Незаконна сеч в Сатовча, участват и държавни служители

В родопското село Сатовча действа скандална схема за незаконна сеч с участието на държавни служители, разкри разследване на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Незаконна сеч в Сатовча, участват и държавни служители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събота и неделя се правят пари в ДИКЧАН Елате и вижте

Че да не е от днес. Това е от години. Щом ти каже шефа, не се занимаваш повече. Който не иска да работи в схемата просто напуска или го уволняват. Това е повсеместно за съжаление!

обезлесяване е основната причина за промяната на климата... Природата е милостива обаче (за разлика от религиозните Богове - разни извратеняци кухи лейки!).... Та, Природата, скъпи другари - ще ни остави да си посърбаме каквото сме си надробили...

то да беше само там таз незаконна сеч... на всякъде масово се сече и по чадъра на ДПС...

Ето как бандитите се крият,като стават депутати,за да имат имунитет. Всички в НС са такива-мошеници.А тиквата казва,че при тях няма такива.Нагла лъжа!

Десетки примери! Страшна е тази безнадежност и отчаяние, което тегне над България и българите. И ние , като ученици сме ходили да залесяваме. И сега гледам изсечено, разорано, хълмовете оголени, в доловете няма вода - призракът на Северна Сахара над България.

Затова пък в Западния парк са засадили 3000 дървета, за да може един ден циганите, като изсекат сегашната гора, да има с какво да се греят.

И какво последва след "скандалното разкриите". Едно голямо нищо. И така. После да не рвеем : "защо на мен се случи това", "защо аз се разболях от това"? Няма нищо неплатено на тоя свят.

Дааб прав си. Единственото безплатно нещо е свирката....за онзи който я прави....

Герберска им работа !Че кой по веригата от ГЕРБ , не е замесен в беззакония и далавери!А оня , тартора им Борисов се прави на светец , на антикомунист и репресиран от тоталитарната власт!Смях през сълзи!Цацаров пак няма да чуе и да види , защото ходи по срещи с бизнесмени!Ужас!

Продажник до продажник, еветчия до еветчия, помак до помак. Комуняги и ислямисти си делят човешкия ресурс. А от този матрял много има. Но от другия истинкия дървен докога ще има?

Абе недейте така, това са прикрити агенти на БСП.

се оказва Кальонов е кандидат депутат на ГЕРБ .

гори и фауна !Престъпниците с чадър от властта си напълниха джобовете с мангизи за сметка на всинца ни !Скоро освен вода ще ни продават и въздух!

Няма! Значи ще продължава все така! Овце!

то хубаво, че са хванати тези, но де да беще така и с КТБ!

В цялата БГ е така.

Всичко там е ДПС и кражбите са законни ! Ако не беше ДПС , щеше да е ГЕРБ , защото ГЕРБ е от ДПС , колко пъти Бойко Боклука целува ръка на Хидро -инжинера почетния Председател на ДПС Ахмед Доган , за да му разреши да си направи Партия и да стане неин Лидер !

"Санитарна" сеч се прави и в гората над с.Кондофрей вече 1 месец.Товарят се тирове и заминават. Май и там ще остане балкана без дървета.

Добре, че държавата, докато я имаше запази горите, за да има сега какво да сечат.

Платения с минуса, кое от написаното не е вярно, или не можеш да не се разпишешш с продажната си душичка?

ама нииикак даже! вЕрвайте ми!!!!

Що пак герб бе? Нали сега е Герджика и Радев?

Тя сечта не е от сега,гербав,схвана ли?

герберска не знае граници...

Таа схема нема как да стане БЕЗ държавни служители. Как едни дрипави мангали с магаретата си изнасят българската гора и печелят милиарди, нема кой да верва.

най добре е да мре тва племе, няма мястот ук повече на тая земя! предателско племе!

СЕЧЕ СЕ И НАД РИЛСКИЯ МАНАСТИР БУКОВИ ДЪРВЕТА НА ПО 100 ГОДИНИ И ВСИЧКО СЕ ИЗНАСЯ ЗА ГЪРЦИЯ! ГЪРЦИТЕ УМНИ НЕ СИ СЕКЪТ ТЕХНИТЕ ГОРИ! А НИЕ АЛЧНИ И ЛАКОМИ ЗА БОГАТСТВО, БЕЗ ДА СЕ МИСЛИ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА! ТАЯ МАФИЯ НЯМА ЛИ НАЙ- ПОСЛЕ ДА СЕ РАЗБУТА!

АМИ ТОЙ ДОГАН С АКЪЛА СИ НЯМА ДА ЗАБОГАТЕЕ, НО С МАФИОТСКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ЕДНО ОТ КОЙТО Е СЕЧЕНЕТО НА ГОРИТЕ НИ - ЗАБОГАТЯВА!

Тия крадат България от 1944 година

До '89-та се залесяваше. После "демокраДцията" видя сметката на горите (и не само на тях).

