Нагли и алчни: ”бароните” на НРБ

Георги Милушев е последният шеф на охраната на Тодор Живков и обкръжението му.

Обратно в новината

Коментари - Нагли и алчни: ”бароните” на НРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не цапай медията бе драскач!Пиши си там за Германия и си ги публикувай там!Чети коментарите под твоите шляканици!

vasil

Абе,що не си...

Евгения Живкова с яхти на пазара ходеше, знам аз, "Дочо блеее" разкри измамата.

Да, а веднъж Евгения взе два шоколада и пет дъвки без да плати! Помним!

"Всеки месец лично представях на Тодор Живков фактурите за разходите на неговата внучка Евгения Живкова, които тя правеше в специалните магазини за номенклатурата." А сега кажете, че вече няма комунизъм, а имало било "демокрация" и че нещо се е променило?! Внучката на диктатора Живков и сега харчи огромни суми пари, и естествено е сега да говори ласкаво за дядо си. Ама глупавите заблудени пролетарии въздишат по това колко било "хубаво" при бай Тошо, при положение че нямат никаква роднинска връзка с внучката му! Докога бе? Кога ще ви дойде акъла? И тогава Жени си е живяла богато, както и сега си живее богато - а кажете ми каква е разликата, освен разбира се, че сте станали по-бедни? Да, по-бедни сте сега, но при комунизма да не сте били богати случайно? Това че сте имали евтин салам и сирене на масата богати ли ви прави???

Кой ти представя днес фактури за некакви смешни дрешки и напитки? Изнесоха 3 млрд. от КТБ без ни една фактура. Стига ръсил тъпотии, Митодий!

Само не разбрах какво точно е написал Н.Цеков. Или просто е преписал?

vasil

Толкова ти е акълът...

Тогавашните членове на политбюро са социално слаби в сравнение със сегашните барони.

Ти да видиш! Ама верно ли бе? А какво ще кажеш за Червената Принцеса? Сещаш се коя, Людмила Живкова имам предвид! Колко "стотинки" ще ти искат уредниците на Лувъра за да ти отворят музея в почивен ден, както е правила тя? Само това да питам, щото ако е евтино да взема и аз да се възползвам? А да задам и друг въпрос тогава: Колко от днешните "барони" имат средствата да направят същото като "бедната" Людмила? Да не споменавам шопинг туровете и до Париж почти всеки уикенд, френските вестници доколкото изобщо ги имаше в България бяха скривани от УБО тогава, но народът се докопваше до единични бройки и им правеше копия. Раздаваха ги нелегално, като апокрифна литература. Истината не може да се скрие драги, комунягите и тогава бяха приказно богати като арабски шейхове и като индийски махараджи! А народа нека лапа мухи и въздиша по "евтиния салам" от времето на бай Тошо!

Днес, 26 април, се навършват 31 години от аварията в съветската АЕЦ Чернобил през 1986 г. Сайтът link припомня престъпното мълчание на комунистическата върхушка, начело с Тодор Живков, в резултат на което българският народ остана незащитен от радиоактивният облак, разнесъл се над Европа. За българските комунисти опазването на съветските интереси се оказва по-важно от сигурността на собствената нация. Докато българското общество тъне в информационна мъгла за катастрофата и се нарежда на петото място по степен за радиационно облъчване в Европа, за ръководството на БКП Държавна сигурност осигурява специална храна и вода, незамърсени с радиация.

ПРЕЗ МОЯ ДЪЛЪГ ЖИВОТ, ПО-ГОЛЯМ КРАДЕЦ ОТ КОМУНИСТ НЕ СЪМ СРЕЩАЛ!КОН,КОКОШКА,КУЧЕ,КОТКА, КРАВА,КАТЕРИЦА,КАМИЛА,КОМАР,К...А И КОМУНИСТ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ И НАПИВАНЕ!!!

Милушев новия капитарист собственик на ЗОРА нещо се прАи на интересен ? И кога живя в Люлин и къде бе пиле ? Може да е имало бакии в онзи строй, но имаше за ВСИЧКИ. Стига глупотевини и манипулации, колко зле е било.

ХА ХА ХА имало жилищна криза пък се строяли резиденции , абе АЛОООО всеки имаше дом , даже по два плюс вила , за ква жилищна криза бръщолевите и НЯМАШЕ и БЕДНИ , неможете да изтриете нищо и сега се вижда построеното при соца , неможете само да го боядисате , затова го рушите , което несте аткраднали.....

