плевен... "това" ако го застрелят на МЯСТО ще се изпълнят съкровенните желания на всички почернени родители от последните деситилетия на Плевен убийте го..."това"

За опит за убийство Дачи е осъден на 20 години затвор. За предумишлено убийство, съдът произнася условна присъда. Изводът - не посягайте на големи престъпници. Те са дойна крава на съдебната система.

а дано, един път блокират софия и да хванат хилядите мафиоти, които всички ги виждат, само тези които трябва да ги видят не ги виждат, та накрая и света да каже, има държава, ще ги включим и в "шенген" и т.н. и т.н.

А той дали знае, че го гонят. Ако се окаже, че седи в някое кафене, ще е еб*си и цирка.

Вероятно още преди началото на операцията той е бил предупреден

Плаща човекът - предупреждават го. Иначе как да си обясним неспособността на "органите" за залавят престъпници, а не кокошкарите.

"Антимафиотите" да не се изхвърлят толкова-преди време фащаха из Плевен разни бомбаджии /куката,жълтия и т.н./ и когато румето стана министър ги изпоуволни за нула време.

Естествено куката е знаел за операцията от вчера,и сега се правим на много страшни

Сигурно аз съм в грешка.Но му изчетох"СВ"-то и в останалите сайтове-страшен изрод,брат.Такъв не бива да броди в социума.Лошото е,че хиляди са с подобен статус и са на свобода.

Баце Тиквата разритва конкуренцията....

, премиер е огнян герджиков, а министър на мвр е пламен узунов! огнян и пламен!

Малиии, дано ни му напраат нещо, че е взел хлебозвода........ и плевенчани ша минат на мисо.....

да пуснат Дачи 2-3 дни отпуска . По евтино е .

държавата си прави реклама,а много от съда и прокуратурата ще захлебят..... ако 2009 червено-турското правителство не го лекуваше доста повече избиратели щяха да имат из плевенският край!

Румен Петков пак ще го измъкне ,че Камен отвори ли уста и почне ли да разказва чудо ще стане

Куката и Зеленогорски, а сега и новият кмет Спартански са направили Плевен феодално владение. Всичко се контролира от тези. Спартански чрез наредби и заповеди мачка собствениците на заведения, в които не се продава стоката на Балбузанов.

Да живее българското правосъдие - най- евтиното правосъдие ,което можете да купите с парите си -стига да ги имате достатъчно.... "Балбузанов е с богато криминално досие. Той има 11 присъди за кражби, измами и хулиганства" но е на свобода

Джаро президент!!!

обаче сега първо ще е премиер

хляб и зрелища , хляб и зрелища за тълпата

На 32 с 11 присъди и една се точи,в момента....Какъв ресурс хаби Държавата за една подобна операция!И като го неутрализират,72 ч.в ареста.После идат адвокатите. Такъв тип,е отявлен рецидивист.И мястото му е само в Затвора.Както някой мил Съдия от Тексас би разпоредил-77 г.,с право на преразглеждане след 40г.

Цпециализарана акция или циганска сватба?! Колко да е специализаирана, след като още не заловен, а медиите само в списание "Къща и градина" не са я обявили?!

Не лъжи , новината я има и в "Зъболекарски ежедневник" и в "Къща и градина " -днешният брой

взвод от ФСБ. Ни куки, ни помен няма да остане!

ова спец дело скоро ще навърши 10 години от както го водят.

ЦИРК БАЛКАНСКИ Е ПРИ ВАААССС !!! САМО СЕГА МИЛИ ГРАЖДАНИ - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНООО !!! ПОВТАРЯМ : БЕЗПЛАТНОООООООО!!!

Кое му е безплатното ? Ти знаеш ли колко струва подобна операция?

хехехе :))) вие се събудихте веее - започнахте да проумявате че безплатен обяд няма :)))

данеби Цецко Цветанов отново да е вътрешен министър ( просто спрях да се интересувам от БГ политика - мноо лъжат тея хора)

Интересно, ако случайно някой от "Антимафиотие" опушка Куката, колко ли години ще трябва да го лежи, щом предишния са го вкарали за 20 години, без да го е утрепал . . . ?!

антимафиоти? ...в българия? ... нема такова животно

айде пак зрелищни акции - тип шоупрограма сценарий за филма "Под Прикритие" ...немога и немога да я разбера тая държава и тея управници - ами режисьорите на филми отдавна им подсказват че е смешно да се симулират че се борят с престъпността

Хайде племето пляскайте с ръчички!

Мафията почва от Съдиите, Шефовете на Данъчното и Митницата. Те са най- големите бандити, щото никой не ги праща в затвора. Разни митничари и съдии, като крадат и пренасят наркотици, никой не ги осъжда... Разни митничари- Бай Миле, Чората... Е, българите не сме тъпи. И като видим че управляващите крадат и другите почват да правят същото.