Борислав Сарафов се оттегли от надпреварата за ВСС

Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов e оттеглил съгласието си да се кандидатира за изборен член на Висшия съдебен съвет (ВСС), съобщи държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Борислав Сарафов се оттегли от надпреварата за ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борислав Сарафов се оттегли от надпреварата за ВСС Този е един от най-гнусните представители на съдебната система.

Този във всяка друга държава отдавна щеше да е изритан от прокуратурата и съдебната система и подведен под отговорност за безобразията си (и за думите, които изрече на онази полицайка например), в България го гласят да го издигат!

Шило

Да, нервен е! Особено като вижда, че някой не си върши работата!

Тук не става въпрос за нерви, а за простащина и непрофесионализъм. Ако е нервен и не може да си сдържа нервите - да иде да ги лекува. Ако някой негов подчинен не си върши работата си има много добре известни законни и легални начини. Не може прокурор, който повдига обвинения към другите за престъпления да се държи така и да върши нарушения и престъпления. Я да го (те) пятам - а той как ще реагира ако някой друг се отнесе така към него, и то пред други хора, колеги и началници?

Ето така се създават зависимости. Когато слушкаш и папкаш получаваш: Окръжен съд Варна разгледа внесените молби от адвокатите на Веселин Марешки за спиране на съдебното производство срещу него, във връзка с решение 4686-НС от 31 март 2017 г. на ЦИК, с което е избран за народен представител в 44-ото Народно събрание. Съгласно гл. 25 т.3 от НПК от този момент лицето се ползва от имунитет.

зам главен прокурор мераклия за всс, а срещу него искове от служителка на мвр, и следовател!??? някой има ли идея, в коя друга държава може да се случи това?

В Хитрино е имало , ПОСТАНОВКА .

Понеже доста хора не разбраха, та да го повторя: Тази година предстоят избори за ВСС. Това са хора с мандат от 7 години, които и Господ не може да смени, но те него могат да го забранят. Това е органа, от който зависи фунционирането на Съдебната ни система, известна по цял Свят с надежността си. В служба на мафията. ВСС се избира квотно - от Парламента, забележете - от Президента, и от съдебната система. Борбата е кой да владее Съдебната система. Прогнозирам, че отново ще е БСП и ДПС, защото на това се крепи силата им, но аз съм просто куха лейка, та може и да бъркам. Но не бъркам за едно - няма да има промени в самата й същина.

Шило

Бъркаш! Мандата е 5 години, има професионални квоти и квоти от Парламента! Президентът няма думата. И още- ГЕРБ владеят парламентарните квоти.

Извинявам се - 5 г. е, сбърках го с мандатът на Гл. Прокурор и Съдиите от ВКС и ВАС.

Шило

И частично ДПС. Да ти казвам ли имената? Само два инициала- КН и ЯТ. Това на първо време

непригоден е този Сарафов, просто не става за началник

Това е добра новина за българската демокрация. Един корумпиран мръсник се отказва да стане член на ВСС!!!

ммм не, отегля се щото е преценил, че има шанс да седне на мястото на шефа си, предвид патакламата с Дончев Гергов и шефа му. Човека се цели по-високо.

Член на ВСС е повече от Главен прокурор ;))