Къде живее тоз николай цвъкев? От коя дупка църка и пуща зловонните си дитирамби? Няма ли кой да го фрасне с нещо по-яко по кратуната?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Българина краде и където й да е! Такъв е чипа. Краде се и при капитализъмъ и димукрацията .... калинки бол

Другарите в по-голямата си част са мъртви и затова в последните месеци пишат всяка седмица по 5 подобни статии от Дойче веле. Както се казва, на умряло куче сопа размахват. Разбира се, ние от българската електорална система сме достатъчно глупави, за да повярваме, че никой не плаща за тези статии. Никой не пише за времената на прехода, времената от 1989 до днес. Никой не пише какво се изхарчи, какво се окраде, къде учат и живеят роднините на властта и какви луксозни придобивки имат. Малцина се опитаха да пишат книги и се споминаха.

""Всеки месец лично представях на Тодор Живков фактурите за разходите на неговата внучка Евгения Живкова, които тя правеше в специалните магазини за номенклатурата. " Хайде, хайде, стига ги защитава, да не си на процент при комунягите? Внучката на бай Тошо е жива и здрава и се радва на същите глезотийки и удобства както по времето когато дядо и беше цар. Дето се вика, кифлата може да е червена, но пак не е нищо друго освен една червена кифла. Да е жива и здрава де, ама ти какво печелиш от нея не разбрах? Да не си дизайнер на хонорар при нея само?

Веднага след 10 ноември, пресата се напълни с такива статии. Година, а може би и по-малко, след падането на бай Тошо от власт достъпът до Вилите на номенклатурата беше свободен и много хора се втурнаха да видят палатите на изедниците. Ами нямаше палати, най обикновени къщички, но достъпът до тях е бил ограничен. В същото време около София наистина имаше колосални вили. В Симеоново до вилата на мой приятел, в тоталитарно време, пред очите ми се издигаха палати след палати. Работници от строителството, крадяха строителни материали като за световно и градяха чудеса. Примери още има. Че времето не беше добро да, ама това да се плюе за идеята вече е тъпо. И последно, тоз за да стигне до това ниво, не е станало само с качества, убеден съм, и той е от наште хора.

vasil

Знамето: Бели вили. На зелени поляни. На червени другари. От лъв нагоре. Простосмъртните,дори да имаха парцел и средства,нямаха право да строят по-голямо от 120 м2 жилище,като тая площ включваше терасите,стълбищата и пр.За вила-и по-малко.За "грандиозна вила"трябваше да си един от тия от статията.

Я дайте марката и моделът на "луксозния джип"! Особено пък VW! Ще напомня, че допреди 2000-та никой не си падаше по джиповете. Луксозен джип за онова време си беше безсмислица. Да не говорим, че VW поне до 2007-а не правеха джипове, дори туарегът е съвместен с Ауди. През соц-а джипът се асоциираше с агрономите и военните. Отвреме навреме и с кметовете. За Land Rover / Range Rover никой не беше чувал и не се смяташе за никакъв лукс - власста и приближените й се избиваха за мерцедеси и алфа-ромео. Даже BMW-тата се смятаха за просташки.

vasil

АЗ бях чувал за Ланд Ровер.е и?

Който се прави в заводите на VW? Или статията не си дочел?

Наследниците на комунистическите лапачи се облагоделестват и сега. Например, бащата на Прокопиев беше слуга в една от резиденциите, а вижте къде е сега розовобузия наследник.

Кирил Добрев БСП 12:02 05 юни 2016 "Ако имаш претенция, че си партия на 125, каквато претенция има БСП, то трябва да носиш кръста от своята история" КОГА ЩЕ ПОЕМЕТЕ КРЪСТА ОТ СВОЯТА ИСТОРИЯ БЕ КОМУНОИДИ ?

вярно нагли бяха бароните на НРБ. Сегашните са 1000 пъти по-нагли.

Само последните две изречения от пасквила имат някакъв смисъл-почти филосовски. А защо Георги Милушев не припомни как са живели властимащите през "златния век на България", по времето на Борис I и Симеон I ? В коя държава президентът живее както средностатистическия гражданин? Какво мисли, че прави ДИР и защо? Нали БСП не спечели изборите?!

създава само абсурдни сравнения и въпроси.

А сега положението е в пъти по-зле. Крадат се милиарди от държавата от капиталистическите властимащи.