Така е, а най-крупния в дървената мафия е симеон сакскобургота. Какво стана с делата му? Още ли иска да заграби и Мальовица?

Ти пък! Какво ще стане като юридическата професорска мафия, кочто прави законите в БГ, са все негови хора - нали той ги вкара в парламента и властта.

Хубава си моя Горо , Миришеш на Пари - Бг 21 век . !!!

То да беше само сечта, чистите родопски планински реки са превърнати в перачници за килими с куп детергенти, които се изливат в чистите води, или пък автомивки, отделно се дробят скали точно до пътищата за т.нар. "тикли", които масово рушат ландшафта и самите пътища и след това се изнасят за Гърция и още много други далавери, но електоратът там е "специфичен" и му се дават доста "екстри". Иначе милионери от дървен матиериал в района, бол.

А в Белово кога

В интернет има "Черен списък на фирмите,организациите,лицата унищожаващи българската природа"Приведен е на няколко чужди езика.Първенство в тая област държи ДПС.Кръгът "дървена мафия"-Доган,Местан.Бесоолу.Данни има ,но никой нищо не прави.Народ ,който си изсича горите е глупав народ.От бургаско частно пристанище ,турски кораби изнасят най хубавите дървета от български гори.

Същата сеч убиваща гората става и в югоизточната част на парк,,Витоша"над В.З.,Железница-Ярема" Режат се здрави борове ,а малките и болните се оставят.Тежкотоварните коли извозващи трупите разрушават туристическите пътеки и използваната пътека за колоездачната обиколка на Витоша.Необходимо е журналистическо разследване,защото горските участват в тази далавера за законо незаконен сеч.В МЗГ са информирани ,но не им пука за природният парк.

1 или 3/4

Проблемът не е в незаконната сеч, а в законната.

Сечта вече е законна. Всички отсечени дървета са маркирани. Из Стара планина от двете страни на пътеките са струпани купища дървета. От там с Виетнамки се свалят до асфалтирани площадки на главните пътища и се товарят на Тирове. Тировете минават покрай полицаии, които пък си бъркат в носовете. Всичко е законно, само гора не остана.

''РАЗКРИХА , РАЗКРИТА СХЕМА , НЯКОЛКО ПЪТИ ''. И кво от тва ?

Е па дорде не останат само голи чукари и пак не дойде Комунизмът няма да спре кражбата. Па и те не крадът ,само си берът.

В България всеки , който има резачка, сече. В огромни размери за отопление. С някакви " разрешения " на кмета, на съседа си -горски работник, или защото е селският бабаит срещу само 12 лв за неизвестно колко кубика. На пъпа на София - в ареала на БАН, също се изсичат дървета и никой не реагира - нито банските феодални старци, нито общината Слатина..

цаца ама риба!

В България , във всички ДЪРЖАВНИ ГОРСКИ СТОПАНСТВА , властват такива СХЕМИЧКИ .

безспорно! но не е от 27г. още от адамово време си е тъй. от как се добива и търгува с дървесина!

Ама само там ли има ?

Да благодарим на Симо Саксразбойников и на синовете му, че въведоха схемите с дървесина в България. Преди това никой не се занимаваше с това, а сега в един малък град има стотици дърводобивни фирми и всеки цървул това прави ... изнесоха горите на България, а населението дреме, политиците се обогатяват и те така ...

Това вече се е случвало. След демократичните промени в Афганистан се е случил същия процес. Можете да видите и къде сме се запътили. При нас може да е малко по-бавно, понежев паралел трябва да ни отклоняват и вниманието ( живеем в ерата на интернет и виждаме какво се случва)

Докога прокуратурата ще чака някой да я сезира! разбирате ли, че тези утрепки крадат бъдещето на нашите деца! ... ерозията е необратим процес! Чакаме да оголеят планините като гръзките чукари ли?

След гората ще изчезне и водата и тогава ще стане страшно.....за всички...... и бедни и богати!!!

Тук има много да се рови и яко ще вони - ликвидирането на горите през последното десетилетие е по- страшно от контрабандата, енергийната и строителната далавера в България и зад нея стоят всички партийни и държавни институции......Дано се започне сега истинска борба .....

Така е в ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!

В Булгаристан от десетилетия организираното крадене, на какво ли не, не е новина.

Скандална схема вие сериозно ли, това се прави от години! нищо не са разкрили, просто който го е правил се е забавил с плащането където трябва

ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНАТ И ПЕТРОХАН ,ТОТАЛНО Е ИЗСЕЧЕН.ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА БЕЛОГРАДЧИШКО , КЪДЕТО НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ....

Там още Тодор живков е изсекъл дървата, за да ги подари на Русия

Още едно доказателство за крадливата корумпирана герберска пасмина !!

Цацаров да си хвърли оставката, прокуратурата не работи!!!