1,208 млн. лв. лихви и неустойки събрани в енергетиката

Министерството на енергетиката е започнало да събира всички забавени концесионни възнаграждения.

Обратно в новината

Коментари - 1,208 млн. лв. лихви и неустойки събрани в енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

its

Заглавие: "1,208 млрд. лв." Текст: "1,208 млн. лева. " !?!?!

А защо концесионерите досега са забавяли плащанията и държавата се е правила че не вижда?

ДОСЕГА НЕ СЕ Е РАБОТИЛО ПО ВЪПРОСА,А НЕППРЕКЪСНАТО УВЕЛИЧАВАТ ТОКА,САМО НИ ОБИРАТ.СИДЕРОВ НАЛИ СЕ ПЕНЕШЕ ЗА ЗЛАТНАТА КОНЦЕСИЯ.ЩЕ ПОЛУЧИШ ЙОМИСИОННИ И ЩЕ МЛЪКНЕШ.ТОВА СА ВСИЧКИ НАШИ ПОЛИТИЦИ. МЕДИЙТЕ ЗА ТОВА КОЕТО ИМ ПЛАЩАТ НЕ ГО ОТРАЗЯВАТ.ПОЧТИ НЯМА ТЕМИ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ,ВАСКО ЗАЩО НАПУСНА,ПИСНА МУ ОТ ЦЕНЗУРА.ВСИЧКИ СТЕ ГАДНИ

след Теменужка концесиите набъбнаха драстично и всичко се взема на поразия и проучвания са рекордни .Само зот проучвания се печели страшно.Еколозите са подкупени и не им пука .

Предоставената информация за "всички забавени концесионни възнаграждения", е така поднесена и нищо съществено не може да се разбере. Омаловажава се факта, че в ресора енергетика само 34 милиона има заложени за тази година за събиране, а 1,2 милиарда са лихви и неустойки?!. За ЗЛАТНАТА КОНЦЕСИЯ, ни дума, ни вопъл, ни стон. В телевизиите водещите замазват истинските мнения с говорене един през друг в дискусионните студиа. МИЛА, РОДНА ЖУРНАЛИСТИКА, ДОСТИГНАЛА МИНАЛАТА ГОДИНА 116/180 В СВЕТОВНАТА КЛАСАЦИЯ ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО.

Алоооооооооо редакторчето кое последно е вярно млрд. или милиони?

Александър Йорданов, специално за link На 4 май изтича срокът, в който България може да изпрати до Европейската комисия своята позиция по предложенията на "Газпром", с които руският газов гигант се опитва да избегне глобата от Брюксел за злоупотреба с монополното си положение. А монополно е това положение именно у нас. Затова и Европейската комисия (това е Министерския съвет на Европейския съюз !) обвини "Газпром", че е злоупотребил с господстващото положение на пазара и е наложил много висока цена на клиентите в Полша, Естония, Латвия, Литва, България, Унгария, Словакия и Чехия. Следователно Брюксел иска да ни помогне да плащаме по-ниска цена на газа. И посочи срок, в който ние можем да предявим своите претенции, недоволства и изобщо всичко, което имаме да кажем по въпроса за високите цени на газа, който ни продава Газпром. Ние, т.е. нашето служебно правителство, мълчи, мота се, трае си. Не смее дума накриво да каже на Газпром. А Газпром е почти клекнал. Очакват го огромни глоби, ако не приеме ангажимент да продава на държавите от Източна Европа, т.е. и на България, синьото гориво на пазарни цени, които да не бъдат политически цени, т.е. да не зависят от брътвежи като нашите за братството и дружбата. Как да го кажа по-ясно. Русия от десетилетия се гаври с българския народ и го прави защото у нас имаше, има и днес, продажни политици, които станаха политици благодарение на захлебването и от газовата принадена стойност. Но не само това е проблемът. Проблем е самото българско сгъване, прегъване пред Кремъл, пред руски фирми, пред руски монополи. Независимо дали става дума за газ, петрол, военни изстребители или незастроени терени по Черноморието. Затова, когато президентът Радев говори за независимост на България трябва веднага и на първо място да заяви, че това означава преди всичко независимост от Русия

"1,208 млрд. лв. лихви и неустойки събрани в енергетиката" Отдолу пише обаче друго - "министерството започнало да събира..." - има разлика все пак! Като адмирирам действията на служебния министър, не мога да не си изкажа опасенията - сега пък "редовния" да не почне пак да се офлянква със събиранията, поради редица "съображения";))

ЩО НЕ НАКАРАТ МАНГАЛИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА АМИ ПАК БИЗНЕСА НАТИСКАТ-КОМУНИСТИЧЕСКА ИМ РАБОТА

какъв бизнес бе , червени олигарси с робовладелчески мераци , дето не плащат и на държавата. Това ли е бизнес

Герберската министърка що не ги събра?

Ей ,лошо служебно правителство, взема парите на тиковите червенотиквенувчета