въобще не си мърдат пръста за останалите.

Абе защо немците няма-няма,току ни полеят с някоя такава словесна помия??Те ли знаят повече от нас,дето сме били тука? Тоя поръчков автор знае ли как Живееха Рейгън ,Буш, сенаторите около тях,шефовете на ВПК? Те бедняци ли бяха нещо? Ама май до един бяха милионери, а тоя се вторачил в Мерцедеса на някакъв дребен комунист! Че ходехме в Германия, и те идваха тука като равни при равни , а сега кат разберат,че сме българи-не искат да говорят с нас! Просто тогава имахме ДЪРЖАВА,с Главна буква! Добри-лоши,бяха го постигнали. Сега сме резерват, без право на армия,на промишленост, на просперитет... Хм,абе по-лошо от Ньойския договор...

Слугата се разприказва. А фирмичката Зора как така я притежаваш бе нещастнико? Слугата си е слуга,а освен това става и предател. Ял,пил,ползвал облагите,слугувал но "с отвращением" . Ако си истински офицер ще си теглиш куршума,нали така си се клел. А?+ червей.

ДА ТАКА Е ,НО ИМА И ЕДНО ГОЛЯМО НО НЯМАШЕ ХОРА КОИТО ДА БЪРКАТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ЗА ЕДНО ПАРЧЕ ХЛЯБ КАКТО СЕГА ВЪВ ДНЕШНО ВРЕМЕ.

като бях ученик около 76-77-ма година имаше един старец-клошар който редовно бъркаше в кофите на училището

Но не от глад.

Крадец нагъл запомни много добре - хиляди хора са ОГРАБЕНИ и РАЗСЕЛЕНИ от родните си места за да се облагодетелстват партийни деятели! Толкова сте нагли че направо не е за вярване!!!!! Комунизма е толкова тъп режим че от него страдат най-много собствените му последователи!!!! От болшевишката зараза до ден днешен където е имало комунизъм само мизерия, бесзаконие и смърт!!!! Няма нито една държава по света в която да е имало комунистически режим и сега да е добре!!!

Е как да има такава държава, след като капиталистите ги разрушиха и ограбиха всичко, което при социализма беше изградено. Там където минат капиталистическите изроди и убийци , няма нормален живот за хората.

"Активният борец даже определил курса, по който да го направи - 65 стотинки за долар." Това си беше ДЪРЖАВНИЯ КУРС на долара по онова време. Аман от манипулации!

А за обикновения българин 3 лв на черно, ако не го хватнат.

Ама си купуваше,нали?! И платежоспособността му В ПЪТИ надхвърляше сегашната! Айде стига манипулативни статии!

Курсът бе 85 стотинки. Не подменяйте манипулативно истината!

Я да видим, къде са и с какво се занимават някогашните борци за демокрация и приватизация? Я!!! Изненада!Ами те са сегашни олигарси,ами те са си осигурили живота и фамилиите до 10-то коляно.Бае Тошо все пак е имал някакъв морал-казал на Евгения ,че не и се полага кола. Да ,(живял съм тогава)имаше несправедливости и привилегии ,но хората живееха добре,облечени добре,нямаше клошари.Сегашите "демократи и приватизатори без срам сложиха в джоба си изработеното от сегашните пенсионери и цинично ги обрекоха на гладна смърт.Останалите слугуват прокудени в Европата или ровят по кофите.Не го харесвах предишния строй ,а сегашния -ХИЧ,ама ХИЧ.

имал морал, че й казал, ама все пак й я купил:) Оставиха ли комунягите пенсионен фонд, казвате? Защото е сигурно, че са намерили такъв и отначало са го раздавали на активните борци, които не са били сред внасящите, разбира се, а после го приватизирали.

личи, че сте наясно. Какви фондове са останали след 9-ти септ. 1944 х. Като много мако хора са се осигурявали. Жените почти не са работили, а хората с малките нивички как са се осигурявали пенсионно. Търсих в интернет, но не намерих нищо по въпроса. Все ми се струва, че някои неща се разказват като митове. И сега някои фондове се шмугнаха, че не се видяха.

децата и внуците на комунягите? Жени пак е зле, Станишеф ни беше премиер, не малко съсипа и окраде, но стана още по-голям шеф и отиде при гнилите до сладост капиталисти, "защото сме социалисти". Лилето Павлова е министър от 25-годишна. На всеки новобогаташ, като му поровиш в миналото, и излиза ярката червена линия.

