Марешки: Ще подкрепим кабинета, не се виждам министър

На консултациите с президента се обединихме около това, че бързи избори веднага биха били пагубни за българската държава, заяви Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Ще подкрепим кабинета, не се виждам министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе,тоя защо не се огледа в огледалото.Стига вече с тези овчи физиономии!

Поредният олигофрен,който не може да каже две приказки на кръст.Забрави какво обещаваше,сега иска министър да става.

Мисля си, че Марешки е "резервната гума" на ГЕРБ. Ще го използват, за да прокарат законите си, ако няма мнозинство. Влезе в Парламента благодарение на "изборната системата", разработена за ГЕРБ. Нали помните онези бюлетини на палета пред една печатница, които после се оказаха "резервни", а случая се потули бързо-бързо?

Завършен идиот !

Ще се научи госпожи и господа.Никой не се е родил научен.Еволюциата на първобитния човек трябва да ни е за пример.Кураж и стискане за зъби ни е спасението.

Luna0102

Тоя наглец ще цоца колкото може, ама не можа да се уреди на голямата софра. Сега ще се прави на демократ с голямо сърце с надеждата че на следващите избори ще се докопа до по-голям кокал. Като знаем, че в България тапъци дал Господ, които заради 30 стотинки по-евтино гориво(което скапва колите за нула време) ще гласуват за него, може следващият път наистина да вземе няколко пъти повече гласове.

щял да помага с експерти?! Ако всичките му експерти са като онази, дето гостува на Жени Марчева, помощта май ще е само в една насока, ха-ха!

Гладна кокошка просо сънува.

Абе то мястото ти не е и в парламента!!!

Активисти на просперитета,като господата Марешки,Сидеров,Симеонов и Каракачанов определено ме кефят и ще бъда дълбоко удовлетворена,ако им се порадвам и като министри!

Марешки се върти около СИКаджията като пудел да му подхвърли някое държавно постче, ама Борисов вече се сдоби с три добермана. Изгаряща е жаждата за власт...

Надоле,надоле........

В кабинета не са те канили,но във Варненския съд като те каниха,защо не отиде, джанъм?!

Как тъй шт'ъ остай някой толкоз могъщ кат' Лукойл,Нефтохим, ,,Дружеский кружок озеро" и так далее да му мътиш водата ве?Да му прайш дъмпинг раиш?А? Марешки!Ти си поредният бушон заложен от ,,братушкити" за ... техни си работи! Отвличаш гласове от проевропейската партия!

До преди изборите се виждаше и премиер, и годен за всякакъв вид министър, сега обратно. Да се чуди човек, как такава дезориентирана личност управлява успешен бизнес. Всъщност, какво стана с картела в търговията с горива, на който щеше да му разказваш играта? И как така този лош картел те търпи да му правиш дъмпинг? Измисленяк!

Иначе на смешника много му ходи портрета зад гърба на Ботев....само дето Ботев се върти на пълни обороти в гроба бадева от своите "Последователи-родолюбци и патриотични българи" :))

Мутро-комуниста БУДА е прав в едно - в тази измислена страна останахме само лошия матреал!! Как няма да е ошашавен народа - Уж дясно правителство с министър председател Мутра комунист и вице премиер агент на Държавна сигурност и подкрепена от представителя на украинската мафия - Магарешки, уж десни РБ и ДСБ, а с ръководители комунисти, регистрирана явна етническа турска партия, ръководена директно от Истамбул и Ердоган, лява партия, бъкаща от милионери, псевдо националистически партии - ВМРО в България с председател комунистически доносник от ДС!!.... ! Кой може да се ориентира в

Освен лошия мат'рял останаха и комуноидните памперси и зомбита защото децата им забягнаха на запад а не на изток и ги оставиха тук баламите които бачкат да ги хранят а те за благодарност всеки ден да ги храчат......ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ селски помияри но.....всичко се връща на този свят и ако не за вас,че сте вече с букетчето в ръце на децата ви!!!

ПАТЕРИЦАТА На БОКУ НЕГРАМОТНИ 3, нема КАК ДА СЕ ВИЖДА КАТО БАСТУН. Щото е ПАТЕРИЦА

Боко си купи една патерица а получи три - атака вмро пф

Още не е сигурно за тия трите. НО ПЪК ТАЗИ Е СИГУРНА

Ти си вече купена патерица , какви кабинети бълнуваш , какви постове.

МАРЕШКИ ТИ СИ ЗАВИСИМ ОТ Б.Б. ,АКО НЕ СЛУШКАШ КРАЙ С БИЗНЕСА ТИ.

