Жестоко убийство в Етрополе

49-годишен мъж е бил убит в Етрополе, а трупът му е изхвърлен в река Малък Искър. Убиецът е избягал, но по-късно е задържан, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство в Етрополе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие направо подстрекавате към нови престъпления! Да ви се из.....я на присъдите. Толкова ли щяхте да отсъдите, ако жертвата беше ваш близък бе, чукундури?Само се заигравате с нещастието на хиляди

Нищо няма да му направят. Сега уж са го хванали, а после няма да има надлежно събрани доказателства... За това и все повече убийства ще има!!!

из мислите на един съдия: "приятели, битият е бит, а ебаният е ебан! същото важи и за убитият... нищо не може да се направи повече. пуснете човечецът! щото каза, че повече никого няма да убие..."

И убиецът не е бежанец, нали? А местен жител... Хаха

Хаха съдебната система не съществува за да осъществява справедливост, това е ужким работно място за жените на политическата номенклатура и полицаите. Ще лежиш толкова за колкото платиш, има 1-ва, 2-ра, 3-та инстанция , все е плащане, ако адвоката те върне отначало значи е преценил че имаш още пари, последния корупционен праг е вицепрезидента, може и 3 убийства да си извършил, ако сумата е значителна кракът ти няма да стъпи в затвора, Парванов беше отличник по помилвания на убийци.

,...и накрая УСЛОВНО.

условно, какво странно има, ако беше ефективно бандюген нямаше да има

Но по каква причина е бил освиткан 49 годишният? Любовен триъгълник?

СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ, УСЛОВНО ! В Бг , осъдени няма , няма и да има .

Такива са еврогейските директиви.

докато има уфци ,ще има и вълци ...

Що за закони творят скъпоплатените безхаберници, за умишлено убийство от 10до 20 години!!!??? Ама какво се чудим, от 240 михлюзи само 18 са прависти, останалите манекени, артисти, спортисти, обикновени никому неизвестни селяци и за капак Нонка Йотова...Халал да са им новите избранници на тези, дето ги избират.

Какви 10 години,той няма да лежи и 7,а е убил човек! В САЩ за такова нещо дават до животна или смърт!

Стършел

Какви 7 години? Първо ще се споразумее и ще му дадат 5 (половината на 10), второ - ще обещае, че повече няма да прави така - 3 години, с добро повведение - 2, а и с вложено здраве - кажи ги година условно! Така е тъдява!

"Любовта" на народа към съдии, прокурори и адвокати при мажоритарен избор дали ще отреди повече от 18 души прависти в Народното събрание?

Има и цигуларки,кавалджийки и ясновидци,правещи хороскопи.Има и бивши свинари.

Извинявай, но точно правистите са виновни за това положение. Този закон за 10-20 г. при умишлено убийство го дължим на Любен Корнезов - юрист. поразровете се в нета, преди няколко години пускаха по сайтовете неговите изказвания за това, че 10 г. били повече от достатъчни за убийство, защото после се губел превъзпитателния ефект. После внесе поправките в закона и бяха гласувани тихомълком и никой не се възпротиви на това. Сега масово ревете, но не се обаждахте, когато това се подготвяше.

- "Много важно". Какво тук значи някаква си личност. Сега най-важното е да ковем закони за защита на кучетата и котките, а "чичо" - вълци го яли. Както се казваше в недалечното минало - "Еьст чоловек - еьст проблем. Нет чоловек - ньет проблем" - ЖАЛКО

Пише се есть, человек , проблема и т.н. Едно от най интересните неща е българин , който си мисли , че знае руски език....

За уточнение пише се:"Най-интересните..."

А по-книжовно не е ли така: Пише се: "есть человек/проблем" и т.н. Едно от най-интересните неща е българин, който си мисли, че владее руски език ... А репликата на Гражданин следва да изглежда така: "За уточнение, пише се: "Най-интересните ..."

Че то убийство новина ли е в България?

От тук нататък знаем какво следва - убитият убит, виновен няма.

Но ще отнеме поне 10-на години на съдебната ни система.

Ниските човешки страсти - алчност, завист, злоба................ Няма човещина. Затова и стават убийства, майки изоставят децата си от егоизъм, за да не се грижат за тях, кръвни роднини не си говорят пак заради пари..............

Парити не са платежно средство само у нас, в България.

Неработеща съдебна система. Дебелия се занимава с глупости. Хората се саморазправят. Разпадаща се държава.

друго какво? Убития е мъртъв, извършителят ще живее?

пияндуро-селинджърска случка в маймунистан..

Той е на 49 години. Повдигнато му е обвинение за умишлено убийство. По закон наказанието за това престъпление е от 10 до 20 години "лишаване от свобода". В САЩ за това престъпление, в най-добрият случай получаваш доживотна присъда, ако си имал късмета да не си в щат , където се изпълняват смъртни присъди.

За колко убийства дават доживотна присъда в България?

В България присъди не се дават, те се купуват от Независината Съдебна Власт.

в България присъди не се ДАВАТ , присъдите се ПРОДАВАТ .

Не преекспонирай американското законодателство. Първо, те имат 4 степени: Неволно отнемане на живот (involuntary manslauther) - наказанието варира от глоба до 8 години затвор. Съзнателно отнемане на живот (voluntary manslauther / crime of passion) - наказанието е от глоба до 15 години затвор Убийство втора степен (second-degree murder) - целенасочено убийство, но не предумишлено - наказанието е от няколко години до живот. Убийство първа степен / предумишлено убийство - доживотна присъда или смъртно наказание. Второ, смъртното наказание често се изпълнява десетилетия по-късно, ако въобще бъде изпълнено. Справка показва, че към 1 Октомври 2016 в САЩ има 2902 осъдени на смърт. За 2016г са изпълнени 20 смъртни присъди (2 черни, 2 латино, 16 бели), средно 20 години след като са били осъдени.

Интересен коментар. Моята бележка е към правописа - пише се "manslaughter".

Бел. ред.: "manslaughter".