Грешка! Това не е последният шеф на охраната на Бае Тошо.Що не го пише??????

Нищо ново не ни казва този не'нам си къф генерал, това го знаят всички, който са прекарали поне малко от съзнателния си живот по ония години! Обаче, защо Дойче зеле праска такива статии от време на време, че пак да почнем да се ядем, комунисти - антикомунисти, тоталитаристи-демократи, глупаци-умници...Кой има интерес да подклажда огъня на омразата вече 27 години до такава степен, че да се намразим един други и да се изтрепем взаимно...Що за идиотщина е това? Тва немско зеле не може ли да си намери някои свестни дописници, та да пишат нещо положително, а само сипят жлъч и лайна по наш адрес...?

"Огънят на Балканите трябва да се раздухва изкуствено и целенасочено, колкото се може повече, за да може Германия да сгрее ръцете си на него...", заявява цинично железния канцлер Ото фон Бисмарк.

Лошото е че тези статии макар и верни ги пишат шутовете на новите барони които са много повече, доста по нагли и много по алчни!

Из доклада на Петър Младенов, новоизбран генерален секретар на БКП, на пленума на ЦК на БКП на 11 декември 1989 г., отпечатан в партийния орган Работническо дело (год. LXIII, брой 346 от 12 декември): През последните години страната навлезе в период на сериозна криза, на нарастващо социално напрежение и стагнация в своето цялостно развитие. Имаме пред вид следните явления в обществото: стагнация в икономическото ни развитие, застрашително изоставяне на икономиката, застрашително нарастване на външния дълг; увеличаване на инфлацията, тежки трудности на вътрешния пазар и в крайна сметка влошаване на жизненото равнище, наличие на широко разпространена корупция; сериозни поражения в духовния и интелектуалния живот на нацията и упадък на основни морални принципи и ценности. За всички нас тук влошаването на положението в страната не бе гръм от ясно небе. Това се виждаше много преди да стигнем до сегашния кризисен етап. Бившето ръководство формираше екипи, създаваше концепции. В сферата на държавното и общественото устройство бе създадена обстановка, сходна с феодалното управление. Оформи се малка група начело с Тодор Живков, която узурпира властта. Около тази група, която много бързо придоби семейно-землячески характер, се наслоиха властолюбци и кариеристи от различен калибър. Те получаваха от върховния ръководител ключови постове и облаги, които им позволяваха от негово име и от името на партията и държавата да вършат произвол, да манипулират основни обществени институции. Това бе дълбоко обидно за нашия народ.

Няма невинни и Милушев е купа на партията с тези две партийни школи на КГБ в СССР. Скоро много скоро ще дойде момента комунягите да платят сметката!!!

А не е ли добре ВСИЧКИ да си платят ? Днешните крадци и то на едро къде ги забравяте ? Един не са питали откъде са му милионите, къщищата и колите................. Построиха палати, в сравнение с които вилите на някогашните са като бараки. То са басейни, то са прислуги ..........................

Разберете хора БКП никога не е преставала да ръководи България - няма значение как се казва Луканов заведе за ръчичка Жельо Желев да регистрира СДС - управлява. Всичките агенти на ДС направиха - ДПС за да не стане съкатлък с турците - управляваха. Като изгониха от БСП дъртите комунисти от поколението на Лилов комсомолците на Станишев старите комунисти създадаха ГЕРБ дясни да не цепят лявото - управляват всички са функция на БКП. Няма невинни!

След ВСВ Германия е повече от капут. Какво ще й вземеш? Затова е подписан този договор през 1947 г. (освен това ние сме й били и съюзници).

Тоэва че 47 г. е била "капут", не означава, че 57-ма, 67-ма.... 2017 г. ще е все "капут"!? Никой не го интересува ти дали си "капут", ако имаш да плащаш дългове, нали....

сме били капут, ама плащахме до 1979 на гърците. България, според чуждестранни политически наблюдатели, е най-много наказана за ВСВ като съотношение територия, население - репарации, а също и като се има предвид действителна вина, нанесени щети на съюзниците от нашата армия и т.н. Някой от "борците за справедливост" да знае СССР-то за Финландия какво я наказаха?

Съвсем се изчерпахте! Нещастници! Дир-а, кога юе спрете най-сетне да ни ги натрисате тези !