да бе ,ти се виждаш направо Министър председател.

ЦАЦАРОВ КОГА ЩЕ ПОДАВА ОСТАВКА?

крие се шушумигата!

Б.Б ЩЕ ГО ИЗПРЕВАРИ.

Ха ха ха! Може би тоя измекяр се вижда като министър-председател! Голем цирк ви казвам!! Уж дясно правителство, а бъка от мутро-комунисти и агенти на ДС (Държавна сигурност - репресивния апарат на БКП)! Кацнахме от трън та на глог!

Ами как да се вижда като министър? Министърът все пак трябва да работи, да движи някои неща. А този тутманик, освен да пере пари и да продава, не е способен нито да мисли, нити да измисли.

КГБ в действие, прост и нахален в цял ръст на пощата

Те таков министер ни требе, та да си помним отдека сме произлезли. Тоа урангутан е като близнак на Боко.

Рев на чужд гроб от оеки - той направи нещо за варненци, а лелка Курв. не прави нищо за съпартииците си, аси присвоява правото дава мнение дори когато си сменя памперса и се е оляла с Л

Щом Боко е премиер, защо Магарешки да не е поне министър. И двамата са семпли мутраци с рустикално излъчване. Като близнета са.

Достойни за карикатури - магарета до тикви.

ревете ли памперси,боли ли като боко ви го наби за 12-ти път......то не зная как още му се иска да ви го набива все на вас по един и същ начин а свинарова горката от кога чака някой да я "обиди":)))))))))))))

Защо ли си мисля , че кабинет Борисов-3 ще е доста по пагубен от бързи избори ?!

Мяма какво да си мислиш.Направо ще е по-пагъбен.

А, що бре да не се виждаш като министър?! Я веднага взимай здравеопазването, закривай всички аптеки, оставяй само твойте, цените на лекарствата - петорни, че лошият мат'рял да изчезва по директивата на Бащицата и да си управлявате вечно.

АБЕ ЦАЦАРОВ ЗАЩО СЕ КРИЕ.

ЦАЦАРОВ КОГА ПОДАВА ОСТАВКА?

България ще се възроди и възкръсне из пепелта , когато всичките тези днешни политици заминат в канализацията ! По един или друг начин !Нужен е един единствен човек с желязна ръка и морал , за да разчисти авгиевите обори ! Иначе изчезваме като нация !

Ти някой брачед или баджанак нямаш ли подходящ за целта?

Всичките сме заедно тук ! И организираме реда в Ада !

Споделената отговорност е равна на безотговорност !

а и не е неабходимо!

Оф, ... аман от министри Големановци! (от Ст. Л. Костов)

Не се коси, никой не те вижда като каквото и да било, освен селянин.

Ето го бе! - Ето го! Готов за ЕКСПЕРТНО участие във ВСИЧКИ ОБЛАСТИ. Боже, прибери си ЕКСПЕРТИТЕ!!

Е точно кат тебе. И ти си селски идиот, експерт по всичко. От една партия сте.

"че бързи избори веднага биха били пагубни за българската държава," Непрекъснато се говори за нови избори...защо ли...кой трябва да спечели за да не се говори за нови избори? Болно общество.

А тебе кефи ли те "златният пръст" на тримата глупака, както и този мошеник от снимката в добавък ?? Кефи ли те това да те правят на глупак от "въздесъщата" герб вече за трети път ?? Защо "големият" бабаит си подаде оставката преди 6 месеца ?? За да се дистанцира от отговорността пред народа си с увеличаване на цените на газът, тока и водата, но понеже народаът му е затъпял достатъчно не разбра "умния" му ход !! Видяхме за пореден път какви полуидиоти, социопати и мижитурки произвежда порпорционалната система !! От тези 240 бройки, я има 40 които да пасват на сградата и институциятаПарламент . Затова да изпием горчивата чаша докрай и въведем мажоритарната ! Нека да има САМО три партии и нека те да са ОТГОВОРНИ за България !! Дали им стиска ??

Мене ме кефи, че българския избирател си каза думата. А тебе явно не те кефи резултата. И започваш да искаш промени на правилата за избора с тайната надежда да се промени резултата. Кой си ти за да преценяваш от тези 240 колко стават и колко не стават? Червено тролене е това!

"намкойси" и мен изобщо не ме кефеше когато беловласата маймуна със златния пръст ви крепеше а народа цяла година протестираше а ореховката се криеше по задните входове като лалугер но 2 год. се правихте,че не забелязвате и добре,че резняците ви порязаха за да ви покажат,че сте едни големи лайна!!!!