Че членове на семейството са ползвали привилегии, това е безспорно. Но генералът много се "напъва"...Отишъл при Живков и той отворил касата - къде е отишъл, в нито един от кабинетите на Живков нямаше каса. Въобще ситуацията как Живков подава пари на ръка на генерала е много комина...УБО имаше пари за всичко, плащанията за извършени направо от УБО, с разрешение на Милушев...Впрочем нека генералът каже колко ревизии и от кого са му правени?

Според чл. 26, т. 4 на Парижкия мирен договор с България от 10 февруари 1947 г. тя се отказва да претендира към Германия по отношение на дългове, всякакви междудържавни претенции по отношение на сключени споразумения в течение на войната и всякакви претенции за загуба или вреда в резултат на войната..... Според някои източници дълга на Германия към България възлиза на близо космическите 75 млрд. лева!? Няма ли да напише статия по въпроса списвача на дойче зеле или не е "удобно"?! Къде щеше да е днес Германия, ако дълговете към България, Гърция и др. страни не бяха опростени с този договор?

нали не искате да плюят по комунягите? Кой е подписал такъв договор през 1947 г? Царят ли?

Подписан е в Париж, а не в Москва.... И да знаеш, че под давление "само" на Москва, а Париж, Вашингтон, Лондо и Берлин "въобще" нямат пръст в тая работа.... Както и факта, че все пак сме били съюзник на нацистите до 09.09.44 г., нали!?

А кой е вкарал във война България, тъпако, на губещата страна за пореден път, и знаеш ли при капитулация, какви са загубите? Чети история, чети анализи, а непиши простотии!!!!!!

Николай Цеков, хрантутя теб и такива като теб от "Девойче със зеле" плащайки целеви задължителен данък за такива като вас въведен в Германия в размер около 100 евро на година! Не ви слушам и не искам да ви слушам защото сте поръчкови. Защо трябва да ви плащам тогава? Вие сте комунисти, щом взимате пари от хора които не искат да ви слушат!

Гледайте ,,поръчковия документалния филм,,за АЕЦ-Козлодуй,, на германската SPIEGEL TV 1991 г. и ще ви стане ясно колко трябва да вярвате на западната ,,свободна-демократична,, журналистика.

Знаете ли защо Дойче Веле пише само за социалистическите герои, а не за днешните? Има една разлика и една прилика между "едното време" и сегашното. РАЗЛИКАТА е, че ПРЕДИ 1989-та все пак е имало някаква нормативна база, на която са стъпвали привилегиите. Да, покрай сухото е горяло и мокрото. Да, не е било справедливо. Спор няма. Но е имало писани правила. ДНЕС писаните правила забраняват, но се нарушават. ПРИЛИКАТА е, че И ТОГАВА, И СЕГА ако разкриеш истината ще те бият. Днес може и да те те убият. Тогава - милицията. Сега - едни други момчета.

Следователно винаги сме управлявани от някаква мафия,под заблудата на: социализъм,комунизъм,демокрация и т.н.Всеки народ си заслужава управниците,за съжаление.

САМО ХОРА С МОРАЛА НА ХРИСТОС МОГАТ ДА ПОСТРОЯТ КОМУНИЗМА ( УТОПИЧНОТО ИДЕАЛНО ОБЩЕСТВО) ...

който ви казва някаква истина, ви прави добро. Правят го за техните си цели, но вие го приемете като информация. Естествено, че не ги знаем тези неща. Живели сме го били онзи период и сме били знаели. Какво сте знаели? Че сиренето било 2,60. А знаели ли сте колко е струвал Заводът за тежко машиностроене в Радомир? Хайде да видя гора от ръце! А колко тона е било златото в държавния резерв от "фашистко" време, кога и за колко и кой го продаде, на кого и т.н.? Колко е вътрешният дълг на България към ноември 1989 г? Изобщо знаехте ли, че го е имало? А дали се сещате от какво е натрупан? Това вече го знаете - от сиренето 2,60.

Знаехме, че заводът струва много. Знаехме, че златото е било продавано. Знаехме, че външен дълг има и не е малък. Конкретиката е за счетоводителите. Други въпроси?

че пак не сте разбрали, ама много все знаете, като Иванчо. За вътрешния дълг беше въпросът, не за външния. Конкретиката не е само за счетоводителите, за всички е много важна. Не отговорихте на тези въпроси, но отчитате, че сте - браво, другарю! Да, сетих се още един въпрос - колко платихме и на кого за превод на английски език на "трудовете на др. Тодор Живков"?

А знаеш ли колко тона злато са изнесени през последните 20-на години от канадски и краварски фирми от днешна България?! "Загрижил" се той за златото на "фашистка" България?! Много "богато" се е живяло тогава.... почти не е имало по селата семейство без починал от туберколоза! Повече няма какво да коментирам за "стандарта" на живот от това "златно" време!

кажете ни, пак Ви казвам всяка информация е добре дошла за мислещия човек, без значение за каква цел ще я дадете. Давайте!

Сега е по-добре, ЯДЕМ БАНИНИ И ПОСРЕД ЛЯТО.

И имаме свобода на словото и многопартийна система.

свобода на словото - в смисъл, че за вицове за бай Тошо не пращат вече в Белене. Многопартийна система, ама партиите - все от котилото на ДС

Свободно ровиме в кофите за боклук, имаме по 7 порноканала, пиеме от зори и повръщаме на всякъде, не стъпваме на училище, друсаме яко ... СВОБОДА БРАТ!!!

ровиш ли в кофите или просто си лаеш.

Сега е същото, даже и още по-лошо.Тогава може да е имало "барони" и да се е харчило, а не крадяло.Сега се краде от селския кмет и поп до престъпниците в Софето.Тогава имаше на кой да се оплачеш сега - няма!За всеки имаше по нещо.Ама се плюе за да не се върната онези времена, защото трябва да се връща откраднатото от народа.

Много повърхностно.Надолу по веригата беше много по-страшно.

и къде е разликата между турското и еврейското робство ? на мен ми се чини,че първото ни е превърнало в патриоти,а второто в сатанински говеда .

Много наивна статийка, глупости за полване на учиницете от 7-8 клас. Привилегиравони е имало и ще има винаги. На фона на сегащния глад, циганицазия, чалгизация, златкизация, това са невинни душици. Те такива умотворители от сегащна Германия ще ни докарат не Льо Пен, ами и Хитлер на власт.

Тоя пък ревльо от къде го извадихте? Света вода ненапита!

Щом е толкова почтен, защо не си е подал оставката?

that is the question!?

ДРАЗНЕЩО Е ЧЕ ЕНИЧАРИТЕ ОТ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ ПИШАТ САМО ЗА НЯКОИ НЕЩА .... А УЖ СА ПИЧОВЕ ДЕМОКРАТИ ... ЕТО ВИ ИДЕЯ ЗА СТАТИЯ В ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ : "ВЕСЕЛИНКА РОТШИЛД И МЪЖА И ЕДМОНД РОТШИЛД - БАНКЕРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТИРАНИ ОТ САКСКОБУРГОТИТЕ ДО СИК " .. ВЕСЕЛИНКА РОТШИЛД Е ПЛЕМЕНИЦА НА КИМОН ГЕОРГИЕВ - ПРЕВРАТАДЖИЯТА ОТ 1934 ГОДИНА И 3 ПЪТИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ СЛЕД 1944 ГОДИНА.

Генералът послъгва за кв. Люлин. Собственикът на ЗОРА се прАи на интересен. Сега ги няма тези работи, че и в повече.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ , ЧЕ ЛАЙНОТО ОТ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ НЕ СМЕЕ ДА ПИШЕ ЗА ПОСЛЕДНИЯ ТЕЛЕОХРАНИТЕЛ НА ПРАВЕШКИЯ ЧОБАНИН , ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ НА ЛАЙНЯН ШЕЙК С БИХАЛКИТЕ :))

Авторът явно е закъсал за пари и теми за коментар, за да може с такава упоритост да вади от праха стари истории с любезното съдействие на ДИР, които бледнеят в сравнение със случилото се през "прехода". Само че търсеният ефект е съмнителен и едва ли си заслужава парите. Хората живеят с проблемите на днешния си ден, господа от DW и ДИР!

А Милушев как стана собственик на голямата верига "Зора" е логичният въпрос.

а някои отказали куфарчето с анонимните суми.

И защо не е напуснал, щом толкова е бил възмутен? А факта , че Тато е вадел пари от собствената си каса ,( след промените дори там не се намериха много пари), и е давал получени като подарък коли, показва че доста се различава от сегашните власт имащи. Изкуфял нов "борец" срещу корупцията ! Да върне на народа магазините Зора!

от собствената си каса? И как се появиха там парите? Продал свинете на 9-ти и я препълнил, та му стигнали до 10-ти? Стана като раклата на Цвъцко.